Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte rotasyon yapıp Fb'yi kitleyebilir hoca, zaten taktik derinliği ve zenginliği olmayan bir rakip var karşımızda.
Vardar gibi topu verip kontradan da kazanabiliriz bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Fatih_

Tolgayın maçın sonlarına doğru yürüyecek hali kalmadı şaşırdım açıkçası.

Çevrimdışı Berat

Vardar gibi topu verip kontradan da kazanabiliriz bence  :tabe:

Geçen seneki Gs deplasmanı gibi frikikten atıp top çevirsek komik olur tabii.  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen seneki Gs deplasmanı gibi frikikten atıp top çevirsek komik olur tabii.  :evillol:
O daha güzel olur  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Bu medel stoper oynar. Net bu aga. Tosic hikaye, hocanın bu formayı almaması lazım medelden. Yan topları bilmiyorum ama karşıdan gelen yüksek topların galiba hepsinde kafayı vurdu. Zamanlama ve zıplama çok iyiydi. Tosic iyi niyetli hırslı tamam ama artık misyonunu tamamladı galiba. Otursun yedekte.. o da lazım.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgayın maçın sonlarına doğru yürüyecek hali kalmadı şaşırdım açıkçası.
Hastalıktan çıktı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bu arada Negredo'nun Caner'e verdigi pas muazzam di. Ustunde gol baskisi var, attigi an ve daha cok sure buldugunda cok ciddi silah olacak. Gecen sene bu donem herkes Abou'ya salliyordu kucuk bir grup haric, ama o nasil yaniltmadiysa Negredo da yaniltmayacak.

Tolgay ve Talisca fırsatları yakaladı aslında, biraz şutu düşünmeyip Negredo ile ikili oynasalardı gol veya asist yapabilirdi kısa sürede.
Çok ince paslar atıyor Negredo.

Çevrimdışı goktasoktay

Negredonun parmak kırıldı mı? Bilgi var mı? Ben tv de sanki kırılmış gibi gördüm. Yoktur inş ciddi birşey???

Çevrimdışı Fatih_

Hastalıktan çıktı.

Aaa evet unutmuşum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan Porto ile Fener'i kıyaslayıp Fener daha iyi takım dedi  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Galatasaray macina daha cok var. Adamlarin takimi Gomis + Mariano + Ndiaye'den ibaret.

O cok abarttiklari Fernando var birde. Avrupa futbolunu bilen herhangi birine Medel mi, Fernando mu desen adama gulerler.

Kalite acisindan kat kat ustunuz, ki Galatasaray ne guzel ne kontrollu oynuyor. Oyun sirf baski, cabukluk ve kanatlardan ibaret.

Çevrimdışı kartal190321

cenkin golünde fabriden başlıyor talisca hariç tüm futbolcularız topla oynuyor  14 pas gol oluyor 48 saniye sanırım top bizde kalıyor istediğimiz  beklediğimiz oyun bu işte :claps: :claps:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba'nın isabetli pas istatistiği --> %100  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Adamlar lig'de 6 da 6 yaptilar. Kalite acisindan Galatasaray ve Fener'den kat kat ustun takim, ki ikisini de darma duman ederler.

Ulkenin futbol bilgisi gercekten zayif.

Çevrimdışı Berat

Medel zorla sol stoper formasını alsın, Leipzig'de Werner'i hayattan soğutur.

Çevrimdışı mylife1903

Dragaoda 5 yer yazi ike yazam bej
Istanbulda uj yer sekize tamamlar.
Ulan portoyu mavi beyaz diye kasimpasaspor yaptilar iyice
Iki tane cl kupasi olan camiadan bahsediyoruz

Çevrimdışı uğur07

Bu hafta sonunda ilginç bir durum oldu. Ligin ilk altı sırası deplasmana giderken sonraki altı sırası kendi evinde oynayacak.

Çevrimdışı Mehmet57

Medel zorla sol stoper formasını alsın, Leipzig'de Werner'i hayattan soğutur.

Zaten o maca Tosic ile cikmamaliyiz. Gecen sene ligde en cok calim yiyen stopper istatistiginin basinda geliyordu.

Werner olsun, Bruma olsun, Poulsen olsun. Suratli, tehlikeli takim. Forsberg, Sabitzer, Keita gibi isimleri saymiyorum bile.

Ama Pepe-Medel'e guvenim tam. Elit seviyede stopper hatti.

Çevrimdışı İhsan

Atiba'nın isabetli pas istatistiği --> %100  :bandit:

sarı oka canım sıkıldı  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartal190321

fabri

gökhan      pepe         medel      caner

şu diziliş  fb  pozisyon bile bulamaz,  rıdvan   ve onun gibiler   istedikleri kadar algı yapsınlar, Şenol hoca kazanalım derse kazanırız, yoksa  0  0 kilitler maçı geçen yıl oldugu gibi :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Sinan66

Lens bey'i maalesef "Highest level" de bulamadik kendisini.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu medel stoper oynar. Net bu aga. Tosic hikaye, hocanın bu formayı almaması lazım medelden. Yan topları bilmiyorum ama karşıdan gelen yüksek topların galiba hepsinde kafayı vurdu. Zamanlama ve zıplama çok iyiydi. Tosic iyi niyetli hırslı tamam ama artık misyonunu tamamladı galiba. Otursun yedekte.. o da lazım.

Çok net.

Ayrıca Medel'in pasları da çok net. Negredo'nun bu kadar değil desek abartmış olmayız. Tertemiz toplar atıyor. Gereksiz risk almıyor, ama 'yanımdakine atayım da kurtulayım' da demiyor, çünkü orta saha tecrübesi var. Tosic'e bin kere tercih ederim Medel'i. Ayrıca bir forvet olarak atağa çıktığımda karşımda Medel-Pepe ikilisini görsem, topu elime alır, hakeme teslim eder, soyunma odasının yolunu tutarım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynısını spiker söyleyince suç yok. Bizim hesabı yöneten kişi söyleyince işten at  :alala:

Quaresma içinden geçti tweetini atan Beşiktaş çalışanı işinden olmuş. Direk ilişkisi kesilmiş. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İhsan

Porto < Fener < Vardar
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Vardar'la Fener'i de kıyasladı mı?

Etiketler: