Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114135 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Başkan Euroleague'e ne soktuysa, 3 gündür Hürriyet'in Fenerbahçe'li yazarları ve Demirkol gibi diğer bıcırıklar çıkarmaya çalışıyor hala.

Arkadaş, adam İspanyol şirketini eleştirdi; savunanlar bunlar. Ne ezilmişler, yazık be.

Lafa gelince finali 250 ülkede 2 milyar kişi izlemiş. O zaman kazanan takıma neden 1 milyon Euro veriliyor kardeşim. Belli ki birileri indira gandi yapıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyada 250 ülkemi var?
sağlam sallıyorlar

saygılar

Çevrimdışı Berat

Dostlar hepiniz içinizi dökesiniz diye transfer başlığını açtık, lütfen kurtlarınızı orda dökün. Burası bizim başlığımız.  :eyes

Çevrimdışı Mahmut

Fabri: Tolga en büyük destekçim

Abou:Tolga olmasa adapte olamazdım

Orman:Tolga bir konuştu GS'yi yendik

Tolgayi basta ben olmak uzere çoğumuz istemiyor lakin Takim uzerinde bir ağırlığı oldugunu hepimiz kabul ediyoruz heralde :tabe:

Bu bariz belli..

Tolga ile ilgili çok kötü hatıralarımız var, 1.kaleci seviyesinde değil ama Türk kaleci zorunluluğunda gayet kullanabilecek bir 2.kaleci.
Karakter olarak da çok düzgün bir adam bence.
Şu ana kadar kaç maçta ıslıklandı, bir kere taraftara bir hareketini hatırlamıyorum.
Kötü hatıralarımız olan oyuncularımıza destek olmamız lazım, ıslıklayıp köstek değil.
Islık dediğin şey Emenike'ye yapılır. Her ıslıklandığında taraftarına hareket çekiyor.
Gençler maçında oyuna girip de alkışlandığında çok sevinmiştim.
Olcay'a yapılan hareketi bizim taraftara yakıştıran var mıydı, ama bu ıslık işini yapanlar belli bir zihniyetteki grup.
Hazırlık ve kupa maçlarında biletler aktarılan, stadı boş bulup at koşturmaya çalışan, yaşı da benim yaşım civarında.
Aslında ben yaş, bilet aktarılma konusunda bu grupla bayagı benzerim, bu da ayrı bir ironi  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Cumartesi için tekne kiraladık, geçen sene yapamamıştık, umarım hava saçmalamaz :)
Nerden ve kaça kiraladınız @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

teknede de o gün ne içilir haa derken ramazan oldugu aklıma geldi  :iblush:
Başkanın ricası var camiiye yaklaşınca kesmek lazım :D

Çevrimdışı tangaz

Başkanın ricası var camiiye yaklaşınca kesmek lazım :D

ben takıma kızgınım abi şampiyonluğu erteledi bizim gevşekler başkan yoksa bunların eline verirdi şampanyaları terastan patlatıp aşağı fışkırtırdık  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

forumun sağladığı imkânları kullanarak şenol güneş'in doğum gününü kutluyorum. umarım kendisini olduğu gibi benimser, yaptığı hatalardan dönmesini kolaylaştırıp başarısının uzun süre devam etmesini sağlayabiliriz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biraz geç oldu ama sarı kızların ön eleme oynayacak olması süper oldu bizim için  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Dünyada 250 ülkemi var?
sağlam sallıyorlar

saygılar

Aldıkları kupayı abarttıkça abarttılar, millet bilmiyo die 230 ülke falan dediler bunu diyenlerden biriside Rıdvan, Sağolsun dediği anda Güntekin dünyada 195 ülke var diyince bozuldu :evillol:
1.5 milyar insanda ortalama dünyadaki her 5 kişiden biri bu maçı izlemiş güya , adamlar nerden sallayacaklarını şaşırdı.
Ama güzel böyle devam etsinler, onlar baskette takılsın biz yeni şampiyonluklara yelken açalım. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünyada 250 ülkemi var?
sağlam sallıyorlar

saygılar
Onun dalgası geçilmişti, 193 ülke mi ne var.

Euroleague bu kadar takip ediliyorsa, ödül parası neden bu kadar az?
Yok eğer takip edilmiyorsa, bu kadar tantana neden?

Kedi buradaysa ciğer nerede hesabı.

Çevrimdışı Mahmut

Onu ben de izlemek için baya aradım. Tek parça şeklinde bulamadım. Şimdi sen sorunca tekrar baktım tek parça yok hala  :tabe: Bulursam paylaşırım  :ok:

@MUSTAFA_ @sametbagan
 https://www.youtube.com/user/TheOoozer/videos
Burada tek parça değil ama internette olmayan uzun versiyonları var.
Kanal benim değil ha, yanlış anlamayın.  :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Biraz geç oldu ama sarı kızların ön eleme oynayacak olması süper oldu bizim için  :D

Temmuz'da açıyorlar sezonu daha ne olsun abi  :kop: Acımak yok.

Çevrimdışı kyiv

Temmuz ortası ilk resmi maçını oynayacak 4.olan ki muhtemelen Galatasaray 4. olacak.

İstatistiklere bakmak lazım ama sezonu erken açan takım sezon içinde belini doğrultamıyor. Zmamnında Bursaspor intertotoda final oynamış lige zıpkın gibi girmiş ama sezon içi patlamıştı tıpkı geçen sezon ki Osmanlıspor gibi...

Galatasaraya 4. lük hayırlı olsun :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Temmuz ortası ilk resmi maçını oynayacak 4.olan ki muhtemelen Galatasaray 4. olacak.

İstatistiklere bakmak lazım ama sezonu erken açan takım sezon içinde belini doğrultamıyor. Zmamnında Bursaspor intertotoda final oynamış lige zıpkın gibi girmiş ama sezon içi patlamıştı tıpkı geçen sezon ki Osmanlıspor gibi...

Galatasaraya 4. lük hayırlı olsun :evillol:
Lacivertli sarıkız da ön eleme oynayacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Medipol Başakşehir maçına 7 puan önde gittiklerini hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, "Taraftarlarda, 'Alsak, Fenerbahçe maçında tur atacağız.' havası oluştu. İster istemez bu oyuncuya da yansıyor. Bu bizim hatamız oldu.

Oğuzhan'ın BeinSports'ta gördüğüm açıklamalarından.
Oyuncular bu platformlardan, taraftarlardan etkileniyor. Robot değiller.
O yüzden eğer şampiyonluğa ambargo koymak istiyorsak taraftar olarak bizim de sorumluluğumuz var.
Şenol hocanın oyunculara dediği gibi Türkiye'nin en iyi 2.taraftarıyız. 1.lik orada ulaşmak için duruyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lacivertli sarıkız da ön eleme oynayacak
Onun da tek avantajı 2 hafta sonra başlaması.

Gerçi ben 3. Galatasaray olur diyorum, bakalım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Medipol Başakşehir maçına 7 puan önde gittiklerini hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, "Taraftarlarda, 'Alsak, Fenerbahçe maçında tur atacağız.' havası oluştu. İster istemez bu oyuncuya da yansıyor. Bu bizim hatamız oldu.

Oğuzhan'ın BeinSports'ta gördüğüm açıklamalarından.
Oyuncular bu platformlardan, taraftarlardan etkileniyor. Robot değiller.
O yüzden eğer şampiyonluğa ambargo koymak istiyorsak taraftar olarak bizim de sorumluluğumuz var.
Şenol hocanın oyunculara dediği gibi Türkiye'nin en iyi 2.taraftarıyız. 1.lik orada ulaşmak için duruyor.
Ben dinlemedim ama kimmiş birinci taraftar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Cumartesi için tekne kiraladık, geçen sene yapamamıştık, umarım hava saçmalamaz :)
Çubuklu'dan mı kalkıyor?
Bir de kaça kiraladınız?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Caner Erkin: "Hocayla aramda bir sorun olmuştu ve Fenerbahçe'den ayrılmıştım. Inter'de de bir anlaşmazlık oldu ve Beşiktaş'a gelmek istedim"

Erkin: "Avrupa'da büyük takımlar arasında geçiş normal karşılanıyor. Bizim bunu değiştirmemiz lazım. Olaylı transfer olarak yorumlanıyor."

Caner Erkin: "Beşiktaş taraftarının verdiği desteğe, futbolumuzla karşılık vermek istedik. Onlara en güzel cevabı da şampiyonlukla verdik."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Dünyada 250 ülkemi var?
sağlam sallıyorlar

saygılar
bilmiyorlarsa google sorsalardı onlar biliyor. 192+vatikan ülke sayılırsa 193 oluyor.

Çevrimdışı Mahmut

Ben dinlemedim ama kimmiş birinci taraftar
Her zaman daha iyi olabiliriz demek istiyor hoca, bunu söylemenin çarpıcı şekilde bir yorumlanışı bence.

Gökhan Gönül: "Transferden sonra sıkıntılı süreç olacaktır. Bunu yaşadım ama oyuncu profili işimi kolaylaştırdı."

Gökhan Gönül: "Beşiktaş taraftarı, bana hep destek oldu. Yanımda olduklarını bildiğim için elimden gelen her şeyi verdim."

Gökhan Gönül: "Caner ile Fenerbahçe'den ayrıldık diye futbolu mu bırakmamız gerekiyor?"

Caner Erkin:"Serdar Özkan, Beşiktaş'ta oynarken tesislere geliyordum. Beşiktaş'ta zaten futbolcuları tanıyorduk, problem yaşamadık."

Gökhan Gönül: "Fenerbahçe'de 2 kez şampiyon oldum. Beşiktaş'ta 1 kez. Hepsinin ayrı ayrı özelliği var."

Gökhan Gönül: "Hak etmediğim küfürler, paralar, yanlış yorumlardan bu sıkıntıları yaşadım. Bu yüzden özel bir şampiyonluktu."

Gökhan Gönül: "Beşiktaş'ın verdiği desteğe şampiyonlukla karşılık vermeliydim. Tek başına şampiyon yapamazsınz ama katkım varsa mutluyum"

Gökhan Gönül: "Caner'in ve benim de istediğim şampiyonluktu. Şampiyonluk sonrası bir anda fotoğraf çekmeye karar verdik."

''İnsanlar bu ülkede sevinci de üzüntüyü de abartıyor. Caner'le paylaştığımız fotoğrafta kimseyi kırmak gibi bir niyetimiz yoktu''

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her zaman daha iyi olabiliriz demek istiyor hoca, bunu söylemenin çarpıcı şekilde bir yorumlanışı bence.
:) Ben bunca yıllık yaşamımda Beşiktaş taraftarından daha iyisini görmedim. 15 yıl şampiyon olamadık ama 1982 yılında taraftar bambaşkaydı  :) Elin ingilizi bile kabul etmişken Şenol hocamız ne diyor bilemem
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: