Abi senin mantığınla iki sene sonra gs gibi oluruz biz gelişim futbolun doğasında var ben kimseyi gömmüyorum ama gerçekleri görmezden gelemeyiz napoli ve lyon maçlarında farktan kurtulduk maçın penaltılara gitmesi oyunu değiştirmez bencede abou olsa lyonu geçerdik ama biyerde eksiklik var işte oly hocasının demesi normal ama uefada yarı finali,finali oly ile oynamıyosun lyon gibi ajax gibi takımlarla oynuyosun o takımları yenmemiz için sadece futbol şansı yetmez elbette atibanın biraz üstü 20 milyon ama atiba nekadara geldi bize yada aurello ne kadara geldi fenere bizim elimizde atiba var zaten bir iki sene daha performans alırız bir iki seneye yerine birini monte etmemiz için bu sene alıp görmemiz denememiz gerek ben demiyorumki basalım parayı alalım öyle bi gücümüzde yok farkındayım ama gelişim şart atiba bu yaştan sonra gelişemeyeceğine göre gelişime açık olanını bi şekilde bulcaz.
Esas senin mantığınla gs oluruz elde varken yenisini daha iyisini nereye alıyorsun
hayaller ve gerçekler oraya al buraya al nereye kadar birini bulacaksın genç olacak performansı iyi olacak
atiba yerine monte edeceğiz böyle bir oyuncuyu kaça bulacaksın. zaten elimizde var bir tane Tolgay adıda
senin dediğini yaptık zaten. önce elimizdeki yabancı sayısına bak sonra ihtiyacımız olan mevkilere bir bak
o mevkilere yerli bulabiliyormusun sonra atibanın yerine kadroya birini ilave et sanki sınırsız bir yabancı
haraket alanımız varda dolduralım oyuncu az gerçekçi olun her mevkinin yerli yabancı alternatifi olmak zorunda
ve biz yerli stoper olmadığı için stoperlerdede alternatifi yabancı yapınca atibanın altına bir yabancı bulma lüksünü kaybediyoruz
birde sol açık babelin yanına bir oyuncu almak gerekiyor birde quaresmanın yerine ve bunlardan biri töre olacaksa diğeri yabancı olacak
bir santrafor oda yabancı olacak yani şu anda minimum 3 yabancıya öncelikli yer açmamız gerekiyor ba rudolfho
ve büyük ihtimal aras kadrodan gidecek oyuncular peki Atibanın altına yabancı birini almak için kimi gönderelim
3 oyuncu gider 3 oyuncu gelir dördüncü bir oyuncu istediğinde bir yabancı gitmek zorunda yada yerli bulmak zorundasın
şu anda Beşiktaş kadrosuna girebilecek yerli bir oyuncu yok. başağı kandırıp Cengiz Ünderi alırsak başka