Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9112660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

Omer yorgun savasci yahu yoksa bitiriciligi abuyu falan sallar

Mustafa pektemek ise cahil, karakteri zayif, korkak ve sinik bir sahsiyet ustelik firsatci.

Besiktasta istenmiyor ama kaliyor. Istenmedigi yerde duran adam karaktersizdir, para icin kaliyorsa satilik karakterleridir bugun kendi sahsiyetini satar yarin annesini rus sirkine satar sempanze diye
Boyle adamlarin besiktas camiasi icinde yeri yoktur.

Besiktastan alacagi parayi baska yerden alamayacagina eminse zaten hak etmedigini aliyordur, hak etmedigini alana da bizim koyde hirsiz derler

Besiktastan daha fazla kazanamayacagini biliyorsa, kendine guveni de yoktur

Bir sekil hak etmedigi mevkiye gelen ve o koltuk kalmak icin kendi degerlerine bile ihanet edecek insanlara zubuk denir
Sana göre Beşiktaş'ın 1.kaptanı Tolga "karaktersiz midir, para icin kaliyorsa satilik karaktermidir bugun kendi sahsiyetini satar yarin annesini rus sirkine mi satar? Çünkü bu camiada en çok ıslaklanan, en çok istenmeyen oyuncu benim bildiğim o.
O zaman biz nasıl bu adamı 1.kaptanımız yapıyoruz, biz nasıl bir kulubüz o zaman.
Bunlar senin mantığına göre ortaya çıkan sonuçlar.
İnsanların karakteri hakkında nasıl bu kadar keskin sonuçlara varıyorsunuz anlayamıyorum, bu dedikleriniz çok ağır şeyler.
Bu mesajdan sonra başka bu konuda(pektemek ve tolga) bir daha hiçbir şey yazmıcam, konu başka yerlere gitmeye başladı çünkü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

RYAN BABEL ve GOKHAN INLER Sezonu degerlendirdi :busted_cop:

Gökhan İnler ve Babel, sezonu değerlendirdi! "Neden oynamadığımı hocaya..."

Gökhan İnler ve Babel, sezonu değerlendirdi! "Neden oynamadığımı hocaya..."

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta Gökhan İnler ve Babel, A Spor’da soruları yanıtladı.

İşte yapılan açıklamalar:

GÖKHAN İNLER

İlk 11’de neden oynayamıyor?

"Neden oynamadığımı hocaya sormak gerekiyor. Şaka tabi. Benim hocayla aram gayet iyi. Bir sorunum yok. Kendimi bir türlü hazır hissetmedim. Yine de Galatasaray ve Napoli maçlarında kendimi riske ettim. Biraz adale rahatsızlığım oldu. O da beni 2-3 hafta geri attı. Şu anda ise kendimi iyi hissediyorum. En önemli olan takımın başarısıdır. Ben de daha çok oynamak istiyorum. O belli. Ben hocaya saygı duyuyorum. Hocanın kararı geçerli. Ben her zaman hazırım. İnşallah yeni sezonda görev alırsam kendimi göstereceğim."

Avrupa Ligi hakkında…

"UEFA Avrupa Ligi’ndeki Lyon maçında iyi oynadık. Penaltılarda kazanma şansı futbolda %50’dir. Kazanırsın ya da kaybedersin. Takım üst seviyedeydi. İyi oynadık. Hep keşke kazanbilseydik diyoruz. Gelecek sene yine Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Hedefimiz tabi ki tur atlamak, gruptan çıkmak."

Gökhan İnler’den Atiba yorumu…

"Herkesi çok profesyonel buluyorum. Atiba da dahil herkes takım için kalbini veriyor. Herkese saygı duyuyorum. Biz bir takımız. Beşiktaş’ta kim oynarsa oynasın %100 performans vermesi gerekiyor. Leicester’in performansı harikaydı. Kimse onları tanımıyordu. Takım ruhu muhteşemdi. Herkes herkese yardım etti. Ranieri çok iyi işler yaptı. Ama gitmeyi bence hak etmedi. Şu an Beşiktaş’tayım ve burada olmaktan çok mutluyum."

Taraftarlar onu görünce nasıl davranıyor?

"Benim de sosyal medyayı kullanma hedefim var. Çekimler yapmak istiyorum. İnşallah ben de Ryan gibi bir şeyler yapabilirim. Beşiktaş Çarşı’ya gittim. İnsanlar çok güzel karşılıyorlar. Gidiyorsun görüyorsun ve aslında yoğun ilgiden kaçmaya çalışıyorsun."

“Başakşehir’i tebrik etmek lazım”

"Her maçta süper oynadılar. Hocaları da maçlara çok iyi hazırladı onları… Türkiye Ligi’ni çok iyi tanıyan bir Abdullah Avcı var. Her maçta iyi olduklarını gösterdiler. Başakşehir’i gerçekten de performansından ötürü tebrik etmek lazım. Başakşehir de bence iyi bir sezon geçirdi."

“Napoli maçını unutamıyorum”

"Bu sene unutmadığım maç Napoli maçıydı. Orada kazanmak çok zor. Sahaya çıkınca herkes beni alkışladı. Beni selamladılar. O maçı kazanmak müthişti. O maç benim için çok özel bir maçtı gerçekten. Bu sezon en unutamadığım maç, benim için Napoli maçı oldu diyebilirim."

RYAN BABEL

-Şanssız bir şekilde elendik-

"Ben Avrupa Kupaları'nda yakından biliyorum. İki ayaklı maçlar gerçekten farkı oluyor. İlk maçta avantaj sağlayınca, rövanş için büyük bir hamle şansınız oluyor. Tüm gücümüzle oynadık Lyon maçında. Penaltılarla şanssız bir şekilde elendik, yarı finale yakındık. İş o noktaya geldiğinde şans oluyor. Şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Ajax'a karşı kolay olmazdı, nasıl oynadığını gördük ama imkansız değildi."

-Milli Takım beklentim yok-

"Milli Takıma çağrılmayı beklemiyorum çünkü Advocaat beni davet etmedi. Bir beklentim yok, oluruna bıraktım. Son maçıma 24 yaşımdayken çıktım Hollanda Milli Takımı'da. 6 sene geçti ve şansımın azaldığını biliyorum. Gerçi son dönemde Hollanda'nın durumu biraz farklılaştı. Herhangi bir beklentim yok, oluruna bıraktım."

-Noah, çok ünlü-

"Noah bu aralar çok ünlü. Bana ayıracak fazla vakti kalmadı. Görüşemiyoruz. (Gülüyor). Aboubakar ile yaptığımız gol sevincinde dikkat etmesi gereken biri varsa o da Aboubakar'dır. İkimiz de güçlü adamlarız. Şaka bir yana güç kullanmıyoruz sevinç sırasında."

-Kamere sevdası-

"Ben kameramla birlikte hazırım şampiyonluk kutlamalarına. Bunu uzun süredir yapıyorum. Perde arkası görüntüler çekiyorum. Kendimle ve oyuncularla ilgili şunu görüyorum, kamera önünde söyledikleri ve davranışlarıyla tanınıyorlar. Benim hakkımda çarpık bir algı oluştuğunu fark ettim. Bununla beraber kamera işine başladım, severek yaptım. Doğru zamanlama ile yapıyorum bunu. Bu doğru zamanı oturttuğumu düşünüyorum."

-Taraftarlarla aram iyi-

"Taraftarlarla aram iyi. Genelde İngilizce bilmiyorlar ama bana değer verdiklerini hissediyorum ve ben de onlara değer veriyorum."

-Harika bir deneyimdi-

"Barcelona-Deportivo maçı oynadık Cam Nou'da ve 4-0 yenildik ama harika bir deneyimdi. Emre Çolak ile çok iyi bir iletişimimiz vardı ama biraz ilginçti. O İngilizce bilmiyordu, Türkçe ve biraz da ispanyolca konuşuyordu. Ben de biraz Türkçe, biraz ispanyolca ile derdimi anlatıyordum. Hatta ailelerimizle İstanbul'da buluşmak istedik. Güzel bir arkadaş."

-Başakşehir'in hakkını teslim etmek gerekiyor-

"Başakşehir'in hakkını teslim etmek gerekiyor. Herkes ligin ikinci yarısında yarıştan düşerler diye düşünüyordu ancak düşmediler. Yarış içinde sağlam kaldılar. Onlar adına mutluluk verici bir durum. Bence ülke futbolu için de önemli. Umarım bunu devam ettirirler ve şampiyonluk 3 takım arasında gidip gelmez. 4. bir takım katılır bence bu güzel bir etki olur."

-Benim için ayrı bir yeri var-

"İçeride oynadığımız Olympiakos maçı benim için çok anlamlıydı. Erkenden 10 kişi kalmıştık. Çok zor olacağını biliyorduk ama turu geçmeyi başardık. Benim için ayrı bir yeri var."

Haber Kaynağı: Ajansspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ve Kosova maçları için aday kadrosu açıklandı.

Caner Erkin - Beşiktaş A.Ş.

Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş A.Ş.

Cenk Tosun - Beşiktaş A.Ş.

Gökhan Gönül -  Beşiktaş A.Ş.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 17:41:26 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı mylife1903

Sana göre Beşiktaş'ın 1.kaptanı Tolga "karaktersiz midir, para icin kaliyorsa satilik karaktermidir bugun kendi sahsiyetini satar yarin annesini rus sirkine mi satar? Çünkü bu camiada en çok ıslaklanan, en çok istenmeyen oyuncu benim bildiğim o.
O zaman biz nasıl bu adamı 1.kaptanımız yapıyoruz, biz nasıl bir kulubüz o zaman.
Bunlar senin mantığına göre ortaya çıkan sonuçlar.
İnsanların karakteri hakkında nasıl bu kadar keskin sonuçlara varıyorsunuz anlayamıyorum, bu dedikleriniz çok ağır şeyler.
Bu mesajdan sonra başka bu konuda(pektemek ve tolga) bir daha hiçbir şey yazmıcam, konu başka yerlere gitmeye başladı çünkü.
Tolgayi 3-5 kisi islikladi, biz taraftar olarak da azicik takiliyoruz tolgaya. Pektemekle karsilastirmamak lazim tolgayi.
Olcaya da azicik tepki oldu. Bunlar olagan seylerdir.

Pektemeke ise butun camianin sabit bir tepkisi var hatta yonetimin de

Ben sahsim adina konusursam tolgadan rahatsiz olmadigimi herkese anlatabilmisimdir.

Cok elestirildigi gecen sezon sampiyonlukta buyuk katkisi vardir, rize macinda marselonun bombaladigi penaltiyi kurtarip takimin baski altina girmesini engellemistir.
Bu sezon ise oyuna girdigi genclerbirligi macinda, kirilma aninda harika bir kurtarisla sampiyonluga yardimci olmustur ve gorevini yapmistir.
Arpasi biraz coktur okadar. Tolga 1 milyon alsa burda kimse agzini acmaz, pektemek bedava oynasa hatta ustune para verse gene tepki gorur.

A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ve Kosova maçları için aday kadrosu açıklandı.

Caner Erkin - Beşiktaş A.Ş.

Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş A.Ş.

Cenk Tosun - Beşiktaş A.Ş.
Gg77 yi unutmuşsun :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Gg77 yi unutmuşsun :bandit:

semih olsun ozan olsun milli oluyorlarsa necipin milli takım kaptanı olması lazım. kaptan demişken arda haftalardır oynamıyor hatta hep istanbulda takılıyor idman yaptıgından bile şüpheliyim son kupa töreninde gördüm götü göbeği büyütmüş iyce ama milli takımda gene...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Gokhan Gönül : Biz yine Sampiyonlar Ligine gidiyoruz,

Caner Erkin : Onlar yine Kupa alamadi kardeşim 😂😂😂

Çevrimdışı sametbagan

@MUSTAFA_ @sametbagan
 https://www.youtube.com/user/TheOoozer/videos
Burada tek parça değil ama internette olmayan uzun versiyonları var.
Kanal benim değil ha, yanlış anlamayın.  :D
eyvallah sağolasın

Çevrimiçi Kapkarakartal

Evet Beyler Kupamiz tanıtılmış ve bugün Ankaradan yola çıkmış İstanbula :bandit:

100.000 TL değerinde

9 kilo 300 grami 925 Ayar gümüş Geri kalan 1 kilosu Altın kaplama

Kupa icin Ani defteri acilmis , 600 taraftar dusuncelerini yazmış bu defter Kulubumuze hediye edilecekmiş

Kupayi 10.000 kisi ziyaret etmiş

Çevrimdışı atakan eraslan

Evet Beyler Kupamiz tanıtılmış ve bugün Ankaradan yola çıkmış İstanbula :bandit:

100.000 TL değerinde

9 kilo 300 grami 925 Ayar gümüş Geri kalan 1 kilosu Altın kaplama

Kupa icin Ani defteri acilmis , 600 taraftar dusuncelerini yazmış bu defter Kulubumuze hediye edilecekmiş

Kupayi 10.000 kisi ziyaret etmiş

vay maşşallah

Bu milli takım kadrosu nedir ya , resmen futbolcularımızın piyasa değeriyle oynanmaya çalışılıyor. Ozan milli takımda necip yok , komedi desem komedi değil yani. Atınç mesela , adam lyon maçlarında oynadı , kaç tane kritik maçın altından kalktı , semih Ahmet çalık kadroda atınç yok. Eskidan almasınlar sakatlık çıkmasın diyordum ama bu da ayıp yani , resmen market değerini düşürüyorlar oyuncuların.

Çevrimiçi Necmi

Bu milli takım kadrosu nedir ya , resmen futbolcularımızın piyasa değeriyle oynanmaya çalışılıyor. Ozan milli takımda necip yok , komedi desem komedi değil yani. Atınç mesela , adam lyon maçlarında oynadı , kaç tane kritik maçın altından kalktı , semih Ahmet çalık kadroda atınç yok. Eskidan almasınlar sakatlık çıkmasın diyordum ama bu da ayıp yani , resmen market değerini düşürüyorlar oyuncuların.
milli takıma gidince market değerimi yükseliyor  :D

Çevrimdışı cagdas44

Kulüpden KAP'a yapılan bir açıklama var reklam ve loca gelirleri ve bunun inşaat maliyeti üzerinden yansıtılması gibi bir konu açıklama ekdeki sayfamızda konudan anlayanlar bir açıklayabilir mi ne olmuş  :alala:

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/besiktas-jk-finans-stadyum-ve-futbol-takimi-sponsorluk-anlasmalari/msg749889/#msg749889

33 HAFTA'DA ATILAN  GOLLER KİMLERDEN GELMİŞ ;

Cenk Tosun 18 GOL
Anderson Talisca 13 GOL
Vıncent Aboubakar 11 GOL
RYAN BABEL 5 GOL
OĞUZHAN ÖZYAKUP  5 GOL
OLCAY ŞAHAN 2 GOL
MARCELO 3 GOL
RİCARDO QUARESMA 2 GOL
ÖMER ŞİŞMANOĞLU 2 GOL
ADRİANO  1 GOL
DEMBA BA 1 GOL
ATİBA HUTCHİNSON 1 GOL
ATINÇ NUKAN 1 GOL
DUSKO TOSİC 1 GOL
GÖKHAN GÖNÜL 1 GOL
RHODOLFO 1 GOL

Fabri: "Taraftarların bana gösterdiği destek çok güzeldi. Bazen sahaya çıkıyorum çağırıyorlar, boğazım düğümleniyor, çok duygulanıyorum."

Fabri: "Takımdaşlık var. Herkesin aynı amaç için profesyonelce kenetlenmesi var. Bazı arkadaşlarımız az, bazı arkadaşlarımız çok oynadı."

Fabri: "Herkes takım içindeki rolünü, aile içindeki pozisyonunu kabul etti ve bir aile olarak bu başarıyı yakaladık."

Çevrimdışı Savaş

Mümkün olsa hiç bir Beşiktaşlı futbolcunun milli takıma gitmesini istemem. Keşke hiçbiri gitmese.

milli takıma gidince market değerimi yükseliyor  :D

etkiler abi ister istemez, tamam belki çok aman aman etkilemez ama etkiler. ingiltere liginin kriterlerine takılınca marketin küçülüyor mesela

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu habere bakın:
https://www.google.com.tr/amp/www.fanatik.com.tr/amp/2017/06/01/ederson-resmen-manchester-city-de-1298023

Transfermarkt'ta baksan, "Oha be Benfica amma satış yaptı" dersin. Ama Benfica her sene şampiyon olup sampiyonlar Ligi'nde oynamasına ve milyonlarca Euro'luk satış yapmasına rağmen ekonomik olarak çok kötü durumda.

İşte sebebi bu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir oyuncu da Lindelöf. Adam stoper ama her nasılsa değerini bir senede 20'ye katladı.
Stoper yahu, Benfica'da oynuyor ve 20 kat değer kazanıyor. Şu anda değeri 18 milyon euro.
Onu da 50'ye kitleyecekler birine, Benfica 15 alacak en fazla, sonra devam.
Bu menajer tuzaklarına çok dikkat etmek lazım, çok.

Şu habere bakın:
https://www.google.com.tr/amp/www.fanatik.com.tr/amp/2017/06/01/ederson-resmen-manchester-city-de-1298023

Transfermarkt'ta baksan, "Oha be Benfica amma satış yaptı" dersin. Ama Benfica her sene şampiyon olup sampiyonlar Ligi'nde oynamasına ve milyonlarca Euro'luk satış yapmasına rağmen ekonomik olarak çok kötü durumda.

İşte sebebi bu.

Yinede basari abi

20 milyon € koyacaklar kasaya , Herifi 500.000 € ya almışlar..

Bir oyuncu da Lindelöf. Adam stoper ama her nasılsa değerini bir senede 20'ye katladı.
Stoper yahu, Benfica'da oynuyor ve 20 kat değer kazanıyor.
Bu menajer tuzaklarına çok dikkat etmek lazım, çok.

Bildiğin KALAS o adam bizim Marcelo varya 4-5 Gomlek ustun stoper ondan :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Yinede basari abi

20 milyon € koyacaklar kasaya , Herifi 500.000 € ya almışlar..
Başarı değil ya, menajerler için paravan şirket gibi çalışan zavallı bir takım.
O 20'nin de gerçekte kaçı kulübün kasasına girecek acaba, onu da soruşturmak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Başarı değil ya, menajerler için paravan şirket gibi çalışan zavallı bir takım.
O 20'nin de gerçekte kaçı kulübün kasasına girecek acaba, onu da soruşturmak lazım.

Arsenalin sahibinin vegneri tutmasinin bir sebebi de bunlar olabilir mi?

Çevrimdışı abdusta

Bilgilendirme!!

Lens feyonordu redetmiş,Beşiktaşa tamam demiş
++
Beşiktaş ın 2017-2018 sezonu transfer haberlerini bu forumdan
Beşiktaş ın 2018-2019 sezonu oyuncu transfer haberlerini FB forum ve FB medyasından takip edebilirsiniz.!!

saygılar

Etiketler: