Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129317 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Stoper alindi arkadaslar cok pis duyumculuga basladim, zonk diye gelecek zank diye oynayacak atiba ile marselonun takim arkadasi zenci danimarkali zanka ile anlasildi

Çevrimdışı 38life

son röportajlarının birinde wolfsburgun şl katılmaması kontratındaki bu madde ayrılacak mı vbvb gibi dile getirilince ailemizde bir sürü küçük birey var bu aralar ve almanyada onların büyüdüğünü görmek istiyoruz gibi demeç vermişti

Aynen öyle. Ben de zaten bu röportajlardan, söylediklerinden kısacası genel tavrından yola çıkarak böyle emin konuşuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Stoper alindi arkadaslar cok pis duyumculuga basladim, zonk diye gelecek zank diye oynayacak atiba ile marselonun takim arkadasi zenci danimarkali zanka ile anlasildi

bu zanka işi nerden çıktı abi nasıl iş yapar mı bizde hızlı mı hamleli mi sol mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

ScreenShot alalım mı?

Çevrimdışı Egos

bu zanka işi nerden çıktı abi nasıl iş yapar mı bizde hızlı mı hamleli mi sol mu?

sol falan değil, forumdaki tosic lobisi çıkartıyor bu dedikoduları.

Çevrimdışı Ersoy

Caner'i kesin olarak aldık galiba 750 bin Euro'ya hayırlı olsun. Adriano ile iyi bir sol bek rotasyonu yakaladık.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle. Ben de zaten bu röportajlardan, söylediklerinden kısacası genel tavrından yola çıkarak böyle emin konuşuyorum.

bugün düşündüm de ffp olsun şu dile getirdiğim 15+4+4 mevzuu olsun hepsini alt alta koyunca demba yada bakardan biri yanlarında cenk arkalarında adem büyük ve pektemekden oluşan forvet rotasyonuna hiç ses etmeyip dizimi kırıp oturmaya karar verdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Serdar yeni video paylaşmış antremandan. Mitrovic volesi ve Q7 rabonası var. Yanlış duymadınız Mitrovic volesi  :D

Mitrovic'in volesi değil de o yaptığı müdafa efsane :D  gerçekten de tarihe geçecek bir müdafa :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Zeki Uzundurukan : Beşiktaş Lensin menajeriyle görüşüyor Beşiktaş lens e 3.3 milyon euro teklif etti Beşiktaşın lens transferini gerçekleştireceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Caner ligin en hırslı oyuncularından eskisinden iyi dönecektir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Zeki Uzundurukan : Beşiktaş Lensin menajeriyle görüşüyor Beşiktaş lens e 3.3 milyon euro teklif etti Beşiktaşın lens transferini gerçekleştireceğini düşünüyorum.

2.750 diyor herkes.

Çevrimdışı taner37

Pazarlığı dursun özbek yapıyor sanırım dün 2.75 vermiştik dursun başkan 2.75 az 3.3 verelim dedi sanırım
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Lens bizim işimize yarar sevdiğim bi futbolcu zaten ama en fazla 2+1 sözleşme vermeliyiz bence.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2017, 13:40:04 PrisonBreak ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

DHA DA 3.3 milyon teklif edildi diyor
Benim Kongre üyesi arkadaşım da az önce WhatsApp tan bana yazdı Lens e 3.3 milyon euro teklif edildi diyor umarım doğru değildir.
Bonservissiz gelecek ise olabilir ama yine de takım içi maaş dengesi diye bir şey bırakmaz gelirse  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Ahi 700 sayfa geri okuma yaptim. Korku filmi gibi 2 sene oncenin transfer basligi daha facia ama gecen seninkinde fena degil
Bugun tartisilan futbolcularin isimleri degisirken bizim yazdiklarimizda fazla bir oynama yok. Bu sene karijma icin ne yazdiysak gecen sene aleksiz icin yazmisiz, mal bizim mal yani bu mali satsak gelen de mal bizim mal olacak, ben kutudan mal cikartmaya karsiyim bizim mal kalsin baskasinin malini cekmeyelim, diyorum
Aleksiz kalsaydi da 4 milyona devre arasi etoyu alsaydik, 50-60 paket az sigara tuketirdim
Varan8 ismailin turkiyenin en iyi sol beki sorunsali
ben hala aynı fikirdeyim canerin beklikle yakın uzak alakası yok
bir iyileşsin oynamaya başlasın göreceğiz bunu bak şenol hoca performansını katlar
buna ramen diyorum caneri al açık oynat sıkıntı yok ama bek performansı yerlerde sürünüyor.
adamın akılda kalan tek performansı yaptığı ortalar bu arada oynasın quaresmadan daha fazla isabetli orta açar
ama konuştuğumuz şey bek özelliği bu sene adrianoyu satıp canerle yola devam edersek korku filmine hazır olun derim
gerçi biz ismail performansıyla bile şampiyon olduk gene oluruzda bayağı sinir katsayımız artar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gaziantepspor'dan Orkan Çınar'ı gündemimize almışız  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Orkan çınar ile ilgileniyor muşuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir iyileşsin oynamaya başlasın göreceğiz bunu bak şenol hoca performansını katlar
buna ramen diyorum caneri al açık oynat sıkıntı yok ama bek performansı yerlerde sürünüyor.
adamın akılda kalan tek performansı yaptığı ortalar bu arada oynasın quaresmadan daha fazla isabetli orta açar
ama konuştuğumuz şey bek özelliği bu sene adrianoyu satıp canerle yola devam edersek korku filmine hazır olun derim
gerçi biz ismail performansıyla bile şampiyon olduk gene oluruzda bayağı sinir katsayımız artar.
Şenol hoca bence kanata çeker onu. Adriano sakatlanmadığı sürece bu oyunuyla kimseye forma vermez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bonservissiz gelecek ise olabilir ama yine de takım içi maaş dengesi diye bir şey bırakmaz gelirse  :tabe:
Heralde yani lens e kalkıp 3.3 milyon verilir mi ? En az 2,5 milyon verilmeli belki 2,75
3.3 fazla olur gereksiz olur Dengeleri bozar.

Çevrimiçi Necmi

Abi hadi Fabri kapalı kutu büyük çoğunluğumuzu yanılttı da İsmail olayları bambaşka ya :) Ayrıca fabri kaleye geçtikten sonra ağzımı açmadığımı da belirteyim :)

Bu arada Fatih Terim tam bi annesini seven evlat sırf Beşiktaş'ta kalsın bu rezil adam diye sözleşmesinin son senesinde devamlı milli takıma almaya ilk 11 de oynatmaya başlamıştı. Böyle inceden çalışan gereksiz bi adam kendisi.
katılıyorum fabri kapalı kutuydu ama bir oyuncu oynamadan gömülmez sizin yaptığınız buydu
daha antrenmanlardaki performansıyla kalede kaleci var dedirtiyordu. Hatırlıyorum beğendim dediğimde
bir sürü laf yemiştim. Benimde mylife gibi arşive çalışmam lazım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bırak abi caner yazmışsın bir sürü ana fikir caner değil ismailin tr.nin en iyi solbeki olduğunu iddia etmen  :D

Çevrimdışı 38life

Caner kanat oynayamaz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şampiyonluk kupası ( Kupamız ) tanıtıldı.

Etiketler: