Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115609 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yüzde yuz katiliyorum, federasyon gibi her ulkenin temsilcisinin olmadigi kurumlar olmazsa, bu sirket gibi kar odakli bir kurum olursa o kurumdan hem adalet bekleyemezsin, kendi kari icin herseyi yapabilir.
Ben sadece hala fenerde oynamasina ragmen lens bize gelmek istiyor demesini yadirgadim. Sezon bitse zaten sunderlandin oyuncusu ama hala sezon bitmedi.
fenerde opsiyonu yok o nedenle görüşürsün takımından izin aldığında
bir problem yok o fenere geçirme lafıydı geçirdi bıraktı şimdi fener çıkartmaya uğraşıyordur
sözde abouya teklif götürmüşler ulan kendinizi ne sanıyorsunuz abounun sizde ne işi var siz kendi
oyuncunuzu elde tutamıyorsunuz başkası size neden gelsin. bize tinerci derler bunlar ramazanda bile
tiner çekiyor herhalde yok birde taraftarları inanıyor sen 10 M bonservisi nerde bulupda vereceksin
alacağın bütün oyuncuların toplamına 10 M bonservis veremeyeceksin mal herifler.
künyeleride çok kötü iyi oyuncuyu kiralıkta alamazlar çok eğlenceli bir transfer dönemi yaşayacağız :D
dick hatırına lensi getirdilerdi geçen sene şimdi aykut hatırına kimi getirecekler merak ediyorum :evillol:
ulan bırakın abou falan önce kendinize düzgün bir hoca bulun.

Çevrimdışı abdusta

Yok mu şurda Dün akşam Fikret Başkanımızın sokup çıkardığı programın videosunu atacak kara kartal.izleyelim de bi keyif cigarası yakayım :D

en güzel pasajlardan birisi
radyodan bir bölümünü dinleyebildim,bende arıyorum söyleyişiyi
Bu akşam kırmızı çizgiyi seyredelim orada bu söyleşiyle ilgili yorumlar olacak

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

sadece kutlamada bağırılsın başkana.
maçlarda bağırıldığı zamanları hatırlayın en kötü dönemlerimiz başkana tezahürat yapıldığı dönemlerdir.
başkan ve yönetime tezahürat onları gevşetir kendilerini herşeyin üstünde görmeye başlarlar.
böyle iyi çok iyi çalışıyor yönetim takdirimizi alıyorlar zaten tezahürat yapılmasa da gücenecek adamlar değiller...
Bedava bileti kesen hiç bir başkana toplu tezahürat yapılmadı bu ülkede, Seba'ya bile yapmadılar.

Başkan zaten şirin olmak ya da tezahürat için yapmıyor bu işi, adam camiada sevildiğinin ve takdir edildiğinin farkında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı benyv-

Şenol hoca da opsiyon uzatılmış eve kağıt geldi bakacağız dedi canlı yayında. Buradan da kesin bir şekilde hoca ile devam etme şartlarının %100 ayrıntıyla görüşülmeden direk olarak opsiyon kullanıldığı anlaşılıyor. Hocanın sözleşme hakkında farklı tasarrufu olabilecekmiş gibi görünüyor kalmaktan ne kadar memnun olsa da. Bunu da doğru bulmadım, iki tarafın %100 ayrıntılarını 31 mayısa kadar görüşmüş olması gerekirdi fikrimce. Sonra hoca televizyonda mecburen kaçamak cevaplar vermek zorunda kalıyor. Tabi umarım göründüğü gibi değildir, %100 her ayrıntı görüşülmüştür KAP'a bildirilmeden önce. Geriye kalan şeyler tıkırında olduğu için, göze batan 2 hatayı söylemek istedim sadece.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

bir problem yok o fenere geçirme lafıydı geçirdi bıraktı şimdi fener çıkartmaya uğraşıyordur
sözde abouya teklif götürmüşler ulan kendinizi ne sanıyorsunuz abounun sizde ne işi var siz kendi
oyuncunuzu elde tutamıyorsunuz başkası size neden gelsin. bize tinerci derler bunlar ramazanda bile
tiner çekiyor herhalde yok birde taraftarları inanıyor sen 10 M bonservisi nerde bulupda vereceksin
alacağın bütün oyuncuların toplamına 10 M bonservis veremeyeceksin mal herifler.
künyeleride çok kötü iyi oyuncuyu kiralıkta alamazlar çok eğlenceli bir transfer dönemi yaşayacağız :D
dick hatırına lensi getirdilerdi geçen sene şimdi aykut hatırına kimi getirecekler merak ediyorum :evillol:
Konya'daki Riad Bajic ve Milosevic hazır kıtaymış abi.

Çevrimiçi Necmi

Doğru veya yanlış euroleague açıklamalarını da yerinde bulmadım, Süt kupası tabiri ne kadar yanlışsa, Avrupa kupasını yeni getirmiş bir Türk takımına karşı, kupaya para tuzağı gibi bir şey de söylenmez sıcağı sıcağına. Ondan sonra renklilerin eline malzeme veriyoruz. Umarım bu söylemlerden vazgeçer yönetim. Daha ağırbaşlı olmalıyız. Kendi başarımız bize yeter.
valla çok yerindeydi bir anda kupayı iki paralık yaptı bu ülkede o kupayı savunacak efes ve fener
dışında takım yok efesin zaten tabanı yok fener karşısında bütün ülke hiç bir şekilde savunamazlar bunu
güzel girdi artık o kupa bu ülkede değersizleşti kim ne derse desin olan bu. Zaten değersiz ve şişirilmiş reklam kupasıydı
insanların gözüne soktu bunu. Süt kupası tabiride yanlış değil hatta o kupaya olduğundan fazla değer vermiş bir söz bu.
ingilterede süt kupası değerli bir kupadır.
Ortaya kıvılcımı atacaksın kenara çekilip ateşin büyümesini izleyeceksin.

Çevrimdışı tangaz

Şenol hoca da opsiyon uzatılmış eve kağıt geldi bakacağız dedi canlı yayında. Buradan da kesin bir şekilde hoca ile devam etme şartlarının %100 ayrıntıyla görüşülmeden direk olarak opsiyon kullanıldığı anlaşılıyor. Hocanın sözleşme hakkında farklı tasarrufu olabilecekmiş gibi görünüyor kalmaktan ne kadar memnun olsa da. Bunu da doğru bulmadım, iki tarafın %100 ayrıntılarını 31 mayısa kadar görüşmüş olması gerekirdi fikrimce. Sonra hoca televizyonda mecburen kaçamak cevaplar vermek zorunda kalıyor. Tabi umarım göründüğü gibi değildir, %100 her ayrıntı görüşülmüştür KAP'a bildirilmeden önce. Geriye kalan şeyler tıkırında olduğu için, göze batan 2 hatayı söylemek istedim sadece.  :tabe:

burada bir hata yok ortada bir kontrat var 2+1 şeklinde kulüp kontratın gereklerini yerine getiriyor hocayı onore ediyor otur oturduğun yerde nereye gidiyorsun diyor. ikinci aşamada da yeni kontrat konur önüne ve bu sefer o açıklanır eski kontrat geçerliliğini kaybeder. durum bu kadar basit aslında, kaldı ki başkan ortada başarı var ücret konusunda elbetteki gereği yapılacak mealinde cümleler kurmuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

bu tip işler yakışmıyor gerçekten , ne demek opsiyon uzatıldı. kalp kırar böyle şeyler , başkan nasıl kaçırıyor böyle şeyleri inanamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu tip işler yakışmıyor gerçekten , ne demek opsiyon uzatıldı. kalp kırar böyle şeyler , başkan nasıl kaçırıyor böyle şeyleri inanamıyorum.
Adamın opsiyonu 31 Mayıs'ta (bugün) bitiyor, uzatmazsan serbest kalacak.

Süre kısıtlaması var. Opsiyon uzatılır, yeni sözleşme konusu sonra konuşulur.

Normal süreç.

Çevrimdışı benyv-

burada bir hata yok ortada bir kontrat var 2+1 şeklinde kulüp kontratın gereklerini yerine getiriyor hocayı onore ediyor otur oturduğun yerde nereye gidiyorsun diyor. ikinci aşamada da yeni kontrat konur önüne ve bu sefer o açıklanır eski kontrat geçerliliğini kaybeder. durum bu kadar basit aslında, kaldı ki başkan ortada başarı var ücret konusunda elbetteki gereği yapılacak mealinde cümleler kurmuş.

Bi sıkıntı yok, yanlıştan kastım okyanusta 2 damla sadece. Netice olarak iki taraf da birbirinden çok memnun. Anlaşma zaten var ortada. Yanlıştan ziyade bir yönetim biçimi bu. Bazısını bu onore eder, bazısı için ise kırıcı olur. Allahtan Hoca böyle kağıt üzerindeki şeylere fazla aldırış edecek bir insan değil. Neyse yeni sezonda şampiyonluğumuz kutlu olsun şimdiden  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

bu bir hata falan değil kardeşim takım şampiyonluğa yürürken ne hocayla nede oyuncuyla transfer konuşulmaz
gitmek isteyen gider kapı orda kalmak isteyenlede lig bitince oturursun pazarlığa opsiyonun uzatılması bence basının çenesini kapatma
operasyonuydu hocayla daha uzun vadeli düşünülüyor bunun oturup pazarlığı yapılır yol haritası çizilir ortaya bir şey çıkarılır
imzalar atılır şimdi bunu kafa yorulmadan geniş geniş yaparlar. Kimse basın istedi diye şampiyonluk yarışı sürerken hocayla pazarlığa oturmaz
hoca bizim için değerliyse bizde hoca için değerliyiz. Bizdeki başarı şansını başka bir takımda yakalayabilecekmi önünde
tarihi fırsat var önünde seri şampiyonluklara yelken açmış avrupa kupası isteyen başarılı bir ekip var hocanın türkiyenin gelmiş
geçmiş en iyi hocası olmak için önünde bir tık mesafe var. Bunuda ona Beşiktaş verebilir. Gerçekci olmak lazım hocanın önüne
nasıl bir sözleşme koyarsan koy bunu severek kabul eder. Aşı tuttu bizim içinde hoca içinde kimse macera aramaz bu saatten sonra

valla çok yerindeydi bir anda kupayı iki paralık yaptı bu ülkede o kupayı savunacak efes ve fener
dışında takım yok efesin zaten tabanı yok fener karşısında bütün ülke hiç bir şekilde savunamazlar bunu
güzel girdi artık o kupa bu ülkede değersizleşti kim ne derse desin olan bu. Zaten değersiz ve şişirilmiş reklam kupasıydı
insanların gözüne soktu bunu. Süt kupası tabiride yanlış değil hatta o kupaya olduğundan fazla değer vermiş bir söz bu.

belki biraz daha yumuşak söyleyebilirdi belki onun dışında başkan dibine kadar haklı. eurolig dediğin resmen para öğütme makinası. şampiyon olunca aldığın ödül bir oyuncunun maaşını ödemiyor. aziz çıkıp türkiye kupasına para yüzünden bir sürü laf söylemişti zarar ediyorum maç oynadıkça diye. eurolige de aynısı söylenince kızamaz normal bir insan

Çevrimdışı tangaz

Bi sıkıntı yok, yanlıştan kastım okyanusta 2 damla sadece. Netice olarak iki taraf da birbirinden çok memnun. Anlaşma zaten var ortada. Yanlıştan ziyade bir yönetim biçimi bu. Bazısını bu onore eder, bazısı için ise kırıcı olur. Allahtan Hoca böyle kağıt üzerindeki şeylere fazla aldırış edecek bir insan değil. Neyse yeni sezonda şampiyonluğumuz kutlu olsun şimdiden  :tabe:

olaya iş hukuku kontratlar ve gereklilikleri gözüyle bakın. keşke hoca ben olsaydım takıma şl.de gruplardan çıkmayı ya da uefayı taahüt ederdim camiaya  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2017, 15:30:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
borsaya yapılan mecburi rutin bir bilgilendirme.
yoksa haberi olmadan uzatma gibi bir olay olamaz adam dün dedi 10 yıl burdayım diye.
yeni sözleşme şartları belirlenir ona göre yapılır bu devam sözleşmesi sadece...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

bunu yönetim tek başınamı yaptı sanıyorsun şenol hocayla bu konuşulmuştur zaten
konuşmalar örtüşüyor bunu kalkıp kamuoyuna deklere edecek değiller. Hoca istemesin kalmayı
bakalım opsiyonun bir önemi kalırmı.

borsaya yapılan mecburi rutin bir bilgilendirme.
yoksa haberi olmadan uzatma gibi bir olay olamaz adam dün dedi 10 yıl burdayım diye.
yeni sözleşme şartları belirlenir ona göre yapılır bu devam sözleşmesi sadece...

böyle bir mecburiyet var ise ayrı konu tabiki

Çevrimdışı panic13

konuşmalar örtüşüyor bunu kalkıp kamuoyuna deklere edecek değiller. Hoca istemesin kalmayı

Ben de buna katılıyorum. Gördüğüm kadarı ile hoca ile yönetim arasında ufak pürüzler dışında bir problem yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı benyv-

Benim zaten karşı çıktığım nokta 1- daha birkaç saat önce canlı yayında hocanın sözlerinden ve 2- hocanın ve yönetimin zaten uzun süreli birlikte çalışmak istemesinden kaynaklanıyor. Ha iş hukukudur, Kap'tır, Borsadır o yönlerden doğrusu buysa eyvallah. Ama imzalar kalplere atılır dedikten sonra opsiyonun son günü yangından mal kaçırır gibi uzatmak oluyor biraz. Haftaya son maçtan sonra da oturup 3 yıllık 5 yıllık sözleşme yapabilirsin sonuçta. Bu hatadan da ziyade aklıma takılan bir soru sadece. Belki de en doğrusu buydu, fikirlerinizi duymak güzel.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş'in konuşmalarının tamamı  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2017, 15:35:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
böyle bir mecburiyet var ise ayrı konu tabiki
aynı talisca bildirimi gibi 31 mayıs son gündü bildirim yapıldı sorun yok yani.
medyada başkana ve hocaya acayip bir operasyon yapılıyor özellikle asporda dikkate almayın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Şahsen ben de başkanla aynı fikirdeyim, söylediklerine de katılıyorum. Sadece öyle veya böyle gelen bir başarının arkasından söylem zamanlamasını doğru bulmadım kendimce. Yoksa söylediklerinin hepsi bence de doğru.

Çevrimiçi Necmi

belki biraz daha yumuşak söyleyebilirdi belki onun dışında başkan dibine kadar haklı. eurolig dediğin resmen para öğütme makinası. şampiyon olunca aldığın ödül bir oyuncunun maaşını ödemiyor. aziz çıkıp türkiye kupasına para yüzünden bir sürü laf söylemişti zarar ediyorum maç oynadıkça diye. eurolige de aynısı söylenince kızamaz normal bir insan
bence bayağıda yumuşak söyledi Türkiye Euroligin önemli bir ayağı
taşıyıcı ülkelerden biri Başkanın bu çıkışı ispanyada birilerini çok hoplatmıştır
emin ol Türkiye basketbolu avrupada liderlerden biri ve bu ligin önemli kulüplerinden
birinin başkanının açıklaması ciddi avrupa çapında etki yaratır zaten rahatsız edende o
başkan bunu bilinçli söyledi aslında her sene realin cska oly nin ve fenerin finale kaldığı
bir sürü takımın bu takımların şovuna hizmet ettiği bir organizasyon adı euralig oluyor
emin ol daha turnuva başlamadan kimlerin finale kalacağı tesbit ediliyordur. sırayla şampiyonluğu veriyorlar
seneyede oly alır herhalde birileri eğleniyor birileri para kazanıyor sende onları besliyorsun.
Türkiyede bu tartışma açıldı artık bakalım ispanyol şirket popilerliğini sürdürmek için ne adım atacak
kum saati akmaya başladı. boşalmadan ters çevirmesi lazım

Çevrimdışı mylife1903

Aykutun has adami cl oyuncusu stok kadroda ustune diyayi da bulup getirir. Daha sonra gsye kapak takmak icin ambrabat midir nedir onu alirlar. Atif ile beraber guzel oynar o cocuk. Milliet hangisi atif hangisi ambrabat diye cozmeye ugrasirken golleri siralar fb.

Abuyu falan nasil alacaklar, biz alamiyoz.
Alacaklari en cok en cok webo olur
Bizim de santrafor eksigimiz var fb ile karsilasmayiz transferlerde iki tik altimizda adamlar

Çevrimiçi Necmi

Şahsen ben de başkanla aynı fikirdeyim, söylediklerine de katılıyorum. Sadece öyle veya böyle gelen bir başarının arkasından söylem zamanlamasını doğru bulmadım kendimce. Yoksa söylediklerinin hepsi bence de doğru.
bence zamanlama çok doğruydu sen bir şirketin düzenlediği bir
organizasyonu milli olarak pazarlamaya kalkarsan bayrağı köprüye dikmeye kalkarsan birileride
sana bu tokadı vurur. Bunun tartışmaya açılması gerekiyordu doğru zamanda ve doğru şekilde
açıldı. Aslında bu kamuyu değil birilerini dürtmek için yapılmış bir açıklama yakında sesi duyulur bunun.

Çevrimdışı sametbagan

en güzel pasajlardan birisi
radyodan bir bölümünü dinleyebildim,bende arıyorum söyleyişiyi
Bu akşam kırmızı çizgiyi seyredelim orada bu söyleşiyle ilgili yorumlar olacak

saygılar
işte bunu görünce dünden beri arıyorum tamamını Başganım nasılda koyuyor lafları yağlarım eriyor resmen puhahahah :kop:

Etiketler: