Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5770971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

bir maç oynadı iki net asistlik pas verdi taliscaya talisca atamadı
bence 10 asisti geçer negredo çok haraketli pas oyununu seviyor uyum sağladıkça
çok büyük iş yapar. Bende tangazı o bidonun içine sokarım yıl sonunda
büyük bir keyifle :D içinede katranı basarım tüye bulamam ortalıkta Beşiktaşlı gibi dolanmasın diye
Bi de hakemin ofsayt diye yediği pozisyonda lense yaptığı asisti unutmuşsun hatırlatayım dedim  :D

Çevrimiçi Necmi

kendine öyle yakıştırmalar yapma ağabey, kendisi ezik ve zayıf bir karakterdir.
gerçekten söylemlerinden hiçmi rahatsızlık duymuyorsun bizim maçtan önce bütün yaz bu maç için hazırlandık diyor :D
lig için hazırlandığının farkında değil Beşiktaşı yenerse lig bitecek sanki.

Çevrimdışı Egos

Benzinli arabaya ucuz ve az yakiliyor diye dizel dolduruyon mu

hayır, benzinli arabayı fazla yaktığı için bidon olarak kullanıyoruz.

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız @tangaz hangi forveti gömse bişeyler oluyor ve o adam katkı vermeye başlıyor.Bknz. abouş
@tangaz şu pektemeği bi gömsene bişey denicez de :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Haklisin degmez ama halen savunuculari oldugunu gorunce Besiktas'a yenilmis Riza ofkesine kapiliyorum.  :D
Futbolcu rizaya sapkami cikartiyorum bir gs macinda penaltiyi direge nisanlamisti baya bi kufur etmistim kendisine ama olsun efsane futbolcudur. Teknik direktor riza ise bulent uygun seviyesinde bir trolldur

Adamin kariyerini ayirip elestirirsek daha saglikli olur.

Riza hocaya da nefretim sonsuz. Sabahlara kadar yula adem kursat ile havuzlara giresin

Çevrimdışı Librarius

kendine öyle yakıştırmalar yapma ağabey, kendisi ezik ve zayıf bir karakterdir.

Seni zeki biri olarak bilirim. Bu cumlede yaptigin senin deyiminle "maddi hata" sana yakismadi. Hadi sana bir buyugun olarak gorev veriyorum. Cumleyi dikkatlice oku yaptigin yorumdaki maddi hatayi bul ve cevabini yaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sozkul

olcay şahan sizi tatmin mi ediyor? aradığımız kan olcay performansı ise olcayı neden yolladık? neden 3 katı pahalı adamı aldık? bizim aradığımız 20+gol atacak eleman performansı bence.

Olcay beni tatmin etmiyordu, halada etmiyor, ama ondan sonra verkaç ve göbekden delme girişimlerinde Ozi'ye onun yaptığı kadarını yapabilen partner bulamadık, o nedenle Querasma'nın ortalarına kaldık ya..
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2017, 18:09:36 sozkul ]

Çevrimiçi Necmi

Bi de hakemin ofsayt diye yediği pozisyonda lense yaptığı asisti unutmuşsun hatırlatayım dedim  :D

adam taliscaya on numara nasıl olur dersi vermiş biz en iyisi seneye onu on numara yapalım bir forvet alalım
tangazında gönlü hoş olsun hatta devre arası :D

Çevrimdışı Librarius

olur, efsane demeyelim. beşiktaş'ın iffetli ve şerefli geçmişinde en çok forma giyen oyuncusu, sadece beşiktaş forması giyerek futbolculuk kariyerini tamamlamış 9 beşiktaş futbolcusundan sonuncusu, efsane kadronun kaptanı diyelim (pardon, efsane demeyecektik) kadronun kaptanı diyelim.

Besiktas kulubunun iffetli ve serefli bir tarihe sahip olmasi bu tur hatalar yapmasina engel degil. Riza'nin bu karakterle kaptan olmasi gercekten buyuk bir hata olmus. Efsane dememene de aferin diyorum. Dogru yoldasin.

Çevrimdışı mylife1903

Seni zeki biri olarak bilirim. Bu cumlede yaptigin senin deyiminle "maddi hata" sana yakismadi. Hadi sana bir buyugun olarak gorev veriyorum. Cumleyi dikkatlice oku yaptigin yorumdaki maddi hatayi bul ve cevabini yaz.
Maddi hata ney yaaa
Sevhen olmustur o yoksa cimri bi cocuga benzemiyir

Çevrimiçi Necmi

Maddi hata ney yaaa
Sevhen olmustur o yoksa cimri bi cocuga benzemiyir
ben hala düşünüyorum bulamadım :alala:

Çevrimdışı Librarius

Futbolcu rizaya sapkami cikartiyorum bir gs macinda penaltiyi direge nisanlamisti baya bi kufur etmistim kendisine ama olsun efsane futbolcudur. Teknik direktor riza ise bulent uygun seviyesinde bir trolldur

Adamin kariyerini ayirip elestirirsek daha saglikli olur.

Riza hocaya da nefretim sonsuz. Sabahlara kadar yula adem kursat ile havuzlara giresin

Bu kariyer ayirma isine saygim var ama tuttugum bir ayrim degil. Bu ayrimin birinci kismina herkesten once deger vermesi gereken kisi Riza'dir. O buna saygi duymuyorsa o bahsedilen futbolculuk kariyerine ben hic saygi gostermem. 

Çevrimdışı atalay

Porto maçında sağ bekte pozisyon bilgisi iyi, o pozisyonda oynama pratiği yüksek bir oyuncuyu tercih etmek gerek. Porto, Brahimi - Telles kanadını çok etkili kullanıyor.

Çevrimdışı Ayberk

başaklı emre (hiç sevmem kendisini) geçen sezon fb ye gol atınca ağladı, İbrahim Üzülmez Beşiktaşlı taraftarların çağrısına cevap
verip futbolcularını yerden kaldırdı, "Beşiktaşa karşı yatarak oynanmasına izin veremezdim" mealinde bir açıklama yaptı. profesyonellikse bu örnekler çok daha büyük profesyonellik. gönül bağın olduğu halde işini yapmak asıl mesele.
çıkar uğruna yama olduğun zaman ezilirsin, tiksindirirsin. bu ihaneti kimse görmezden gelemez. önümüze bakalım söylemi bu durum
için geçerli değildir, basit bir hakem hatası değil konuşulan. camiayı karşısına almayı hedef seçmişse bu adam, her türlü
silinmelidir tarihten, her şekilde almalıdır dersini. zamanında "Rıza efendi 2 ekmek" diyen renklilerin terbiyesizliğine cevap vermiş taraftar, her türlü sahip çıkmış sana, sen neyin hıncını alıyorsun! birilerine yaranmaya çalışırken bu kadar düşerse tekmeyi de yer, hem de doksana. o etrafında dönerek yaptığı çalımda sonunda kendini ortaladı, ayağa düşmeye kendisi heves etti. şurda bir iki kişi savunmaya çalışmasa bu kadar mevzusu dönmeyecek bu densizin. adını anmaya değecek kadar bile değeri yok
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Doğukan E.

Porto maçında sağ bekte pozisyon bilgisi iyi, o pozisyonda oynama pratiği yüksek bir oyuncuyu tercih etmek gerek. Porto, Brahimi - Telles kanadını çok etkili kullanıyor.
Medeli mi tercih ederdin yoksa adrianoyu mu? @atalay
Bu soru tabiki Medeli orta saha veya stoperde kullanma düşüncen yoksa geçerli..

Çevrimdışı tuncaboylu

Benzinli arabaya ucuz ve az yakiliyor diye dizel dolduruyon mu
Bu da olmadı...

Şimdi Talisca 15 gol atacakken Negredo buna 5 asist yapsa ve 20 attırsa, kendisinin 5 eksik atması neyi değiştirir?

Asist yapan santrafor iyidir, rakibi ve takımı kontrol altına almayı zorlaştırır

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Medel'in 65-70 maçını izledim. Bir kez bile sağ bek oynadığını görmedim. Maç planına ve genel kurguya göre değişir. Fakat elde o pozisyonda oynama pratiği yüksek Adriano ve Atiba var. Taşları da çok fazla oynatmamak lazım. @Doğukan E.

Çevrimdışı Egos

ağabey çok incesin teşekkür ederim; sanırım yanlış bir intiba uyandırmışım, o açıdan da özür diliyorum. eğer ilerisi için uygun görürsen sana bir görev borcum olsun, belki zamanla akıllanırım.

gerçekten söylemlerinden hiçmi rahatsızlık duymuyorsun bizim maçtan önce bütün yaz bu maç için hazırlandık diyor :D

çok üzücü, kendisini bu duruma düşürmesini istemezdim; sen de tribünde süleyman seba'ya küfür etmezken aynı şeyleri düşünüyordun muhtemelen. beni rıza çalımbay ilgilendirmiyor ağabey, kötü bir insan olabilir; ama herkes yalan yanlış çıkarımları da katarak ona küfrediyor diye küfretmem. bilen ile bilmeyen benzer şeyler söylüyorsa o konuda en azından bilenlerin susup etrafı dinleme zamanı gelmiştir, biz o sınırı çoktan aştık, birilerinin susması gerekiyor. bunu 15-20 yaşındaki çocukların kendi başına fark etmesini bekleyemeyiz.

Çevrimdışı Doğukan E.

Medel'in 65-70 maçını izledim. Bir kez bile sağ bek oynadığını görmedim. Maç planına ve genel kurguya göre değişir. Fakat elde o pozisyonda oynama pratiği yüksek Adriano ve Atiba var. Taşları da çok fazla oynatmamak lazım. @Doğukan E.
:ok:
Adriano desek  önceki yorumuna görede orta saha ati medel olabilir.

Çevrimdışı onurturan

İlerde çıkar soyunma odası videoları yada oyuncu demeçleri bizim maçlardaki motivasyonu hareketleri konuşmaları ve hırsıyla diğer maçlardakini karşılaştırırz şuan zaten oyuncuların  dikkatini çekiyordur bu bikaç seneye dillenir..

Çevrimdışı tuncaboylu

Medel'de tam CL deplasmanı topçusu tipi var.

Sağ bek Atiba, defansif orta saha Medel çıkarız bence.

Çevrimdışı mylife1903

Bu da olmadı...

Şimdi Talisca 15 gol atacakken Negredo buna 5 asist yapsa ve 20 attırsa, kendisinin 5 eksik atması neyi değiştirir?

Asist yapan santrafor iyidir, rakibi ve takımı kontrol altına almayı zorlaştırır

Yahu @tuncaboylu penalti mevzusuna donecek bu liyon macindaki

Taliskanin negronun yerine 5 gol atmasi cok seyi degistirir. Yeterli gol recetesini yazmistik orda negroya 25 yazdik. Negro 25 gol yerine 20 gol 5 asist yaparsa o gol farkini kapatirlen azalan asist farkini kapatamazsin. Sonsuz gol asistli evren olsa tamam.
Ustelik azicik futbol gorusu eklersen talinin 20 gol atmasi gomez gibi 1-1-2-1 olmaz negronun asistleriyle 0-0-3-2-0-0-1 gibi gider.  Gollerin dagilimi da cok onemlidir. Toplam gol 80 atsak 80 tane asist yapilmis olmaz zaten. Ayrica ayni oyuncuya yapilan asistler falan var
Beynim yandi @Kalyoncu anlatsin

Çevrimdışı Ayberk

Atiba da uzun zamandır sağ bek oynamıyor ama yine de devşirme sağ bekten iyidir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Doğukan E.

Medel'de tam CL deplasmanı topçusu tipi var.

Sağ bek Atiba, defansif orta saha Medel çıkarız bence.

Atiba-Medel önlerinde Oğuzhan yapıp talisca kenarda kalsa?
Deplasman için güzel bi orta saha olur gibi

Çevrimdışı Berat

Atiba da uzun zamandır sağ bek oynamıyor ama yine de devşirme sağ bekten iyidir

Aklıyla yine sağ bek pozisyonunu oynamaya çalışabilir yalnız karşısında hızlı oyuncular olacak çok yardım alması gerek. Önünde Babel oynarsa defansif olarak katkı sunar.

Etiketler: