Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122579 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Vodafone da dilimize sonradan girdigine gore..
Telsim Ayaktopu Külliyesi olsun..
Nasıl :icool: :D

Çevrimdışı kyiv

Bir yerde konuşuldu ve ben kaçırdımsa affola ama 2017-2018 kombine satışları ne oldu? Hangi tribünden ne kadar satıldı? Resmi bir bilgi var mı?

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada bunuda paylaşayım çok birşey ifade etmiyor artık ama olsun yinede  :bandit:

Bursa maçına 1-0 yazmışsın. Aboubakar boşuna mı yatırdı kaleciyi yere :D.

Çevrimdışı ardiles

arkadaş millet şampiyon olur, hocası futbolcusu bitarafını yırtar kalayım edeyim diye, aziz kovar sonra geri alır sonra yine kovar daumu aykutu. bizimkilerin biti kanlanıo iki senedir. onu beğenmem bunu isterim, Beşiktaş la bu sen bulmuşun böyle kulüp ne tatava yapıosun. sanki real madridden çıktı geldi paşalarımız. taraftarı da demirkolun rıdvanın lafıyla hizaya geçio arkalarına haklı abi bilmemne abi. gs nin kadrosunu şenol hoca şampiyon yaparmış, rikerink bizi altıncı edermiş falan. e mancini sneiderli drogbalı takımı yapamadı abi şampiyon işte? kötü hocamıydı? tek olay teknik direktörmü, e hani luce zenitte sınırsız parayla naptı? kovuldu.  Beşiktaş rikerink mi koyar la böyle takımın başına ? dursun mu la bu, aziz mi bu gidip ismail kartal koyacak takımın başına vitor bulacak 70 milyon hatcadığı takıma? biraz yönetimin hakkı verilsin yani

bu konular benimde canımı sıkıyor. demirkol ve rıdvanın şenol hocayı cilalaması taraftarın hoşuna gidiyor. lig devam ederken hocayı milli takıma yazdılar, çok sevdiklerinden kara kaşına kara gözüne hayran oldukları için yazmadılar amaç beşiktaşın huzurunu kaçırmaktı. lig bitti şampiyon olduk ortada bir başarı var, taraftar yönetim hoca futbolcu herkesin bu başarıda büyük payı varken hepsini reddedip vayy hocam aslansın kaplansın sen olmasaydın olmazdı methiyeleri yine kasıtlı şekilde huzuru bozmak amaçlı yapılıyor.

sezon ortasında transfer politikalarını bizde eleştirdik ama edebimizle adabımızla!! şenol hoca gibi kameraların karşısına geçip şov yapmadık! gidebilirim kalabilirim td liği bırakabilirim miş miş. git hocam git burası beşiktaş ve sen bizi henüz tanımamışsın. çok acılar çektik sen bizim cefamıza değil sefamıza ortak oldun o yüzden beşiktaşı anlayamamışsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bursa maçına 1-0 yazmışsın. Aboubakar boşuna mı yatırdı kaleciyi yere :D.

dediğim gibi önemi yok zaten :D

Çevrimdışı Mahmut

bu konular benimde canımı sıkıyor. demirkol ve rıdvanın şenol hocayı cilalaması taraftarın hoşuna gidiyor. lig devam ederken hocayı milli takıma yazdılar, çok sevdiklerinden kara kaşına kara gözüne hayran oldukları için yazmadılar amaç beşiktaşın huzurunu kaçırmaktı. lig bitti şampiyon olduk ortada bir başarı var, taraftar yönetim hoca futbolcu herkesin bu başarıda büyük payı varken hepsini reddedip vayy hocam aslansın kaplansın sen olmasaydın olmazdı methiyeleri yine kasıtlı şekilde huzuru bozmak amaçlı yapılıyor.

sezon ortasında transfer politikalarını bizde eleştirdik ama edebimizle adabımızla!! şenol hoca gibi kameraların karşısına geçip şov yapmadık! gidebilirim kalabilirim td liği bırakabilirim miş miş. git hocam git burası beşiktaş ve sen bizi henüz tanımamışsın. çok acılar çektik sen bizim cefamıza değil sefamıza ortak oldun o yüzden beşiktaşı anlayamamışsın.
Bunun adı şov yapmak değil, adam doğuştan beşiktaşlı değil eleman olarak görüyor kendini, ölene kadar beşiktaştayım mı desin.
Geçen sene olduğu gibi bir durum değerlendirmesi yapacaklar sezon bitimi, iki tarafta anlaşırsa devam eder, anlaşamazsa devam etmez.
Asıl senin şu an yaptığın şov, yok cefamıza değil sefamıza ortak oldun falan. Seni teknik direktör yapalım o zaman olur mu.

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş taraftarı gene kirli numaralara kanmaya başlıyor volume 45632258

Çevrimdışı underworld

Sen kimsin !
Yürü git korkak lucescu biz sensiz de şampiyonluğa ambargo koyarız.

Bu filmi daha önce izlemiştik

Çevrimdışı benyv-

Bunun adı şov yapmak değil, adam doğuştan beşiktaşlı değil eleman olarak görüyor kendini, ölene kadar beşiktaştayım mı desin.
Geçen sene olduğu gibi bir durum değerlendirmesi yapacaklar sezon bitimi, iki tarafta anlaşırsa devam eder, anlaşamazsa devam etmez.
Asıl senin şu an yaptığın şov, yok cefamıza değil sefamıza ortak oldun falan. Seni teknik direktör yapalım o zaman olur mu.

Katılıyorum, demirkol'u tarafsız gözle ne zaman izlesem %100 haklı buluyorum. Fakat bazen arkadaşlar tarafsız olamayabiliyor, sonuçta hepimiz birer taraftarız. Bu ligi iyi bilen ve her oyuncuyu parlatan oynatan şu an ülkedeki tek hoca şenol hoca. Gerçekten de ön liberosuz bile takımı sahaya sürüp 4-0 rahat galibiyet alabiliyor. Şu an yapbozun en önemli parçası o, basında en yukarıya çıkarılması da gayet doğal ve haklı. Hoca da 2 sene şampiyon yapmış, aboubakar 3.3 m alırken hoca niye 2-3 m euro istemesin? 10 m euro verip Jose Mourinho'yu alsak daha iyi bir 2 sene geçirebilir miydi? Biraz objektif düşünmek gerek.

Çevrimdışı ardiles

Sen kimsin !

yukarıdaki söz kimlere aitse muhatabıda onlardır. geçmişte bazı insanların yaptığı hataları bugün ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin. maziden ders çıkarmak gerekiyorsa herkes çıkarmıştır çıkaracağını.

fikret orman ve yönetim kurulunun yönetim metodolojisiyle bugünlere geldik. kimse kendini daha yukarıya konumlandırmasın.

hem şenol hocanın sözleri beşiktaşın marka değerine zarar veriyor. şayet oturup konuşulacaksa kapalı kapılar ardında konuşulur medya önünde ileri geri konuşulmaz.

Çevrimdışı atakan eraslan

adam doğuştan beşiktaşlı değilse profosyonelse sen de ona göre muamele etmeyi öğren o zaman taraftar olarak. burda olay hocayı beğenip beğenmemel değil. bu beşiktaş arkadaşım, onu beğenmem bunu beğenmem onu isterim ben büyük hocayım tribi takımı değil. beşiktaşta hoca kalmak için mücadele edicek beşiktaş hoca kalsın diye mücadele etmesinden daha fazla. biz demiyoruz ki ne hali varsa görsün. ama bursaspor değil bu! ordan gelip real madridden gelmiş şekline girmeyeceksin.manchestera ferguson bu şekilde konuşmadı manchesterı tek başına manchester yaptığı halde. beşiktaş zaten beşiktaştı şenol hoca katkı yaptı. bizi şampiyon yaptıysa biz de onu şampiyon yaptık yönetim taraftar herkes. herkes hizasını bilip konuşsun. anlaşmal zorunda değilsin, ama millet kovulduğu yere kapıdan giremez dediği yere koşa koşa dönerken sen tutup gidebilirm de kalabilirim de falan.. beşiktaş da batar siz gidince vay arkadaş! böyle düşünmek , beşiktaşın büyüklüğünü bilmek de şov yapmak oldu?!!

Sen kimsin !

hangi filim o? lucescuyu kimse o şekilde kovmadı. adam türk futbolundaki rezilliklerle başedemem dedi gitti. beşiktaş onu tutmak için uğraşsa idi kalırdı da. gomezde bu filmi izledik , bir kez daha izlemeyelim gına geldi, kiralık adam talisca kalırım tabi derken sıcağı sıcağına, beşiktaşın hocası şampiyon olduğu akşam böyle konuşursa beşiktaşın büyüklüğünü sorgulatır üç kuruşluk adamlara diyoruz, ona kızıyoruz. cevap verme abi, ya da daha dikkatli kelimeler seç, bu ne ego kalabilirim de gidebilirim de bırakabilirim de. bu mı rahatsızlığını belirtme şekli? bırakırım haaa mı?

Çevrimdışı ardiles

Katılıyorum, demirkol'u tarafsız gözle ne zaman izlesem %100 haklı buluyorum. Fakat bazen arkadaşlar tarafsız olamayabiliyor, sonuçta hepimiz birer taraftarız. Bu ligi iyi bilen ve her oyuncuyu parlatan oynatan şu an ülkedeki tek hoca şenol hoca. Gerçekten de ön liberosuz bile takımı sahaya sürüp 4-0 rahat galibiyet alabiliyor. Şu an yapbozun en önemli parçası o, basında en yukarıya çıkarılması da gayet doğal ve haklı. Hoca da 2 sene şampiyon yapmış, aboubakar 3.3 m alırken hoca niye 2-3 m euro istemesin? 10 m euro verip Jose Mourinho'yu alsak daha iyi bir 2 sene geçirebilir miydi? Biraz objektif düşünmek gerek.

bana göre başarısız bir sezon geçirdik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

malasef ligimiz böyle tırt bi lig işte.

Emaktar Adebayor bile şov yapıyor.
Ligin Cok da tirt olduguna katılmıyorum

Adebayor eski formunda ve gücünde olmasada büyük bir Golcü , Real - City - Arsenal - Tottenham gibi cok buyuk kulüplerde oynamış tecrübeli ve Cok iyi bir Golcü

Eto yu yazmaya anlatmaya gerek yok heralde bu yasla alakali bir durum degil Eto Antalya ya gelmeden 1 Yil once Chelsea da oynadı.

Wagner Love de onemli bir Golcu Rusya da da Krallik yaşadı

Bu tarz Winner oyuncular dolayisi ile yas ne olursa olsun Oyun bilgileri ve tecrubeleri ile fark yaratiyorlar

Gomez de oyle bak 1 sene oynadi hemen atti kendini Tekrar Bundesliga ya

Herkes Gomeze salliyor ama herif o rezalet takimda bile 18 Gol atti Bundesliga da..
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 23:57:53 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

yukarıdaki söz kimlere aitse muhatabıda onlardır. geçmişte bazı insanların yaptığı hataları bugün ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin. maziden ders çıkarmak gerekiyorsa herkes çıkarmıştır çıkaracağını.

fikret orman ve yönetim kurulunun yönetim metodolojisiyle bugünlere geldik. kimse kendini daha yukarıya konumlandırmasın.

hem şenol hocanın sözleri beşiktaşın marka değerine zarar veriyor. şayet oturup konuşulacaksa kapalı kapılar ardında konuşulur medya önünde ileri geri konuşulmaz.

ağabey, şenol güneş'in şimdiye kadar yaptığı herhangi bir konuşmadan zarar gören marka değerine pek bel bağlamamak lazım zaten. ben kapalı kapılar ardında konuşulmasına karşıyım. taraftar olarak hakkımı, düşüncemi savunacak adamlar istiyorum kulüpte. şenol güneş'in bazı söylediklerine katılmıyorum ve doğrusu bu beni rahatlatıyor, zihnimde sanal bir şenol güneş yaratmaktan çok daha iyi böylesi.

konuşmayı sevdiği doğru, medyanın eline koz verebiliyor bazen; ama medya diye adlandırdığımız şey zaten yalan çukuru. şenol güneş hiçbir şey söylemese bile ortalığı karıştırmak için saçma sapan şeyleri söylediğini iddia edebiliyorlar. senin istediğin gibi kapalı kapılar ardında halledilse her şey, istedikleri gibi at koşturacaklar, ki bunu daha önce onlarca kez yaptılar.

fikret orman'a ve yönetime saygı duyuyorum, fakat illa az konuşması gereken birilerinden bahsedeceksek önce yönetimde olanlardan başlamalıyız.

:olaylar, virgül
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2017, 00:21:15 Egos ]

Çevrimdışı underworld

Başkanın meto falani filani bilicle devam etmek istemesiyle doğru orantiliydi.
Allahtan bilic kaçtı giitti de kurtulduk.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ligin Cok da tirt olduguna katılmıyorum

Adebayor eski formunda ve gücünde olmasada büyük bir Golcü , Real - City - Arsenal - Tottenham gibi cok buyuk kulüplerde oynamış tecrübeli ve Cok iyi bir Golcü

Eto yu yazmaya anlatmaya gerek yok heralde bu yasla alakali bir durum degil Eto Antalya ya gelmeden 1 Yil once Chelsea da oynadı.

Wagner Love de onemli bir Golcu Rusya da da Krallik yaşadı

Bu tarz Winner oyuncular dolayisi ile yas ne olursa olsun Oyun bilgileri ve tecrubeleri ile fark yaratiyorlar

Gomez de oyle bak 1 sene oynadi hemen atti kendini Tekrar Bundesliga ya

Herkes Gomeze salliyor ama herif o rezalet takimda bile 18 Gol atti Bundesliga da..

Ligimiz tırt bence yunus.

Avrupada biz hariç diğer takımlar hiçbirşey yapamıyor tırtlığı ordan belli.

Türkiye liginde kaç puan topluyor fb,gs avrupada tırt.

Buda ligimizin kalitesizliğini gösteriyor o zlatan eren derdiyok filan vardı sene başında :D

Senin dediğin yere geliyoruz yani azcık golcüyse yaşıda geçmiş olsun farketmiyor bizim ligde her türlü iş yapıyorsun :)

ağabey şenol güneş'in şimdiye kadar yaptığı herhangi bir konuşmadan zarar gören marka değerine pek bel bağlamamak lazım zaten. ben kapalı kapılar ardında konuşulmasına karşıyım. taraftar olarak hakkımı, düşüncemi savunacak adamlar istiyorum kulüpte. şenol güneş'in bazı söylediklerine katılmıyorum ve doğrusu bu beni rahatlatıyor, zihnimde sanal bir şenol güneş yaratmaktan çok daha iyi böylesi.

konuşmayı sevdiği doğru, medyanın eline koz verebiliyor bazen; ama medya diye adlandırdığımız şey zaten yalan çukuru. şenol güneş hiçbir şey söylemese bile ortalığı karıştırmak için saçma sapan şeyleri söylediğini iddia edebiliyorlar. senin istediğin gibi olaylar kapalı kapılar ardında halledilse her şey istedikleri gibi at koşturacaklar, ki bunu daha önce onlarca kez yaptılar.

fikret orman'a ve yönetime saygı duyuyorum, fakat illa az konuşması gereken birilerinden bahsedeceksek önce yönetimde olanlardan başlamalıyız.

son cümlene kabulum ben de, az konuşabilir doğru. ama çok konıştuğunda polemik yaratsa da beşiktaşın büyüklüğünü vurguluyor her zaman, ve de bunu zorla vura vura icraatıyla da kabul ettiriyor. demirören gibi boş gürlemiyor. diğer takım taraftarlarının gıpta ile baktığı bir başkanımız var bizim. kimse de yolda gördüğünde küfür etmiyor rakip de olsa. demekki çok da can sıkmıyor konuştukları aziz gibi falan

Çevrimdışı Egos

...

...

bana göre başarısız bir sezon geçirdik.

bugünlere gelmemizi sağlayan fikret orman metodolojiyse demek ki bu senenin başarısızlığının nedeni de onlar. eğer başarısız olduysak eleştirmeye en üstten başlayalım, yukarıdaki hataları göz ardı edip sadece şenol güneş'inkileri değerlendirmek bizi gerçeklerden uzaklaştırır.

Çevrimdışı murat baltacı

Bende bunu anlamıyorum hocayı seviyoruz ama o medyanın gezına geliyo bence şuan şenol hocaya methiye düzenler bize geldiğinde Beşiktaş yine sonunu getiremez şenol hocada biliç gibi olur güzel futbol oynatır ama şampiyon yapamaz kariyerinde şampiyonluk yok diyolardı eğer biliç westhamla sezon ortası anlaşmayıpta geleceğini bizimle planlasaydı son senesinde bizi şampiyon yapardı şenol hocanında esamesi okunmazdı bursa gibi takımlarda devam eder en fazla trabzona gider bir sürü problemle uğraşır kısıtlı kadrolarla çalışır taraftar baskısınada göğüs germek zorunda kalır iki sene dayanamaz istifa ederdi.

Kendisine büyük hoca olma şansını biz verdik oda bu şansı iyi kullandı kısaca kimyamız uyuştu ama şenol hoca bizden giderse gs yi şampiyon yapar milli takımı uçurur falan kolay değil öyle o işler kolay olsaydı bu yaşa kadar yapardı zaten bize gelene kadar hocanın tek olayı göze hoş gelen futbol oynatmaktı bizim kadromuzdaki oyuncular az buz oyuncular değil tamam şampiyon kadrodan kilit oyuncular gitti ama yerlerinede iyi oyuncular geldi hocayı uğraştıran sadece geç gelmeleriydi yoksa malzemeden yemek yapmak zaten hocanın işi.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Bizim için en hayırlısı yönetim ve hocanın olabildiğince az konuşmasi olacaktır

bunlara ok, ama şunu da görmek lazım, henüz renklilerin başında bir kurt hoca çirkef ve de türkiye liglerini bilen bir hoca varken mücadelede görmedik hocamızı. sakinken iyi ama kalırsa seneye aykutla mesela sinir harbi olacak. orada hocanın bu egosu bize çok kan kaybettirir. hala trabzonun hesabını beşiktaş üzerinden kesmeye çalışıyor. fb kupa maçındaki gerginliği falan hep bundan. şimdi aykutla rövanş yılı onun için fenerle.

Çevrimdışı Mahmut

adam doğuştan beşiktaşlı değilse profosyonelse sen de ona göre muamele etmeyi öğren o zaman taraftar olarak. burda olay hocayı beğenip beğenmemel değil. bu beşiktaş arkadaşım, onu beğenmem bunu beğenmem onu isterim ben büyük hocayım tribi takımı değil. beşiktaşta hoca kalmak için mücadele edicek beşiktaş hoca kalsın diye mücadele etmesinden daha fazla. biz demiyoruz ki ne hali varsa görsün. ama bursaspor değil bu! ordan gelip real madridden gelmiş şekline girmeyeceksin.manchestera ferguson bu şekilde konuşmadı manchesterı tek başına manchester yaptığı halde. beşiktaş zaten beşiktaştı şenol hoca katkı yaptı. bizi şampiyon yaptıysa biz de onu şampiyon yaptık yönetim taraftar herkes. herkes hizasını bilip konuşsun. anlaşmal zorunda değilsin, ama millet kovulduğu yere kapıdan giremez dediği yere koşa koşa dönerken sen tutup gidebilirm de kalabilirim de falan.. beşiktaş da batar siz gidince vay arkadaş! böyle düşünmek , beşiktaşın büyüklüğünü bilmek de şov yapmak oldu?!!
Ne dediğini anlamakta güçlük çekiyorum, burdan yazdıklarının benim dediğimle alakasını kuramadım abi kusura bakma.
Şenol güneş kalabilir de gidebilir, yönetim de gönderebilir kendi de gidebilir, 3-4 sene de imzalayabilir anlaşırlarsa bunda ne sıkıntı var.
Katkı verdiği sürece beşiktaşta kalmasını istiyorum, bu sene de iyi katkı verdi,inşallah kalır. Benim mantığım açık ve net bu.
Kimse burda şenol hoca tek başına mı şampiyon yaptı dedi, öyle diyen 2-3 popülist medya maymunu sadece, onları ciddiye alarak yaşamak zulüm olur.
Böyle gereksiz tartışmalarla adam göndereceksek ilerlememiz mümkün olmaz.

Çevrimdışı ardiles

ağabey şenol güneş'in şimdiye kadar yaptığı herhangi bir konuşmadan zarar gören marka değerine pek bel bağlamamak lazım zaten. ben kapalı kapılar ardında konuşulmasına karşıyım. taraftar olarak hakkımı, düşüncemi savunacak adamlar istiyorum kulüpte. şenol güneş'in bazı söylediklerine katılmıyorum ve doğrusu bu beni rahatlatıyor, zihnimde sanal bir şenol güneş yaratmaktan çok daha iyi böylesi.

konuşmayı sevdiği doğru, medyanın eline koz verebiliyor bazen; ama medya diye adlandırdığımız şey zaten yalan çukuru. şenol güneş hiçbir şey söylemese bile ortalığı karıştırmak için saçma sapan şeyleri söylediğini iddia edebiliyorlar. senin istediğin gibi olaylar kapalı kapılar ardında halledilse her şey istedikleri gibi at koşturacaklar, ki bunu daha önce onlarca kez yaptılar.

yöneticiler beşiktaşı ezdirmemek için hata yapıyor şenol hoca ise kendisini ezdirmemek için hata yapıyor. konuşmalarından net olarak anlaşılan bu.

şu an en tepedeyiz, burada kalmanın zorluklarından biri de başarının paylaşılamaması. hoca "başarı benim" diyor. bu düşünceler çok tehlikeli. şenol hoca öncelikle uefadan elenmemizin ve ancak 33. haftada şampiyon olmamızın muhasebesini yapmalı kendini sorgulamalı.  bu sezonki şenol hoca geçen sene şampiyon olamazdı bunları düşünmeli öncelikle.

beşiktaş yönetimi rakipleri perişan etmişken böyle bir ortamda ligin 33. haftasında şampiyon olmak ve lyona elenmek hocanın başarısızlığıdır. yaptığı kritik hatalar fizandan görünüyor futbol allamesi olmaya gerek yok.

Ne dediğini anlamakta güçlük çekiyorum, burdan yazdıklarının benim dediğimle alakasını kuramadım abi kusura bakma.
Şenol güneş kalabilir de gidebilir, yönetim de gönderebilir kendi de gidebilir, 3-4 sene de imzalayabilir anlaşırlarsa bunda ne sıkıntı var.
Katkı verdiği sürece beşiktaşta kalmasını istiyorum, bu sene de iyi katkı verdi,inşallah kalır. Benim mantığım açık ve net bu.
Kimse burda şenol hoca tek başına mı şampiyon yaptı dedi, öyle diyen 2-3 popülist medya maymunu sadece, onları ciddiye alarak yaşamak zulüm olur.
Böyle gereksiz tartışmalarla adam göndereceksek ilerlememiz mümkün olmaz.

evet demirkol aynen şenol hoca olmasa mesela rikerinkle beşinci yaptı bizi, hocayı gs ye verdi şampiyon yaptı, burda da ekseriyet buna hak verdi. yoksa kimse hocayı gönderelim de demiyor. hoca egosunu törpülesin, olmuyor ben varya dayanamıyorum o yok bu yok tribinde olacaksa da gider zaten, biz yine şampiyonluk kovalarız ve oluruz da büyük ihtimalle diyorum.. neyse bakalım çok uzadı konu, kalırsa da giderse de hayırlısı olsun.

Etiketler: