Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120400 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene Higuain'i getiriyodu o ya. :evillol: Neyse bunun yeri burası değil abi transfer başlığı da açılmışken. :lol:
Benim bu seneki beklentim hames kiralik
Hames olmadi da beyl oldu o da olumlu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marcelo ameliyat olmuş  :tabe:

Başarılı futbolcumuz Marcelo Antonio Guedes Filho, bugün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Sağlık Kurulu Başkanımız Op. Dr. Sarper Çetinkaya tarafından sağ ayak bileğinden Sıkışma sendromu (Anterior Impingement) nedeniyle ameliyat edilerek Artroskopik debridman (eklem temizliği) uygulandı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

dostum tıklıyorum ama sayfalar açılmıyor admin erişimi engellemiş içerik nasıl ki neden engelliler acaba  :evillol:
Ramazan abi ona mahsuben

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Simdi anladiniz mi transfer basliginin neden sakin oldugunu

Bu sergimden sonra once bi nefes aliyoz sonra yaziyoz
Transferden açılmışken konu bu sene hangi bombacı Mülayim'i transfer ediyoruz savunmaya ? İsmail gittikten sonra bombacı açığını doldurmakta zorlanıyoruz. Tosic, İsmail'den oluşan açığı tam kapatamadı. Kounun uzmanı olarak tanıdık önerebileceğin bir bombacı var mı @mylife1903  :)

Çevrimdışı mylife1903

Başarılı futbolcumuz Marcelo Antonio Guedes Filho, bugün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Sağlık Kurulu Başkanımız Op. Dr. Sarper Çetinkaya tarafından sağ ayak bileğinden Sıkışma sendromu (Anterior Impingement) nedeniyle ameliyat edilerek Artroskopik debridman (eklem temizliği) uygulandı.
Bi mac daha bekleyememis mi?
Osmanlispor macini kazanmamiz lazim
Yonetim ayni bilgilinin son samsun macini sallamadigi gibi takmiyor bu maci galiba.
Lucescu cebinden pirim verip takimi gazlayip kazanmisti maci ve puan rekoru kirmisti kukuptenkimsenin seeindendegildi mac.

Benim icin onemli osmanli maci.

Çevrimdışı Egos

Geçen sene Higuain'i getiriyodu o ya. :evillol: Neyse bunun yeri burası değil abi transfer başlığı da açılmışken. :lol:

transfer başlığı dedikodunun merkezi, erkekler altın günü yapsa bire bir aynı muhabbetler dönerdi. her sezon 100 oyuncu alıyoruz, daha garibi 200 tane de gönderiyoruz.

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

iş ahlakına güzel bi örnek işte aferim  :claps:

pektemek geldi aklıma sene sonu hatunu koluna takıp americada forest gump restoranında yemek yiyip 5.caddede alışveriş yapıp selfi çekiyordu sefil herif kamp başlarkende ameliyat olmuştu  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaaa yapma ben belgesiz konusurmuyum hec

Varan10. Tuncayboylu kardesimiZin ismael sevgisi

Diger iletide ise ilgili pozisyon var hic unutmam 13 saat gugil okuyup sikrin cekmeyi ogrenmistim bugun. Ilk sikrin isimli calismam, surrealist bir calisma korner diregine siki siki tutan ismailin diramini cok guzel kompoze mi ne eder ondan iste.
Ben de Aboubakar defterlerini açmayayım istersen @mylife1903.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Tamer Tuna Kalır veya gider
ama Beşiktaşta antrenörlük yapan kişinin hedefleri olması lazım
eger kendisinin hazır olduğunu ve T.D yapabilicegini düşünüyorsa
gideceği takımda kendisine başarılar dilerim

saygılar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iş ahlakına güzel bi örnek işte aferim  :claps:

pektemek geldi aklıma sene sonu hatunu koluna takıp americada forest gump restoranında yemek yiyip 5.caddede alışveriş yapıp selfi çekiyordu sefil herif kamp başlarkende ameliyat olmuştu  :akuma:
Profesyonellik anlayışı öyle Pektemek'in. Pektemek o hareketi yaptığında Hoca da Pektemek'i silmiştir kafasından . Pektemek artık diretmemeli Beşiktaş'ta kalmaya.

Çevrimdışı tuncaboylu

ooooo, mylife1903 saksıya fesleğen gibi oturtmuş. bilezik gibi geçirmiş de denebilir. :D :D

@tuncaboylu vallahi ismayıl sevgin benim de gözlerimi yaşarttı. :D :D cevaplarını merakla bekliyoruz :D :D
Öhöm, şimdi şöyle:
İsmail'i sevmem, senelik 1 milyona yedek sol bek olarak kalması gerektiğini savundum.
Bırakırsak renklilerden biri anında kapar dedim.
O esnada Adriano da alınmamıştı, kaldı ki alınsa bile yedek sol bek Tosic olacaktı. Adriano'nun sakatlık geçmişi malum çünkü.
Caner alınınca ve Adriano sağlam kalınca rafa kalktı, ama Caner kucağımıza düşmese sezon başı sol bek rotasyonumuz tedirgin ediciydi.

Çevrimdışı sametbagan

Sunlari sampiyon oldugumuz an demeliydi, herif gidecek, takim bozulacak diye kan cekildi iki gundur. Yemekten icmeden kesildim, milli icecegimizi bile icemez oldum. Lan sampiyonluga sevinemedim ben, tuvalete oturdum kaldim oyle.
Al benden de o kadar.Tura bile çıkıp çıkmamakta karasız kaldım.Acaba bi açıklama yapar mı diye neyse 2 günlük kabus bizim için geçti gitti.
Artık üst üste 7 şampiyonluktan geriye kalan 5 i için ne yapacağımıza karar verelim tartışalım :D

Çevrimdışı mylife1903

Ben de Aboubakar defterlerini açmayayım istersen @mylife1903.

Geriden 700 sayfa korkunc ivan okumasi yaptim yahu, fasom olsa bu ihaleye girer miydim?
Bi gg becki kesemez demisim

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın kalacağı aslında belliydi ama Erman Toroğlu ve türevleri ortalığı karıştırarak belki hoca ile yönetimin arasını bozarım dedi ama gereken cevabı aldılar.

Şimdi en çok da bu şahısların suratını görmek istiyorum.
Surat mı, ? Kösele onlar, yine çıkıp sırıtarak konuşurlar.

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 13:59:12 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2017, 13:56:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yonetim ayni bilgilinin son samsun macini sallamadigi gibi takmiyor bu maci galiba.
Lucescu cebinden pirim verip takimi gazlayip kazanmisti maci ve puan rekoru kirmisti kukuptenkimsenin seeindendegildi mac.

vodafone da yenilgimiz yok bunun bozulmaması şart önümüzdeki sezona ekstra motive rakibe demorilizasyon sebebi.
yenemedik bereberlikte olumlu :icool:
berebere bitsin Osmanlı kardeşimişdir ekmeğini stadını paylaştı.
sen bursaya yoğunlaş ününü duyan Rizeli arkadaşlar senden ricada bulundular...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan oynasın, bir maç görelim artık.
400 bin euro aldı adam.

Çevrimdışı Ersoy

transfer başlığı dedikodunun merkezi, erkekler altın günü yapsa bire bir aynı muhabbetler dönerdi. her sezon 100 oyuncu alıyoruz, daha garibi 200 tane de gönderiyoruz.

Ben aşığıyım o başlığın kusursuz bir ortam var. :evillol: Kim ne duyum verirse versin,isterse en kötü duyumcu saçma sapan bi duyum versin en az 2 sayfa konuşuluyor tam muhabbet yeri.Bu sene de aynı ortamı yakalayabiliriz inşallah. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cagdas44

gökhan inler akhisar maçından beri sakatmış  :bandit:

Yerli statüsündeki oyuncu konusunda çok önemli bir nokta bu adam oynamasa bile 18'de yer almak zorunda kalıyordu Türk oyuncu sayısını sağlamak için

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan oynasın, bir maç görelim artık.
400 bin euro aldı adam.

O para Ersan'ın Çine transferinden Adana'ya olan borcumuz için verilmiş  olmasın Ersan'a? çünkü denetim raporunda bununla ilgili dava var miktar da uyuşuyor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2017, 14:01:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Geriden 700 sayfa korkunc ivan okumasi yaptim yahu, fasom olsa bu ihaleye girer miydim?
Bi gg becki kesemez demisim
yok artık bunu nasıl dersin demiş olamazsın içtiğim şeye bir şey katmışlardır de yiğenim yazmıştır de bunu deme :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Öhöm, şimdi şöyle:
İsmail'i sevmem, senelik 1 milyona yedek sol bek olarak kalması gerektiğini savundum.
Bırakırsak renklilerden biri anında kapar dedim.
O esnada Adriano da alınmamıştı, kaldı ki alınsa bile yedek sol bek Tosic olacaktı. Adriano'nun sakatlık geçmişi malum çünkü.
Caner alınınca ve Adriano sağlam kalınca rafa kalktı, ama Caner kucağımıza düşmese sezon başı sol bek rotasyonumuz tedirgin ediciydi.

bu ekürin @Necmi abinin sözü değilmiydi yahuu  :alala: sen daha çok 10 numara 5 yıldız çocuk ben kusurunu görmedim modunda yazılar yazıyordun  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

O para Ersan'ın Çine transferinden Adana'ya olan borcumuz için verilmiş  olmasın Ersan'a? çünkü denetim raporunda bununla ilgili dava var miktar da uyuşuyor  :D
Adana'nın parasını Ersan'a neden veriyoruz ki? :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu ekürin @Necmi abinin sözü değilmiydi yahuu  :alala: sen daha çok 10 numara 5 yıldız çocuk ben kusurunu görmedim modunda yazılar yazıyordun  :icool:
Yok renklilerden birinin kapması sanki kötü bir şeymiş gibi lanse edilmesi ilginç :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: