yalnız ben hala abubakar teorimin arkasındayım attığı birkaç gol olsun yaptığı 3 ekstra çalım olsun fikirlerimi değiştirmedi ki. mesela son antep maçında attığı spektaküler çalım harici akılda kalan tek olumlu hareketi yok, o ve benzeri ekşınları karizma sürekli yapıyordu da ne oldu gömülüyordu gerçi akabinde iyi kötü bi orta açıyordu bakar onuda yapmadı.
cenkin mesela ortalamakta geç kaldığı babelin arkadan koşarak geldiği pozisyona bakın bakar hiç hamle bile yapmadı çünkü pingi yüksek. biz bunları görüp yazdığımız için bakar yetersiz diyoruz siz ısrarla anlamıyorsunuz belki sizinde algı pinginiz yüksektir 
mesela dembanın direkte patlayan pozisyonunu hatırlayalım adam orta sahada pozisyon alıyor vücud şeklini ayarlıyor tolgayla göz teması kurup topu istediği yeri işaret edip depara kalkıyor doğru noktada topla buluşup yeteri miktar topu sürüp finishing yapıyor. işte bizim seviyenin santraforu budur. bakar falan değşldir, o olsa olsa yardımcı erkek oyuncu olabilir.
Abi anlatamiyorum ben
Simdi cenkin o pozisyonunda karijma olsa sabaha kadar kufur yerdi, kaleye sut atti, diye
Fb macinda da cok oldu, adam tekte topu aliyor kafayi ilk kaldirdiginda icerisi bos, harmanlamaya basliyor mecburen, iceride birisi olsa kesecek, ortadir zaten iyi pozisyon alip vurmaya calisacaksin.
Cenkin antep macindaki pozisyonunda top geliyor, abu yok cenk suruyor abu yok cenk caresiz kaliyor sut acisini da kaybediyor tekrar dokunuyor bu ara babel yetisiyor ama cenk duzgun kesemiyor. Oyle orta yapmak zaten fasafiso iste ya yersen
Bak iki gorsel koyuyom gene bi fikir verir. Santraforun isi ceza alanina girmek, cenk gomulmedi ama karijma ya da baska kanat oyuncusu olsa cok fena gomulurdu.
Bazi futbolcularda seytan tuyu var marselo gibi, abu gibi, ismail gibi
Portonun da hatasi var, ben olsam almanyaya kiraya verirdim abuyu iki sene, sonra alir oynatirdim 40a satardim ingiltereye.
Diger pozisyon icin vagner lova bakalim. Dunku macta topu aliyor, donuyor ve o anda iki ayagini topun yanina koyup vurus pozisyonu aliyor, santrafor adim ayarlamasidir, hasirt diye koyuyor sonra muzleraya. Bizim abu olsa kaval kemigi ile vurur ordan.
Bu cocuk zaten pingli olsa, vurusu duzgun olsa bizde de portoda da oynamazdi ama bize lazim olan tip azicik baska. Arpasi da cok. Simdi 4 milyona bonservisini alabiliyorsak kendisi de 2 milyona oynayacaksa kalsin, dembanin kaldigini sayiyorsak