Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125651 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore şampiyonluğumuz sonrasında resmi konutuna bayrağımızı asarak bir mesaj yayınladı;

Tekrar tebrikler #şampiyONBEŞiktaş. Söz verdiğim gibi, #KaraKartal 'ın bayrağı bugün konutumun balkonuna asıldı

Richard Moore 1990-92(3 yıl) & 2014-17'de(3 yıl) Türkiye'de yaşadı.Beşiktaş 6 yılın 5'inde şampiyon oldu.Bu da mı tesadüf?Manidar değil mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bayern Münih - Barcelona - Napoli grubu istiyorum. İNŞALLAH olacak !  :ebebe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bayern Münih - Barcelona - Napoli grubu istiyorum. İNŞALLAH olacak !  :ebebe:

Vodafone Arena'nın 1. yılında 2. şampiyonluk 3. yıldız! 👊

#YıldızımızParlıyor

⭐️⭐️⭐️ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ⭐️⭐️⭐️

Çevrimdışı Yado

Beyler osmanlı maçı bileti alacam , bilet almak zor iş son maç için malum. Stadı, bilet işlerini , kombineli taraftarların yoğun olduğu , bilet

alma fırsatımın daha kolay olacağı kategoriler hakkında bilgisi olan arkadaşlar ricamdır cevap versin .

Görselde tribün kategorileri var. hangi kategoriye çökim biletler satışa çıktığında ? ( vip ve 1903 hariç ,  maddi sorun yok )
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Beyler osmanlı maçı bileti alacam , bilet almak zor iş son maç için malum. Stadı, bilet işlerini , kombineli taraftarların yoğun olduğu , bilet

alma fırsatımın daha kolay olacağı kategoriler hakkında bilgisi olan arkadaşlar ricamdır cevap versin .

Görselde tribün kategorileri var. hangi kategoriye çökim biletler satışa çıktığında ? ( vip ve 1903 hariç ,  maddi sorun yok )
1 ve 2.ci kategoriler yani Numarali ve kapali Alta bak yuksek ihtimalle yakalarsın :tabe:

Vodafone Arena'nın 1. yılında 2. şampiyonluk 3. yıldız! 👊

#YıldızımızParlıyor

⭐️⭐️⭐️ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ⭐️⭐️⭐️

Yeni adında bi şampiyonluk seneye inşallah  :bandit:

ANÇ'ın açıklamarı gayet güzel :D Şenol hocamızla 1+1 vardı 1 yıl daha opsiyon vardı ancak biz 2 yıl daha düşünüyoruz demiş yani 2020 yılına kadar hoca bizimle yarın oturup konuşacağız demiş  :halay:

ANÇ Oğuzhan ile Tolgay'a teklifler var galiba oyuncuya teklif olduğundan satmanız gerekir bencillik olur demiş.Gitmedikleri takdirde 2-3 oyuncu alacağız demiş.

Ama giderlerse işler değişiyor tabi.

Çevrimdışı LuceGel

Şampiyonluğumuz bütün camiaya hayırlı olsun seneye fazla uzatmamak lazım 32. hafta filan iyidir  :halay:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluğumuz bütün camiaya hayırlı olsun seneye fazla uzatmamak lazım 32. hafta filan iyidir  :halay:
Fikstur aciklansin abi osmanli macina gore seederiz

Çevrimdışı Kutay

Ridvan Dilmen'in Aziz Yildirimla birlikte hareket ettigine olan inancim tam. Dikkat edin hep sureti haktan gorunup bazi garip tavsiyelerde bulunuyor, meclisi, basbakani ve cumhurbaskanini goreve davet ediyor. Simdi bu elemanin son 2 tavsiyesine goz atalim.

1. Bu eleman diyor ki Turk futbolu bitti, meclis duruma el koysun ve harcamalari kisitlasin. Cok masum gorunen, Turk futbolunu dusunen bir gorunumu var bu teklifin. Fakat biraz deselim bakalim oyle mi?

Oncelikle Turk futbolunun bittigi tesbitine bakalim. Turk futbolu bitti derken neyi kastediyor? Elemana gore Turk futbolu bitti cunku Besiktas ligi domine ediyor. Peki Turk futbolu bitmedigi zamanlarda olan ama simdilerde olmayan ne var? Uluslararasi basari anlaminda bu sene daha iyiydik mesela. Uc takimla gruplari astik ve oldukca yuksek puan topladik. Evet olmayan tek sey iki renklinin ozellikle FB'nin sampiyon olamamasi var. Yani Turk futbolu bitti iddiasi tamamen safsatadan ibaret.

Peki meclisi niye davet ediyor? Turk kulupleri zaten UEFA'nin FFP uygulamasinin kiskacinda. Yani Turk takimlari mali disipline girmek zorunda, oyle basi bos bir durum soz konusu degil (en azindan 4 buyukler icin). Seytan unvanli arkadasin derdi Turk futbolu degil Fenerbahce. Besiktas FFP kiskacindan kurtulmak uzere ama FB bu kiskaca yeni girdi ve onumuzde ki sezon FFP gerekliliklerini yerine getirmeleri cok ama cok zor. Simdi Ridvan efendi Besiktas basini alip gitmesin diye Meclis kisitlamasi istiyor. Yani mecli devreye girip butun kuluplere kisitlama getirsin boylece Besiktas basini alip gitmesin.

2. Ikinci onerisi de son hafta maclari hafta ici oynansin diye tutturmus vaziyette. Guya oyunculara yazikmis, haksizliklar olusuyormus falan fesmekan. 

Guntekin "ama hocam sampiyonlugu haftasonu ve haftaici kutlama arasinda fark var" deyince hemen atlayip "ya Besiktas her turlu doldurur stadi" deyip "ben futbolcular acisindan dusunuyorum" diye de ekledi.

Buyuk bir cakallik yapiyor. Amaci su: lig hemen bitsin ve Besiktas'in sampiyonlugu hemen gecsin gitsin. Yoksa hafta boyunca mu mac konusulacak ve Besiktas gundemde kalacak. Ayrica haftasonu olursa buyuk maddi avantajlari var Besiktas icin. Insanlar tatil gununde mutluluguna mutluluk katacak, kartal yuvalari yok satacak falan. Cakalliga bakar misiniz?

Bu arada G.Antep tribunleri Besiktas'a acti diye baya cemkirdi. Usenmedim 21 ve 22 Mayis 2011 %100 futbol programlarini buldum ve izledim. Hicbir yerinde Sivas neden tribunlerini FB'ye acti diye elestiri getirmemis aksine futbolun guzelliklerinden bahsetmis. Hem de arada oyle bizim yaptigimiz gibi 4 puan falan da yokken. TS ve FB ayni puanda ve Sivas tribunlerini FB'ye aciyor.  Utanmadan cikmis diyor ki "TFF bundan sonrasi icin buyuk bir skandalin alt yapisini hazirlamistir." Yuh olsun.

Alemi sersem kendilerini akilli zannediyorlar bunlar.
Çok güzel bir analiz  olmuş abi tebrik ederim gerçekten şeytan bu adam, bir de efendi,masummuş gibi falan görünüyor
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 19:33:22 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

It urur kervan yurur demis buyuklerimiz. Itler itligini yapip urur, Besiktas kervani da yurur evelAllah. Bu tur tartismalar icine girmemek lazim. Onlar bunu tartisirken bir bakacaklar Besiktas 4. yildizi da kendi armasina takmakla kalmamis kendilerine de acik semsiyeyi seetmis (@tangaz abinin kavrami baya hosmus gercekten, insani @Necmi abinin hismindan koruyor  :D  ).

bunu diyenlere verilecek en güzel cevap şu olsa gerek "madem 13 şampiyonluğa 3 yıldız veriyorlardı siz ne diye 15i beklediniz malmısınız"  :biggrinking:

benim hangi kawramım hoşmuş yaa neyi kaçırdım @Librarius
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arda

Ridvan Dilmen'in Aziz Yildirimla birlikte hareket ettigine olan inancim tam. Dikkat edin hep sureti haktan gorunup bazi garip tavsiyelerde bulunuyor, meclisi, basbakani ve cumhurbaskanini goreve davet ediyor. Simdi bu elemanin son 2 tavsiyesine goz atalim.

1. Bu eleman diyor ki Turk futbolu bitti, meclis duruma el koysun ve harcamalari kisitlasin. Cok masum gorunen, Turk futbolunu dusunen bir gorunumu var bu teklifin. Fakat biraz deselim bakalim oyle mi?

Oncelikle Turk futbolunun bittigi tesbitine bakalim. Turk futbolu bitti derken neyi kastediyor? Elemana gore Turk futbolu bitti cunku Besiktas ligi domine ediyor. Peki Turk futbolu bitmedigi zamanlarda olan ama simdilerde olmayan ne var? Uluslararasi basari anlaminda bu sene daha iyiydik mesela. Uc takimla gruplari astik ve oldukca yuksek puan topladik. Evet olmayan tek sey iki renklinin ozellikle FB'nin sampiyon olamamasi var. Yani Turk futbolu bitti iddiasi tamamen safsatadan ibaret.

Peki meclisi niye davet ediyor? Turk kulupleri zaten UEFA'nin FFP uygulamasinin kiskacinda. Yani Turk takimlari mali disipline girmek zorunda, oyle basi bos bir durum soz konusu degil (en azindan 4 buyukler icin). Seytan unvanli arkadasin derdi Turk futbolu degil Fenerbahce. Besiktas FFP kiskacindan kurtulmak uzere ama FB bu kiskaca yeni girdi ve onumuzde ki sezon FFP gerekliliklerini yerine getirmeleri cok ama cok zor. Simdi Ridvan efendi Besiktas basini alip gitmesin diye Meclis kisitlamasi istiyor. Yani mecli devreye girip butun kuluplere kisitlama getirsin boylece Besiktas basini alip gitmesin.

2. Ikinci onerisi de son hafta maclari hafta ici oynansin diye tutturmus vaziyette. Guya oyunculara yazikmis, haksizliklar olusuyormus falan fesmekan. 

Guntekin "ama hocam sampiyonlugu haftasonu ve haftaici kutlama arasinda fark var" deyince hemen atlayip "ya Besiktas her turlu doldurur stadi" deyip "ben futbolcular acisindan dusunuyorum" diye de ekledi.

Buyuk bir cakallik yapiyor. Amaci su: lig hemen bitsin ve Besiktas'in sampiyonlugu hemen gecsin gitsin. Yoksa hafta boyunca mu mac konusulacak ve Besiktas gundemde kalacak. Ayrica haftasonu olursa buyuk maddi avantajlari var Besiktas icin. Insanlar tatil gununde mutluluguna mutluluk katacak, kartal yuvalari yok satacak falan. Cakalliga bakar misiniz?

Bu arada G.Antep tribunleri Besiktas'a acti diye baya cemkirdi. Usenmedim 21 ve 22 Mayis 2011 %100 futbol programlarini buldum ve izledim. Hicbir yerinde Sivas neden tribunlerini FB'ye acti diye elestiri getirmemis aksine futbolun guzelliklerinden bahsetmis. Hem de arada oyle bizim yaptigimiz gibi 4 puan falan da yokken. TS ve FB ayni puanda ve Sivas tribunlerini FB'ye aciyor.  Utanmadan cikmis diyor ki "TFF bundan sonrasi icin buyuk bir skandalin alt yapisini hazirlamistir." Yuh olsun.

Alemi sersem kendilerini akilli zannediyorlar bunlar.

Eline emeğine sağlık  :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

116 en boş olan tribün %70'i boş olması lazım, onun dışında 117'den de alabilirsin onun dışında 124 ve 125'den alabilirsin erken girdikten sonra pek sorun olmaz.

Çevrimdışı atakan eraslan

Birisi yeni stadla Bilic'te sampiyon yapardi bu takimi falan demis. Gs'ye 4. yildizi zorla taktirdi adam. Sezon ortasinda WestHam'la anlasip Premier Lig'te hoca olma hayaline koca Besiktas'i satti korkak Bilic. Bu bir gercek, lig devam ederken Ridvan soylemisti bunu ve dogru cikti. O yuzden kendisine hic saygim yoktur.

o birisi benim ve evet olurduk, tekrar edeyim Biliçle BİLE olurduk. oluyorduk da nerdeyse, stad stad şehir şehir gezip para pul yokken Biliç vardı bu takımın başında. olimpiyattaki gs faciaları yaşadı adam. başarısızdı da ne diye aldı west ham onu?  daha iyi bir fırsat gördü westhamı kendine gitti, onun tercihi, benim çok yücelttiğim bir hoca değil, tıpkı şenol hoca gibi. yetti bu demirkolgillerin yorumları, bu Beşiktaş kardeşim şampiyon olur ve bu normal bir şeydir, öyle olduğunu önce kendi taraftarın bilecek. hocanın gitmesini istemem ama gider de başkası gelir biz yine şampiyon oluruz, gayet açık birşey benim için bu. başarıyı da şenol hoca kadar yönetime ve taraftara yazıyorum ben. o birileri diğer yazdıklarında da bunu izah etti kendine göre!

Çevrimdışı tangaz

Çok güzel bir analiz  olmuş abi tebrik ederim gerçekten şeytan bu adam, bir de efendi,masummuş gibi falan görünüyor

fener kazanınca yüzünde gülücüker belirir aksi halde kızarır morarır. bir tıp dergisinde okumuştum bu belirtiler sıklıkla merdivenaltı çocuklarında görülüyormuş   :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atakan eraslan

rasim karayla şampiyon oluyordu bu kulüp vahap beyazlar olmasa, rasim nerde? brigelle şampiyon oluodu bu kulüp 12 maç üstüste kazanarak geldi, fevzi ayaanın altından kaçırmasa. bi demirören kamyonu kulüpten geçti diye şenol hoca başımıza futbol ordinaryüsü kesilip gomezlik kezbanlıl yapmasın ben buna kızıyorum. kalıosan kal hocam gidiyordan da git. ne öyle gidebilirim de kalabilirimde bakıcam edicem

Çevrimdışı arda

Valla simdi efenim ben arena kelimesine niye karsi cikildi onu halen kavrayamadigim icin bir teklif de sunamiyorum. Arena karsiligi turetilmeden Turkce'ye ithal edilmis ve artik iyice yerlesmis bir kavram. Aynen stadyum kelimesi gibi. Bence kullanmakta bir sakinca yok.

Fakat sosyal medyada rastladigim "Vodafone Park" ismi diger butun alternatiflerden daha cok hosuma gitti. Hem park derken bag bahce anlaminda seediyoruz deyip mesrulastirabiliriz gibime geliyor.

Yok eger bu olmaz denirse zamanin ruhuna uygun bir teklifim var: Vodafone Futbol Sarayi.

Aslında fırsat bu fırsat, nevi şahsına münhasır bir isim koyulabilinir. İlla stad, stadyum, arena demeye gerek yokki;

Yuva dene bilir mesela kısaca, evimiz olduğunu futbolun toplum nezninde taşıdığı derin önemi anlatan yalın bir isim.

Vodafone Yuva dersin geçersin, isim tamlaması olmasına da gerek yok ki.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mahmut

Gökhan Gönül sezon başından beri sakat olduğunu bu yüzden performansının %60'ını verebildiğini söyledi izlediğim videoda.
Gerçekten saygıyı hak eden bir oyuncu. Önünde çok az geriye gelen bir Q7'ye rağmen iyi bir performans gösterdi.
47.saniyeden itibaren: http://youtu.be/IWzxNZwl6m4?t=47
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 19:52:28 Mahmut ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

🤣🤣🤣🤣
Yürek yemiş sahurda arkadas sanırım.

Yurek yiyerek ulasilacak bir seviye degil bence. Bu baska birsey.  :alala:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

son önerimi seveceksiniz "vodafone de soccer city" zaman içinde vodafoneda sokarız şeklinde eviririz nasıl ama   :biggrinking:

Etiketler: