Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120406 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Egos

yarısını çine kitleriz belki, mustafanın yarısını bize kitledikleri gibi

ben 2-3 senelik sözleşme arzu ediyorum forvet hattı için; ama bedava kiralayacağız ve maaşının yarısını onlar ödeyecek. böyle bir şeyle karşılaşırsak bırak 2 senelik sözleşmeyi 6 aylık kiralanmasına bile razıyım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala yaziyorum kardozo diye
Olay o degilki futbolcu tiplemesi

Yonetimin aplani gomez bplani damdon
Ben diyorumki aplanin gomez bplanin kardozo olumlu, anlasilabilir
Gomez gittiyse kardozo da dogru transfer olur, benzer tip jeku da jinjak da ama abu olmaz, abunun nasil futbolcu oldugundan bagimsiz.

Sosa gider, sozlesmesi biten samedovu alirsin, tutar tutmaz ama bir planin varmis gibi durur.

Anlatamiyom ben bazi seyleri
Yoo anlıyorum da Gomez'le aynı tip adam diye Caretta Caretta hızındaki Cardozo'yu mı alacaktık?
Adam Yunan Ligi'nde 22 maçta 3 gol attı.
Alabilirsen Baş Dost'u alacaktın, 10 milyonun varsa tabii.

Kısıtlama altındaysan bulduğun en iyi adamı alıp, ona göre uydurarak devam edeceksin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

e gomez seviyesini aricamıza alalım bunu geri boss o zaman , inat etmen yapman etmen etmesinler yapmasınlar bunun küslüğü olmaz  :D
Gomez gelmez geri yahu cok andim kendisini, butun maclarinda hep destekledim arkasindan

Çevrimdışı tuncaboylu

ben 2-3 senelik sözleşme arzu ediyorum forvet hattı için; ama bedava kiralayacağız ve maaşının yarısını onlar ödeyecek. böyle bir şeyle karşılaşırsak bırak 2 senelik sözleşmeyi 6 aylık kiralanmasına bile razıyım.
Bu şekilde olacak. Menajeri Ahmet Bulut, maaşının yarısını öderiz en fazla.

Çevrimdışı mylife1903

Yoo anlıyorum da Gomez'le aynı tip adam diye Caretta Caretta hızındaki Cardozo'yu mı alacaktık?

Kısıtlama altındaysan bulduğun en iyi adamı alıp, ona göre uydurarak devam edeceksin.

Dostun basini aliriz biz anca, bizim paramiz kardozo parasi,
Abunun da arpasi anormal cok ayrica

Çevrimdışı tangaz

Hala yaziyorum kardozo diye
Olay o degilki futbolcu tiplemesi

Yonetimin aplani gomez bplani damdon
Ben diyorumki aplanin gomez bplanin kardozo olumlu, anlasilabilir
Gomez gittiyse kardozo da dogru transfer olur, benzer tip jeku da jinjak da ama abu olmaz, abunun nasil futbolcu oldugundan bagimsiz.

Sosa gider, sozlesmesi biten samedovu alirsin, tutar tutmaz ama bir planin varmis gibi durur.

Anlatamiyom ben bazi seyleri

süper anlatıyosun reis ping olayı işte anlayabilmek  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Gene basladik ismail mevzusuna.
Oguzhan verdi, iki tane karijma kafasina carptirdi bunlar etti 3 ilk aklima gelenler, attigi golu ayi volkan dahil kimse anlamadi zaten resmen adama vurup kaleye sekti top
O ortaları hatırlamadım. Ortaları başkası yapmış olabilir mi, sen her orta yapana Quaresma diyorsun ya

Neyse, maç özeline indirmeden konuşursak ligin ikinci yarısında bitiricilik yüzdesi iyiydi.

Çevrimdışı Egos

Bu şekilde olacak. Menajeri Ahmet Bulut, maaşının yarısını öderiz en fazla.

bu kadar iyi bir fırsat kaçmaz, bedava kiralanacaksa 4 milyon bile verilir. yalnız transfer başlığı açıkken muhabbeti burada yapıp necmi ağabeyin eline koz veriyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

O ortaları hatırlamadım. Ortaları başkası yapmış olabilir mi, sen her orta yapana Quaresma diyorsun ya

Neyse, maç özeline indirmeden konuşursak ligin ikinci yarısında bitiricilik yüzdesi iyiydi.

Sen penaltiyi gordun mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kadar iyi bir fırsat kaçmaz, bedava kiralanacaksa 4 milyon bile verilir. yalnız transfer başlığı açıkken muhabbeti burada yapıp necmi ağabeyin eline koz veriyoruz.
Necmi abi baklavaları sindiriyor heralde, sesi çıkmıyor hiç

Çevrimdışı tangaz

dostuda kiralardık opsiyonuda 10değil 7 olurdu üstelik pazarlıkla 5e düşürmek daha kolay olurdu hem  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

dostuda kiralardık opsiyonuda 10değil 7 olurdu üstelik pazarlıkla 5e düşürmek daha kolay olurdu hem  :money:
Zor transfer abi bu sene daha da zor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dostun basini aliriz biz anca, bizim paramiz kardozo parasi,
Abunun da arpasi anormal cok ayrica
Avrupa'da santrafor piyasası bu abi, 6 ay boşta gezen Adebayor 3 milyon alıyor senelik.

Daha ucuza oynayan adamı beğenmeyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen penaltiyi gordun mu?
Diğer tribündeydim ama gördüm. Onu da mı Quaresma'ya yaptılar?

Çevrimdışı tuncaboylu

Wolfsburg kiralamazdı muhtemelen, yanılmıyorsam sözleşmesinin son senesiydu.

Çevrimdışı mylife1903

Diğer tribündeydim ama gördüm. Onu da mı Quaresma'ya yaptılar?

Yok senin ortalari gormedigin gibi ekurin penaltiyi gormemis, sigara dumanindan onune sis perdesi inmis ona sis fari taktiriyoz forumjan toplanip imece usulu sana da durbun alacaz imece usulu

Çevrimdışı Savaş

Başkanın dediklerinden kendimce çıkardığım,

Mangala ve Vida gelecek. Vida için Boyko+Para kullanilacak. Mangala da kiralık olacak.

Kanat için öncelik Lens fakat ısrarcı değiliz. Olmazsa alternatif bakilacak.

Demba Ba alınıyor. Sanırım buna güvenerek Aboubakar için ısrarcı olunmayacak.

Bunların harici aktif oyna.yanlardan giden olursa yerine bakılacak. Fakat giden olmadan bunlar olacak gibi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok senin ortalari gormedigin gibi ekurin penaltiyi gormemis, sigara dumanindan onune sis perdesi inmis ona sis fari taktiriyoz forumjan toplanip imece usulu sana da durbun alacaz imece usulu
Bana dürbün gerekmiyor, lazer ameliyatı oldum ben .

Sen maçları karıştırıyor olma yalnız, Quaresma'nın ortaları vr Abou'nun gol olmayan kafaları Kasımpaşa maçındaydı.

Para topluyorsak, sana da balık hapı alalım istersen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mangala ve Vida gelecek. Vida için Boyko+Para kullanilacak. Mangala da kiralık olacak.

Bunların harici aktif oyna.yanlardan giden olursa yerine bakılacak. Fakat giden olmadan bunlar olacak gibi.

Makul bence.

Ama neden Atiba'ya yedek bakılmıyor hala, o kadar scout varmış.

Çevrimdışı tangaz

Zor transfer abi bu sene daha da zor.

tiren kaçtı zaten abi geçen sene mümkündü şimdi fiyatı 20 milyona çıktı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi gözümün önünde oldu o pozisyon direk Penaltı dedik ama kimse itiraz etmeyince ulan futbolcular bile etmiyor biz niye bağıralım dedik :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

tiren kaçtı zaten abi geçen sene mümkündü şimdi fiyatı 20 milyona çıktı.
Avrupa'nın en gözde santraforu.

Çevrimdışı tangaz

hem mangala hem vida ikisi birden sol stoper değil mi yahuu bence ikisi birden olmaz burda bunlardan birini alacaz kampta mitroviçin durumuna göre birini daha alabiliriz hele bi kamp yesin demiş keşke kamp yesin demeyeymiş daha iyiymiş gerçi de

Çevrimdışı mylife1903

Bana dürbün gerekmiyor, lazer ameliyatı oldum ben .

Sen maçları karıştırıyor olma yalnız, Quaresma'nın ortaları vr Abou'nun gol olmayan kafaları Kasımpaşa maçındaydı.

Para topluyorsak, sana da balık hapı alalım istersen.

Bana balikin
Yaninda iyi gidenden lazim yahu

Çevrimdışı Librarius

Abi gondere basmadan sekmeleri kontrol et yahu angut.komu trollerken mesaji buraya gondermisin

Abdi Usta angut.komun icinden geciyor. Bazen bizimden icimizden geciyor ama art niyet yok.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: