Ahi 700 sayfa geri okuma yaptim. Korku filmi gibi 2 sene oncenin transfer basligi daha facia ama gecen seninkinde fena degil
Bugun tartisilan futbolcularin isimleri degisirken bizim yazdiklarimizda fazla bir oynama yok. Bu sene karijma icin ne yazdiysak gecen sene aleksiz icin yazmisiz, mal bizim mal yani bu mali satsak gelen de mal bizim mal olacak, ben kutudan mal cikartmaya karsiyim bizim mal kalsin baskasinin malini cekmeyelim, diyorum
Aleksiz kalsaydi da 4 milyona devre arasi etoyu alsaydik, 50-60 paket az sigara tuketirdim
Varan8 ismailin turkiyenin en iyi sol beki sorunsali
ben hala aynı fikirdeyim canerin beklikle yakın uzak alakası yok
bir iyileşsin oynamaya başlasın göreceğiz bunu bak şenol hoca performansını katlar
buna ramen diyorum caneri al açık oynat sıkıntı yok ama bek performansı yerlerde sürünüyor.
adamın akılda kalan tek performansı yaptığı ortalar bu arada oynasın quaresmadan daha fazla isabetli orta açar
ama konuştuğumuz şey bek özelliği bu sene adrianoyu satıp canerle yola devam edersek korku filmine hazır olun derim
gerçi biz ismail performansıyla bile şampiyon olduk gene oluruzda bayağı sinir katsayımız artar.