talisca ceza alır almalıdır da dienlerden biri de bendim hatta burada volkan demirelde aynını yaptı o neden ceza almadı dendi ona açıklama getirip volkan aslında yapmadı yapılanı hakeme gösteriyordu şeklinde ölü ayı vuruşunun mucidini dahi savundum hayatımın en zor anlarından biriydi volkiyi savunmak ama yiğidi öldür hakkını ver noktasında olduğumuz için onu bile savunduk burada.
Oguzhanin, fb macinda fbnin rvosuna efsane girisi vardi. Ki benim gozume girdi oguzhan o hesap kesimiyle, kirmizi da gorse bisi demezdim kaptan oyle olunur, tosic mesela evde gordugunde pozisyonu oguzhan icin mutis seyler hissetmistir ama olayimiz o degil, bu girise neden kimse tepki vermedi, quaresmanin adama girip sari gordugu pozisyondan ne farki var. hakem de firatboy ustelik ya atsaydi oguzhani
Ha atsaydi benim durusum degismeyecekti, ayni abuya ve tosice kizmadigim gibi oguzhana da kizmayacaktim hatta tebrik edip guzelleme yapacaktim ayni abunun kayserispor macinda lawala kafayla horozlanip posta koymasi gibi, birileri de gomerdi oguzhani ama