Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125233 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Sanırım kültür savaşı var.Yabancı isim olmasından ziyade tarihte ki Arena algısı yüzünden istemiyorlar.Yoksa stadyum da yabancı kelime.Ama bunu kuluplerin insafına bırakmalarını isterdim.Sadece tavsiye niteliğinde kalabilirdi. Stad ismine gelince Kartal Yuvası kulağa hoş geliyor. Stadın bulunduğu konumda öyle bir algı veriyor zaten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

O serrefsizler once aciklasin hele butun sezonlar 82/83 02/03 16/17 diye giderken neden lig hasirt diye 59da basliyo.

Hurmalar boyle zamani gelince gidiklar adami
Askerde ne derker
Zoruna gidiyorsa, nasildi o

Daha zevkli böyle abi bırak çıldırsınlar basket şampiyonlukları masa tenisi şampiyonlukları falan onlara sevinsinler  :lol: :lol:

Çevrimdışı Orhan

Onlara bu videoyu at kenara çekil  :bandit:

Renklilerden ziyade laciverti bol olan ötüyor.Bunlar kadar ezik büzük bir kitle görmedim.Basketbol da sampiyon olup köprüye bayrak asmak bile ezikliğini gösteriyor adamların.İşleri güçleri algı,hile,kavga,gerginlik.

Çevrimdışı Librarius

Yeni gündem konusu şu "13 şampiyonlukla nasıl 3 yıldız veriliyor".  :lol: :lol: Ya şu renklilerin kibirlerine bitiyorum.Kıvranıyorlar ne saçmalasak diye ama devam etsinler gerçekten şampiyonluğun önemi şampiyonluğun güzelliğini daha çok yaşıyorum  :lol:

It urur kervan yurur demis buyuklerimiz. Itler itligini yapip urur, Besiktas kervani da yurur evelAllah. Bu tur tartismalar icine girmemek lazim. Onlar bunu tartisirken bir bakacaklar Besiktas 4. yildizi da kendi armasina takmakla kalmamis kendilerine de acik semsiyeyi seetmis (@tangaz abinin kavrami baya hosmus gercekten, insani @Necmi abinin hismindan koruyor  :D  ). 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

It urur kervan yurur demis buyuklerimiz. Itler itligini yapip urur, Besiktas kervani da yurur evelAllah. Bu tur tartismalar icine girmemek lazim. Onlar bunu tartisirken bir bakacaklar Besiktas 4. yildizi da kendi armasina takmakla kalmamis kendilerine de acik semsiyeyi seetmis (@tangaz abinin kavrami baya hosmus gercekten, insani @Necmi abinin hismindan koruyor  :D  ).
Gumus semsiyemiZ var forumda onu verelim seetsinlee

Çevrimdışı Librarius

Gumus olmadi demir oldu, o da olumlu.  :D

Çevrimdışı Librarius

Bu arada "Vodafone futbol sarayi" nasil olur?

Onlara bu videoyu at kenara çekil  :bandit:

Herkes herşeyin farkında zaten onu söyleyenlerde şu videonun içeriğini bilen adamlar  :lol:

Yıldızdan ziyade aramızdaki farkı daha da açmamız lazım renklilerle aramız böyle açılmaya devam ederse zaten 4 yıldızda 5 yıldızda gelir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Birisi yeni stadla Bilic'te sampiyon yapardi bu takimi falan demis. Gs'ye 4. yildizi zorla taktirdi adam. Sezon ortasinda WestHam'la anlasip Premier Lig'te hoca olma hayaline koca Besiktas'i satti korkak Bilic. Bu bir gercek, lig devam ederken Ridvan soylemisti bunu ve dogru cikti. O yuzden kendisine hic saygim yoktur.

Çevrimdışı cursedofdragon

2017-2018 Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alması kesinleşen takımlar:
🇪🇸: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid
🇩🇪: Bayern Münih, Leipzig, Dortmund
🇬🇧: Chelsea, Tottenham, Manchester City, Manchester United
🇮🇹: Juventus, Roma
🇵🇹: Benfica, Porto
🇫🇷: Monaco, PSG
🇷🇺: Spartak Moscow
🇺🇦: Shakhtar Donetsk
🇧🇪: Anderlecht
🇳🇱: Feyenoord
🇹🇷: Beşiktaş
🇨🇭: Basel

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada "Vodafone futbol sarayi" nasil olur?
Giskanirlar bence saray maray

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SAVUNMA BAKANI !!!

Bu Sezon Süper Lig'de En Fazla İsabetli Pas Atan (1891) ve En Fazla Hava Topu Kazanan (130) Oyuncu Marcelo.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Giskanirlar bence saray maray

O zaman Vodafone Park isminde mutabik miyiz?  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gökhan gönül maşallah 40 yıllık Beşiktaşlı gibi Caner de öyle
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 18:43:37 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çebi den Oğuzhan Tolgay ve Şenol Güneş Açıklaması

Çebi Şenol Güneş'in sözleşmesi ve transferler hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Çebi ayrıca hedefinin 5. yıldızı diğer takımlardan önce almak istediğini de belirtti.

3 yıldızı takmanın heyecanını yaşayan Çebi, hedefinin diğer takımlardan önce 5. yıldızı almak olduğunu belirtti. Beşiktaş'ın 2. başkanı "Rehavete kapılmamak lazım, camialar 1-2 sene için yoklar. Ömür boyu bu başarıyı Beşiktaş camiası ister. Dolayısıyla bizler olduğumuz sürece bunu vermek zorundayız. Ben şimdi yeni bir slogan uydurdum: '3 yetmez 4, 4 yetmez 5' diye böyle bir hedef koyacağız kendimize... Bu bir hedeftir. Hepsi mücadele edecek, onlar da alacaklar ama ben bir hedef koymak zorundayım. Hedef herkesten önce 5. Yaparız, yapamayız Allah bilir." sözlerini sarf etti.

"Şenol Güneş'le masaya oturacağız"

Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesi ile ilgili ise "Şenol Güneş ile 1+1 diye bir şey yok. Zaten 1 yıllık opsiyonu vardı. Yarın oturup, konuşacağız. Biz 1+1 değil 2 yapacağız. Biz buradaysak 3'e devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Tolgay ve Oğuzhan gidecek mi?

Transferler konusunda da konuşan Beşiktaşlı yönetici "Tolgay Arslan başarılı bir futbolcu. Ama futbolcu değerini bulduğu zaman satmak durumundasınız. Bunu yapmadığınız zaman, menfaatçilik değil bencillik olur bu çünkü kulübün menfaatleri daha önce. Ama bazı futbolcularımız çok değerlenebilir. Bunlar gittiklerinde yeni birini aramak durumunda olursunuz. Ben Tolgay gider demiyorum. Örneğin; Oğuzhan Özyakup. Çok kıymetli bir futbolcumuz, çok değerli bir futbolcu. Giderseler yeni birilerini buluruz. Ama bunlar gitmeyecek bizde kalırlarsa bizim 2-3 tane nokta transfere ihtiyacımız var. " Tolgay ve Oğuzhan'ın gidebileceği sinyallerini verirken, gitmedikleri takdirde de 2-3 transfer yapacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: beIN Sports
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2017, 18:07:34 PrisonBreak ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Bayern Münih - Barcelona - Napoli grubu istiyorum. İNŞALLAH olacak !  :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Quaresma yı hep sevmişimdir hala seviyorum kalmasını isterim fakat
Çinden iyi bi teklif varsa satılmalı
Hayırlısı olsun her nekadar hırçın agresif olsada bizi bazen öfkelendirsede seviyoruz Quaresma yı
Hayırlısı bu takım 4.yıldızı da takacak

:o_o: :o_o:

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırdır, kombine aldın da parasını mı çıkartmaya çalışıyorsun?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Yigidim ozguvenin gunesi korkutuyor.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Oha bi alman bi ispanyol bi italyan, fikraya mi gidiyoz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yigidim ozguvenin gunesi korkutuyor.  :D