Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779833 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Islik-mislik bilmem ama su "Allah belamizi versin" tezahurati yapilmasa cok iyi olacak. Bir ara durmustu sanki. Baska tezahuratlara yonelmek lazim.
Gücüne güç katmaya geldik derken ilk golün gelmesi.

2. golden hemen sonra 3-3-3 tezahüratı ve kazanılan kornerden sonra muazzam uğultu.

Top rakipteyken ıslık da iyiydi.

Bir de oturarak izlemeye başlasak süper olacak, taraftar çok yoruyor kendini ayakta izlerken.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Mehmet Ayan ne dedi bu arada, Leipzig'ten korkuyordu ya.

az sonra programları başlıyacak bakalım ne yumurtlayacak.bence o lepzigden değil başka birşeyden korkuyor.

Çevrimdışı canergiray77

Değerli abilerim kardeşlerim size birşey soracağım yarın Trabzon maç'i için bilet satın alacağım engelliler tribünde durabilmek için stada girebilmek için sportoto alt kattan almak zorundayım sportoto alt hangi kategori olarak geçiyor bilenler beni acilen beni aydınlatabilir misiniz

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi murat

Değerli abilerim kardeşlerim size birşey soracağım yarın Trabzon maç'i için bilet satın alacağım engelliler tribünde durabilmek için stada girebilmek için sportoto alt kattan almak zorundayım sportoto alt hangi kategori olarak geçiyor bilenler beni acilen beni aydınlatabilir misiniz

7. kategori kuzey alt

Çevrimdışı canergiray77

7. kategori kuzey alt
abi herkes farklı diyor kafam karıştı ya birine sordum 8 diğerleri 7 😓 Emin misin desem ayıp etmiş olur muyum 😂
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi murat

abi herkes farklı diyor kafam karıştı ya birine sordum 8 diğerleri 7 😓 Emin misin desem ayıp etmiş olur muyum 😂
8 üst kat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Instagram canlı yayını sırasında 'Come to Beşiktaş' yorumunu gören Cristiano Ronaldo: "Pepe ve Quaresma zaten orada. Bana ihtiyaçları yok."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Instagram canlı yayını sırasında 'Come to Beşiktaş' yorumunu gören Cristiano Ronaldo: "Pepe ve Quaresma zaten orada. Bana ihtiyaçları yok."

Babıl'ı kesemez babıl daha formda :)

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi murat

abi çok teşekkür ederim

ne demek caner.3 sezonur güney alt 7. kategorideyiz.yanlışın var diyende olmadı.

Çevrimdışı kyiv

Leipzig maçı kartal yuvası cirosu 1.500.000 tl olmuş. Biraz düşük gibi geldi bana.Sıradan bir süper lig maçı olsa hadi neyse de bu tip maçlarda 3,4 milyon lirayı geçmek lazım.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2017, 20:57:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Necmi abinin kırmızılar asporun kırmızılar gibi :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2017, 20:59:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Leipzig maçı kartal yuvası cirosu 1.500.000 tl olmuş. Biraz düşük gibi geldi bana.Sıradan bir süper lig maçı olsa hadi neyse de bu tip maçlarda 3,4 milyon lirayı geçmek lazım.
2 maç yendik Üj milyon yuro cepte.
Pepeye o kadar verilir mi diyenler iki maçta neredeyse parası çıktı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ozankarakoc

Milli maç arasından sonraki maçlarımız çok kritikti. Şimdilik Palabıyık faciası hariç harika gidiyoruz nazar değmesin.  Şu Trabzonu da kazasız belasız atlatırsak ardından milli maç arasında enerji depolar son düzlüğe gireriz. GS bizi maç sırası olarak 3 hafta geriden takip ediyor. Yani bizim lig fikstürü nispeten rahatlarken onlar zor maçlar yapacaklar. Devre arasına kadar kalan maçlarımız sırasıyla şöyle:

Karabük (D) ✔
Porto (D) ✔
Konya (Ev) ✔

Fenerbahçe (D) X
Leipzig (Ev) ✔

Trabzon (Ev)
Milli Maç
Gençlerbirliği (D)
Monaco (D)
Başakşehir (Ev)
Alanya (D)
Monaco (Ev)     
Göztepe (D)
Milli Maç
Akhisar (Ev)
Porto (Ev)   
Malatya (D)
Galatasaray (Ev)
Leipzig (D) 
Kayseri (D)
Osmanlı (Ev)
Sivas (D)

Süper derleme olmuş, teşekkürler.

Yalnız ligde nerdeyse kolay maçın kalmamış olması acayip... Futbolumuz için iyi tabi, ama işleri epeyce zorlaştırıyor.

Gençlerbirliği maçıyla rahatlayalım diyorsun, hemen arkasından Monaco ve Başakşehir.

Alanya'yla dinleniriz diyorsun, arkadan yine Monaco, sonra Göztepe, ki hiç tahmin edilmediği halde ligin en sağlam takımlarından biri...

'Akhisar'ı evde yeneriz'. Derken Porto...

'Malatya rahat'. Derken Galatasaray...

Bir tek son iki maçımız 'çantada keklik' görünüyor, onun dışında fikstür tam anlamıyla 'aman vermiyor' :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı canergiray77

ne demek caner.3 sezonur güney alt 7. kategorideyiz.yanlışın var diyende olmadı.
Estağfirullah abi yanlışın olduğu için değil kafamı karıştılar güvenlik de başka blok da olursa sokmuyor engelli tribüne bilet alırsam bildirim yeri buluşalım abi sizleri tanımak istiyorum
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum.

Yalnız bu ıslık tribünde bize de zarar verecek, şimdiden dudak okumayı öğrenmek lazım.

dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş.  şimdi tribündekilere topluca dudak okuma dili eğitimi  versek herkes yanındakiyle eşleşse  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Mehmet Ayan: küçümsemek gibi olmasın ama Leipzig çok tecrübesiz. Buna rağmen Porto'da ki Beşiktaş daha iyiydi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Kalyoncu

Mehmet Ayan: küçümsemek gibi olmasın ama Leipzig çok tecrübesiz. Buna rağmen Porto'da ki Beşiktaş daha iyiydi.
Ben Mitrovic 4.2 der diye düşünmüştüm her sıkıştığında bunu söylüyor. Boş adam, fanatikliği yaptığı işin çok önüne geçmiş. Başka türlü hiçbir hazımsızlık bunu söylettiremez.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş.  şimdi tribündekilere topluca dudak okuma dili eğitimi  versek herkes yanındakiyle eşleşse  :D

Dil dile değmeden mi?  Bu konuda ruh ikizinden yorum bekliyorum  :)
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2017, 23:32:10 sozkul ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Oh, Gökhan Gönül ve Adriano dönüyormuş.

Trabzon maçı onbiri şöyle olsa ya...

----------------- Fabri

Gönül ---- Pepe ---- Tosic ---- Adriano

---------- Medel ---- Tolgay

Lens ---------- Talisca ----------- Babel

----------------- Cenk

Çevrimdışı sozkul

Leipzig tabiiki tecrübesiz, bunu herkes biliyor, ama çok kıymetli yönleride var, o yüzlerinin ortaya çıkmasına izin verirsen vurup geçerler, öyle maçlarıda olacak eminim.
Peki dün,  o yönlerinin ön plana çıkmasını önleyen, tecrübesizliklerinin kabak gibi sırıtmasına neden olan  bir takım vardı sahada, ona alkış yokmu?

Çevrimdışı ozankarakoc

Leipzig tabiiki tecrübesiz, bunu herkes biliyor, ama çok kıymetli yönleride var, o yüzlerinin ortaya çıkmasına izin verirsen vurup geçerler, öyle maçlarıda olacak eminim.
Peki dün,  o yönlerinin ön plana çıkmasını önleyen, tecrübesizliklerinin kabak gibi sırıtmasına neden olan  bir takım vardı sahada, ona alkış yokmu?

Geçen sene Bundesliga'yı Dortmund'un önünde, Bayern Münih'in gerisinde 2. sırada bitiren Leipzig daha tecrübesizdi :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şu ''ille de sen'' tezahüratına çok gıcık oluyorum. Azer Bülbül şarkısıymış bir de. Neyse ki pek sallayan yok artık şarkı türkücüleri.

Etiketler: