Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779807 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bence izlemek keyifli olacak.

Atiba gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Yokluğunu düşünmek bile insanı üzüyor. Ama Medel, Atiba için bulunabilecek en iyi alternatiflerden biri bana göre. Hem mücadeleci, hem de pasları tertemiz. Top ayağına yakışıyor. İki maç üstüste en istemediği mevkide oynadıktan sonra, şimdi tam kendini gösterebileceği yerde oynayacak. 90 dakika canını dişine takacak. Tek korkum, adele sakatlığının ciddi olması ihtimali. Umarım öyle bir durum yoktur.

Tolgay da kendine iyi bakıyor. İyi bir profesyonel. Oğuzhan'dan daha iyi adam eksiltiyor, oyunu dikine oynamamızı sağlayıp hücum alternatifi yaratıyor. O da zaman zaman fazla yere düşüyor, ama Oğuzhan kadar da kırılgan değil.

Tek çekincem Lens, ama bu maç da onun için aşırı derecede önemli. 40 bin taraftarın önünde ilk onbirde başlayacak ve alternatifsiz olacak. Bu maçta da vasatın üstüne çıkamazsa geleceği tehlikeye girer, onu riske atmayıp müthiş bir iştahla oynar diye düşünüyorum.

Lens gününde olmazsa 60-65'te Negredo girer, Cenk sağa çekilir.

Medel'in sakatlığı ciddiyse Necip oynar.

Bu 'alternatifli kadro' olayı insanı mutlu ediyor. Galatasaray'da da, Fenerbahçe'de de, Trabzon'da da bu kadar kilit 3 oyuncu oynamasa biterler.

(... bir de... Gökhan Gönül'le Adriano lütfen artık dönsün!)
Bu ingilizler yemin ediyorum beyinsiz.

Yahu bu keytaya 70 milyon sayana kadar atibayi al 35-40 milyona kalan parayla duzgun bir santrafor al kardesim. Ayip degil mi bi 15 bi 8 veren kuponum yatti boyle mal bi takim olamaz.

Geometriydi bilmemneydi gorduk sahada. Yuregini koyacaksin, istegin, istedigini yapacak gucun olacak, tekmeye kafa sokmadan, kafaya tekme atmadan kimse kimseye 3 puan vermez.

Ansiklopedi yazssin, elin lazi gelir clnin de bagini bulur boyle, osurta osurta alir puanlari

Boyuh ustad futbol tanrisi trappatoni ne demis gorelim dinleyelim ogrenelim

Mustafa pektemek keske trappatoninin oyuncusu olsan, bos sise yapardi sana

Futbol neden guzel, herkes herkesi yenebilir, su forumdan toplansak 11 kisi reali yenme sansimiz vardir, herkes oynar futbol bu yuzden en sevilen spordur, cik sokaga 4 tane tas al iki kale yap, kagittan top oyna futbolunu

Keyiflendim keyiflendim

Çevrimdışı mylife1903

Kararsiz kaldim sokup cikartayimmi diye neyse sokalim deplasmandan iyi sonuc alirsam cikartiriz

Yahu laypsik laypsik kafa utulediler, adamlar tac atmayi bilmiyor arkadas. Sampiyonlar liginde ilk defa tacin el degistridigini gordum.

Genc futbolcu iyidir, hojdur falan ama tecrube daha onemlidir.

Hizli kosan atin boku seyrek duser, diye bosuna dememisler. Simdi nasil anlatsam bilemedim genc bi terzinin dikisi ile boylem tecrubeli iki uj magaza acip kapatmis bir terzinin dikisi bir olmaz. Tecrubeli terzinin dikisine yetisebilmek icin genc terzinin cift dikis atmasi gerekir o da musteriyi yorar, be arkadas

Çevrimiçi Necmi

Kararsiz kaldim sokup cikartayimmi diye neyse sokalim deplasmandan iyi sonuc alirsam cikartiriz

Yahu laypsik laypsik kafa utulediler, adamlar tac atmayi bilmiyor arkadas. Sampiyonlar liginde ilk defa tacin el degistridigini gordum.

Genc futbolcu iyidir, hojdur falan ama tecrube daha onemlidir.

Hizli kosan atin boku seyrek duser, diye bosuna dememisler. Simdi nasil anlatsam bilemedim genc bi terzinin dikisi ile boylem tecrubeli iki uj magaza acip kapatmis bir terzinin dikisi bir olmaz. Tecrubeli terzinin dikisine yetisebilmek icin genc terzinin cift dikis atmasi gerekir o da musteriyi yorar, be arkadas
adamların kafasını şey ettik taç atarken taç attığını bile unutmuştur bence :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Maçtan önce öyle artiz artiz açıklamalar yapıyorlardı bizi de pek önemsemiyor havasındaydı Lepzig ama adamın elini kulağına veririr taraftar, öyle kuru sıkı sıkmak ile olmuyor bu işler. Bunlar böyle konuşurken Bruma olacak akıl fukarası neredeymiş ya hu akıllı olun dememiş mi hiç bunlara ...

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Maçtan önce öyle artiz artiz açıklamalar yapıyorlardı bizi de pek önemsemiyor havasındaydı Lepzig ama adamın elini kulağına veririr taraftar, öyle kuru sıkı sıkmak ile olmuyor bu işler. Bunlar böyle konuşurken Bruma olacak akıl fukarası neredeymiş ya hu akıllı olun dememiş mi hiç bunlara ...

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilkyarida iki golu saplayinca sasirdilar
Ikinci yari vermisler red bulu vermisler red bulu

Yeteneh yoh sizde beeyaa, red bul kanatlandirirmis
Tirakya aksani ile reklam cekmeye benzemez bu

Tirakyadan tekirdagi alacan fabrikadan ki kanatlandirsin seni

Iyi malzeme cikar bu redbuldan, okuz gibin saapariz biz.

Gavur gordu tinerpoweri

Çevrimdışı tangaz

timo werner ne diyordu bejeke bi bayern bi dortmund deel falan mı diyordu ne, allan sübyanı bizim şaapılmamış bi kulağımızın arkası kalmış sen kimsin eeeeyyyy alman bebesi werner
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

ama iyi koyduk!!!!

ama çok iyi koyduk!!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

timo werner ne diyordu bejeke bi bayern bi dortmund deel falan mı diyordu ne, allan sübyanı bizim şaapılmamış bi kulağımızın arkası kalmış sen kimsin eeeeyyyy alman bebesi werner
O laflari oyle oktobir festle mestle falan gecistiremez de boyle tecrubeylen iki dikis atariz adama, annaadinmi

Çevrimdışı mylife1903

Taliska kafasini sokmus, sikiper diyo
Hemide ne sokmak boylem yilan gibi kivrilip soktu uzun olunca tabi az kivirmak gerekti adami

Timoya da 80lerden gelsin

Mujde mujde size
Taliskadan mujde size
Zarif saglam esnek koyar
Kivrilip sokar
Mujde

Begenmedin mi timoboy timoboy
Ozaman taarkanda koyayim 'don bebegim'

Çevrimdışı Ayberk

işin güzeli, koduk mu yankısı renklilerden geliyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Kalyoncu

Atiba ile sözleşme uzatır mıyız? Bence 2 senelik sözleşme daha önermeliyiz. Emre oynuyor Atiba da çok rahat oynar. Dün de tek kelimeyle muhteşemdi. Onu izlerken böyle bir oyuncuya sahip olduğunuz için şükür ediyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Mac sonu sex on the beach caldilar mi? HAtirim kalmasin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın CL Kartalları,

Yendik geçtik artık ts'ye odaklanalım  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Mac sonu sex on the beach caldilar mi? HAtirim kalmasin

ajda çaldı abi ama şarkıyı unuttum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Baskan istek parca yaptiysa

Para, para, para

Çevrimdışı abdusta

Gevsemeyelim
Hafta sonu trabzon macı var
Ersun puan alacagım telasıyla abdulkadir ve yusufu ilk 11e koyarsa pepe ve medel karsısında erir giderler

Saygılar

Çevrimdışı Egos

"uykusuz her gece" ağabey.

:kalecilerinin maç öncesi yorumuna karşılık.
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2017, 10:35:53 Egos ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın  :bandit:

Adriano ve Gökhan Gönül'ün katılımıyla kalan maçlarda daha rahat olabiliriz. Özellikle dün geceki galibiyet çok anlamlıydı. Monaco'yu da çok küçümsemeyelim maçın özetini izledim Porto kontra ataklarla yıkmış. Orada da doğru oyunla işi çözebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

"uykusuz her gece" ağabey.

:kalecilerinin maç öncesi yorumuna karşılık.

laypzikin en kötü oyuncusu kalecisi acil transfer yapmalılar bu kaleciyle bundesligada ilk 3e giremezler

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Milli maç arasından sonraki maçlarımız çok kritikti. Şimdilik Palabıyık faciası hariç harika gidiyoruz nazar değmesin.  Şu Trabzonu da kazasız belasız atlatırsak ardından milli maç arasında enerji depolar son düzlüğe gireriz. GS bizi maç sırası olarak 3 hafta geriden takip ediyor. Yani bizim lig fikstürü nispeten rahatlarken onlar zor maçlar yapacaklar. Devre arasına kadar kalan maçlarımız sırasıyla şöyle:

Karabük (D) ✔
Porto (D) ✔
Konya (Ev) ✔

Fenerbahçe (D) X
Leipzig (Ev) ✔

Trabzon (Ev)
Milli Maç
Gençlerbirliği (D)
Monaco (D)
Başakşehir (Ev)
Alanya (D)
Monaco (Ev)     
Göztepe (D)
Milli Maç
Akhisar (Ev)
Porto (Ev)   
Malatya (D)
Galatasaray (Ev)
Leipzig (D) 
Kayseri (D)
Osmanlı (Ev)
Sivas (D)

Çevrimdışı İhsan

@Necmi abi, stadda ve ağaçlı yolda yeni formaları inceledim en az yarısı çubukluydu.

Çok da güzel gerçekten, kararım netleşti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de inceledim. En az yarısı gri forma
 Bir başka arkadaş en az yarısı beyaz dedi.
Forma oranımız 150% galiba

Gesendet von meinem LG-H850 mit Tapatalk

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

laypzikin en kötü oyuncusu kalecisi acil transfer yapmalılar bu kaleciyle bundesligada ilk 3e giremezler
Fabri 25 milyon Euro amq.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Devre arası Abaubacar'a bedelsiz imza attırıp sezon sonu Cenk'i 20-25 e okutsak efsane olur :super: Aboubakar'ın bu performansıyla çok zor ama İngilizler istemezse imza parası ile en iyi ücreti biz veririz her halde
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2017, 11:10:19 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

ATIBA sen dünyanın kaçıncı harikasısın?
2., 4. ve 5. harikasıymış

Gesendet von meinem LG-H850 mit Tapatalk

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı simocan

Devre arası Abaubacar'a bedelsiz imza attırıp sezon sonu Cenk'i 20-25 e okutsak efsane olur :super:

işiniz gücünüz satmak :) satmayın kardeşim  hep fikret başgan yüzünden bunlar
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Etiketler: