senin için hakemlerin doğrama performansı cem papila etkisi benim için ise karabük maçının başında verilmeyen penaltımız...
bilemem ben sadece sürekli bir mazeret yaratmayı sevmiyorum takım kötüyse kötü diyebilmek lazım
her zaman iyi olacak diye bir şey yok sürekli bir mazeret uydurmak bizi bir yere götürmez doğru olan kendi
hatalarımızı görebilmek. Ancak gördüğümüz sürece düzeltme şansımız olur diğer türlü hakem der bilmem ne der mazeret üretir
ve kaybeden oluruz. Evet şampiyon olduk ama bana göre çok kötü bir sezon geçirdik beni mutlu eden bir kaç tane maç oldu
onun dışında vasattık. Avrupa performansını lige yansıtamadık seneye gene şl var ve bu seneden daha fazla üstüne düşeceğiz
aynı şekilde ligi asarsak işte gelecek seneyi riske atarız. Oyun gücümüzü büyüttük ama kazanma hırsını kaybettik bu sene
acımasız olamıyoruz takımı kıvamda bir kasımpaşa maçı gördüm sürekli gol atma hırsı vardı bunu çok önce yapmalıydık
Beşiktaş paşa maçındaki takım olmalı biz ilk yarıları çöpe atıp 45 dakikada bir gol atıp maç kazanma yolunu seçtik.
bu seneki kötü yanımız buydu. Hakem falan hikaye sen at fişi çek sonra hakem penaltımızı vermedi şöyle oldu böyle oldu deme
her maç hakem penaltıyı görmeyebilir golünü ofsayt diye iptal edebilir sen işini garantiye al bıçak sırtında gitme.
Demek istediğim bu.