Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150008 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Neye göre zevkli ? Sana göre. Bu gelişimi için iyi bir lig olduğunu mu gösterir? Ben de onu yazdım zaten sonrasında gördüysen adamı oraya kiraya vermekle olmuyor o işler ben sana bunu bedava veriyorum ama şu kadar maç ilk 11 oynatacaksın demen gerekiyor, al eti senin kemiği benim dersen adam kenarda da bekletir kadroya da almaz. BJK altyapı oyuncusunun 2.ligde bile banko oynayamayacak durumda olduğunu düşünmüyorum senin gibi, bu çocuklar daha düne kadar a takımla idmanlara çıkıyorlardı Erzurumspor'da mı oynayamayacak? Kiralık gönderilen oyuncuların yanlış takımlara yanlış şartlarla kiralandığını düşünüyorum.
Bahsettiğin lig

Süper lig
PTT birinci lig
2. Lig

Sanki 3. Lig yada bölgesel amatör lig den bir takım almışız gibi.. zaten adam gibi çalışma ile o takım seneye PTT ye rahat çıkacaktır.. şuan ikinci ligde olması sorun değil..

Ayrıca evet ikinci ligde oynayacak kaliteye bir sahip değiller maalesef.. hele Erzurum gibi stadı seyircisi iyi olan bir takımda bile banko oynayamadı Eslem..

Bu gerçi tüm takımların sorunu. GS FB den de ikinci lige kiralanan oyuncular banko oynayamıyor..

Ayrıca u21 liginde gelişmek mi 2. Ligde gelişmek mi? Zaten dediğim gibi seneye PTT ye çıkar takım..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Bu 1,5 milyarlık borca  Yıldırım Demirören'e olan borç da dahil mi? Daha doğrusu Demirörene borcumuz nedir?tl dolar euro?

Çevrimiçi Necmi

Şenol Hoca'nın arzuladığı tarzda birisi olduğunu düşünmüyorum, sol stoper oynayamaz gibi görünüyor şu durumda Marcelo 1.tercihken yedekte bekleyecek bi adamdan gelişim beklememiz çok mümkün değil gibi görüyorum, ha hoca ilerde sol stoper oynatır kendini gösterir bilemem ama gidişat Milosevic olma yolunda ilerliyor..
sol stoper alındığı konuşunu düşündüren ne :alala:
genç oyuncu bekler marcelonun ardında iyice pişer.  neden gelişim
göstermesin seneye uzun maraton var iki tane sağ stoperin olmak zorunda
ne yani onu tutmayıp alt yapıdan bir oyuncumu çıkartacaksın adam işte en kritik
maçlarımızda oynadı hiçde aksamadı demekki marcelonun yerine yedek doğru tercih
yapmışız o olmasa rudolfho ile çıkacaktık o maçlara.
şimdi kafanızda bir sol stoper imgesi yarattınız alınan stoperin solda oynayacağını
düşündünüzse bundan kime ne siz kendinizi yanlış yönlendirdiyseniz ne yapsın insanlar
daha ne istiyorsunuz marcelonun yedeği hırvat milli takım stoperi. Merak etme bu yaşta bu seviyeye
yükselmiş bir stoperi kimse kulübede unutmaz.
hem diyorsunuz genç oyuncu alalım istikballi olsun hemde alınınca vay efendim bu kadar para verilirmi
verilir kardeşim bu para avrupa standartında büyük para değil düşünün Emre mor kaç para verildi.
bir tık yükselse değeri 7-8 olacak kendinide gösterecektir hırvat milli oyuncu sonuçta

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bahsettiğin lig

Süper lig
PTT birinci lig
2. Lig

Sanki 3. Lig yada bölgesel amatör lig den bir takım almışız gibi.. zaten adam gibi çalışma ile o takım seneye PTT ye rahat çıkacaktır.. şuan ikinci ligde olması sorun değil..

Ayrıca evet ikinci ligde oynayacak kaliteye bir sahip değiller maalesef.. hele Erzurum gibi stadı seyircisi iyi olan bir takımda bile banko oynayamadı Eslem..

Bu gerçi tüm takımların sorunu. GS FB den de ikinci lige kiralanan oyuncular banko oynayamıyor..

Ayrıca u21 liginde gelişmek mi 2. Ligde gelişmek mi? Zaten dediğim gibi seneye PTT ye çıkar takım..
2.ligde oynayacak kaliteye sahip değillerse neden o kadar futbolcuya, hocaya, tesislere vakit, emek ve para harcıyoruz ki? :)

Ayrıca geçen sene Adanaspor PTT'den 1.lige çıktı bu sene  16-17 tane adam aldılar tamamı yabancı, sonuç yine küme düştüler, şu Adanaspor yabancılarından birisi kadar katkı veremez bizim altyapıdaki oyuncular? Bu tamamen bakış açısıyla alakalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Bu 1,5 milyarlık borca  Yıldırım Demirören'e olan borç da dahil mi? Daha doğrusu Demirörene borcumuz nedir?tl dolar euro?

100mio TL , evet dahil

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sol stoper alındığı konuşunu düşündüren ne :alala:
genç oyuncu bekler marcelonun ardında iyice pişer.  neden gelişim
göstermesin seneye uzun maraton var iki tane sağ stoperin olmak zorunda
ne yani onu tutmayıp alt yapıdan bir oyuncumu çıkartacaksın adam işte en kritik
maçlarımızda oynadı hiçde aksamadı demekki marcelonun yerine yedek doğru tercih
yapmışız o olmasa rudolfho ile çıkacaktık o maçlara.
şimdi kafanızda bir sol stoper imgesi yarattınız alınan stoperin solda oynayacağını
düşündünüzse bundan kime ne siz kendinizi yanlış yönlendirdiyseniz ne yapsın insanlar
daha ne istiyorsunuz marcelonun yedeği hırvat milli takım stoperi. Merak etme bu yaşta bu seviyeye
yükselmiş bir stoperi kimse kulübede unutmaz.
hem diyorsunuz genç oyuncu alalım istikballi olsun hemde alınınca vay efendim bu kadar para verilirmi
verilir kardeşim bu para avrupa standartında büyük para değil düşünün Emre mor kaç para verildi.
bir tık yükselse değeri 7-8 olacak kendinide gösterecektir hırvat milli oyuncu sonuçta
En kritik maçlarımızda çok iyi oynadığı için mi sonradan kadroya bile giremedi abi? Hatta bazı maçlarda yerine Atınç oynadı? :) 1 maçta kadroya girmiş o da Tosic'in cezalı olduğu Fener maçı.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 16:19:23 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

hani hibe?

hibe zor, ama bir kısım hibe etmiş gibi oldu zaten , 100mio TL dolar 2 lira civarıyken alınmış ama 3,6 iken de 100 mio TL , faiz falan da tahakkuk ettirilmemiş bir para. Bankadan alsaydın o 100 milyonu şimdi 300 olmuştu o borç. Hibe etsin de artık konu kapansın zaten etmiş kadar olmuş..

Çevrimdışı atalay

Sol stoperin sol ayaklı olmasına gerek yok. Sol stoper oynama pratiği yüksek olması önemli. Çünkü oynama pratiği yüksek olursa ters ayaklı olmanın doğal dezavantajlarını gidermiş olur. @Serhat Akkaya Bu sol stoper işi bir nevi mite dönüştü.

Çevrimdışı taner37

2.ligde oynayacak kaliteye sahip değillerse neden o kadar futbolcuya, hocaya, tesislere vakit, emek ve para harcıyoruz ki? :)

Ayrıca geçen sene Adanaspor PTT'den 1.lige çıktı bu sene  16-17 tane adam aldılar tamamı yabancı, sonuç yine küme düştüler, şu Adanaspor yabancılarından birisi kadar katkı veremez bizim altyapıdaki oyuncular? Bu tamamen bakış açısıyla alakalı.
Sedat
Muhammed Enes
Fatih
Oğuzhan Aydoğan
Belki Eslem

Bu isimler dışında maalesef alt yapı kötü.
Zaten amaç yeni bir sistem kurmak. Alt yapı baştan aşağı değişmeli bence. Zaten bu takım alma işi de bunun göstergesi.

Futbolcu hoca tesislere vakit emek parayı bundan sonrası için harcıyoruz. Başkan aslında Belçika 1. Liginde takım almayı düşünüyorduk dedi ama şuan o takımı yönetmek zor olur diye Türkiye'den alarak başladık dedi. Bunun devamı gelecek yani. Avrupa'da bir takım alıp orada yabancı genç oyuncuların gelişimi sağlanacak inşallah.

Bu sabır işi ve iyi çalışma işi. Bu takımları çalıştıran kişiler futbolu sevmeli. Misal Sergen Yalçın bu takımı yönetmemeli. Çünkü Sergen iyi de olsa yetenekli de olsa karakter olarak gençlere bisi verecek birisi değil. Ancak Kayseri de yaptığı gibi kısa başarılar elde edecek birisi..

Gerekirse Avrupa'da alt yapı için hocalar getirilmeli. Yada Türkiye de alt ligler de çalışan değeri bilinmeyen hocalar ile anlaşılmalı yeter ki bir sistem kurulmalı..

Altın ordu u17 kalecisi Manchester City e transfer olacak deniliyor 2m sterlin e ..

Misal bizim alt yapıyı izleyen scout var midir 😂😂

İşte bizim alt yapıda izlenecek hale geldiğinde de iyi oyuncular çıkacaktır.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sol stoperin sol ayaklı olmasına gerek yok. Sol stoper oynama pratiği yüksek olması önemli. Çünkü oynama pratiği yüksek olursa ters ayaklı olmanın doğal dezavantajlarını gidermiş olur. @Serhat Akkaya Bu sol stoper işi bir nevi mite dönüştü.
Ya Atalay, konuyla ilgili arkadaşların kendisi söylüyor Marcelo'yu yedeklemek için alındı diye, bu sene transfer yapılacak sol stopere diye bunun üzerine daha ne konuşabiliriz ki? :) Bir önceki iletimde bu adama hocanın bakış açısını yazdım zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

daha anlaşılır olması için kabusumuz oldu diyebilirmiyiz  :eyes @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sedat
Muhammed Enes
Fatih
Oğuzhan Aydoğan
Belki Eslem

Bu isimler dışında maalesef alt yapı kötü.
Zaten amaç yeni bir sistem kurmak. Alt yapı baştan aşağı değişmeli bence. Zaten bu takım alma işi de bunun göstergesi.

Futbolcu hoca tesislere vakit emek parayı bundan sonrası için harcıyoruz. Başkan aslında Belçika 1. Liginde takım almayı düşünüyorduk dedi ama şuan o takımı yönetmek zor olur diye Türkiye'den alarak başladık dedi. Bunun devamı gelecek yani. Avrupa'da bir takım alıp orada yabancı genç oyuncuların gelişimi sağlanacak inşallah.

Bu sabır işi ve iyi çalışma işi. Bu takımları çalıştıran kişiler futbolu sevmeli. Misal Sergen Yalçın bu takımı yönetmemeli. Çünkü Sergen iyi de olsa yetenekli de olsa karakter olarak gençlere bisi verecek birisi değil. Ancak Kayseri de yaptığı gibi kısa başarılar elde edecek birisi..

Gerekirse Avrupa'da alt yapı için hocalar getirilmeli. Yada Türkiye de alt ligler de çalışan değeri bilinmeyen hocalar ile anlaşılmalı yeter ki bir sistem kurulmalı..

Altın ordu u17 kalecisi Manchester City e transfer olacak deniliyor 2m sterlin e ..

Misal bizim alt yapıyı izleyen scout var midir 😂😂

İşte bizim alt yapıda izlenecek hale geldiğinde de iyi oyuncular çıkacaktır.
Atalay'da yazdı takım almakla çözülmez tüm sistemin, hocaların, bakış açısının değişmesi gerekir. Futbolculara o vizyonu açabilmek önemli olan a takımda, kendini üst tarafta bulamayacağını düşünen bi adam neden emek harcasın çaba sarfetsin, bugün İspanya ve Avrupa futbolu Real Madrid'in altyapıdan çıkan oyuncularıyla dönüyor, çoğunun Real Madrid altyapısında oynadığını duysak şaşırıyoruz, Altınordu bunu başaracak seviyeye geldi bizim de böyle bir örnek varken yararlanmamız lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı taner37

En kritik maçlarımızda çok iyi oynadığı için mi sonradan kadroya bile giremedi abi? Hatta bazı maçlarda yerine Atınç oynadı? :) 1 maçta kadroya girmiş o da Tosic'in cezalı olduğu Fener maçı.

Neden kadroya giremedigi belli

Taraftarın mitrovice ettiği küfrün haddi hesabı yoktu. Haliyle yabancı da olsa biliyordur taraftarın kendine tepkisini.

Bu takımda genç Türk oyuncu iki hata yapsa yiyeceği küfür sonrası futbolu unutur korkudan topa vurmayı unutur. Fabri hata yapınca ona bile küfür ettiler burada BJK kalecisi değilsin git₁ dediler..

Mitrovic de kadroya almayan hoca. Oda tepki çekmesin diye almadı belki de..

Tebrik ediyorum genç isimleri bitirmek de üstümüze yok..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kasımpaşa maçında attığımız birinci ve üçüncü golde kaleye sırtı dönük iki oyuncunun (Adriano ve Oğuzhan) attıkları topuk pasları çok değerli. Takım pozisyonu değişmeden bir anda oyunun nasıl başkalaştığını görüyoruz. Hızlı düşünen ve uygulayan oyuncunun farkı.

Çevrimdışı kyiv

Ahhh Halilagiç olacaktı ki şimdi takır takır oynardı sol stoperde.

Çevrimiçi 38life

Bu arada Barcelona'ya 1.7 milyon euro ödememiz var Şampiyonlar Ligine katıldığımız için.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden kadroya giremedigi belli

Taraftarın mitrovice ettiği küfrün haddi hesabı yoktu. Haliyle yabancı da olsa biliyordur taraftarın kendine tepkisini.

Bu takımda genç Türk oyuncu iki hata yapsa yiyeceği küfür sonrası futbolu unutur korkudan topa vurmayı unutur. Fabri hata yapınca ona bile küfür ettiler burada BJK kalecisi değilsin git₁ dediler..

Mitrovic de kadroya almayan hoca. Oda tepki çekmesin diye almadı belki de..

Tebrik ediyorum genç isimleri bitirmek de üstümüze yok..
iki üç tepkiyi genele yayıp bunu ilişkilendirmek yanlış. Şimdi yine suçlu taraftar mı oldu? Madem iyi oynadı neden kadroya bile giremedi diyorum, Tolga'ya katlanmış insanlarız biz 1 tane penaltı kaçırdı diye kimse asılmaz, Zaten futbolcular bütün gün girip bizim forumu okuyorlar. Genel bi tepki yoktu Mitrovic'e olsa bile onu kadroya bile almayarak bunu telafi edemezsin dahada kötü duruma sokarsın, bunu sokaktaki 100 kişiye sorsan 99 u aynı şeyi söyler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı taner37

Atalay'da yazdı takım almakla çözülmez tüm sistemin, hocaların, bakış açısının değişmesi gerekir. Futbolculara o vizyonu açabilmek önemli olan a takımda, kendini üst tarafta bulamayacağını düşünen bi adam neden emek harcasın çaba sarfetsin, bugün İspanya ve Avrupa futbolu Real Madrid'in altyapıdan çıkan oyuncularıyla dönüyor, çoğunun Real Madrid altyapısında oynadığını duysak şaşırıyoruz, Altınordu bunu başaracak seviyeye geldi bizim de böyle bir örnek varken yararlanmamız lazım.
Bana kalsa ben direkt altınordu kulübünü satın alırdım 😂 ama satmazlar.. bizde ise sıfırdan başlıyoruz. Daha önce bazı kulüpler de denendi ama sanırım BJK a ait ilk futbol takımı bu oldu. Umarım altyapı gönder orda oynasın mantığı ile yürümez işler.. sistem oturtulmalı.. futbolculara sadece futbol eğitimi değil BJK ahlaki dersleri de verilmeli ki oyuncu komple eğitilmeli..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

iki üç tepkiyi genele yayıp bunu ilişkilendirmek yanlış. Şimdi yine suçlu taraftar mı oldu? Madem iyi oynadı neden kadroya bile giremedi diyorum, Tolga'ya katlanmış insanlarız biz 1 tane penaltı kaçırdı diye kimse asılmaz, Zaten futbolcular bütün gün girip bizim forumu okuyorlar. Genel bi tepki yoktu Mitrovic'e olsa bile onu kadroya bile almayarak bunu telafi edemezsin dahada kötü duruma sokarsın, bunu sokaktaki 100 kişiye sorsan 99 u aynı şeyi söyler.
O penaltıyı kaçıran mitrovic değil de başkası olsa idi her şey farklı olurdu eminim. ne yazık ki ona denk geldi.. ve elenmemizin tüm suçu ona kaldı.

Taraftar suçlu evet. Tolga Zengin e hazırlık maçında küfür edilmiş. Futbolcuyu sevmezsin yuhlarsin en kotu küfür etmek nedir? Yapılıyor maalesef.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kulüp almak kolay önemli olan doğru mantalite'yi oturtabilmek yoksa giderden başka bir işe yaramaz.

Çevrimdışı taner37

Bu arada Barcelona'ya 1.7 milyon euro ödememiz var Şampiyonlar Ligine katıldığımız için.
Adriano satıldı diyorlar. Muhtemelen Çin'e gidiyor. Buna rağmen yine vermek zorunda mıyız? Ayrıca 1.1 yada 1.3 diye biliyorum bende
Şampiyon Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bence aynı futbolcu :alala:
sadece takıma daha yeni gelmişti antrenman bile yapmadı
bazı arkadaşlar şapkadan tavşan çıkartsın diye beklediler.
neyse tavşan kısmını atladı direk şapkadan piton çıkardı :D
Dosta güven düşmana korku salacak bir oyuncu ama sanki her şey emrimize amade güllük gülistanlık gibi her pozisyonda hazır üst kalitede oyuncu istiyoruz. Aboubakar belki elimizde çok değerli bir oyuncu olacak süreç doğru yönetilirse. Ve doğru yönetildiğinde bunun bize çok faydası olacak . Yavaş yavaş kabuğumuzu kırmalı doğru adımları atmalıyız. Hep hazıra konup büyük takım olmak ve büyük takım kalmak diye bir şey de söz konusu olamaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adriano satıldı diyorlar. Muhtemelen Çin'e gidiyor. Buna rağmen yine vermek zorunda mıyız? Ayrıca 1.1 yada 1.3 diye biliyorum bende
Vermek zorundasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Satışa ciksa Yok satar diyenler :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: