Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150773 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Doğrudur vallahi, bana bile ailem bir yolunu bulup git diyor.

Yıllar sonra 'Oh be ' dediğiniz bir savunmacımız oldu ona gidiyor. Tek tesellimiz Caner olsun ins .

Çevrimiçi Necmi

Peki yazıcıdan talisca çıkabilirmi? tolgay değilde töre artı her türlü takas bize fayda sağlar inlerde verilebilir mesela. Talisca bir sene daha bizde evet yazıcı ile benzer oyuncular birlikte oynamaları zor olacaktır ama Şenol hoca onları rekabete sokarda ikiside gelişirse başka oyuncular olurlar talisca sonrası gelişmiş kıvama gelmiş bir yazıcı bizi uzun yıllar götürür farklı bi ışık var çocukta bide emre mor var oda tam bizlik oyuncu Şenol hocaya ve bize ihtiyacı var abou ve taliscayı gördükten sonra gelip burda bir iki sene oynasa hem bizi hem kendini uçurur.
emre mor hiç beklediğiniz bir oyuncu olmayacak emin ol onun karakterinde bozuk birşeyler
var fazla şımarık çokta gözünüzde büyütmeyin kerim o yaşlarda onun gibiydi geldiği noktayı gördük
emre mor kerime göre çok daha şımarık

Çevrimdışı tangaz

BEYAZ ULAN!!!

eğleniyoruz senin hakemler doğrayamadı bu sene bizi :D

benim hakemler  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Adriano'nun gitme ihtimali beni delirtiyor, devre arasında lafı çıktı orda burda da yazıyor. 10 senede bir bi defans oyuncusu izliyoruz zaten gitmesin bir yere.

Tore'nin gittiği her takasa varım bu arada.

adrianonun finansmandan memnun olmadığına dair duyumlarım var beklentilerimin altında kaldı gibi şeyler diyormuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Yıllar sonra 'Oh be ' dediğiniz bir savunmacımız oldu ona gidiyor. Tek tesellimiz Caner olsun ins .

Caner'in arka alanda bıraktığı boşluklar ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Adriano ile defansif ve oyun bilgisi yönünden asla kıyaslamam.

@tangaz Bilgi nereden geldi abi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Adriano'nun gitme ihtimali beni delirtiyor, devre arasında lafı çıktı orda burda da yazıyor. 10 senede bir bi defans oyuncusu izliyoruz zaten gitmesin bir yere.

Tore'nin gittiği her takasa varım bu arada.
33 yaşında 5+ milyon € bir teklif gelecekse gitmesinde sakınca yok onun gibi bir oyuncuyu 1 sene izlemek bile büyük keyif hele köybaşından sonra.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

adrianonun finansmandan memnun olmadığına dair duyumlarım var beklentilerimin altında kaldı gibi şeyler diyormuş.

Finansman'dan kastın nedir abi?

Eğer aldığı paradan memnun değilse bişeyler yapılırdı. Sonucta burası Barcelona değil ama iyileştirme adı altında verirdik üç beş.

Çevrimiçi Necmi

benim hakemler  :alala:
sürekli hakemlerden bahsettin otomatikman senin oluyor
gerçi abounun yakasını bıraktıktan sonra hakemlere sardın ama
neyse oyunculara gömmekten iyidir :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Caner'in arka alanda bıraktığı boşluklar ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor. Adriano ile defansif ve oyun bilgisi yönünden asla kıyaslamam.

@tangaz Bilgi nereden geldi abi?

özel bilgi kaynağımı açıklayamam  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Finansman'dan kastın nedir abi?

Eğer aldığı paradan memnun değilse bişeyler yapılırdı. Sonucta burası Barcelona değil ama iyileştirme adı altında verirdik üç beş.

ödemelerin gününde yapılmamasından memnun değilmiş bu konuda hayalkırıklıgına uğramış.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ödemelerin gününde yapılmamasından memnun değilmiş bu konuda hayalkırıklıgına uğramış.

Alla alla enteresan bir bilgi. İlk defa duyup okuyorum. İns doğru değildir . Kime ne borcumuz gecikmemiz kalmış .

Çevrimdışı Berat

özel bilgi kaynağımı açıklayamam  :icool:

Yoksa kral tosundan gol haberi mi var? :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancılara banka üzerinden güvence veriliyor. Günü gününe alıyorlar diye biliyorum paralarını. Bu sene özellikle buna dikkat edildi ayrıca. Başkan sürekli zamanında ödüyoruz dedi. Bu duyum bana saçma geldi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

yalandır abi inanma :D

Çevrimdışı Berat

Adriano yerine şu tripkolik gitse de rahatlasak.

Çevrimdışı tangaz

sürekli hakemlerden bahsettin otomatikman senin oluyor
gerçi abounun yakasını bıraktıktan sonra hakemlere sardın ama
neyse oyunculara gömmekten iyidir :kop: :kop: :kop: :kop:

ben abuyu olimpiakos maçındaki yaptığı şeyden sonra tarih sayfalarında bıraktım ondan yazmıyorum mesela bu maçda 3lemeliydi hocada maç sou aynı şeyleri yazdı hareketli ama son vuruşunda hala çok eksik dedi kafayla kaçırdığı pozisyon ve ikinci devre 3 kişi ortasında topu güzelce düzeltip sonrası yaptıgı vuruş die de örnekledi. bende bursa maçında sol çaprazdan vuruşu deyip ekliyorum ve bu vuruş noksanlıkları ve taliscaya yaptıgı asist abunun şifreleri aslında. istikarar yok ne maç maç ne de maç içi.

hakemleri lütfen sen hiiiiç şeetme abi sen ki posbıyıkı övüp h.u.meleri gömmüş adamsın  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Yabancılara banka üzerinden güvence veriliyor. Günü gününe alıyorlar diye biliyorum paralarını. Bu sene özellikle buna dikkat edildi ayrıca. Başkan sürekli zamanında ödüyoruz dedi. Bu duyum bana saçma geldi.

banka teminatı yabancılara ilk defa verilmiyor, lakin bu teminatlar öle aylık taksitler için değil kümülatif ödeme için veriliyor. ayrıca tüm yabancılara banka teminatı verilmiyor. bu arada banka teminatı nedir nasıl alınır falan biliyormusunuz detaylarını ? 

Çevrimdışı Savaş

Adriano ve Quaresma gibi yaşını almış futbolcuların 5 milyon ve üzeri teklifte hemen verilmesi taraftarıyım.

Bu şekildeki teklifleri bulamazsın bir daha bu yaştaki futbolcular için çünkü.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

yanıldığın konular var atiba nasıl yükü kaldıramıyor anlamadım bütün sene kaldırdı ya bir maç
kötü oynayınca yükü kaldıramadımı oluyor. Adam sakat gayet normaldi bu performansı gösterememesi
yaşla alakalıda değil takımda en fazla süre alan oyuncudan bahsediyoruz hiç dinlendirmedik sürekli yük
yükledik sırtına sakatlanması normal sakatlık olmasada düşmesi normal şl avrupa bu sene çok fazla
yüksek trafikli maçlar oynandı. Allahtan ligde rakibimiz yoktuda yumuşak geçti. seneye daha sert bir lig
olacakmış gibi haraket etmek lazım.
GG bizimle hazırlık kampı yapamadı buna ramen gayet üstün bir performans gösterdi seneyede sıkıntı çekeceğimizi
sanmıyorum bek sorunumuz yok. kendimize sorun çıkartmanın manasıda yok. Sakattı geldiğinde moralsizdi yazı
milli takımda geçirmişti bütün olumsuzluklar üstündeydi genede mükemmel katkı verdi. Beklentimden çok daha
iyi çıktı. Seneye bu seneden çok daha üst seviye katkı verecek emin ol. Adriano giderse esas sol beke ihtiyaç duyulabilir.
ama en önemli mevki sol stoper şu anda. birde iki açığa oyuncu elzem olanlar ötesi lüks takılmak olur abounun ve taliscanın
durumlarına göre haraket edilir. Ba olmazsa iyi bir forvet gelebilir. ama elzem değil bence
Abi hedefimiz lig ise atiba iki sene daha yük kaldırır zaten o konuda sorun yok ati-ozi ati-tolgay lig için gayet yeterli ama lyon takımı orta sahaya bastığı zaman atibaya pres yaptığı zaman ne hallere düştüğümüzü gördük keza napoli maçıda öyle futbol şansımız yanımızda oldu zaman zaman yoksa o kadar pozisyon vererek o seviyelerde kalamayız. Seneye bunun çözümü sadece stoper olarak olmaz bence tamam kaliteli bi stoper büyük büyük eksik kapatır ama atibanın muadili gerektiğinde atibayla birlikte avrupa maçlarında oynatacağımız bir oyuncu almalıyız atibadan farklı özellikleride olan yada o tür maçlarda kanat oyuncularımız ekstra orta sahaya yardım etmeli. adriano İnşallah gitmez canerle rahar götürürlerdi sol tarafı giderse sıkıntı. gökhan fena performans göstermedi ama fenerdeki performansının çok altında oynadı sakatlık sorunuda bizi çoğu maçta zorunlu değişikliğe itiyor adriano gibi bir oyuncu bulup gökhandanda caner gibi verim almalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

ben abuyu olimpiakos maçındaki yaptığı şeyden sonra tarih sayfalarında bıraktım ondan yazmıyorum mesela bu maçda 3lemeliydi hocada maç sou aynı şeyleri yazdı hareketli ama son vuruşunda hala çok eksik dedi kafayla kaçırdığı pozisyon ve ikinci devre 3 kişi ortasında topu güzelce düzeltip sonrası yaptıgı vuruş die de örnekledi. bende bursa maçında sol çaprazdan vuruşu deyip ekliyorum ve bu vuruş noksanlıkları ve taliscaya yaptıgı asist abunun şifreleri aslında. istikarar yok ne maç maç ne de maç içi.

hakemleri lütfen sen hiiiiç şeetme abi sen ki posbıyıkı övüp h.u.meleri gömmüş adamsın  :bandit:
Ben hiç bir hakemi övmedim sadece sizin gibi sürekli Beşiktaşın önünde oyunlar oynanıyor
hakemler Beşiktaşın yolunu kesiyor vs söylemlere karşı çıktıp hata yapıyorlar ama bu performanslarıyla alakalı
yoksa Beşiktaşı doğruyorlarsa kimi koruyorlar dedim nihayet başakda doğrandı renklilerde doğrandı.
Beşiktaşa özel bir durum yoktu. Biz hakemlerle çok şampiyonluk verdik zamanında herhalde bir hakemin götü başı
oynarsa bunu hemen hissedecek çok Beşiktaşlı vardır. burda öyle bir durum yoktu biz puan kaybettiğimiz her maç bunu hakkederek
kaybettik. 90 dakikada bir yanlış haraketi görüp hakem bizi doğruyor demek çok yanlış.
Gene şampiyon olduk hakemler bir takımın şampiyon olmasını istemezse bu ülkede hakemi yenip şampiyon olamazsın.
Bu ligde sevdiğim bir hakem yok nefret ettiğim çok hakem var ama iki senedir hakemler tarafından doğranıyoruz demekde
hiç gerçekçi değil.

Çevrimdışı tangaz

Ben hiç bir hakemi övmedim sadece sizin gibi sürekli Beşiktaşın önünde oyunlar oynanıyor
hakemler Beşiktaşın yolunu kesiyor vs söylemlere karşı çıktıp hata yapıyorlar ama bu performanslarıyla alakalı
yoksa Beşiktaşı doğruyorlarsa kimi koruyorlar dedim nihayet başakda doğrandı renklilerde doğrandı.
Beşiktaşa özel bir durum yoktu. Biz hakemlerle çok şampiyonluk verdik zamanında herhalde bir hakemin götü başı
oynarsa bunu hemen hissedecek çok Beşiktaşlı vardır. burda öyle bir durum yoktu biz puan kaybettiğimiz her maç bunu hakkederek
kaybettik. 90 dakikada bir yanlış haraketi görüp hakem bizi doğruyor demek çok yanlış.
Gene şampiyon olduk hakemler bir takımın şampiyon olmasını istemezse bu ülkede hakemi yenip şampiyon olamazsın.
Bu ligde sevdiğim bir hakem yok nefret ettiğim çok hakem var ama iki senedir hakemler tarafından doğranıyoruz demekde
hiç gerçekçi değil.

senin için hakemlerin doğrama performansı cem papila etkisi benim için ise karabük maçının başında verilmeyen penaltımız...

Çevrimiçi Necmi

Abi hedefimiz lig ise atiba iki sene daha yük kaldırır zaten o konuda sorun yok ati-ozi ati-tolgay lig için gayet yeterli ama lyon takımı orta sahaya bastığı zaman atibaya pres yaptığı zaman ne hallere düştüğümüzü gördük keza napoli maçıda öyle futbol şansımız yanımızda oldu zaman zaman yoksa o kadar pozisyon vererek o seviyelerde kalamayız. Seneye bunun çözümü sadece stoper olarak olmaz bence tamam kaliteli bi stoper büyük büyük eksik kapatır ama atibanın muadili gerektiğinde atibayla birlikte avrupa maçlarında oynatacağımız bir oyuncu almalıyız atibadan farklı özellikleride olan yada o tür maçlarda kanat oyuncularımız ekstra orta sahaya yardım etmeli. adriano İnşallah gitmez canerle rahar götürürlerdi sol tarafı giderse sıkıntı. gökhan fena performans göstermedi ama fenerdeki performansının çok altında oynadı sakatlık sorunuda bizi çoğu maçta zorunlu değişikliğe itiyor adriano gibi bir oyuncu bulup gökhandanda caner gibi verim almalıyız.
atibanın bir tık üstünü bulmak için 20 M u kenara koyman lazım
şasn dersin başka şey dersin ama o dediğin maçlar üst seviye maçlardı
napoliyi iki maçta birinde yenip diğerinde berabere kaldık lyonu yendik yenildik aynı skorlarla geçemememiz
bir penaltı atışı o nedenle hiçde sana katılmıyorum öyle düşmedik ilerde abou oynasaydı lyonu elerdik biz.
Einizdekini o kadar çöpe atmayın oly maçından sonra hocaları ne dedi benim elimde bir atiba yoktu dedi.
Hiç hayal falan kurma önce kendini kabul edeceksin gücünü neler yapabileceğini ve sınırını öğreneceksin
sürekli bir şeyleri isteyerek olmuyor eldekininde değerini bilmek lazım.
Bir maç koca sezon sadece bir maç oynamadı hemen gömme başladı. Biz atibanın yerine daha iyisini alamayız
hiç böyle sevda peşinde koşmayın GG yerinede kimseyi almayız alamayızda buda hayal birde hiç gereği yok
önce eksik yerlerini tamamla.

Çevrimdışı taner37

Antep i yenersek transfer başlığı açılacak mı?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Gece gece ne güldüm ya  :evillol: :evillol: :evillol:
Allah uzun ömürler versin. Gs bin basından eksik etmesin  : :D

Çevrimiçi Necmi

senin için hakemlerin doğrama performansı cem papila etkisi benim için ise karabük maçının başında verilmeyen penaltımız...
bilemem ben sadece sürekli bir mazeret yaratmayı sevmiyorum takım kötüyse kötü diyebilmek lazım
her zaman iyi olacak diye bir şey yok sürekli bir mazeret uydurmak bizi bir yere götürmez doğru olan kendi
hatalarımızı görebilmek. Ancak gördüğümüz sürece düzeltme şansımız olur diğer türlü hakem der bilmem ne der mazeret üretir
ve kaybeden oluruz. Evet şampiyon olduk ama bana göre çok kötü bir sezon geçirdik beni mutlu eden bir kaç tane maç oldu
onun dışında vasattık. Avrupa performansını lige yansıtamadık seneye gene şl var ve bu seneden daha fazla üstüne düşeceğiz
aynı şekilde ligi asarsak işte gelecek seneyi riske atarız. Oyun gücümüzü büyüttük ama kazanma hırsını kaybettik bu sene
acımasız olamıyoruz takımı kıvamda bir kasımpaşa maçı gördüm sürekli gol atma hırsı vardı bunu çok önce yapmalıydık
Beşiktaş paşa maçındaki takım olmalı biz ilk yarıları çöpe atıp 45 dakikada bir gol atıp maç kazanma yolunu seçtik.
bu seneki kötü yanımız buydu. Hakem falan hikaye sen at fişi çek sonra hakem penaltımızı vermedi şöyle oldu böyle oldu deme
her maç hakem penaltıyı görmeyebilir golünü ofsayt diye iptal edebilir sen işini garantiye al bıçak sırtında gitme.
Demek istediğim bu.

Etiketler: