Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777989 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Beşiktaş geçen sezon ağırlıklı olarak başta Oğuzhan olmak üzere Talisca ve Tolgay ile bölgeler arasını topsuz geçerek oyunun yönünü Quaresma'nın olduğu noktaya değiştiren uzun metrajlı diagonal ve yüksek açılı paslar ile rakip yarı sahaya geçti. Böylelikle önde yerleşerek oynadı. Geçen sezon sahayı enine kullanan, hem kendisi geniş oynayan hem de rakibi geniş alanda oynatan ve rakibe sahayı enine kullanma fırsatı tanıyıp, saha parselizasyonunu buna göre oluşturan bir takım vardı.
Alıntı yapılan: atalay
Sezon başından bu yana rakiplere tanınan rahat şut fırsatı ise bir parça planın sonucu. Zira big chance dedikleri net pozisyonları vermemek adına rakip oyuncuların şutlarını riske edebiliyorlar. Buradaki asıl mesele oyuncular arasındaki mesafe ve bazı oyuncuların alan oyunundaki yetersizliği.

Bağlantılı.

Çevrimdışı simocan

Quaresma'yı ise FB maçının 10.dakikasındaki 2v1 pozisyonda izleyebilirsiniz. Gerçi her maç bunlardan epeyce sunuyor. Konya maçının 88.dakikasında Babel'in bir savunma aksiyonu var. O sebeple bazen takımın temposunu düşürüp, vertical oyunları azaltsa da Babel bu öndeki ekibin denge oyuncusu olarak sahada kalıyor. Talisca, gelecek planlarında varsa pozisyon tanımı değiştirilebilir veya başka saha içi düzeni yaratılabilir. Koşu kanallarını ve aksiyon bölgelerini kullanma becerisi gelişiyor. Quaresma ise saha içi disiplinini sağladığı sürece bu rolde bu katkıyı sunmaya devam edecek. İlaveten geniş oynamamızın ve rakibi de geniş oynatmamızın sebebi yine bu üçlü.

@atalay  talisca ve q7 sahada olunca evet daha tehditkar olyoruz fakat zor maçlarda çok baskı yiyoruz. ama son maçta tolgay girdği anda bence bizi çok rahatlattı. Sence q7 ve talisca nın olduğu oyun mu yoksa talisca yerine tolgay mı ?
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı tangaz

süperman:

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, tecrübesini her maçta kanıtlıyor. Leipzig maçında ikili mücadeleler ve hava toplarında hiç hata yapmayan üzerine bir de faulsüz oynayan Pepe, Süper Lig'de de Beşiktaş'ın en büyük güvencesi. Portekizli ilk 6 maçta rakip kaleye en çok şut (8) atan stoper oldu. Bu da yetmedi rakip ceza alanında en çok topla buluşan (12) stoperdi. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onur_U

Çevrimdışı ask1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kanada Türkiye Başkonsolosu Shannon: "Atiba sayesinde Beşiktaş Kanada'da tanınıyor. Ben de artık Beşiktaş'a olan desteğimi açıklıyorum."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Kanada Türkiye Başkonsolosu Shannon: "Atiba sayesinde Beşiktaş Kanada'da tanınıyor. Ben de artık Beşiktaş'a olan desteğimi açıklıyorum."

ooo derin kanada desteği de arkamızda  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ooo derin kanada desteği de arkamızda  :bandit:
Şimdi takımı Kanada'ya da götürmemiz gerekecek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı admsngl898

South parkda ki kanadalılar geldi aklıma bunları yanyana görünce

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Şimdi takımı Kanada'ya da götürmemiz gerekecek

yok mu sponsor olacak bir kanada firması şöle bol sıfırlı olanından futbola olmadı basketbola oldu o da olumlu

Çevrimdışı Kalyoncu

Kore planlarımız yok mu bizim acaba? Hazır Şenol Güneş hocamızken İlhan Mansız da var gitmeyi düşünebiliriz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

South parkda ki kanadalılar geldi aklıma bunları yanyana görünce

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Kore planlarımız yok mu bizim acaba? Hazır Şenol Güneş hocamızken İlhan Mansız da var gitmeyi düşünebiliriz.

ilhan olmaz ters teper o capon sponsorlar için marka yüzü olur. koreliler caponları sevmez.

Çevrimdışı Kalyoncu

ilhan olmaz ters teper o capon sponsorlar için marka yüzü olur. koreliler caponları sevmez.
Bak bir ülke daha çıktı.:) Yok mu arttıran?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'yı ise FB maçının 10.dakikasındaki 2v1 pozisyonda izleyebilirsiniz. Gerçi her maç bunlardan epeyce sunuyor. Konya maçının 88.dakikasında Babel'in bir savunma aksiyonu var. O sebeple bazen takımın temposunu düşürüp, vertical oyunları azaltsa da Babel bu öndeki ekibin denge oyuncusu olarak sahada kalıyor. Talisca, gelecek planlarında varsa pozisyon tanımı değiştirilebilir veya başka saha içi düzeni yaratılabilir. Koşu kanallarını ve aksiyon bölgelerini kullanma becerisi gelişiyor. Quaresma ise saha içi disiplinini sağladığı sürece bu rolde bu katkıyı sunmaya devam edecek. İlaveten geniş oynamamızın ve rakibi de geniş oynatmamızın sebebi yine bu üçlü.
@atalay açık söyleyeyim Quaresma bu maç beni çok şaşırttı

Neredeyse hiç bireysel oynamadı ve sürekli savunmaya ve bekine yardım ettı maç boyunca , hatta ileriden geri  gelip top kaptığı da oldu

Maçın sanırım bizim takımda en çok koşan 2.ci oyuncusuydu aynı zamanda , 10 km nin üzerinde koşmuş , yaşına bakınca bence muazzam...

Babel acayip yalnız yeri geliyor ortaya geçiyor yeri geliyor beke geçiyor yeri geliyor içe kat ediyor , yeri geliyor Gol atıyor inanılmaz katkısı var takima
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

@atalay  talisca ve q7 sahada olunca evet daha tehditkar olyoruz fakat zor maçlarda çok baskı yiyoruz. ama son maçta tolgay girdği anda bence bizi çok rahatlattı. Sence q7 ve talisca nın olduğu oyun mu yoksa talisca yerine tolgay mı ?
sence her maç gol atan adam yerine senede bir gol atan adammı tercih edilir.
bence bizi rahatlatan tolgay değil taliscanın attığı goldü o gol olmasa bakalım tolgay rahatlatabilecekmiydi.
sadece tolgay girmedi çok aksayan medel yerine necip girdi ilerdede negredo girdi ilerde top tutabilen
pas yapabilen bir oyuncumuz oldu. Hücumcu orta saha çıkarıp savunmacı orta saha sokarsan elbet savunmada rahatlama olur.
Diğer taraftan ben taliscanın orta sahada yaptıklarını nasıl görmüyorsunuz ona şaşıyorum. Orta sahada asist öncesi pası verip kutuda kafayı vuran oyuncudan bahsediyoruz. sırf o pas bile onun neden oyunda olmasını anlatıyor bence o kalitede sırtı dönük o pası verip aksiyon bölgesine akacak başka oyuncumuz yok.
Talisca tahtaya yazılır. bütün takım o nasıl fayda verecek üzerinden şekillenir. orta sahada sıfır olan sadece gol ve asist vuruşu yapan alexi renkliler yıllarca tanrı yaptı. Talisca alexden çok daha kaliteli ve 23 yaşında bir oyuncu. orta sahadada büyük işler yapıyor ama basit oynadığı için kimse farkında değil bir çok kez maçlarda şahit oluyorum sıkışan bir topu ters uzun bir pasla kanada gönderip rakibi şey gibi ortada bırakıyor.
Bırakın artık kendi oyuncumuzu yermeyi

Çevrimdışı Necmi

Neredeyse hiç bireysel oynamadı ve sürekli savunmaya ve bekine yardım ettı maç boyunca , hatta ileriden geri  gelip top kaptığı da oldu

Maçın sanırım bizim takımda en çok koşan 2.ci oyuncusuydu aynı zamanda , 10 km nin üzerinde koşmuş , yaşına bakınca bence muazzam...

Babel acayip yalnız yeri geliyor ortaya geçiyor yeri geliyor beke geçiyor yeri geliyor içe kat ediyor , yeri geliyor Gol atıyor inanılmaz katkısı var takima
şaşıracak bir şey yok cl maçlarında böyle zaten o nedenle ligde kızıyorum ya. Böyle bir quaresma ligde
oynasa durdurulmaz olur.

Çevrimdışı tangaz

adım zaten q7 seviciye çıktı daha fazla çıkmasın die q7 övülmüş övülmüş sonra da araya babel eklenip kamufle edilmeye çalışılmış ama yemezlerrr  :D

Çevrimdışı Necmi

adım zaten q7 seviciye çıktı daha fazla çıkmasın die q7 övülmüş övülmüş sonra da araya babel eklenip kamufle edilmeye çalışılmış ama yemezlerrr  :D
çok kişi yazın babelide satıyordu.
bazılarıda geçen sene aboubakara gömüyordu :D

Çevrimdışı tangaz

çok kişi yazın babelide satıyordu.
bazılarıda geçen sene aboubakara gömüyordu :D

hak edeni gömeceksin ayrımcılık olmaz :bandit:

hayta yazdıklarımızın her harfini hak etmişti...

Çevrimdışı atalay

Teşekkürler. @ask1903 @onur_U | Bir terslik olmazsa alışılmış düzen ve kurgu ile devam edilir. @simocan | Farkını net hissettiriyor. @tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Babel Hollanda milli takımına çağrıldı. Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı ile son maçına 15 Kasım 2011'de çıkmıştı. Tam 2145 gün önce

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

hak edeni gömeceksin ayrımcılık olmaz :bandit:

hayta yazdıklarımızın her harfini hak etmişti...
salı monacoyu tek başına yıkmış hiç bir şey haketmedi
uyum sorunu yaşadı. Bunu atlatıncada sırlalamaya başladı. Herkes
gomez değil formayı geçirip atmaya başlasın. zaten yeterince şans bulamadı
oynadığı zamanlar kanat oynatıldı. abou avrupa kupaları için vücut bulmuş bir golcü
atıyor adam yoktan var ettiği bir sürü golü var bizde
negredoda siftahı yok ama adam kaliteyim diye bağırıyor ama şans bulamıyor.
bir atmaya başlarsa belliki durmayacak. hocanın yaptığı gibi son dakikalar sokulursa
bu oyuncuyuda yıpratıyor geçen sene abouyada bu oldu. uyum sorununu atlatması uzun sürdü.

Çevrimdışı Necmi

Ryan Babel Hollanda milli takımına çağrıldı. Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı ile son maçına 15 Kasım 2011'de çıkmıştı. Tam 2145 gün önce
Bir oyuncumuzu dahamı milli yaptık. Yazın bütün takım dünya kupasına katılacak galiba
bu hiç iyi olmayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir oyuncumuzu dahamı milli yaptık. Yazın bütün takım dünya kupasına katılacak galiba
bu hiç iyi olmayacak.
Sezon öncesi kamp için iyi olmaz. Ancak oyuncu satışı ve takım tanılırlığı açısından çok iyi referans olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: