Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hani o BJK liydiBakıyorum BJK li dedikleri Fırat ve Mete de galibiyet alamıyoruz. Algı yaratmak güzel iş
Degismez kuraldir: Besiktas maclarini biraz adil yoneten (ozellikle derbilerde) hakemler Besiktasli diye kodlanir, medyada linc edilir, ve dort bes ay mac verilmez. Sonra ozellikle FB maclarina verilerek Besiktas'li olmadiklarini kanitlama sansi verilir. Bunu kanitlamalarinin tek yolu FB'ye calismaktir. FB'ye yeterince calistiktan yani FB'ye devsirildikten sonra Besiktas maclarina verilerek kendilerini iyice kanitlama! sansi verilir. Onlarda Besiktas aleyhine calisarak bunu kanitlamaya calisirlar. Ornek Firat Aydinus ve Mete Kalkavan...
Sunderland, Jeremain Lens için Beşiktaş'dan gelen teklifi olumlu karşıladı. Jeremain Lens'le anlaşılırsa sezon sonu imzalar atılcak (BeINSports)
30 yaşındaFenerde kötünün iyisi.Maaş 2-3 civarı..Birde bonservis olursa oooAman kalsın..
Fener'de kötünün iyisi olan her topçu bizde üst seviyelere çıkabilir(İsmail hariç)
Mandzukic 2020 yılına kadar sözleşme uzatmış yeni.Yalan oldu mandzukic.
Zaten hayaldi ne bekliyordunuz ki , Juvede neredeyse her mac 11 de oynuyor adam neden gelsin bi sebep var mı
Gün gelikçe ilk 11 oynayan oyuncuları alıcaz
Hayir kanka , Kupaysa kupa , ambargoysa amabargo , Ş.L ise S.L hersey var adamin buraya gelmesi icin hic bir sebep yok yani onu diyorum
Mangala instagram'da Demba ve Q7'yi takibe almış. İmkansız diyordum bu transfer için ama umutlandım açıkçası.E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Quaresma ve Adriano sevgisini anlıyorum bende seviyorum ama bunların yaşı 32-34 para ediyorsa satılabilir. Quaresmaspor lular çıldırıyor quaresma gidecek diye...
Sıkın dişinizi 3 gün kaldı transfer başlığına.Herkes patlamaya hazır bomba gibi )SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su üslubu bırakın artik cok cirkin ve yakışıksız burada herkes Beşiktaşlı Quaresmasporlular falan yakışmıyor
Buradakiler için demedim. Quaresma> BJK Olarak görenler var..Ne yazık ki..Quaresmayı bende seviyorum ama artık istemiyorum. Hele Bursa maçından sonra.
Önceden almış olabilir mi? Yeni mi yoksa?
Yeni sanırsam son takip edilen kişiler üstte oluyor instagram'da bildiğim kadarıyla.
yeni takip etmiş 2 sinide demba ba ve quaresma'yı
Quaresma ve Demba bayi takip ediyorsanız ondan dolayı üstte göstermiş olabilir