ağabey çok incesin teşekkür ederim; sanırım yanlış bir intiba uyandırmışım, o açıdan da özür diliyorum. eğer ilerisi için uygun görürsen sana bir görev borcum olsun, belki zamanla akıllanırım.
çok üzücü, kendisini bu duruma düşürmesini istemezdim; sen de tribünde süleyman seba'ya küfür etmezken aynı şeyleri düşünüyordun muhtemelen. beni rıza çalımbay ilgilendirmiyor ağabey, kötü bir insan olabilir; ama herkes yalan yanlış çıkarımları da katarak ona küfrediyor diye küfretmem. bilen ile bilmeyen benzer şeyler söylüyorsa o konuda en azından bilenlerin susup etrafı dinleme zamanı gelmiştir, biz o sınırı çoktan aştık, birilerinin susması gerekiyor. bunu 15-20 yaşındaki çocukların kendi başına fark etmesini bekleyemeyiz.
ben Sebaya hiç küfretmedim o küfürler edilirkende kalbim sıkışıyordu. O dönem kestim
stada gitmeyi Fikret Başkan gelene kadarda gitmedim. Ha Fikret orman başkan olduğu içinde
değil Beşiktaşın her zamankinden fazla desteğe ihtiyacı olduğu için tekrar gitmeye başladım.
burda kimsenin küfrettiği yok. o kadarda değil Burda anlatmak istediğim hak etmeyen insanları
hak etmedikleri yerlere getirmeyeceksin. Hak etmediği payelerle donatmayacaksın. Beşiktaşın zamanında
şampiyonluklarına emek vermiş bir oyuncudur
onun hatırına susarım desen seni çok iyi anlarım. Ama Beşiktaş efsanesi falan dediğinde gerçek efsaneleri
koruma dürtüsünü uyandırıyorsun. Zamanında Beşiktaşa büyük başarılar kazandırmış bir takımın parçasıydı önemli dişlisiydi
ama o takımda böyle çok oyuncu vardı neden rıza efsane oluyor onun gibi hatta şampiyonluklara daha büyük destek vermiş
Gökhanı neden efsane olarak tanımlamıyoruz mesela onun dahamı az emeği geçti üzümü sapını birbirine karıştırmamak lazım.
geçmişde büyük katkıları vardı gönüllere taht kurmuştu ama şimdi şaftı kaydı. insan bunu reddederken sen zorlamayacaksın vermeye.