adam doğuştan beşiktaşlı değilse profosyonelse sen de ona göre muamele etmeyi öğren o zaman taraftar olarak. burda olay hocayı beğenip beğenmemel değil. bu beşiktaş arkadaşım, onu beğenmem bunu beğenmem onu isterim ben büyük hocayım tribi takımı değil. beşiktaşta hoca kalmak için mücadele edicek beşiktaş hoca kalsın diye mücadele etmesinden daha fazla. biz demiyoruz ki ne hali varsa görsün. ama bursaspor değil bu! ordan gelip real madridden gelmiş şekline girmeyeceksin.manchestera ferguson bu şekilde konuşmadı manchesterı tek başına manchester yaptığı halde. beşiktaş zaten beşiktaştı şenol hoca katkı yaptı. bizi şampiyon yaptıysa biz de onu şampiyon yaptık yönetim taraftar herkes. herkes hizasını bilip konuşsun. anlaşmal zorunda değilsin, ama millet kovulduğu yere kapıdan giremez dediği yere koşa koşa dönerken sen tutup gidebilirm de kalabilirim de falan.. beşiktaş da batar siz gidince vay arkadaş! böyle düşünmek , beşiktaşın büyüklüğünü bilmek de şov yapmak oldu?!!
Ne dediğini anlamakta güçlük çekiyorum, burdan yazdıklarının benim dediğimle alakasını kuramadım abi kusura bakma.
Şenol güneş kalabilir de gidebilir, yönetim de gönderebilir kendi de gidebilir, 3-4 sene de imzalayabilir anlaşırlarsa bunda ne sıkıntı var.
Katkı verdiği sürece beşiktaşta kalmasını istiyorum, bu sene de iyi katkı verdi,inşallah kalır. Benim mantığım açık ve net bu.
Kimse burda şenol hoca tek başına mı şampiyon yaptı dedi, öyle diyen 2-3 popülist medya maymunu sadece, onları ciddiye alarak yaşamak zulüm olur.
Böyle gereksiz tartışmalarla adam göndereceksek ilerlememiz mümkün olmaz.