Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120654 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bu ekürin @Necmi abinin sözü değilmiydi yahuu  :alala: sen daha çok 10 numara 5 yıldız çocuk ben kusurunu görmedim modunda yazılar yazıyordun  :icool:
Ben de yazdım. Gerçi ben renklilerden Galatasaray'a gider diye düşünüyordum.

Hem koy başı muhabbetinden, hem de Caner ve Gönül'e istediği parayı vermeyen Fenerbahçe'nin o parayı İsmail'e vereceğini sanmadığımdan.

Şaşırttı beni Aziz ve Mahmut ikilisi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şenol Hocamız osmanlı maçında oynamayan oyuncuların oynayacağını söyledi Ersan ba Mitroviç Caner ilk 11 de oynar
Beşiktaş Muhteşem bir camia Gerek 2 yıl üst üste şampiyonluk gerek efendilik gerek gerek Aile ortamı Futbolcu hoca başkan ilişkileri Beşiktaşımız Türkiyenin en pozitif en sevilen en büyük takımı
Muhteşem bir hale geldik Beşiktaş harika  :) hep böyle devam edeceğiz inşallah.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adana'nın parasını Ersan'a neden veriyoruz ki? :alala:

Ersan'da Adanaya el altından versin diye  :D Bunlar hep komple teorileri..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geriden 700 sayfa korkunc ivan okumasi yaptim yahu, fasom olsa bu ihaleye girer miydim?
Bi gg becki kesemez demisim
O da bombaymış gerçekten.

Herkes yanılır gerçi, bak @tangaz da Aboubakar'ı 5 dakika izleyip gömmüştü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan'da Adanaya el altından versin diye  :D Bunlar hep komple teorileri..
Olabilir de, biz neden doğrudan Adana'ya vermemişiz; onu anlamadım tam.

Başkan EFT parasını mı fazla bulmuş?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Övünç Özdm bugün itibari ile gözümde bitmiştir. Hala açtım bağlı bulunduğu kanalda hoca gergindi falan diyor. Yedi tabi hocanın fiskesini canı yandı atıp tutuyor şimdi  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Övünç Özdm bugün itibari ile gözümde bitmiştir. Hala açtım bağlı bulunduğu kanalda hoca gergindi falan diyor. Yedi tabi hocanın fiskesini canı yandı atıp tutuyor şimdi  :money:
Şenol Hoca, sağlam geçirdi ya ondan şey etmiştir.

Çevrimdışı Ersoy

Sanki geçen sene de olmuştu böyle bir olay.Yine Övünç hocadan azar yiyip bir şeyler yapmıştı ama net hatırlamıyorum. :alala:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş: Bir ara Karabükspor'u dünyanın en iyi takımı yaptık. Hocasını Galatasaray'a aldık. Karabük az daha küme düşüyordu.

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Başkan BeIN Sports 1'de konuşuyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

O da bombaymış gerçekten.

Herkes yanılır gerçi, bak @tangaz da Aboubakar'ı 5 dakika izleyip gömmüştü.

yalnız ben hala abubakar teorimin arkasındayım attığı birkaç gol olsun yaptığı 3 ekstra çalım olsun fikirlerimi değiştirmedi ki. mesela son antep maçında attığı spektaküler çalım harici akılda kalan tek olumlu hareketi yok, o ve benzeri ekşınları karizma sürekli yapıyordu da ne oldu gömülüyordu gerçi akabinde iyi kötü bi orta açıyordu bakar onuda yapmadı.

cenkin mesela ortalamakta geç kaldığı babelin arkadan koşarak geldiği pozisyona bakın bakar hiç hamle bile yapmadı çünkü pingi yüksek. biz bunları görüp yazdığımız için bakar yetersiz diyoruz siz ısrarla anlamıyorsunuz belki sizinde algı pinginiz yüksektir  :bandit:

mesela dembanın direkte patlayan pozisyonunu hatırlayalım adam orta sahada pozisyon alıyor vücud şeklini ayarlıyor tolgayla göz teması kurup topu istediği yeri işaret edip depara kalkıyor doğru noktada topla buluşup yeteri miktar topu sürüp finishing yapıyor. işte bizim seviyenin santraforu budur. bakar falan değşldir, o olsa olsa yardımcı erkek oyuncu olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

O zaman mevcut kadronun aynen devam etmesi halinde vida + ba(gomez)+ orta saha + töre - pedro - veli - aras - milosevic - ersan - ömer - boyko diyor diye anlıyorum ben hocanın sözlerinden. (ref.oynamayan oyuncu yeniden oynar diye beklersen sıkıntılar olur - şenol güneş)

Töre de ref. dahilinde kabul görmeyebilir

Çevrimdışı Egos

yalnız ben hala abubakar teorimin arkasındayım attığı birkaç gol olsun yaptığı 3 ekstra çalım olsun fikirlerimi değiştirmedi ki. mesela son antep maçında attığı spektaküler çalım harici akılda kalan tek olumlu hareketi yok, o ve benzeri ekşınları karizma sürekli yapıyordu da ne oldu gömülüyordu gerçi akabinde iyi kötü bi orta açıyordu bakar onuda yapmadı.

cenkin mesela ortalamakta geç kaldığı babelin arkadan koşarak geldiği pozisyona bakın bakar hiç hamle bile yapmadı çünkü pingi yüksek. biz bunları görüp yazdığımız için bakar yetersiz diyoruz siz ısrarla anlamıyorsunuz belki sizinde algı pinginiz yüksektir  :bandit:

mesela dembanın direkte patlayan pozisyonunu hatırlayalım adam orta sahada pozisyon alıyor vücud şeklini ayarlıyor tolgayla göz teması kurup topu istediği yeri işaret edip depara kalkıyor doğru noktada topla buluşup yeteri miktar topu sürüp finishing yapıyor. işte bizim seviyenin santraforu budur. bakar falan değşldir, o olsa olsa yardımcı erkek oyuncu olabilir.

ping konusunda haklısın, ama cenk'in pozisyonunda tam yerindeydi. cenk, ikinci kez top ayağına geldiğinde şutu denemek yerine sola pas verseydi bugün "attığı spektaküler çalım ve gol harici akılda kalan tek olumlu hareketi yok" diye gömmek zorunda kalacaktın ağabey.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba'nın tecrübesi ve futbol bilgisi Aboubakar'ın kat kat üstünde.

Ama ligin ikinci yarısında gösterdi ki, bu adam ekstra bir adam. Mental olarak zayıf olmadığını da kanıtladı: Sezonun en kritik maçlarında skora etki etti, ya attı ya attırdı ya da ikisini de yaptı.

10 milyona alınması fazla olur, ama alınması için tüm imkanları seferber etmek lazım bence.

Çevrimdışı mylife1903

Abi anlatamiyorum ben
Simdi cenkin o pozisyonunda karijma olsa sabaha kadar kufur yerdi, kaleye sut atti, diye
Fb macinda da cok oldu, adam tekte topu aliyor kafayi ilk kaldirdiginda icerisi bos, harmanlamaya basliyor mecburen, iceride birisi olsa kesecek, ortadir zaten iyi pozisyon alip vurmaya calisacaksin.
Cenkin antep macindaki pozisyonunda top geliyor, abu yok cenk suruyor abu yok cenk caresiz kaliyor sut acisini da kaybediyor tekrar dokunuyor bu ara babel yetisiyor ama cenk duzgun kesemiyor. Oyle orta yapmak zaten fasafiso iste ya yersen
Bak iki gorsel koyuyom gene bi fikir verir. Santraforun isi ceza alanina girmek, cenk gomulmedi ama karijma ya da baska kanat oyuncusu olsa cok fena gomulurdu.
Bazi futbolcularda seytan tuyu var marselo gibi, abu gibi, ismail gibi

Portonun da hatasi var, ben olsam almanyaya kiraya verirdim abuyu iki sene, sonra alir oynatirdim 40a satardim ingiltereye.

Diger pozisyon icin vagner lova bakalim. Dunku macta topu aliyor, donuyor ve o anda iki ayagini topun yanina koyup vurus pozisyonu aliyor, santrafor adim ayarlamasidir, hasirt diye koyuyor sonra muzleraya. Bizim abu olsa kaval kemigi ile vurur ordan.

Bu cocuk zaten pingli olsa, vurusu duzgun olsa bizde de portoda da oynamazdi ama bize lazim olan tip azicik baska. Arpasi da cok. Simdi 4 milyona bonservisini alabiliyorsak kendisi de 2 milyona oynayacaksa kalsin, dembanin kaldigini sayiyorsak

Abubakar hususu değişik bir şey abi , net budur bizim forvetimiz diyemiyor insan gomez gibi, yaz onbire kafadan , ama gitsin de istemiyor dursun diyor gönül. bilemedim. attı yani 15-20 gol şimdi totalde. Ba ve Abubakar kalırsa net Ba dır ilk onbir forvetidir diyebiliyor musun mesela her daim? yoksa hangisi iyiyse form durumuna göre odur mu dedirtiyor?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi anlatamiyorum ben
Simdi cenkin o pozisyonunda karijma olsa sabaha kadar kufur yerdi, kaleye sut atti, diye
Fb macinda da cok oldu, adam tekte topu aliyor kafayi ilk kaldirdiginda icerisi bos, harmanlamaya basliyor mecburen, iceride birisi olsa kesecek, ortadir zaten iyi pozisyon alip vurmaya calisacaksin.
Cenkin antep macindaki pozisyonunda top geliyor, abu yok cenk suruyor abu yok cenk caresiz kaliyor sut acisini da kaybediyor tekrar dokunuyor bu ara babel yetisiyor ama cenk duzgun kesemiyor. Oyle orta yapmak zaten fasafiso iste ya yersen
Bak iki gorsel koyuyom gene bi fikir verir. Santraforun isi ceza alanina girmek, cenk gomulmedi ama karijma ya da baska kanat oyuncusu olsa cok fena gomulurdu.

Portonun da hatasi var, ben olsam almanyaya kiraya verirdim abuyu iki sene, sonra alir oynatirdim 40a satardim ingiltereye.

Diger pozisyon icin vagner lova bakalim. Dunku macta topu aliyor, donuyor ve o anda iki ayagini topun yanina koyup vurus pozisyonu aliyor, santrafor adim ayarlamasidir, hasirt diye koyuyor sonra muzleraya. Bizim abu olsa kaval kemigi ile vurur ordan.

Bu cocuk zaten pingli olsa, vurusu duzgun olsa bizde de portoda da oynamazdi ama bize lazim olan tip azicik baska. Arpasi da cok. Simdi 4 milyona bonservisini alabiliyorsak kendisi de 2 milyona oynayacaksa kalsin, dembanin kaldigini sayiyorsak

arızası olmasa biz de ne işi var ?

Çevrimdışı Egos

Abi anlatamiyorum ben

ağabey bu mesajın ekran görüntüsünü aldım. ismailcilere koz olarak vereceğim.

Çevrimdışı sozkul

Ben de Aboubakar defterlerini açmayayım istersen @mylife1903.

aç aç aç

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fikret Orman : Lens le ilgileniyoruz ama ısrarcı değiliz 3 transfer yapacağız 2 si Stoper biri sağ kanat olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

arızası olmasa biz de ne işi var ?
Yahu gene otur, sifir. Yildizli sifir
Iletiyi kotu okumaktan, adamin arizasi olmasa zaten ne bizde ne portoda oynar yazdim ya son paraafda, aaaaaaa
Olay azicik baska, benim sevdigim tarz abu, sevmedigim tarz gomez ama lazim olan gomez iste.

Gomez olmadi da higuyan oldu o da olumlu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bahçeli neetmiş öyle  :claps:

iyi Beşiktaş lı dır o da twitter atmadı veya başkanı aramadı diye kızmıştım hatta , grup toplantısına saklamış meğer...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Fikret Orman : Lens le ilgileniyoruz ama ısrarcı değiliz 3 transfer yapacağız 2 si Stoper biri sağ kanat olabilir.

demekki töre de out , bi de orta saha alsınlar madem eli değmişken

Çevrimdışı tangaz

Abubakar hususu değişik bir şey abi , net budur bizim forvetimiz diyemiyor insan gomez gibi, yaz onbire kafadan , ama gitsin de istemiyor dursun diyor gönül. bilemedim. attı yani 15-20 gol şimdi totalde. Ba ve Abubakar kalırsa net Ba dır ilk onbir forvetidir diyebiliyor musun mesela her daim? yoksa hangisi iyiyse form durumuna göre odur mu dedirtiyor?

bu ligin dinamikleri derki tr liginde takımın adı beşiktaşsa kadrodaki santrafor seçenekleri demba abu ve cenk ise 34 maçın 30unda ilk 11de demba başlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu gene otur, sifir. Yildizli sifir
Iletiyi kotu okumaktan, adamin arizasi olmasa zaten ne bizde ne portoda oynar yazdim ya son paraafda, aaaaaaa
Olay azicik baska, benim sevdigim tarz abu, sevmedigim tarz gomez ama lazim olan gomez iste.

Gomez olmadi da higuyan oldu o da olumlu
leblebici lazım.

Etiketler: