Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Herkese tünaydın.
Dünden beri amma hakem konuşulmuş.Enerjimizi hakeme değil de kendi oyunumuza ve oyuncularımıza vermeliyiz.
Sen topa sahip olur rakibi yorarsan hakemin de yapacağı bi eyyam kalmaz ortada (bak beni de konuşturdunuz hakem hakkında :D)
Kısa ve öz rakibin ortaçağ ingiliz çirkefliklerinin tuzağına düşmez kendi oyunumuza bakarsak eğer porto tarifesi olur.Aksini düşünmek bile istemiyorum.
Hayırlı forumlar

Çevrimdışı onurturan

@COB arkadaşım bu konuda bilgece mesajlar atıyor herkesi bu konuda düşünmeye davet ediyorum..
Ama ben de baskın olarak necmi abi gibi düşünüyorum çünkü burası Türkiye..
Burada yaptığımız tüm işlerde biz millet olarak eyyamın kralını yaparız.. tabii ki hakem olsak kendi tuttuğumuz takımı kollayacağımızdan o kadar eminiz ki adı cüneyt bülent fırat olan insanların bunu böyle yaptığına kendi adımız kadar eminiz..
 bi ikinci el araç aldım dün ..üç aydır ilanlara bakıyorum kendi ülkemin insanından soğudum bu kadar üçkağıtçı nezaman olduk?
Neyse bugün çok pis koyacaz fenere şimdiden hayırlı olsun..

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2017, 12:47:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Beyaz forma siyah şort giyiyoruz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Rasim

bizi pfdk'ya göndermislerdi karar cikmadimi daha bilgisi olan varmi :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hazır Skrtel de yok bu akşam fişi çekmemiz lazım Millet
Oğuzhan bugün del geç yapmalı Oğuzhan üzerinden oynamamız lazım Dirar da yok
Bugün mutlaka 3 puanla dönmemiz lazım Valbuena ya orta yaptırmamak lazım.
Allah bu akşam bize 3 puan nasip etsin inşallah
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2017, 13:22:48 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hakem etki etmezse maç bizimdir.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar büyük sevaba giriyoruz yalnız. Adamların stadı doluyor sayemizde. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün esnafla falan konuştular dileğimiz fenerbahçe iyi gitsin falan da böyle doluluk devam etsin falan diyorlardı  :lol: Aslında demeleri gereken şey keşke her hafta Beşiktaş ile oynasak  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi TS'den sonra en cok bizim faul yaptigimizi iddia ediyordu.  Simdi baktim cevir kazi yanmasin babinda "biz formsuz oldugumuz icin ilk maclarda fazla faul yapmistik" demis.  :D Necmi abim fazla zorlama bu konuda hakli degilsin. Ve bu istatistikleri soyle okuyun lutfen. Bize sari verilen pozisyonlar FB ve GS icin faulden bile sayilmiyor hakemler icin. Buna ragmen onlardan az faul yapiyoruz. Yani Necmi abi biz teknik bir takimiz ve sert degiliz.

Ayrica gecen sene FB derbisinden bahsetmissin. O macta FB'nin sampiyonluk sansi falan kalmamisti. Yani iddiasi yoktu. Iddiasi olsaydi Firat o kirmizilari cikarmazdi. Firat o masta FB'ye yine kiyak gecti. Mesela Lens'in Oguzhan'i arkadan iterek cezahasinda dusurdugu pozisyon. Cok net penaltiydi ama Firat es gecti.  Dogru bir ornek degil yani.
kardeş bu sene ilk oynadığımız antalya maçında 24 faul yaptık ben ezbere konuşmam
bu seneki faul ortalamamızı takip ediyorum yukardaki faul tablosuyla bana gelmeyin
rize antep adana lige tekrarmı alındıda o tabloda var. Hep ezbere konuşuyorsunuz diyorum
biz bu sene çok faullü başladık form tuttukçada bu oran düştü yoksa ligin ts den sonra en faullü oynayan takımıydık
son iki maçtan sonra ne durumda bilmiyorum. geçen seneki fenerle bu seneki fener arasında dağlar geçen seneki
Beşiktaşlada bu seneki Beşiktaş arasında dağlar var geçen senenin tablosunu önüme koyup bu seneyi konuşmayın benimle
burda işiniz gücünüz algı yapmak bunu yapmak içinde yalan yanlış kaynaklarla önüme gelmeyin

Fenere 9 Trabzona 8 diyorsun da iki maçı da yenilirsek ne olacak...
Onlar fantezi, gerçekte pek olucak skorlar değil.Farklı şekilde kazanmak istemek miyiz maçları ? Yenmekten başka birşey düşünmek istemiyorum yenilirsekte normal devam edip yine şampiyon oluruz

Ozinin bugün doğum günü, neden güzel bir doğum günü partisi yapmasın ki bu akşam ??? Haydi çocuklar Allah yardımcınız olsun.

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda kont dirakulaya katiliyorum
Bu sene takim sertlesti taliska bile subyanligini atti ustunden okuz gibi giriyor. Antremanda tekme yiyenyiye atmayi ogrendiler. Eskiden takimin sinmeyen tekmeye tekmeyle giren iki tane oyuncusu vardi biri quaresma biri tosicti. Kanat oyuncusu takimin en sert oyuncusu olan cl takimi olmamali zaten.
Bu sene tosic pepe medel negredo quaresma bildigin bicer dover oyuncular
Yanlarina sertlik dozajini arttiran caner, adriyano ve cenk katildi. Hatta dedigim gibi taliska daliyor, nejipjan daliyor oguzhan ile tolgay bile sert girmeye basladi.
Tek yumusak oyuncu babel takimda, atibayi denkleme almiyoruz kendisi futbolda faule muhalefet.
Bu cocuklarin yanina daha lens eklenecek. Lens yumusak oyuncu degil hatta quaresma gibi dalan cok sert kayan oyuncu.
Bu sene fazla sinmeyiz deplasmanlarda bilic zamaniydi

Adriyano mesela pepe geldikten sonra acayip sertlesti. Hazirlik maclarinda falan bildigin kazma bekler gibi daliyordu.
ya dostum boşver bunlar maçı gözleriyle değil başka yerleriyle izledikleri için
laf anlatamazsın bizim takım yumuşak takımmış. takımın daha değişen oyun tarzını
göremiyorlar en azından porto hocasının söylediği Beşiktaşın oyun sertliğine cevap veremedik
lafınıda es geçiyorlar. Kaldıki sert takım olmak dakka başı faul yapmak demek değildir.
aynen dediğin gibi şu anda takımda yumuşak oynayan oyuncu sayısı bir iki tane

Çevrimiçi Necmi

evet ilk 2 sıra tese febe en çok faul yapan 2 takım die sürekli bas bas bağrıyorlar gazetecimsiler. rakamlar ilk 4 haftanın ortalaması. @Necmi
rize antep adana tekrar süperlige alındıda benimmi haberim yok :alala: @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Gözleri iyi görmüyor bazen, olur öyle.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

onlarda mı varmış listede? hiç bakmadım. radyo sporda geçen duymuştum ilk sırada tese ikinci sırada fener var die söylüyolardı googledan baktım sıralama ilk 2 tutunca hah bu galiba dedim, gerisine bakmadım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Cenaze evine mi geldik yav, yenildik falan da haberim mi yok  :lol: Bune sessizlik hayırdır inşallah.

Çevrimdışı tangaz

20 eylül 2016 imiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Fatih_

Geçen sene tek derbi galibiyeti ile şampiyon olduğumuzu unutmayalım.
Renkliler kendilerince bir derbi havasında olabilirler.
Fakat bizim için asıl derbi hafta içinde, bu maç Beşiktaşımız için ter idmanından bir farkı yok.
Çıkarız kendimizi fazla kasmadan yormadan maçı bitiririz büyük ihtimal kazanırız en kötü berabere biter.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Normal oyunumuzu oynarız. Rakip de biraz direnmeye çalışır. Ne olduklarını anlamadan da maç biter zaten. Gayet rahat ve dominant bir oyun bekliyorum.  Ağır bir güç farkı var zira.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Rasim

bugün iclerinden gececegiz insallah  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2017, 17:47:46
Medel sağ bek kadro belli oldu...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı leucocyte

Kadrolar belli olmus. Bence babel'in bir golu kesin var.

Çevrimiçi Rasim

Belli oldu Senol hoca 3 puan istiyor :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2017, 18:00:12
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Etiketler: