Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 13:29:40 underworld ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kanaatler oluşmaya başladı bende diyorsun daha ne diyeceksin bir araba laf etmiş olmak için? Önceki mesajlarda görebilirsin hocanın derdi para olabilir konusunu kimlerin konuştuğunu , ne biçim cümle bu , isim mi sayıcam sana tek tek. De ki ilk ben demiş olayım hadi , o da sana imaları yapma hakkını vermez.

Beşiktaşlılığımı anlatma derdinde değilim kimseye , o bile hakarettir bana , benim yazdıklarım da ortada madem öyle diyorsun. Bunları yazdıysam sen beni buna mecbur bıraktığından değil , insanlar senin kafa yapını görsün diye yazdım bi kaç cümle. Bir kere şuranın otoritesi , kabul yeri , onay mercii , arkasında milyonlar olan biri gibi konuşmaktan vazgeç. Buraya neyi yazıp neyi yazmayacağımızı sana mı danışıcaz. Benim üslubumu , yazdıklarımın içeriğini , yerindeliğini faydalılığını zararlılığını hıncal uluç gibi otoriteliği kendinden menkul bir havada tartıp ölçmekten de vazgeç. Beşiktaş yenildiği zaman üç gün uyku uyuyamayan insanlarız biz.

Şimdi , donanım haberden ve ondan önceki forumlardan beri çok sık yazı yazmasam da takip ettiğim @Necmi abi ve diğer adminlerden , moderatörlerden bu sitenin ilk üyelerinden biri olarak ricam , herhangi bir konuşmada zırt pırt ortaya çıkıp karşısındakinin trol mü renkli mi bilmemne mi olduğunu ima eden bu otoriterliği kendinden menkul arkadaşlar için de bir önlem alması olabildiği kadar. Bu tip bir konuşmaya ilk muhatap olan da ben değilim , küfürden daha ileri bir hakaret olan bu imalara bir önlem alınsın lütfen. Yoksa kendimiz çirkinleşiyoruz gereksiz yere.
Kanaat oluşmaya başladı dediğimde sen bana kardeşim diye hitap etmiştin. Bu bir.

Para mevzuusunu açanlar Ahmet Çakar, Mehmet Demirkol ve Erman Toroğlu gibiler, onların ne oldularını da iyi biliyor. Bu iki.

@Necmi abiyi göreve çağırıyorsan, Beşiktaş'ın teknik direktörüne paragöz imasında bulunanlara ne yaptığını da sor bakalım.

Bendr oluşturduğun kanaati söyleyeyim. Sağda solda duyduklarınla ortalığı velveleye veren, burada sana efendi bir şekilde cevap vermeye çalışan insanlara seviyesizce hitap eden ve cevabını alınca kendini bizden daha Beşiktaş'lı göstermeye çalışan biri izlenimi verdin.

Benim kafa yapımı burada herkes biliyor, kaç bin mesaj atmıştım zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş'i karşılaştırabileceğimiz Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi isimlerin talep ettikleri  aldıkları paralar ortada. Hoca'nın para gibi bir derdi olsaydı bunu geçen sezon sonunda da daha öncesinde de görürdük. Akıl mantık var , mesele para meselesinden ibaret olsa böyle mi tepki gösterir insan . Şampiyon takımın Hocası olmasına rağmen Süper Lig'de halen kendisinden daha fazla kazanan da var .

Demirkol bir şey söylüyor. Hoca bir şey söylüyor. Ve taraftar bu ikisinden bir sentez yaparak yorumluyor. Demirkol , Hoca'nın basın sözcüsü mü her dediği şey kâle alacağız? Erman Efendiyi az çok tanımış taraftarımız  ama Demirkol için aynısını diyemeyeceğim. Biraz sabredin , Hoca konuşsun da meselenin ne olduğu anlaşılsın .

Hoca taraftar gibi mi bakmak zorunda ? ' Bu sene de şampiyon olduk . Hedefe ulaştık. Öyleyse lay lay lom' mu demeli? Kolay bir insan değil. Analiz yönü yüksek , detaylara kadar inen mükemmeliyetçi bir insan. Mükemmel değil ; kusurları var ama mükemmeliyetçi. Şu kadar puan alabilirdik , Şampiyonlar Ligin'de gruptan çıkabilirdik , daha erken şampiyon olabilirdik diye söylenmez taraftar gibi. Neden yapamadık diye sorar , cevaplarını arar. Hoca'nın bakış açısıyla bakmak lazım Hoca'yı anlamak için.

Çevrimdışı cagdas44

Ligin Cok da tirt olduguna katılmıyorum

Adebayor eski formunda ve gücünde olmasada büyük bir Golcü , Real - City - Arsenal - Tottenham gibi cok buyuk kulüplerde oynamış tecrübeli ve Cok iyi bir Golcü

Eto yu yazmaya anlatmaya gerek yok heralde bu yasla alakali bir durum degil Eto Antalya ya gelmeden 1 Yil once Chelsea da oynadı.

Wagner Love de onemli bir Golcu Rusya da da Krallik yaşa

Bu tarz Winner oyuncular dolayisi ile yas ne olursa olsun Oyun bilgileri ve tecrubeleri ile fark yaratiyorlar

Gomez de oyle bak 1 sene oynadi hemen atti kendini Tekrar Bundesliga ya

Herkes Gomeze salliyor ama herif o rezalet takimda bile 18 Gol atti Bundesliga da..

Yunus ligin kalitesizliği işte bu koyu kısımlardan çıkıyor aslında.

Artık fiziken yurtdışında yetersiz kalan oyuncuların (Gomez dışında) kendini bir şekilde göstermesi önemli değil. Adebayor GS maçında attığım en kolay golleri attım derken kendi bitmişliği ile bile bu ligde ne yapabildiğini gösteriyor. Eto'o farklı bir oyuncu onu ayrıca değerlendirmek gerek onun içinde hırs var bu onu fiziken dinç tutuyor.

EPL'in kalitesi adından ya da oyun tipinden gelmiyor sadece sezon başında şampiyon adayı sayısı arttıkça lig kalitesi artar bizde yayıncı kuruluş itelemesi olmasa ve de yıllarca fetö eliyle yönlendirilmese daha farklı bir yapıda daha çok mücadeleci takımın olduğu bir lig olabilirdi. Şuan biz şampiyonluk favorsiyiz önümüzdeki yıl için, Başakşehir ve Trabzon önümüzdeki yıl yarışta özellikle 2.'lik için yarışacak 3'lük yarışı bira daha kalabalık olabilir. Bu da adım adım ligde kaliteyi artıracak yarışan hedefli takım sayısı arttıkça kalitede artacaktır. Şuan kaliteli bir lig olduğumuzu söyleyemeyiz, fetö etkisinden kurtuldukça ve de yayıncı kuruluş dinazorlardan kurtulunca ilk aşamada akdeniz havzasının en kaliteli ligi olabiliriz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Diz dis bag yırtığı Ciddi bi sakatlık Kronik sakatık teşkil eden bir sakatlık şekli
şimdi demba ba ya daha beter oldu diyeceksiniz ama demba nın yaş 31 Huntelaar 35
Hadi 30-31 yaşında olsa tamam diycem ama 35 yani 40 a merdiven dayamış
Bu yaştan sonra bu sakatlığı atlatsa bile beklentilerin altında kalır
Vagner Love gelsin daha fazla katkı sağlar oyüzden riske gerek yok .

Ba demiyecektim elimizdeki en golcü özellikli o ama o seviyede değil karşılaştırmak haksızlık olur Ba ya. Huntelaar sakatlık geçmişi olmasa yaşı olmasa bizim alabileceğimiz bir oyuncu değil zaten o yüzden bize yazıyorum ona güvenip 1.santrafor olarak almayız ama kadroda tuttuğunda özellikle iç saha maçları kariyer istatistiği kasar biz almasak bile inş gs fb vs rakiplerimiz almaz yoksa kalırsa Abu ve Cenk in kaçırdıklarına bakıp dönüp Hunter a iç geçirmek istemem.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı underworld

tamam beyler hoca konusunda sıkıntı yok gözüküyor :halay: :halay:

Çevrimdışı atakan eraslan

Kanaat oluşmaya başladı dediğimde sen bana kardeşim diye hitap etmiştin. Bu bir.

Para mevzuusunu açanlar Ahmet Çakar, Mehmet Demirkol ve Erman Toroğlu gibiler, onların ne oldularını da iyi biliyor. Bu iki.

@Necmi abiyi göreve çağırıyorsan, Beşiktaş'ın teknik direktörüne paragöz imasında bulunanlara ne yaptığını da sor bakalım.

Bendr oluşturduğun kanaati söyleyeyim. Sağda solda duyduklarınla ortalığı velveleye veren, burada sana efendi bir şekilde cevap vermeye çalışan insanlara seviyesizce hitap eden ve cevabını alınca kendini bizden daha Beşiktaş'lı göstermeye çalışan biri izlenimi verdin.

Kime seviyesizce hitap etmişim de sen bana cevap vermiş oldun da ağzımın payını verdin? Sen seviyesizlik görmemişsin o zaman. Kanaat ile neyi kastettiğin belli , kardeşim diye hitap ettiğim için ortalığı velveleye veren v.b. fikri oturmuş , yersen. Senin ima ettiğin şeyin ne olduğunu yukarda yazdım , şimdi konuyu başka yere çekme. Kardeşim kelimesi ne zaman seviyesizlik olmuş ? Göreve çağırdım çünkü kendinizi biryerin otoritesi kabul edip herkes adına konuşma hakkı buluyorsunuz kendinizde , sen ve senin tonunda konuşanlar kimlerse. Ben kendimi kimseden daha Beşiktaşlı göstermeye çalışmıyorum , senin imaların konuşma şeklin konuyu buralara getirdi. Burda 10.000 mesaj atman seni bunları söyleme hakkına sahip mi yapıyor ne diyorsun? Beşiktaşın teknik direktörüne paragöz demedik , sorun para olabilir dedik , ki para ise sorun kendince haklıdır da dedik. İkisi aynı şey değil. Ne yapacakmış şimdi çok sayın moderatörlerimiz para istio dedik evet? Neyi neyle kıyaslıyorsun.

Çevrimdışı underworld

hoca, kadro kalitesi ve sağlam nokta transfer istiyor .

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş'i karşılaştırabileceğimiz Mustafa Denizli, Fatih Terim gibi isimlerin talep ettikleri  aldıkları paralar ortada. Hoca'nın para gibi bir derdi olsaydı bunu geçen sezon sonunda da daha öncesinde de görürdük. Akıl mantık var , mesele para meselesinden ibaret olsa böyle mi tepki gösterir insan . Şampiyon takımın Hocası olmasına rağmen Süper Lig'de halen kendisinden daha fazla kazanan da var .

Demirkol bir şey söylüyor. Hoca bir şey söylüyor. Ve taraftar bu ikisinden bir sentez yaparak yorumluyor. Demirkol , Hoca'nın basın sözcüsü mü her dediği şey kâle alacağız? Erman Efendiyi az çok tanımış taraftarımız  ama Demirkol için aynısını diyemeyeceğim. Biraz sabredin , Hoca konuşsun da meselenin ne olduğu anlaşılsın .

Hoca taraftar gibi mi bakmak zorunda ? ' Bu sene de şampiyon olduk . Hedefe ulaştık. Öyleyse lay lay lom' mu demeli? Kolay bir insan değil. Analiz yönü yüksek , detaylara kadar inen mükemmeliyetçi bir insan. Mükemmel değil ; kusurları var ama mükemmeliyetçi. Şu kadar puan alabilirdik , Şampiyonlar Ligin'de gruptan çıkabilirdik , daha erken şampiyon olabilirdik diye söylenmez taraftar gibi. Neden yapamadık diye sorar , cevaplarını arar. Hoca'nın bakış açısıyla bakmak lazım Hoca'yı anlamak için.
Bravo.

Çevrimdışı underworld

hoca ,sadece transfer ile ilgili beklentim var başka bir şeyim yok kovsalarda gitmem  diyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca fena hardcore yapıyor.en sonunda hoca dayanamayıp gitmiyorum lan şeyini şey ettiklerim diyecek gibi bir hava var

Çevrimdışı mylife1903

Kanaatler oluşmaya başladı bende diyorsun daha ne diyeceksin bir araba laf etmiş olmak için? Önceki mesajlarda görebilirsin hocanın derdi para olabilir konusunu kimlerin konuştuğunu , ne biçim cümle bu , isim mi sayıcam sana tek tek. De ki ilk ben demiş olayım hadi , o da sana imaları yapma hakkını vermez.

Beşiktaşlılığımı anlatma derdinde değilim kimseye , o bile hakarettir bana , benim yazdıklarım da ortada madem öyle diyorsun. Bunları yazdıysam sen beni buna mecbur bıraktığından değil , insanlar senin kafa yapını görsün diye yazdım bi kaç cümle. Bir kere şuranın otoritesi , kabul yeri , onay mercii , arkasında milyonlar olan biri gibi konuşmaktan vazgeç. Buraya neyi yazıp neyi yazmayacağımızı sana mı danışıcaz. Benim üslubumu , yazdıklarımın içeriğini , yerindeliğini faydalılığını zararlılığını hıncal uluç gibi otoriteliği kendinden menkul bir havada tartıp ölçmekten de vazgeç. Beşiktaş yenildiği zaman üç gün uyku uyuyamayan insanlarız biz.

Şimdi , donanım haberden ve ondan önceki forumlardan beri çok sık yazı yazmasam da takip ettiğim @Necmi abi ve diğer adminlerden , moderatörlerden bu sitenin ilk üyelerinden biri olarak ricam , herhangi bir konuşmada zırt pırt ortaya çıkıp karşısındakinin trol mü renkli mi bilmemne mi olduğunu ima eden bu otoriterliği kendinden menkul arkadaşlar için de bir önlem alması olabildiği kadar. Bu tip bir konuşmaya ilk muhatap olan da ben değilim , küfürden daha ileri bir hakaret olan bu imalara bir önlem alınsın lütfen. Yoksa kendimiz çirkinleşiyoruz gereksiz yere.
Benden renkli kokusu alindi burda yahu
Tuvaletten yaziyordum tam o esnada bizim @cursedofdragon kokuyu alinca kadikoyden stadtan yaziyom sanmis.

Çevrimdışı underworld

''1 stoper alınsın kadro bozulmasın yeter '' Ş.Güneş

Çevrimdışı mylife1903

Bejbinbejyuz

Çevrimdışı fani madida

gökhan inler akhisar maçından beri sakatmış  :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı atakan eraslan

Benden renkli kokusu alindi burda yahu
Tuvaletten yaziyordum tam o esnada bizim @cursedofdragon kokuyu alinca kadikoyden stadtan yaziyom sanmis.

Ellerinde renkli savar bir cihaz var galiba boss, tutuyorlar adamın üstüne , söylüyor kim renkli kim değil   :D Sonra arkasındaki milyonların desteğiyle , 10.000 mesajın sağladığı otoritelikle , ifşa ediyorlar aha da bu aha da bu , buldum vay nomıssız diye

Çevrimdışı underworld

''Biz ümraniye de yan sahayı alamıyoruz ama başakşehire yatırım direk veriliyor.''

Çevrimdışı tangaz

farkındaysanız her boka laf yetiştiren ben bile hoca konusunda haftaya imzalar geçer dedim başkada bişi demedim 2 tane deli bi kuyuya laf attı, burda 20 sayfadır hoca yazıyorsunuz  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Türk insanı olarak bu kutlamaların burnumuzdan gelmesi beklenmedik bir gelişme değildi, görüyorum ki buraya da sıçramış.

Mehmet Demirkol'un 6./1. muhabbetini buraya yazan benim, @Cagatay 'ın yazdığı bir iletiye istinaden. yani asıl sorumlu ben değil, yazdığı entry ile beni o alıntıyı yazmaya iten Çağatay'dır :D NEcmi Bey'den kendisinin banlanmasını rica ederim LOOOOOOOOOL :D

Konuya dönersek, o gönderi asla şu anki tartışmaların geldiği nokta düşünülerek atılmamıştı. Eh herkesin doğrusu başka tabii ki.

Sene başında herkes takıma güveniyordu ama kadro dengesi ve lige biraz hızlı girmeleri sebebi ile asıl rakibimizin GS olacağı düşünülüyordu. O bağlamda açıkçası ben de Demirkol gibi düşünüyordum. Çünkü hem transferlerin son gün yapılması hem de Şenol Hoca'nın kamp sürecini nasıl önemsediğini bilen biri olarak Şenol Hoca olmasa bizim çok fena tökezleyebileceğimiz bir sır değildi. Kaldı ki oyun karakterimizi ortaya koymaya ligin 10. haftası itibarı ile başladık. Ondan önce dengesiz bir oyunumuz vardı. Sonraları bu oyunun çok etkili bir oyun olduğuna ikna olduk çoğumuz.

@tuncaboylu nun dediği gibi, aslolan tabii ki Beşiktaş'tır ama kurumlar da insanlarla var olur. YD döneminde ve o sürecin sonunda ortada neredeyse asolacak bir Beşiktaş falan kalmıyordu. Bildiğin silik, Türkiye futbolunda etkisi aza inmiş, menajer olmadan transfer yapamayan bir camia haline gelmiştik neredeyse. Hakemler, federasyon açık açık hiç bir saklama ihtiyacı olmadan bizi doğruyordu. tam 114 kişi veya kurum tarafından dava edilmiştik, resmi evraklarda sahtecilik yaptığımız için UEFA'dan men yedik. Ne kadar çabuk unuttunuz o günleri?

Çok temel bir kural vardır "bozuk değilse tamir etme". Şu anda Beşiktaş'ın neredeyse her şeyi Şenol Güneş'tir. Tabii ki Şenol GÜneş giderse Beşiktaş çökmez ama Beşiktaş'ın şu an büyüklüğünü ispata değil başarıya (doğal olarak maddi kaynağa) ihtiyacı vardır. Bunun aksini düşünmek Beşiktaş'a zarar verir. Ve bu zarar sadece 1-2 şampiyonluğun kaçması ile sınırlanmaz.

Tekrar hatırlatalım, bazı arkadaşlar sanırım unutuyor: bu kulübün 1,5 milyar TL (USD 400,00 milyon civarı) net borcu var. Bu borç hamaset ve işi boş laflar ile değil, sportif başarı ile kapanıyor ancak. Para da, kombine satışı da, kartal yuvası cirosu da, ŞL'den gelecek para da... hepsi şampiyonluk ile geliyor. Hamaset ile değil.

[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 12:56:54 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı eaglekartal

biletler yarın 11de çıkıyormuş.en ucuz 150 lira katagori 8 olan oda.biraz yüksek tutulmuş ya keşke 100 lirayı geçmeseydi ama neyse artık.alıcaz tabiki.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Biz okadar dedik Hoca kalacak diye ama millet Yok hoca gidecek şu olacak bu olacak
Yahu rahat olun kalacak dedik bak adam açıklıyor Beşiktaşta kalmak istiyorum burda mutluyum dedi değil 3 sene 5 sene de teklif etseler 5 sene kalırım Beşiktaş ta dedi
Daha ne desin bu adam ? Nekadar saf insanlar var Taraftarın Elaleme Elalemin söylediklerini yazıp çizdiklerine değil de tuttuğu takımın hocasının başkanının söylediklerine bakması lazım.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 12:57:28 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mylife1903

Ellerinde renkli savar bir cihaz var galiba boss, tutuyorlar adamın üstüne , söylüyor kim renkli kim değil   :D Sonra arkasındaki milyonların desteğiyle , 10.000 mesajın sağladığı otorite otoritelikle , ifşa ediyorlar aha da bu aha da bu , buldum vay nomıssız diye
Ifsa oyle olmaZ, gecen gunlerdeki gibi olur
Teror azalinca azicik dosiyaladim, fisledim forum uyelerini yakinda eylemlerimiz devam edecek.
Yeni transfer basligindan da dosiyalarimiza malzemeleri ekliyoruz,

Neyse uzatmayin. @tuncaboylu ile laf yarisina girilmez, eksisoZluk lafazani o, adamlar ekside mucadele edememis, banlamislar.

Nezamandir yoktu diye dosiyasini kaldirmisti arsive, simdi cikarttirmasin. Gecen senenin kayseri macindan baslayacam, ismailin ne sucu var golde, gol duran top, yahu ismail 18m ofsayti bozuyor orda, cocuk on diregi tutmus iste.

@tuncaboylu unuttuRdun kendini sonra sert giriyon cocuga, alistira alistira seet

Çevrimdışı panic13

Ifsa oyle olmaZ, gecen gunlerdeki gibi olur
Teror azalinca azicik dosiyaladim, fisledim forum uyelerini yakinda eylemlerimiz devam edecek.
Yeni transfer basligindan da dosiyalarimiza malzemeleri ekliyoruz,

Neyse uzatmayin. @tuncaboylu ile laf yarisina girilmez, eksisoZluk lafazani o, adamlar ekside mucadele edememis, banlamislar.

Nezamandir yoktu diye dosiyasini kaldirmisti arsive, simdi cikarttirmasin. Gecen senenin kayseri macindan baslayacam, ismailin ne sucu var golde, gol duran top, yahu ismail 18m ofsayti bozuyor orda, cocuk on diregi tutmus iste.

@tuncaboylu unuttuRdun kendini sonra sert giriyon cocuga, alistira alistira seet

Oooo.... Bize kuru sıkı yazma @mylife1903 bey. Belgen varsa çıkar masaya vur... :D :D

Hadi bakalım hodri meydan! :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Biz okadar dedik Hoca kalacak diye ama millet Yok hoca gidecek şu olacak bu olacak
Yahu rahat olun kalacak dedik bak adam açıklıyor Beşiktaşta kalmak istiyorum burda mutluyum dedi değil 3 sene 5 sene de teklif etseler 5 sene kalırım Beşiktaş ta dedi
Daha ne desin bu adam ? Nekadar saf insanlar var Taraftarın Elaleme Elalemin söylediklerini yazıp çizdiklerine değil de tuttuğu takımın hocasının başkanının söylediklerine bakması lazım.
Sunlari sampiyon oldugumuz an demeliydi, herif gidecek, takim bozulacak diye kan cekildi iki gundur. Yemekten icmeden kesildim, milli icecegimizi bile icemez oldum. Lan sampiyonluga sevinemedim ben, tuvalete oturdum kaldim oyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca mevzusu hoca ölene kadar (Allah uzun ve hayırlı ömürler versin) kapatılmıştır  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: