şifonun isviçre ile hesabı mı vardı ya da bütün takımın. saçmalık.. hoca nasıl hissederse takıma sirayet eder, hele yanında tolgea da varken. sen anlama çözme kardeşim, insanları da algı falan filan konuşup sinirlendirme. yetmiş kere yazdım izah ettim düşündüklerimi, beğenmiyorsan da saygı duymayı bil, algı malgı kelimeleri de ne kolay kullanılır oldu memlekette hoşuna gitmeyen birşey duyunca, hele ki hele ki ne zaman beşiktaşlı olduğunu hatırlamayan beşiktaşla mutlu olan beşiktaşla kahrolan benim gibi insanlara.
Öncelikle üslubuna dikkat etmeni öneririm, kardeşim falan ne oluyor?
Dünden beri burada şampiyonluk kutlayan insanların arasında senin gergin mesajların geliyor. Neyin hırsını yaşıyorsun?
1996-2015 arası kaç şampiyonluk gördü bu camia? 2. Son 2 sene kaç şampiyonluk gördü? 2.
Beşiktaş'ı şampiyon yapmak o kadar kolay değilmiş demek ki.
Biliç de yaparmış, yapsaydı o zaman. Stadı yokmuş. Geçen sene stadımız mı vardı? 70 milyon harcayan Fenerbahçe'yi Tolga ve İsmail'le, sezona başladığı stoper tandemini sezon ortasında kaybetmesine rağmen geçmeyi başardı.
Biliç 2 senedir deplasmanda en kritik maçlarda yendiğimiz Galatasaray'dan 2 sene puan alamadı; önce ikinciliği sonra şampiyonluğu verdi. Son 4 maçtır 6-8 numaralarda Oğuzhan-Tolgay oynarken, Biliç Balıkesir maçına Veli-Atiba ile başlıyordu. Şimdi 12 milyon olan Cenk'le 20 milyon olan Oğuzhan'ı yedek kulübesinden çıkarmıyordu.
Bir de hocanın derdi paraymış gibi mesajlar atmaya başlamışsın, seninle ilgili bir kanaat oluşmaya başladı bende.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi