Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5781711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ama çok eğlenceli ya!

Kura çekildiğinde Monaco'dan 2 maçta 4 puan alacağımızı bilseydik halay çekerdik. Şimdi 6 puan alamadık diye hepimiz ölmek istiyor gibiyiz ehuehe... Bizi memnun edebilecek tek şey, ligde 34'te 34, Şampiyonlar Ligi'nde de namağlup şampiyonluk... Tabi Türkiye Kupası'nı, gol krallığını falan da kaçırmamamız lazım ki burulmayalım :)

Her Avrupa Kupası maçında, 1. dakikadan itibaren eli ayağına dolaşan, %3 pas isabetiyle oynayan takım kaç yılda nerelere geldi... Şöyle sesli sesli alkışlayalım...  :claps: :claps: :claps:
Geri okuma yap ozan eglenceli oluyor, sikrinleri de al fazla bombalayan olmussa patlatirsin.

Ben cok net monakonun sonuncu olacagini 11 puan toplayacagimizi yazdigimi hatirliyorum. Ben porto deplasmanina sifir yazmistim monakoya 6 son maci hesaba katamamistim, kafamda oynayamadim o maci

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş: "Sakatlıklar var ama Şampiyonlar Ligi feda etmeye değecek bir yer. Burası çok önemli bir turnuva, çok güzel bir müziği de var."

:D
SU guruptan cikmayi sadece hoca icin istiyorum yoksa zerre umrumda degil, sadece bu mac azicik gerildim yoksa 6-7-8 yesek umrumda degil, paflar gitsin.

Adam resmen istiyor cok fena istiyor

Çevrimdışı mylife1903

Beraberlik taktiksel oldu bir anlamda
Monocoya umut verdik uefa için kalan maclarına
Asılacaktır

Saygılarımla
Hosgeldin abi, bardakda iki damla var yarisi dolu diye bagiriyon gene

Çevrimdışı mylife1903

O kadar pozisyon bulmuşken kaçırmamamız gerekiyordu. Yine de  1-1 kötü sonuç değil.
Clde yenemiyorsan yenilmeyeceksin, kendi evinde mac kaybetmeyeceksin.
Ben 6 macta 6 beraberlige raziyim, yeterse yeter yetmezse yetmezz

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic'i kenarda görünce bi hoş oldum yav yeterince iyi oynadı bence
Cok kotu oynadi, gereksiz fauller yapti, yerini yurdunu alanini kaybetti, sanki ayaklarinda agirlik var hava topuna cikamiyir, bizim seviyemiz icin bile cok cok yetersiz performans. 80. Dakikadan sonra rakibe cins cins fauller yapip duran toptan pozisyon yememize sebep oldu. Git obur yarisahada yap faulu kaleci kullansin duran topu geridonusu guzel olur belki ama yok. Hantal oyuncu cok yavas zaten hizli olsa bizde oynamaz bize kalmaz alemin tek akillisi biz degiliz

Çevrimdışı mylife1903

leipzig yenilcek bugün.

porto yenicek.

BEŞİKTAŞ 10
Porto 6
Leipzig 4
Monaco 2

Böyle olucak bence benim tahminim :)

Sonraki hafta

Beşiktaş - Porto
Monaco - Leipzig

BEŞİKTAŞ 13
Porto 6
Monaco 5
Leipzig 4

Leipzig - Beşiktaş
Porto - Monaco

Beşiktaş 14
Porto 9
Monaco 5
Leipzig 5
Porto macimiz basladigi gibi biterse cikiyoruz demek mi oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma maç sonunda Raggi ile tartışma yaşadı sonra gidip vatandaşı monaco'nun hocası Leonardo Jardim'e formasını verdi.

Raggi ise hocasının yanına giderek niye o formayı alıyorsun diyerek hocasını fırçaladı.

Uyuz oldum o raggiye butun mac, artik hocanin tercihimiydi karijma kendimi gitti bunun anasini belirlemeye bilemem ama azicik daha fazla ve daha sert vurmak lazimdi buna. Her fransiz takiminda biyle bir tane dallaylama dallibudakli oluyor.
Gecen sene liyon maclarinda da o beyisniz jileyt mi ne vardi ona uyuz olmustum

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma hem Cenk'ten hem de Babel'den pas alamayınca isyan etti, ne diyeyim ben bile kızamadım korneri kaleye vurmasına.

Babel Monaco'nun sağ bekine sinirlendi o da bişeyler kanıtlamaya çalıştı. Cenk zaten bildiğimiz gibi vs vs.

Ama; klişeyse klişe... Şampiyonlar liginde 4'te 4'ü kaçırdığımız için üzülmeme neden olan seviyeyi kim sağladıysa başta Başkan olmak üzere herkese teşekkür ederim.
O raggi butun mac babele laf soktu koca agizli bi tip, buyuk ihtimal irkciliktan bir adim geri kelimelerle delirtmistir babeli. Mactan sonra gidip mac icinde ozellikle sinirlendirmek icin yaptigini falan soylemistir barisip beraber avm gezmeye gitmiskerdir, oguzhan gostermistir hangi avmlerin iyi oldugunu. Babel raggi ve oguzhan beraber sonsuza kadsr mutlu ve mesut yasamislarken, kotu buyucu karijma gidip heyyt lan diye raggiye dalmis mactan sonra.

Kirmizi olmaz orda, kendi oyuncunuzu uyuz oluyorsunuz diye kirmizi diye ifsa ediyorsunuz, renkliler basliyor sonra. Cift makasa aldi normal sari kartlik hareket.
Caneri kufur etti diye ifsa ettik ne oldu, ne gecti elimize, rakibin oyuncu sovunce cezayi birak sevk bile edilmedi

Çevrimdışı mylife1903

Pepe'nin yanında adam olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaninda degil onunde ve arkasinda da bisi olmaz, pepe iki mac sonra bunu soyunma odasina kapatip dover. Olan tosice oldu, mukemmel oynuyordu sakatlandi, butun pilani bozdu, buyuk oilani buyuk oyunu goremedik tosic yuzunden
Tolgay oguzhan cikip yerlerine negredo ve taliskayi alip ya herro ya merro diye cikartip masaya vuracakti belki hoca butun kartlarini

Çevrimdışı mylife1903

dedimya sempatik geliyor totoşlar die gerekçelerimi de sen sölemişsin :)
Oyun bizim oyun iste 3-6-1 oynuyor herifler
Hocalsrini da seviyom akilli adam ama azicik kesme, boyunu biraz uzatabilirsek sempatik bakabilirim

Çevrimdışı mylife1903

Gruplar çekilirken 4. torbadan istediğimiz APOEL ve Karabağ, iki maçta Dortmund'a ve Atletico'ya yenilmediler.

Ozelliklemi
Yarama tuz serpiyorsun lan ben dortmuntun allah cezasini verecek lan haysiyetsiz herifler yatirdilar

Çevrimdışı cursedofdragon

Ozelliklemi
Yarama tuz serpiyorsun lan ben dortmuntun allah cezasini verecek lan haysiyetsiz herifler yatirdilar

Çevrimdışı mylife1903

sakın kanma ağabey, onunki hesap kitap bilmek değil, düpedüz cimrilik.
Kayserili olabilir

Çevrimdışı mylife1903

hadi lennn karşı karşıya boş kaleye atamayan kornerdenmi atacak
düşünce güzelmiş böyle bir şeyi düşünmesi bile suç :bandit:
savunma yerleşmemişse sen kendi oyuncuna at.
ama bugün quaresma kesinlikle kötü oynamadı. tercihlerden dolayı bir oyuncu
suçlanmamalı tskımın genelinde durgunluk vardı Beşiktaş gibi oynamadı.
sanki maçdan korkmuş gibi halleri vardı.
cenk gene herzamanki gibi kötüydü. penaltı dışında ceza sahasında gören varmı
bir iki kere kenardan acık girdi o kadar. Babelin götürdüğü quaresmanın şutuyla
sonlanan atakta aslında babel değil cenkin o topu alması gerekirdi koşmadı bile cenk daha yakın ve müsaitti. yüklense kaleciyle karşı karşıya kalırdı ama koşmadı gene merkezden kaçtı.
orta açılsa ne olur kafayı vuracak oyuncu yokki sahada.
adamlar quaresmayı tanısa o penaltıyı yaptırmaz. Nasılsa atamazki zaten geride dönmüşdü :D
Hakem de taniyormus karijmayi bariz gol sansi gormedi orda mesela cenki disursen orda ampul gibi kirmizi o pozisyon. Karijmayi dusurunce kirmizi vermedi. Ben olsam ben de sari ile gecerdim bariz gol sansi yok

Hakem de taniyormus karijmayi bariz gol sansi gormedi orda mesela cenki disursen orda ampul gibi kirmizi o pozisyon. Karijmayi dusurunce kirmizi vermedi. Ben olsam ben de sari ile gecerdim bariz gol sansi yok

son adam kırmızı vermesi gerekirdi abi.

Çevrimdışı mylife1903

son adam kırmızı vermesi gerekirdi abi.
Kura son adam demiyor yahu bariz gol sansi diyor, hakemsi hakli

Kura son adam demiyor yahu bariz gol sansi diyor, hakemsi hakli

Quaresma taca doğru mu gidiyordu abi gole gidiyordu işte :D

Çevrimdışı Egos

portoya beraberlik yaramaz sadece yenemiyorsam yenilmeyeyim der.
bizle berabere kaldı leipzigde yendi monacoyu 11-7-7 olur ikili averajla porto ikinci olur
biz grup birinciliğini garantilediğimiz için leipzig maçına asılmayız yani leipzig 10 olma ihtimali yüksek olur
portonun evinde işini bitirmiş rahat bir monaco ile oynama zorunluluğu var. monaco
portoyu şl den etmek içinde asılır o maça geçmişden hesapları var. Porto istemez son maça bırakmak.
heleki bize yenilirse büyük ihtimal heşeyi kaybedecek yani porto için hayati bir maç olacak bizim maç
ve bugünkü maçtan çok daha zor olacak Bugünkü oyunla portoyu yenmemiz çok zor

kaybetmektense son maça bırakmayı isterler. porto için beraberlik yolun sonu değil. grupta yenilgisiz lider giden, kendi sahanda yenildiğin, uzun süredir evinde namağlup bir takımla deplasmanda oynuyorsan hesabı ilk maçta yendiğin grup sonuncusuyla yapacağın karşılaşmaya bırakmayı düşünürsün, porto da öyle düşünecek. evvelinde atıp tutabilirler "kazanmaya geldik" diye. iki takımın da olası bir beraberlikte açıklamaları "bizim için iyi sonuç" olur. amaçları son 2 maçtan 4 puan almak. monaco-leipzig'in neticesi her ihtimale açık, belki iki maçta 2 puan bile porto'yu ikinci yapar, belki son hafta iki takım için final olur.

kısaca bu karşılaşmayı pas geçin size 1 puan verelim deseler, porto istanbul'a gelmez.

şafak malatya pek uyduruk haber yapmaz. iyi Beşiktaşlıdır.

beşiktaslılığıyla da, içerikle de ilgilenmiyorum ağabey, o konuda hakkın olabilir; ama aktarım şekli, zamanlaması pek uyduruk değil, çok uyduruk.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma taca doğru mu gidiyordu abi gole gidiyordu işte :D
Abijjm pozisyonun icinde quaresma varsa orda bariz gol sansi yoktur. Bos kaleye atamiyor.
Robanko falan vursaydi daha isabetli oluyordu direkten falan donuyor.

Bunun arizalarindan biri bu iste. Gol atamiyor adam. Okutup ufletmek lazim. Abunun milli mac aralarinda gittigi kabile buyucusune goturmek lazim

Çevrimdışı mylife1903

kaybetmektense son maça bırakmayı isterler. porto için beraberlik yolun sonu değil. grupta yenilgisiz lider giden, kendi sahanda yenildiğin, uzun süredir evinde namağlup bir takımla deplasmanda oynuyorsan hesabı ilk maçta yendiğin grup sonuncusuyla yapacağın karşılaşmaya bırakmayı düşünürsün, porto da öyle düşünecek. evvelinde atıp tutabilirler "kazanmaya geldik" diye. iki takımın da olası bir beraberlikte açıklamaları "bizim için iyi sonuç" olur. amaçları son 2 maçtan 4 puan almak. monaco-leipzig'in neticesi her ihtimale açık, belki iki maçta 2 puan bile porto'yu ikinci yapar, belki son hafta iki takım için final olur.

kısaca bu karşılaşmayı pas geçin size 1 puan verelim deseler, porto istanbul'a gelmez.

beşiktaslılığıyla da, içerikle de ilgilenmiyorum ağabey, o konuda hakkın olabilir; ama aktarım şekli, zamanlaması pek uyduruk değil, çok uyduruk.
Mactan once quaresma ile pepeyi gonderelim porto kampina bi guzel kivama getirsinler bunlari boyle al gulum ver gulum 0-0 alan razi veren razi

Çevrimdışı Egos

SU guruptan cikmayi sadece hoca icin istiyorum yoksa zerre umrumda degil, sadece bu mac azicik gerildim yoksa 6-7-8 yesek umrumda degil, paflar gitsin.

Adam resmen istiyor cok fena istiyor

gözlerimi yaşarttın ağabey, sendeki hamiyet az bulunur. demek ki adam şampiyonlar ligi'ne programlı.

Çevrimdışı Egos

Mactan once quaresma ile pepeyi gonderelim porto kampina bi guzel kivama getirsinler bunlari boyle al gulum ver gulum 0-0 alan razi veren razi

onlara da güven olmaz ki, kavga çıkartıp dönerler. zaten beraberlik hesaplarını porto yapsın, biz biraz galibiyet üzerine hayal kuralım, varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 08:53:32 Egos ]

Çevrimiçi levitate

Aynı tehlikeli yerde aynı faulu 4 veya 5 kere yaptı
O fauller jovetic'in şeyliği yüzünden mermi yemiş gibi kendini hemen yere attı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

biz portoyla berabere bile kalsak grup birinciliğini garantiliyoruz. o maç kıran kırana geçer çünkü beraberlik bile portoyu sıkıntıya sokar. ama grup şekillendi artık bence biz ve porto üst tura çıkar leipzig uefaya gider. Monaco annesinin ligine döner. Grupta birinci torba takımını dışarı attık leipzigi yenmesi bir şeyi değiştirmez portoyu yenemez. leipzigde bize  yenilmez büyük ihtimal garantileyip gidersek yenebilirde
Beraberlik Porto'ya da yarıyor abi.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: