Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Antep i yenersek transfer başlığı açılacak mı?
matematiksel olarak şampiyonluğu ilan ettiğimiz anda açılır.

Çevrimdışı Orhan

15.Şampiyonluğunuz hayırlı olsun. ⭐️ ⭐️ ⭐️

Çevrimdışı tangaz

bilemem ben sadece sürekli bir mazeret yaratmayı sevmiyorum takım kötüyse kötü diyebilmek lazım
her zaman iyi olacak diye bir şey yok sürekli bir mazeret uydurmak bizi bir yere götürmez doğru olan kendi
hatalarımızı görebilmek. Ancak gördüğümüz sürece düzeltme şansımız olur diğer türlü hakem der bilmem ne der mazeret üretir
ve kaybeden oluruz. Evet şampiyon olduk ama bana göre çok kötü bir sezon geçirdik beni mutlu eden bir kaç tane maç oldu
onun dışında vasattık. Avrupa performansını lige yansıtamadık seneye gene şl var ve bu seneden daha fazla üstüne düşeceğiz
aynı şekilde ligi asarsak işte gelecek seneyi riske atarız. Oyun gücümüzü büyüttük ama kazanma hırsını kaybettik bu sene
acımasız olamıyoruz takımı kıvamda bir kasımpaşa maçı gördüm sürekli gol atma hırsı vardı bunu çok önce yapmalıydık
Beşiktaş paşa maçındaki takım olmalı biz ilk yarıları çöpe atıp 45 dakikada bir gol atıp maç kazanma yolunu seçtik.
bu seneki kötü yanımız buydu. Hakem falan hikaye sen at fişi çek sonra hakem penaltımızı vermedi şöyle oldu böyle oldu deme
her maç hakem penaltıyı görmeyebilir golünü ofsayt diye iptal edebilir sen işini garantiye al bıçak sırtında gitme.
Demek istediğim bu.

sen doğru oyunu yazıyor ve istiyorsun, bunu hepimiz istiyoruz ama kötü oynarken kazanmak da kötü bişey değil. kötü oynarken lehimize çalınacak bir penaltıya hiç birimiz hayır demeyiz. bu sene özelinde takımı da hocayı da en çok eleştiren kişilerden biri de benim, tıpkı sen gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!!

Aboubakarın,maç sonunda hakemden topu alıp Quaresmaya vermesinin sebebi
meğerse Maçın en iyisi olarak seçilen Querasmaya o günün anısına topun hediye edilmesiymiş..!!

Karizmanın tepki göstermesinin sebebide bu iş 1 topla olmaz,Şampiyonluk kupası buraya gelecek demiş!!

Saygılar
Abi seni ve yazılarını çok seviyorum ama Q7 nin su haraketini bari savunma.Her ne şartta olursa olsun kendi takım arkadaşını  kameralar önünde rezil etmesi olmadı. O hariç herhangi bir oyuncudan bu tepkiyi görmezdi.Ben vicdan Sahibi bir insan olarak üzüldüm.

Çevrimdışı murat baltacı

atibanın bir tık üstünü bulmak için 20 M u kenara koyman lazım
şasn dersin başka şey dersin ama o dediğin maçlar üst seviye maçlardı
napoliyi iki maçta birinde yenip diğerinde berabere kaldık lyonu yendik yenildik aynı skorlarla geçemememiz
bir penaltı atışı o nedenle hiçde sana katılmıyorum öyle düşmedik ilerde abou oynasaydı lyonu elerdik biz.
Einizdekini o kadar çöpe atmayın oly maçından sonra hocaları ne dedi benim elimde bir atiba yoktu dedi.
Hiç hayal falan kurma önce kendini kabul edeceksin gücünü neler yapabileceğini ve sınırını öğreneceksin
sürekli bir şeyleri isteyerek olmuyor eldekininde değerini bilmek lazım.
Bir maç koca sezon sadece bir maç oynamadı hemen gömme başladı. Biz atibanın yerine daha iyisini alamayız
hiç böyle sevda peşinde koşmayın GG yerinede kimseyi almayız alamayızda buda hayal birde hiç gereği yok
önce eksik yerlerini tamamla.
Abi senin mantığınla iki sene sonra gs gibi oluruz biz gelişim futbolun doğasında var ben kimseyi gömmüyorum ama gerçekleri görmezden gelemeyiz napoli ve lyon maçlarında farktan kurtulduk maçın penaltılara gitmesi oyunu değiştirmez bencede abou olsa lyonu geçerdik ama biyerde eksiklik var işte oly hocasının demesi normal ama uefada yarı finali,finali oly ile oynamıyosun lyon gibi ajax gibi takımlarla oynuyosun o takımları yenmemiz için sadece futbol şansı yetmez elbette atibanın biraz üstü 20 milyon ama atiba nekadara geldi bize yada aurello ne kadara geldi fenere bizim elimizde atiba var zaten bir iki sene daha performans alırız bir iki seneye yerine birini monte etmemiz için bu sene alıp görmemiz denememiz gerek ben demiyorumki basalım parayı alalım öyle bi gücümüzde yok farkındayım ama gelişim şart atiba bu yaştan sonra gelişemeyeceğine göre gelişime açık olanını bi şekilde bulcaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Abi senin mantığınla iki sene sonra gs gibi oluruz biz gelişim futbolun doğasında var ben kimseyi gömmüyorum ama gerçekleri görmezden gelemeyiz napoli ve lyon maçlarında farktan kurtulduk maçın penaltılara gitmesi oyunu değiştirmez bencede abou olsa lyonu geçerdik ama biyerde eksiklik var işte oly hocasının demesi normal ama uefada yarı finali,finali oly ile oynamıyosun lyon gibi ajax gibi takımlarla oynuyosun o takımları yenmemiz için sadece futbol şansı yetmez elbette atibanın biraz üstü 20 milyon ama atiba nekadara geldi bize yada aurello ne kadara geldi fenere bizim elimizde atiba var zaten bir iki sene daha performans alırız bir iki seneye yerine birini monte etmemiz için bu sene alıp görmemiz denememiz gerek ben demiyorumki basalım parayı alalım öyle bi gücümüzde yok farkındayım ama gelişim şart atiba bu yaştan sonra gelişemeyeceğine göre gelişime açık olanını bi şekilde bulcaz.
Esas senin mantığınla gs oluruz elde varken yenisini daha iyisini nereye alıyorsun
hayaller ve gerçekler oraya al buraya al nereye kadar birini bulacaksın genç olacak performansı iyi olacak
atiba yerine monte edeceğiz böyle bir oyuncuyu kaça bulacaksın. zaten elimizde var bir tane Tolgay adıda
senin dediğini yaptık zaten. önce elimizdeki yabancı sayısına bak sonra ihtiyacımız olan mevkilere bir bak
o mevkilere yerli bulabiliyormusun sonra atibanın yerine kadroya birini ilave et sanki sınırsız bir yabancı
haraket alanımız varda dolduralım oyuncu az gerçekçi olun her mevkinin yerli yabancı alternatifi olmak zorunda
ve biz yerli stoper olmadığı için stoperlerdede alternatifi yabancı yapınca atibanın altına bir yabancı bulma lüksünü kaybediyoruz
birde sol açık babelin yanına bir oyuncu almak gerekiyor birde quaresmanın yerine ve bunlardan biri töre olacaksa diğeri yabancı olacak
bir santrafor oda yabancı olacak yani şu anda minimum 3 yabancıya öncelikli yer açmamız gerekiyor ba rudolfho
ve büyük ihtimal aras kadrodan gidecek oyuncular peki Atibanın altına yabancı birini almak için kimi gönderelim
3 oyuncu gider 3 oyuncu gelir dördüncü bir oyuncu istediğinde bir yabancı gitmek zorunda yada yerli bulmak zorundasın
şu anda Beşiktaş kadrosuna girebilecek yerli bir oyuncu yok. başağı kandırıp Cengiz Ünderi alırsak başka :D

Çevrimiçi Necmi

sen doğru oyunu yazıyor ve istiyorsun, bunu hepimiz istiyoruz ama kötü oynarken kazanmak da kötü bişey değil. kötü oynarken lehimize çalınacak bir penaltıya hiç birimiz hayır demeyiz. bu sene özelinde takımı da hocayı da en çok eleştiren kişilerden biri de benim, tıpkı sen gibi...
lehimize çalınan penaltıya elbette hayır demem ama ona ihtiyaç kalmaması lazım
sorun o işte tamam kötü oynarkende kazanabildiğimiz taktirde çok yol alırız zaten bundan sonrada böyle olacak emin ol
bu sene bir geçiş senesiydi. Şampiyonluk çok önemliydi. Bundan sonra şampiyonluk stresimiz olmayacak takım şampiyon olmayı
öğrendi artık Bizim bundan sonra düşüneceğimiz oyun kalitesi acımasız bir takım olmak Bundan sonra kötü oynadığımızda 2-3 tane atmamız iyi olduğumuzda 7-8 allah ne verdiyse yapıştırmak gerekiyor. Bu güne kadar takımın lider kimlik kazanması için harcanan iki yıldı.
Bitti geçti gitti artık bundan sonra bu ligin tek patronu olmak için mücadele etmeliyiz buda hakem falan diyerek olmaz
çıkacaksın her rakibi döve döve yeneceksin kötü oynayacaksın ama gene döveceksin. Hakem aleyhinede olsa bir şey yapamayacak
bu zor ama bütün iş senin acımasız olmandan geçiyor. Paşa maçında acımasızdık işte o maçı fener karşısında oynadığında
bu ligin patronu olursun hakemde bir şey yapamaz sen yapıştır hakem bir vermez iki vermez ama bilecekki vermesede Beşiktaş bu maçı alacak
o nedenle kötü kişi olmak istemeyecek. Hakem maça çıkarken bilecekki bu maçı Beşiktaş kazanacak. işte bunu herkesin
kafasına yazdığımızda konu kapanır. Bu sene berabere kaldıkları için sevindirdik artık bu yetmez bizden fark yemedikleri zaman mutlu olmalılar.
Ben bu sene takımdan memnun olamadım. yaptığından çok daha iyisini yapabilirdi.

Çevrimdışı Alper1903

Bu saatten sonra buradan dönmez bu iş. İnşallah 28'inde resmileştiriyoruz ve ülkeyi Siyah - Beyaz'a boyuyoruz  :bandit:

" * * *  "

Çevrimdışı mylife1903

Su yildiz olayina uyuz oluyorum, formaya yildiz falan takmasinlar. Sacma sapan gereksiz bir haluk ulusoy uydurmasi.
Feto ile himmetle gencligimizi caldi serrefsizler, yildiz muhabeti cikardilar sonra.
Neyse buyuk allahim daha gani gani belanizi verecek, insallah kayyum atarlar beni gsye.

Çevrimdışı federo

Abi seni ve yazılarını çok seviyorum ama Q7 nin su haraketini bari savunma.Her ne şartta olursa olsun kendi takım arkadaşını  kameralar önünde rezil etmesi olmadı. O hariç herhangi bir oyuncudan bu tepkiyi görmezdi.Ben vicdan Sahibi bir insan olarak üzüldüm.
Ben öyle düşünmüyorum aralarındaki ikili muhabbet konu ne olursa olsun rezil edecek bir durum yoktu ortada.. Takım ruhumuz gayet iyi.

Çevrimdışı İhsan

Allah uzun ömürler versin. Gs bin basından eksik etmesin  : :D

Aziz başkanıda kat dualarına
BAsket başarısı onu 5 sezon daha götürür  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Antep i yenersek transfer başlığı açılacak mı?
Bu sene transfer dönemi yokmuş  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Su yildiz olayina uyuz oluyorum, formaya yildiz falan takmasinlar. Sacma sapan gereksiz bir haluk ulusoy uydurmasi.
Feto ile himmetle gencligimizi caldi serrefsizler, yildiz muhabeti cikardilar sonra.
Neyse buyuk allahim daha gani gani belanizi verecek, insallah kayyum atarlar beni gsye.
bu ligin juventusu olmalıyız 6 sene üst üste şampiyon oldu adamlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2.kategoride 15 20 civarı kombine var, almak isteyenlere duyurulur  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aziz başkanıda kat dualarına
BAsket başarısı onu 5 sezon daha götürür  :bandit:
Futboldaki başarısızlığı unutturur işte camiasına abi 4.yıldızı fener'den önce takmamız çok uzak ihtimal değil, önümüzdeki sene daha kolay şampiyon olacağımızı düşünüyorum, 2018-2019 sezonu kritik ama  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok az gol atıyoruz, seneye daha fazla gol atmamız lazım bu stresi yaşamamamız için. Umarım yönetim ve Şenol Hoca buna bi çözüm bulur. Şu ligde şu stadyumda 2.5 golden aşağı atmamak lazım maç başına.. Yine bi Osmanlı maçıyla şampiyonluğu kutlayacağız, emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık, bi notta Oğuzhan'a "sene başından beri neredeydin be çocuk?..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Aboubakar-Talisca-Quaresma araları çok iyi,zaten Abou güzel bir şaka yapmış
Quaresma mesajı aldımı,bence almamıştır,Antep maçında gene solo Show yapacaktır

saygılar

Çevrimdışı arda

yanıldığın konular var atiba nasıl yükü kaldıramıyor anlamadım bütün sene kaldırdı ya bir maç
kötü oynayınca yükü kaldıramadımı oluyor. Adam sakat gayet normaldi bu performansı gösterememesi
yaşla alakalıda değil takımda en fazla süre alan oyuncudan bahsediyoruz hiç dinlendirmedik sürekli yük
yükledik sırtına sakatlanması normal sakatlık olmasada düşmesi normal şl avrupa bu sene çok fazla
yüksek trafikli maçlar oynandı. Allahtan ligde rakibimiz yoktuda yumuşak geçti. seneye daha sert bir lig
olacakmış gibi haraket etmek lazım.

GG bizimle hazırlık kampı yapamadı buna ramen gayet üstün bir performans gösterdi seneyede sıkıntı çekeceğimizi
sanmıyorum bek sorunumuz yok. kendimize sorun çıkartmanın manasıda yok. Sakattı geldiğinde moralsizdi yazı
milli takımda geçirmişti bütün olumsuzluklar üstündeydi genede mükemmel katkı verdi. Beklentimden çok daha
iyi çıktı. Seneye bu seneden çok daha üst seviye katkı verecek emin ol. Adriano giderse esas sol beke ihtiyaç duyulabilir.
ama en önemli mevki sol stoper şu anda. birde iki açığa oyuncu elzem olanlar ötesi lüks takılmak olur abounun ve taliscanın
durumlarına göre haraket edilir. Ba olmazsa iyi bir forvet gelebilir. ama elzem değil bence

Necip Uysal elzem. Seneye 27 olacak en güzel yaşları. Biliç buna uzun pas atmayı öğretiyordu iki sene öncesine kadar. Defansta kestiği atakları hızlı etkili kontraya çıkarmak için. Necip'ten önümüzdeki sezon çok daha büyük katkı bekliyorum, TR Kupası maçlarında Adem Büyük'e attığı uzun topları görür gibi oluyorum. :) Kupadaki maç ritmiyle gerektiği yerlerde yine çok büyük katkı sağlayacaktır sezonun geri kalanında.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

İşte bunlar hep renklilerin garson boy manipülasyonları.. Seneye videohakem gelsin, Vahap Beyaz, Ahmet Göthe çıksın ortaya.  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

yalnız karizma abubakarın hareketine çok bozuldu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız karizma abubakarın hareketine çok bozuldu  :D
abubakar'a ısındın mı abi ne düşünüyorsun ?

Çevrimdışı Mahmut

1. ve 2. kategorideki kombinelerin neredeyse hepsi bitmiş, tek tük kalmış.
Bayağı güzel oldu hem maddi açıdan, hem bizim gibi tv izleyicileri için görüntü açısından.
O bölümlerin fiyatları ucuzlatılmıştı geçen seneki fiyatlara göre, doğru bir karar olmuş şimdi hepsi tükendiğine göre.Anadolu maçlarının çoğunda o bölümler boştu çünkü.

Çevrimdışı benyv-

Oğuzhan ve Tolgay bir iki maçtır çok iyiler fakat bunun nedeni sadece kendi formlarının inmesi veya çıkması değil. 4-4-2 oynayarak son iki maçta skor aldık. Normalde tek santraforumuz rakip stoperlere gömülünce al ver yapacak oyuncu da kalmıyor. Ayrıca Tolgay Atiba'ya göre daha ofansif ve yaratıcı bir oyuncu. Aynı anda bu koşullar bir araya gelince Oğuzhan ve Tolgay normalden daha iyi görünüyor. Bizim ligimizde zaten sadece bireysel hatalardan goller yiyoruz, ya da hakem asist yaparsa. Aynı ofansif anlayışı sürdürmeliyiz. Atiba'nın da yaşı ilerledi, kendi sahamızda böyle başlayıp, deplasmanda sert maçlarda Atiba'lı çıkabiliriz seneye. 

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2018 Dünya Kupası' nda ülkesinin kadrosunda olmak isteyen ama düzenli forma şansı olmayan oyuncular ve CL' ye direk katılımımız sebebiyle çok cazip olacağız.
Bu noktada çok akıllı transferler yaparsak, renkliler basketboldan sonra voleybola da merak sarar.

Çevrimdışı benyv-

2018 Dünya Kupası' nda ülkesinin kadrosunda olmak isteyen ama düzenli forma şansı olmayan oyuncular ve CL' ye direk katılımımız sebebiyle çok cazip olacağız.
Bu noktada çok akıllı transferler yaparsak, renkliler basketboldan sonra voleybola da merak sarar.

Yok voleybola bulaşmazlar bence, Vakıfbank var taş gibi. Belki kürek, yelken falan olabilir düşünmek lazım  :D

Etiketler: