Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo,hangi maçtı hatırlamıyorum ama Atibanın posizyonunda
çok verimli oynamıştı,Ben Atibayı yedekleyecek kişi olarak düşünüyorum

sayglar
Bir ara Mitrovic için de dedin abi aynı şeyi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Aynen.

2 stoper alacaksak Tosic'le neden uzattık? Kimdi o arkadaş, @underworld dü değil mi devamlı soran.

Stoperler Marcelo-Tosic-Mitrovic. Hadi Maçı düşeş, onu da alalım. Daha ne yapacağız bir tane daha?

Tosic rodolfo pedro milosevic marselo mitrovic elde var
Atinc kiralanacak 7 adam etti
2 tane daha alsak 9 adam edecek boykoyu sag stoper oynatirsak tek transferlen lige baslariz, kalanlari da satip borc oderiz.
Yahu ayranin yok icmeye jaguarla gidiyon sicmaya

Santraforun yok. Cenk var elde
Abu kiralik
Demba kiralik
Mustafayi adamdan saymiyom

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

walla başkanın bugün yaptığı hele bir kamp yesin açıklaması sonrası mitroviçin kıçımızda patladığı tescillenmiştir
düşünme bunları abi şampiyonluğun tadını çıkaralım  :D

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo,hangi maçtı hatırlamıyorum ama Atibanın posizyonunda
çok verimli oynamıştı,Ben Atibayı yedekleyecek kişi olarak düşünüyorum

sayglar
Hazirlik maciydi galiba, gol de atmisti galiba
Balik yemem lazim omega3 yanina da sut lazim

Çevrimdışı Librarius

Ben de yazdım. Gerçi ben renklilerden Galatasaray'a gider diye düşünüyordum.

Hem koy başı muhabbetinden, hem de Caner ve Gönül'e istediği parayı vermeyen Fenerbahçe'nin o parayı İsmail'e vereceğini sanmadığımdan.

Şaşırttı beni Aziz ve Mahmut ikilisi.

Aziz-Mahmut kardesler cilgindir, hokkabazdir ama ekonomi konusunda cok ongurulebilirdirler. Bu ikili ekonomi ilmini tersten anlamis ve bu isin kitabini yazmislardir.  Ismail'e o paralari vereceklerini ongormek zor degildi.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic rodolfo pedro milosevic marselo mitrovic elde var
Atinc kiralanacak 7 adam etti
2 tane daha alsak 9 adam edecek boykoyu sag stoper oynatirsak tek transferlen lige baslariz, kalanlari da satip borc oderiz.
Yahu ayranin yok icmeye jaguarla gidiyon sicmaya

Santraforun yok. Cenk var elde
Abu kiralik
Demba kiralik
Mustafayi adamdan saymiyom
Rhodolfo, Pedro ve Milosevic satılacaklarsa bile kalabalık gerçekten.

Bir stoperi anlayabilirim, ikincisi için Tosic ya da Mitrovic satılmalı bence.

Çevrimdışı atakan eraslan

Balotelli verem

şenol hoca q7 ynen bunun arasını bulmaya çalışmaktan işini yapamaz. birbirlerine kaslarını gösterir dururlar instagramdan twitterdan etiketleyip etiketleyip.

Çevrimdışı tuncaboylu

şenol hoca q7 ynen bunun arasını bulmaya çalışmaktan işini yapamaz. birbirlerine kaslarını gösterir dururlar instagramdan twitterdan etiketleyip etiketleyip.
Bu iyiydi

Çevrimdışı tangaz

Higuain de öyleydi, bir de kıçı değirmen taşı gibiyken 95 milyon verdiler.

higuain heryerde attı madridde attı napolide efsane attı bas dost almanyada bildiğin çuvalladı hollandada atıp başka ligde çuvallayan etiketi yedikden sonra portekize gitti golcüler için cennet sayılabilecek bir lige gitti. çoook yanlış bir örnek verdin dostum. higuainle bas dostu mukayese etmek abestir. vakit varken gir editle mesajı bende mevzuyu kapatayım konu uzamasın aramızda kalsın sonra rencide olursun  benle tartıştığın anlarda bırak allasen higuainle bas dostu bir tuttuğun gibi mi derim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya q7 giderse :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

walla başkanın bugün yaptığı hele bir kamp yesin açıklaması sonrası mitroviçin kıçımızda patladığı tescillenmiştir
Aynen.. Kime kamp yedirsek patlak çıkıyor bu da öyle olacak büyük ihtimalle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Bu iyiydi

eyvallah başkan , bi isim de sen at ortaya ben bulamıom gomez de gomez dio gönlüm , ilk onbire çat diye koyalım , üçünü toplayıp 30 gol değil tekiyle 30 gol hesabına gireceğimiz cinsten bişi  :bawling: elinden emziği alınmış çocuk gibi kaldık ortada bir senedir , emziğin yerini tutacak şeyler arayıp duruok.

Çevrimdışı Librarius

@ZEKI  ler daha fazla harcamıştır sürekli yediler :alala:
bizim zamanımız yolda araç kullanarak geçti. :D

Abi zaten bir turlu mubattelere giremedin. Anlasilan Antepte neler oldu bitti pek bir fikrin yok.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yaşı genç ve hırvat milli takımında oynuyor, hala tutma ihtimali olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yaşı genç ve hırvat milli takımında oynuyor, hala tutma ihtimali olabilir.
Boyko, Milosevic ve niceleri :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

higuain heryerde attı madridde attı napolide efsane attı bas dost almanyada bildiğin çuvalladı hollandada atıp başka ligde çuvallayan etiketi yedikden sonra portekize gitti golcüler için cennet sayılabilecek bir lige gitti. çoook yanlış bir örnek verdin dostum. higuainle bas dostu mukayese etmek abestir. vakit varken gir editle mesajı bende mevzuyu kapatayım konu uzamasın aramızda kalsın sonra rencide olursun  benle tartıştığın anlarda bırak allasen higuainle bas dostu bir tuttuğun gibi mi derim  :D
Almanya'da çuvallamadı, sakatlık sorunu yaşamadığı dönemlerde çok üretkendi.

Demek istediğim Higuain'in 100 ettiği dünyada Baş Dost'a 30 veren kesim çıkar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

BİLGİ: Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Cenk Tosun çarşamba günü saat 18:00 da Ntv Spor'da Güntekin Onay'ın konuğu olacaklar  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Almanya'da çuvallamadı, sakatlık sorunu yaşamadığı dönemlerde çok üretkendi.

Demek istediğim Higuain'in 100 ettiği dünyada Baş Dost'a 30 veren kesim çıkar.

en gözde santrafordan 30 veren çıkara evrildik  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Aynen, gekas reyize raziydim yahu

Hatta sene basi yazmistim git bul samarasi, burayi osurturdu
Senin bu tiwitterdeki rüzgarla bi akrabalığın var mı acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

eyvallah başkan , bi isim de sen at ortaya ben bulamıom gomez de gomez dio gönlüm , ilk onbire çat diye koyalım , üçünü toplayıp 30 gol değil tekiyle 30 gol hesabına gireceğimiz cinsten bişi  :bawling: elinden emziği alınmış çocuk gibi kaldık ortada bir senedir , emziğin yerini tutacak şeyler arayıp duruok.
Bence Aboubakar ve Demba kalsın, Cenk satılsa ve Pektemek dönse bile ben makul bulurum bu rotasyonu.

Bu arada Instagram dedin ve Babel'i de analım burada.

Çevrimdışı tangaz

Bence Aboubakar ve Demba kalsın, Cenk satılsa ve Pektemek dönse bile ben makul bulurum bu rotasyonu.

Bu arada Instagram dedin ve Babel'i de analım burada.

pektemek deme lütfen bak buz gibi soğurum senden  :D

mümkünse semte uğramasın

Çevrimdışı tuncaboylu

en gözde santrafordan 30 veren çıkara evrildik  :kop: :kop: :kop:
Çünkü alınabilecek fazla santrafor yok piyasada, herkes yerini bulmuş.

Peki sence kim bu Transfer döneminin en gözde santraforu?

Çevrimdışı federo

Ben Mitrovicin bu kadar olumsuz düşündürecek ne yaptı anlamıyorum? Lyon maçında o yüksek kaliteyi ölçü alacaksak birşey diyemem ama örneğin Fener maçında sol stoperde gayet iyi oynadı, Oly maçı keza aynı başarılıydı.. Sabretmek görmek lazım bence futbol zekası ve ayağı Tosicten çok daha iyi ve çok çok daha iyi olacak.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fikret Orman : Lens le ilgileniyoruz ama ısrarcı değiliz 3 transfer yapacağız 2 si Stoper biri sağ kanat olabilir.

30 yasındayım kendimi bildim biledi bir stoper problemimiz var bitmedi gitti.
Kansere çare buldular bizim su stoper ihtiyacımıza ilaç bulamadılar.

Çevrimdışı Necmi

Kanaatler oluşmaya başladı bende diyorsun daha ne diyeceksin bir araba laf etmiş olmak için? Önceki mesajlarda görebilirsin hocanın derdi para olabilir konusunu kimlerin konuştuğunu , ne biçim cümle bu , isim mi sayıcam sana tek tek. De ki ilk ben demiş olayım hadi , o da sana imaları yapma hakkını vermez.

Beşiktaşlılığımı anlatma derdinde değilim kimseye , o bile hakarettir bana , benim yazdıklarım da ortada madem öyle diyorsun. Bunları yazdıysam sen beni buna mecbur bıraktığından değil , insanlar senin kafa yapını görsün diye yazdım bi kaç cümle. Bir kere şuranın otoritesi , kabul yeri , onay mercii , arkasında milyonlar olan biri gibi konuşmaktan vazgeç. Buraya neyi yazıp neyi yazmayacağımızı sana mı danışıcaz. Benim üslubumu , yazdıklarımın içeriğini , yerindeliğini faydalılığını zararlılığını hıncal uluç gibi otoriteliği kendinden menkul bir havada tartıp ölçmekten de vazgeç. Beşiktaş yenildiği zaman üç gün uyku uyuyamayan insanlarız biz.

Şimdi , donanım haberden ve ondan önceki forumlardan beri çok sık yazı yazmasam da takip ettiğim @Necmi abi ve diğer adminlerden , moderatörlerden bu sitenin ilk üyelerinden biri olarak ricam , herhangi bir konuşmada zırt pırt ortaya çıkıp karşısındakinin trol mü renkli mi bilmemne mi olduğunu ima eden bu otoriterliği kendinden menkul arkadaşlar için de bir önlem alması olabildiği kadar. Bu tip bir konuşmaya ilk muhatap olan da ben değilim , küfürden daha ileri bir hakaret olan bu imalara bir önlem alınsın lütfen. Yoksa kendimiz çirkinleşiyoruz gereksiz yere.
:alala:
geriden okuyarak geliyorum renkli imasını kaçırdım.
bir mesajda renkli kokusu alıyorum denmiş ama o sana söylenmiş bir
kelime değil bende renkli kokusu aldım derinden ince ince hemen incelemeye başladım
bu tip mesajlar iyidir bizim gözümüzü açmamızı sağlar ama herkesin içinde değilde
şikayet butonunu kullanarak yapmak lazım. Beşiktaşlıya söylendiğinde rencide edici oluyor.

Etiketler: