Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O ney? Aboowww
Anlayisi foorklu gulturu forkluu felsefesi forkluuu, tuh tuh eyy gunler tuh tuh tuh eyy gunler

Otobuse de oturgacligoturgec desin o

Ceybiktey ne lan, ibb nin yeni santraforumu, sikilachi, napolyoney, ciybukte
Asıl ilginç tarafı bunu bir profesörün ciddi ciddi söylemesi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Stadyumun öz Türkçe karşılığıymış  :D

ben arapça birşeyler bekliyorum.Yada osmanlıca :)

"II.Abdülhamid Mabed-i Duhul-ü" böyle birşeyde olabilir :D

Çevrimdışı Librarius

O ney? Aboowww
Anlayisi foorklu gulturu forkluu felsefesi forkluuu, tuh tuh eyy gunler tuh tuh tuh eyy gunler

Otobuse de oturgacligoturgec desin o

Ceybiktey ne lan, ibb nin yeni santraforumu, sikilachi, napolyoney, ciybukte

Bu fB'li pigme Ahmet Ercanlar mi oluyor?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

15. şampiyonluğun poster çekiminde 2 yıldızlı formayla poz vermek muhteşem olmuş :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Asıl ilginç tarafı bunu bir profesörün ciddi ciddi söylemesi  :ebebe:
O arkadas hic orta asyada bulunmus mu? Te allam sen akil fikir ver bu sefillere
Butun dunya mal bi biz akilliyiz. Mezar taslarini da turkce yazsinlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben arapça birşeyler bekliyorum.Yada osmanlıca :)

"II.Abdülhamid Mabed-i Duhul-ü" böyle birşeyde olabilir :D
Neyse bu yeni isim işimize yarar. Bunu formun yeni adı yaparız  :evillol: Beşiktaş Çeyniktey Formu  @Necmi  :icool:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

15. şampiyonluğun poster çekiminde 2 yıldızlı formayla poz vermek muhteşem olmuş :)
O kupa taze kupa mi gecen senenin bayat kupasi mi? Nerde vermisler kupayi, kupa toreni nerde olmus

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütün sene o formayla oynandı normal bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O kupa taze kupa mi gecen senenin bayat kupasi mi? Nerde vermisler kupayi, kupa toreni nerde olmus
Ne biliyim anlamadım geçen sene vermemek için bin bir türlü nane çevrdiler bu senede habersiz vermişler :) Neyse en azından bu sefer maç sonrası adam akıllı alınışını göreceğiz geçen seneki gibi bi şampiyonluk kutlaması daha kaldırmaz bu kalp :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yok bu isim benzerligi galiba

Ismi benzeyenin aykusu da benziyor herhal

Yigidim sen cesur birine benziyorsun
Bu arena olayina boyle sonradan dile girip de turkce olmadigi halde asimile olup turkcelesen kelimelere iki kelam ediver.

Ne diyem arena gavurcaymis mahmut mu deyem, ne diyem

Neyse bu yeni isim işimize yarar. Bunu formun yeni adı yaparız  :evillol: Beşiktaş Çeyniktey Formu  @Necmi  :icool:

Çeyniktey'in okuması çok zor :D

Çevrimdışı mylife1903

Çeyniktey'in okuması çok zor :D
Boyle ilk goruste bi urperdim ama icine girince alisiyon yani

Boyle ilk goruste bi urperdim ama icine girince alisiyon yani

Ben alışamadım :D

Çevrimdışı mylife1903

Pigme dedi pigme dedi
Yahu gardasim simdi bizim kesmeler ustune alinacak, olay cikacak forumda

Bir suru cesit cesit besiktasli var elfi var goblini var cucesi var sonra efendime solim hobiti var

Çevrimdışı mylife1903

Ben alışamadım :D
Boylem gir icine az bekle
Sonra bi ayna bul 3 kez tekrar et ayna karsisinda sonra bi eline karpuz al sari bir yagmurluk giy semsiyeyi de ters tut obur elinde hemen alisiyon

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pigme dedi pigme dedi
Yahu gardasim simdi bizim kesmeler ustune alinacak, olay cikacak forumda

Bir suru cesit cesit besiktasli var elfi var goblini var cucesi var sonra efendime solim hobiti var
FB'li Ahmet Ercanlar'ın soyu 140 bin sene öncesinden Afrika'daki pigme kabilesinden geliyormuş. Ondan şeetmiş. Kimse yanlış anlamasın.

Çevrimdışı Orhan

Taze değil abi gecen senenin kupası

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anderson Talisca ve Ricardo Quaresma Trt Spor şampiyonluk röportajı  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Taze değil abi gecen senenin kupası
5 cayina mi cikartmislar kupayi muzeden, az bekleseler mis yeni cillop gibi kupa verecekler hafta sonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yeni gündem konusu şu "13 şampiyonlukla nasıl 3 yıldız veriliyor".  :lol: :lol: Ya şu renklilerin kibirlerine bitiyorum.Kıvranıyorlar ne saçmalasak diye ama devam etsinler gerçekten şampiyonluğun önemi şampiyonluğun güzelliğini daha çok yaşıyorum  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Yeni gündem konusu şu "13 şampiyonlukla nasıl 3 yıldız veriliyor".  :lol: :lol: Ya şu renklilerin kibirlerine bitiyorum.Kıvranıyorlar ne saçmalasak diye ama devam etsinler gerçekten şampiyonluğun önemi şampiyonluğun güzelliğini daha çok yaşıyorum  :lol:
O serrefsizler once aciklasin hele butun sezonlar 82/83 02/03 16/17 diye giderken neden lig hasirt diye 59da basliyo.

Hurmalar boyle zamani gelince gidiklar adami
Askerde ne derker
Zoruna gidiyorsa, nasildi o

Çevrimdışı Librarius

Yok bu isim benzerligi galiba

Ismi benzeyenin aykusu da benziyor herhal

Yigidim sen cesur birine benziyorsun
Bu arena olayina boyle sonradan dile girip de turkce olmadigi halde asimile olup turkcelesen kelimelere iki kelam ediver.

Ne diyem arena gavurcaymis mahmut mu deyem, ne diyem

Valla simdi efenim ben arena kelimesine niye karsi cikildi onu halen kavrayamadigim icin bir teklif de sunamiyorum. Arena karsiligi turetilmeden Turkce'ye ithal edilmis ve artik iyice yerlesmis bir kavram. Aynen stadyum kelimesi gibi. Bence kullanmakta bir sakinca yok.

Fakat sosyal medyada rastladigim "Vodafone Park" ismi diger butun alternatiflerden daha cok hosuma gitti. Hem park derken bag bahce anlaminda seediyoruz deyip mesrulastirabiliriz gibime geliyor.

Yok eger bu olmaz denirse zamanin ruhuna uygun bir teklifim var: Vodafone Futbol Sarayi.   
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Orhan

5 cayina mi cikartmislar kupayi muzeden, az bekleseler mis yeni cillop gibi kupa verecekler hafta sonu
Az hava alsın diye cıkarmıslar abi.Çocuklar çıldırıyormus hele Abu kupamı verin diye duvarları yumrukluyormus. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onlara bu videoyu at kenara çekil  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: