Fikret Orman : -OĞUZHAN, EVİMİZİN OĞLU GİBİDİR-
"Oğuzhan'a teklif yok. Oğuzhan çok kaliteli bir insan. Bu sene daha iyi bir sezon geçirebilirdi. Yavaş yavaş oturuyor. Cenk'i Çin'e satmam dedim. Oğuzhan'ı da Beşiktaş'tan üst düzey bir kulüp olursa gidebilir. Oğuzhan, Leicster City'e gidemez. Daha iyisine gitmeli. Müthiş bir ailesi vardır. Bizim evimizin oğlu gibidir. Onun nerelerde başarılı olacağını biliyorum. Kim gidiyorsa, düşüş yaşıyor. "
-PLANLARIMIZ İÇERİSİNDE ŞUANDA GOMEZ YOK-
"Futbolda yarın ile alakalı büyük konuşmak doğru değil. Bizim planlarımız içerisinde şuanda Gomez yok. Beşiktaş büyük bir kurum. İnanılmaz derecede profesyonel yönetilen bir kurum. Gomez'e göre strateji yapmayız. Zaman ne gösterir bilemiyorum. Dün ligde kaldılar. Biz şampiyon olduk"
-TOLGAY SEVDİĞİMİZ BİR OYUNCU-
"Tolgay bütün İtalya'yı geziyor ama bana teklif gelmedi. Tolgay'da sevdiğimiz bir oyuncu. Zor bir sakatlıktan çıktı. Şimdi üstüne koya koya gidiyor. Sözleşmesinin uzatılmasını Umut Güner konuşuyor. Uzatacağız"
-ADRIANO HİÇ BİR YERE GİTMİYOR-
"Adriano hiç bir yere gitmiyor. Kalıyor. Teklif gelir, Adriano gitmek ister, satarız. Şuanda böyle bir şey yok."
-DEMBA BA'NIN KALMASINI İSTİYORUM-
"Demba Ba'nın takımda kalmasını istiyorum. Hatta 2-3 sene kontrat istiyoruz. Müthiş bir santrafor. O konuda çaba harcayacağız"
-İSMİM CİMRİYE ÇIKMIŞ-
"Genel Kurul diyor ki borç aşağıya insin. İsmim cimriye çıkmış. Basketbol takımı da başarılı. Makül bir bütçe ile oynuyoruz. Bir yandan da hayatın gerçekleri var. Beşiktaş borçlu bir kulüp. Onların söyleyebileceği tek konu budur"
-TALISCA İÇİN DAHA AGRESİF BİR TALEBİMİZ OLABİLİR-
"Talisca'nın 1 senelik kiralık hakkımızı kullandık. Daha sonra 1 senelik Benfica ile kontratı kalıyor. UEFA ile anlaşmamız önümüzdeki sezon bitiyor. Bu kurallar bize avantaj getirdi. Rakiplerimizde bütçelerini düzgün harcamak zorunda. Rekabet uygun bir şekilde gidiyor. Talisca ile alakalı önümüzdeki sene daha agresif bir talebimiz olabilir. Önder Özen, Futbol Direktörü olduğundan bu yana Talisca'yı takip ediyoruz. Önder hoca Talisca için 'cılız bir çocuk var ama büyük yıldız olacak' demişti