Necmi abi TS'den sonra en cok bizim faul yaptigimizi iddia ediyordu. Simdi baktim cevir kazi yanmasin babinda "biz formsuz oldugumuz icin ilk maclarda fazla faul yapmistik" demis.
Necmi abim fazla zorlama bu konuda hakli degilsin. Ve bu istatistikleri soyle okuyun lutfen. Bize sari verilen pozisyonlar FB ve GS icin faulden bile sayilmiyor hakemler icin. Buna ragmen onlardan az faul yapiyoruz. Yani Necmi abi biz teknik bir takimiz ve sert degiliz.
Ayrica gecen sene FB derbisinden bahsetmissin. O macta FB'nin sampiyonluk sansi falan kalmamisti. Yani iddiasi yoktu. Iddiasi olsaydi Firat o kirmizilari cikarmazdi. Firat o masta FB'ye yine kiyak gecti. Mesela Lens'in Oguzhan'i arkadan iterek cezahasinda dusurdugu pozisyon. Cok net penaltiydi ama Firat es gecti. Dogru bir ornek degil yani.
kardeş bu sene ilk oynadığımız antalya maçında 24 faul yaptık ben ezbere konuşmam
bu seneki faul ortalamamızı takip ediyorum yukardaki faul tablosuyla bana gelmeyin
rize antep adana lige tekrarmı alındıda o tabloda var. Hep ezbere konuşuyorsunuz diyorum
biz bu sene çok faullü başladık form tuttukçada bu oran düştü yoksa ligin ts den sonra en faullü oynayan takımıydık
son iki maçtan sonra ne durumda bilmiyorum. geçen seneki fenerle bu seneki fener arasında dağlar geçen seneki
Beşiktaşlada bu seneki Beşiktaş arasında dağlar var geçen senenin tablosunu önüme koyup bu seneyi konuşmayın benimle
burda işiniz gücünüz algı yapmak bunu yapmak içinde yalan yanlış kaynaklarla önüme gelmeyin