Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114229 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şu Fenerbahçe-Aboubakar haberleri doğru mu, bilginiz var mı? Alacaklarından değil de, zaman ve para kaybetmemize üzülürüm doğruysa.
Sene basinda fb ikinci olsun bikini giyerim yazmisim. Fb abuyu alsin bikini giyerim hem tanga hem de ustsuz

Lan ayranin yok icmeye neys

Çevrimdışı ahmetemre

Fabri: Tolga en büyük destekçim

Abou:Tolga olmasa adapte olamazdım

Orman:Tolga bir konuştu GS'yi yendik

Tolgayi basta ben olmak uzere çoğumuz istemiyor lakin Takim uzerinde bir ağırlığı ve saygınlığı oldugunu hepimiz kabul ediyoruz heralde :tabe:

Bu bariz belli..
psikolojik danışman tolga diyorsun yani.
ama ücreti biraz fazla gibi geldi bu iş için :ssss:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Sene basinda fb ikinci olsun bikini giyerim yazmisim. Fb abuyu alsin bikini giyerim hem tanga hem de ustsuz

Zaten belirttiğim gibi, alamayacağından şüphem yok , alsa da üzülmem tüm transfer bütçelerini 1 kişiye bağlamış olacaklar ve başarısız olacaklar. Alamadıklarında da olan bize olacak, boşu boşuna porto'nun elini kuvvetlendirecekler teklif ile. Zaten yapmak istedikleri bu. Büyük ihtimal Lens için de bizim yaptığımız gibi.

Çevrimdışı benyv-

Farkımız, biz onlara oyuncu aldırmayalım diye uğraşırken başarılı transferler yapıyoruz, onlar ise ismail'i bizden kapıp seviniyorlar. Böyle devam  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

Zaten belirttiğim gibi, alamayacağından şüphem yok , alsa da üzülmem tüm transfer bütçelerini 1 kişiye bağlamış olacaklar ve başarısız olacaklar. Alamadıklarında da olan bize olacak, boşu boşuna porto'nun elini kuvvetlendirecekler teklif ile. Zaten yapmak istedikleri bu. Büyük ihtimal Lens için de bizim yaptığımız gibi.
öyle bir bütçeleri yok satmadan alamıyorlar bizim gibi ffp gereği...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Haberde zaten kiralama olarak geçmiş, tek ihtimalleri o ama haberde geçen 3 m euro kiralama bedeli ödeyeceklerse buyurup ödesinler.  :D

Çevrimiçi Necmi

Burada epey bir tepki görmüştü bu hareketi, başta @Necmi abi'den. :bandit:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolcu yetiştiriyorsun pıtırcık değil
önce sahada acımasız olmayı kazanmayı öğreteceksin böyle oyuncu yetiştirirsen yarın
rakip yorgun olsa üstüne gitmezler onlar yorgun zorlamayalım derler.
işte a takımda görüyorsun bir tane atınca iki üç dört yapmak gibi bir dertleri olmuyor
gomez bile ne demişti daha acımasız olmalıyız Türkiye'de sorun bu yetiştirirkende daha
acımasız yetiştireceksin

Çevrimdışı tangaz

Farkımız, biz onlara oyuncu aldırmayalım diye uğraşırken başarılı transferler yapıyoruz, onlar ise ismail'i bizden kapıp seviniyorlar. Böyle devam  :evillol:

walla emrenin yerini hala dolduramadılar veli kavlak bu rol için biçilmiş kaftan  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ss aldım, alırlarsa seni patlatacağım  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

walla emrenin yerini hala dolduramadılar veli kavlak bu rol için biçilmiş kaftan  :D
abi aslında Pektemek onlar için biçilmiş kaftan, yerli forvet eksiği var adamların şöyle 2 m euro bonservis verseler güzel olur  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu adama fazla haksizlik ediliyor.
Korunmayi bilmiyor dogru, gecen sezon neden kamp oncesi ameliyat oldu soru isareti, ben direk adam hakkinda kotu dusunmem.
Mesela yatarak para kazanmak isteseydi niye basaksehire gitti, kimse oyle kolay kolay yatmak istemez zaten cunku bunu gelecek kontratini dusunup.
En onemlisi besiktas oyuncusu hakkinda nasil bu sekil nasil konusabiliyorsun!! Kurallar herkes icindir, kotu oyuncularimiza sallamak yasak degil mi.
Yararlanamadigimiz oyunculardan biri, benim gozumde omerden de iyi su form durumuyla. 3. forvet olarak bu bonservis ve yerli sinirlamasinda gayet uygun bir oyuncu. Bu sezon basaksehire iyi katki verdi. Ha teklif gelse maasi yuksek, bonservissiz bile satarim orasi ayri konu.
Bizim bildiğimiz Pektemek'ten mi bahsediyorsun? Hani şu sakatken amerikalarda gezip kamptan 2-3 gün önce ameliyat olan Pektemek di mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bizim bildiğimiz Pektemek'ten mi bahsediyorsun? Hani şu sakatken amerikalarda gezip kamptan 2-3 gün önce ameliyat olan Pektemek di mi?

hah işte o arkadaş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Maalesef ucreti cok fazla :by2:

Fabriden bile fazla kazanıyor ama yapacak bisey yok alttan iyi yerli kaleci yetişmiyor ne yapalim birazda el mahkum bu konuda

Tamam Tolga 1.ci kalecimiz olamaz , ama sanırım ondan daha iyi bir yedek kalecide bulamayiz , Tolga bizim sistemimize uygun bir kaleci degil zaten , hele onu benim kadar gömen kimse yoktur burada ama bird gercekler var tabii..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

abi aslında Pektemek onlar için biçilmiş kaftan, yerli forvet eksiği var adamların şöyle 2 m euro bonservis verseler güzel olur  :D

aaa evet o da var birde volkiye yedek lazım bence boyko giderse formayı alır ve birdaha da bırakmaz  :bandit:

veli+pettemek+boyko = 5 mio (grup indirimi yaptım tek tek alırlarsa 2şerden 6)  :money:

Çevrimdışı Berat

Daha uyanacak yazan arkadaş onu bekliyoruz. Adamı memleketinden tanıyorum diyorum o da ikna etmiyor.

Çevrimiçi Necmi

şu haberi çıkaranların tamda istedikleri şeyi yapıyorsun şu anda
teklifmi götürmüşler buyursunlar porto kimin alıp kimin alamayacağını onlardan daha iyi biliyor.
Birde oyuncunun gitmeyi istemesi lazım sence şu anki kadrodan fenere gitmek isteyecek bir kişi
bulabilirmisin onların oyuncuları Beşiktaşa kapağı atmaya çalışıyorken :D
abou transferiyle ilgili bir şey duydunmu dün opsiyonu bitti. Demekki hiçde kasmıyoruz olsun olmasın
diye opsiyonu bile bitirdik. Başkan şu anda portekizde kim bilir belkide bitmişdir. Yönetime güvenin
bekleyin biz istemeden hiç bir oyuncuyu fener alamaz onlar listeyi bize versin biz istediklerimizi onlara
göndeririz onlarda kapak taktık diye sevinir garipler :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sakatlığının sebebini tahmin ediyorsundur @Serhat Akkaya abi  :eyes

Çevrimdışı ahmetemre

Maalesef ucreti cok fazla :by2:

Fabriden bile fazla kazanıyor ama yapacak bisey yok alttan iyi yerli kaleci yetişmiyor ne yapalim birazda el mahkum bu konuda

Tamam Tolga 1.ci kalecimiz olamaz , ama sanırım ondan daha iyi bir yedek kalecide bulamayiz , Tolga bizim sistemimize uygun bir kaleci degil zaten , hele onu benim kadar gömen kimse yoktur burada ama bird gercekler var tabii..
oruç başına vardı galiba yanlış alıntı yaptın ben anladım da ilk okuyan bu nediyor der :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nerden ve kaça kiraladınız @Serhat Akkaya
Abi bizim arkadaşlar halettiler. Bebek'ten hareket edeceğiz 20-25 kişi. 1200 liraya kiralanmış.. @Necmi
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

böyle şeyler deme alırlarsa bize fena kapak takarlar :bandit:

Çevrimdışı Berat

Abi bizim arkadaşlar halettiler. Bebek'ten hareket edeceğiz 20-25 kişi. 1200 liraya kiralanmış.. @Necmi

Forum teknesi isteriz.  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

böyle şeyler deme alırlarsa bize fena kapak takarlar :bandit:

yazıp yazacağıma pişman oldum zaten en büyük korkum pektemeki kaptırmak zaten  :duman:

Çevrimdışı tangaz

beyler haftasonu çok önemli bi maçımız var azcık maça konsantre olun siz böle yaparsanız fitbolcular nasıl konsantre olcekler zaen kanal kanal dawet geliyor dolaşıp duruyorlar idmana çıktıkları felanda yok. azcık sinerji lütfen  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler haftasonu çok önemli bi maçımız var azcık maça konsantre olun siz böle yaparsanız fitbolcular nasıl konsantre olcekler zaen kanal kanal dawet geliyor dolaşıp duruyorlar idmana çıktıkları felanda yok. azcık sinerji lütfen  :icool:

kaybedersek psikolojik üstünlük fenere geçer :D

Çevrimdışı Karabay

abi sen giyin ama bizim seni öyle görmemiz şart değil demi.

Etiketler: