Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120616 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

demekki töre de out , bi de orta saha alsınlar madem eli değmişken

neden töre belki q7 satılıyordurda ondan demiş olamaz mı   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fikret Orman : -OĞUZHAN, EVİMİZİN OĞLU GİBİDİR-

"Oğuzhan'a teklif yok. Oğuzhan çok kaliteli bir insan. Bu sene daha iyi bir sezon geçirebilirdi. Yavaş yavaş oturuyor. Cenk'i Çin'e satmam dedim. Oğuzhan'ı da Beşiktaş'tan üst düzey bir kulüp olursa gidebilir. Oğuzhan, Leicster City'e gidemez. Daha iyisine gitmeli. Müthiş bir ailesi vardır. Bizim evimizin oğlu gibidir. Onun nerelerde başarılı olacağını biliyorum. Kim gidiyorsa, düşüş yaşıyor. "

-PLANLARIMIZ İÇERİSİNDE ŞUANDA GOMEZ YOK-

"Futbolda yarın ile alakalı büyük konuşmak doğru değil. Bizim planlarımız içerisinde şuanda Gomez yok. Beşiktaş büyük bir kurum. İnanılmaz derecede profesyonel yönetilen bir kurum. Gomez'e göre strateji yapmayız. Zaman ne gösterir bilemiyorum. Dün ligde kaldılar. Biz şampiyon olduk"

-TOLGAY SEVDİĞİMİZ BİR OYUNCU-

"Tolgay bütün İtalya'yı geziyor ama bana teklif gelmedi. Tolgay'da sevdiğimiz bir oyuncu. Zor bir sakatlıktan çıktı. Şimdi üstüne koya koya gidiyor. Sözleşmesinin uzatılmasını Umut Güner konuşuyor. Uzatacağız"

-ADRIANO HİÇ BİR YERE GİTMİYOR-

"Adriano hiç bir yere gitmiyor. Kalıyor. Teklif gelir, Adriano gitmek ister, satarız. Şuanda böyle bir şey yok."

-DEMBA BA'NIN KALMASINI İSTİYORUM-

"Demba Ba'nın takımda kalmasını istiyorum. Hatta 2-3 sene kontrat istiyoruz. Müthiş bir santrafor. O konuda çaba harcayacağız"

-İSMİM CİMRİYE ÇIKMIŞ-

"Genel Kurul diyor ki borç aşağıya insin. İsmim cimriye çıkmış. Basketbol takımı da başarılı. Makül bir bütçe ile oynuyoruz. Bir yandan da hayatın gerçekleri var. Beşiktaş borçlu bir kulüp. Onların söyleyebileceği tek konu budur"

-TALISCA İÇİN DAHA AGRESİF BİR TALEBİMİZ OLABİLİR-

"Talisca'nın 1 senelik kiralık hakkımızı kullandık. Daha sonra 1 senelik Benfica ile kontratı kalıyor. UEFA ile anlaşmamız önümüzdeki sezon bitiyor. Bu kurallar bize avantaj getirdi. Rakiplerimizde bütçelerini düzgün harcamak zorunda. Rekabet uygun bir şekilde gidiyor. Talisca ile alakalı önümüzdeki sene daha agresif bir talebimiz olabilir. Önder Özen, Futbol Direktörü olduğundan bu yana Talisca'yı takip ediyoruz. Önder hoca Talisca için 'cılız bir çocuk var ama büyük yıldız olacak' demişti
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 14:47:05 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mylife1903

leblebici lazım.
Aynen, gekas reyize raziydim yahu

Hatta sene basi yazmistim git bul samarasi, burayi osurturdu

Çevrimdışı Egos

bu ligin dinamikleri derki tr liginde takımın adı beşiktaşsa kadrodaki santrafor seçenekleri demba abu ve cenk ise 34 maçın 30unda ilk 11de demba başlar...

aynı dinamikler demba ba'nın yıllık maaşına 6 milyon avro diyor.

Çevrimdışı sozkul

Ben aşığıyım o başlığın kusursuz bir ortam var. :evillol: Kim ne duyum verirse versin,isterse en kötü duyumcu saçma sapan bi duyum versin en az 2 sayfa konuşuluyor tam muhabbet yeri.Bu sene de aynı ortamı yakalayabiliriz inşallah. :D

duyumcu transferi lazım, eskiler beni kesmiyor artık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu ligin dinamikleri derki tr liginde takımın adı beşiktaşsa kadrodaki santrafor seçenekleri demba abu ve cenk ise 34 maçın 30unda ilk 11de demba başlar...
sağlığı müsaade etmeyebilir.

Çevrimdışı atakan eraslan

bu cümledeki demba yerine gomez olsaydı tamamdı da, demba deyince bilicin sezon sonu kısmı geliyor aklıma canım sıkılıyor.. hele o fener deplasman maçı , kötüydü çok. kritik viraj kısmı yani , o evrelerdeki gomez netliği vermiyor demba insana. biz bidene adam gibi adam getirelim iyisimi , üçü arasından seç seç her maç uzun iş. demba abu gitsin bir tane tosun gelsin razıyım. 3. fw ömer falan bişi tutarlar nasılsa

Çevrimdışı Necmi

@Necmi

Az önce Antep Ticaret odası başkanı açıkladı,600tl harcamışsın
Kebap yiyip,1 kilo fıstıklı baklava ile 1 kilo kabuklu fıstık almışsın
hesap yapmış 30bin Beşiktaşlı 600 ar tl harcadı 18milyon tl ciro yaptık der

saygılar
@ZEKI  ler daha fazla harcamıştır sürekli yediler :alala:
bizim zamanımız yolda araç kullanarak geçti. :D

neden töre belki q7 satılıyordurda ondan demiş olamaz mı   :icool:

töreye ya da q7 ye adam gibi para verecek biri bulunursa, davul zurna tutup arka koltuğa oturtup otobana çıkarım

Çevrimdışı Erdem Ayaz

-SCOUT EKİBİMİZ OYUNCULARI TEK TEK GÖRÜRLER-

"Bizim bir Scout ekibimiz var. Başlarında Gökhan Keskin ve Fikret Demirer var. Onlarında başlarında Metin Albayrak var. 10'nun üzerinde Scotumuz var. Onlar oyuncuları tek tek görürler. Beğendiklerini kendi aralarında kararlaştırıp gidip izlerler. Sonra Metin Albayrak gider görür. Biz hoca ile fikir alışverişi yaparız. Sonucunda biz kararı verdikten sonra iş mali tarafına geliyor. Mali tarafını Umut Güner ile beraber ben götürüyorum. Yöneticileri tenkit ediyorlar ama orada tenkit edilecek kişilerin başında ben geliyorum. Çok sık maça giderim. Metin de çok seyreder. Gözü bozuldu. Bu işin püf noktası orasıdır. Doğru transfer yaparsanız hem mali hem sportif açıdan başarı yakılıyorsunuz"

-MITROVIC ÇOK KABİLİYETLİ BİR OYUNCU-

"Devre arası transferler riskli transferlerdir. Boyko'yu aldık, Beşiktaş'ta tutmadı. Tolga'dan formayı alamadı. Mitrovic, Hırvat Milli takımının stoperi. Çok kabiliyetli bir oyuncu. Sezon başı kampını bir yesin, ondan sonra bakacağız"

-BEŞİKTAŞ, WEST HAM'DAN DAHA BÜYÜK BİR KURUMDUR-

"Oynamayan oyuncular ile vedalaşacağız. Satmak istediklerimiz var. Bazılarını kiraya verebiliriz. Sonucunda ayrılacağımız oyuncular var. Yeni transferlere yer açmalıyız. Bazı oyunculara devre arasında oynayın dedim Beşiktaş'ı bırakmak istemediler. Veli'nin başka bir kulüpte oynamasına müsaade ettim. Gökhan Töre dönecek. Beşiktaş'ta kalsın istiyorum. Gökhan müthiş kabiliyetli bir çocuk. Kendini çok fazla olağanüstü görmeyecek. Olağanüstü yetenekleri var, çalışacak. Beşiktaş büyük bir kurum. Beşiktaş, Westham'dan daha büyük bir kurumdur.

-GÖKHAN İNLER DE KALACAK-

Gökhan İnler çok iyi çocuktur. Hem Umut Güner ile hem benimle sık sık konuşur. Gökhan İnler de kalacak. Hocada bende çok üzgünüz. Müthiş bir profesyonel ve karakter

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou da atmaya başladı, son maçlarda gole çevirme yüzdesi çok yüksek.

Gekas falan, anca sirtaki yapar Abou'ya.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

bu cümledeki demba yerine gomez olsaydı tamamdı da, demba deyince bilicin sezon sonu kısmı geliyor aklıma canım sıkılıyor.. hele o fener deplasman maçı , kötüydü çok. kritik viraj kısmı yani , o evrelerdeki gomez netliği vermiyor demba insana. biz bidene adam gibi adam getirelim iyisimi , üçü arasından seç seç her maç uzun iş. demba abu gitsin bir tane tosun gelsin razıyım. 3. fw ömer falan bişi tutarlar nasılsa
Gomez seviyesi baska zaten, dembanin da iki tik ustudur gomez.
Gomez seviyesi boyle higuyan, lewandovsiki falan oluyor
Demba bizim seviyemizin bile ustunde bir santrafordur ama dusus yasadigi konusunda verdigin ornek dogru. Gomez olsaydi o sene son haftalarda dusmek ne kelime kaldirirdi boyle saplardi sonra

yarısını çine kitleriz belki, mustafanın yarısını bize kitledikleri gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen bir ara Cardozo falan da diyordun @mylife1903, bulayım mı o mesajları?

Gomez seviyesi baska zaten, dembanin da iki tik ustudur gomez.
Gomez seviyesi boyle higuyan, lewandovsiki falan oluyor
Demba bizim seviyemizin bile ustunde bir santrafordur ama dusus yasadigi konusunda verdigin ornek dogru. Gomez olsaydi o sene son haftalarda dusmek ne kelime kaldirirdi boyle saplardi sonra

e gomez seviyesini aricamıza alalım bunu geri boss o zaman , inat etmen yapman etmen etmesinler yapmasınlar bunun küslüğü olmaz  :D

Çevrimdışı mylife1903

Fb macinda oguzhanin sorumluluk alip getirip agzinin icine verdigi topu bu ligde mundar edecek iki santrafor var biri umut bulut biri abu, ben besiktasin santraforuyum diyecek futbolcu o fb macinda gelenlerden 3 tanesini atacak, boyle hasirt diye sokacak acimayacak.

Gekas sirtaki yaparken o kesme boyuylan ikk tane kafa golu cikartirdi fb macinda

Çevrimdışı mylife1903

Fb macinda oguzhanin sorumluluk alip getirip agzinin icine verdigi topu bu ligde mundar edecek iki santrafor var biri umut bulut biri abu, ben besiktasin santraforuyum diyecek futbolcu o fb macinda gelenlerden 3 tanesini atacak, boyle hasirt diye sokacak acimayacak.

Gekas sirtaki yaparken o kesme boyuylan ikk tane kafa golu cikartirdi fb macinda

Çevrimdışı tangaz

aynı dinamikler demiyor o sözü çin dinamikleri diyor 6 milyonu  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şansal Büyüka: ''Mangala durumu var mı?''
Fikret Orman: ''Var..Ümraniye'de mangal yapıp, mangala çağıracağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

aç aç aç
Telefondan bulamıyorum abi, evde araştırma yapacağım

Çevrimdışı tangaz

grazziano pelle yarın gelsin başlasın bana kalsa da ama ben mevcut 3lüden bir mönü sundum işte  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe maçında iki pozisyona girdi, birini attı.

o pozisyonu unutmak istiyorum , gözümüzün önünde gelişti. abu bu onu dışarı vurur alakasız bi topu sokar içeri

Çevrimdışı mylife1903

Sen bir ara Cardozo falan da diyordun @mylife1903, bulayım mı o mesajları?

Hala yaziyorum kardozo diye
Olay o degilki futbolcu tiplemesi

Yonetimin aplani gomez bplani damdon
Ben diyorumki aplanin gomez bplanin kardozo olumlu, anlasilabilir
Gomez gittiyse kardozo da dogru transfer olur, benzer tip jeku da jinjak da ama abu olmaz, abunun nasil futbolcu oldugundan bagimsiz.

Sosa gider, sozlesmesi biten samedovu alirsin, tutar tutmaz ama bir planin varmis gibi durur.

Anlatamiyom ben bazi seyleri

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe maçında iki pozisyona girdi, birini attı.

Gene basladik ismail mevzusuna.
Oguzhan verdi, iki tane karijma kafasina carptirdi bunlar etti 3 ilk aklima gelenler, attigi golu ayi volkan dahil kimse anlamadi zaten resmen adama vurup kaleye sekti top

Etiketler: