Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150842 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

illaki ayıklama olacak safra atmak lazım yerlerini daha iyileriyle dolduramazsak ilerleme olmaz
ben 4-5 transfer bekliyorum. seneye ts rakibimiz falan olamaz rakibimiz yok elbet birileri ikinci olacak
rakibimizmiş gibi görünecek ama aslında tek rakip gene kendimiz oluyoruz bu senede rakip kendimizdik.
biz bu kadar gevşek olmasaydık başak bu günleri görürmüydü çoktan şampiyonluğu ilan ederdik.
Ayıklama olmalı zaten abi. Şuan sana kafadan 8-9 kişi sayarım. Önemli yapıtaşlarını kaybetmemek lazim. Belki 1 belki 2 hadi 3 tane  11 oyuncusunun ayrılması kaldırılabilir ama daha fazlası bize zarar verir.

Hoş Gomezli şampiyon kadrodan bu sene 3 veya 4 adam oynadı gerçi o da ayrı bir konu :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Alalım almasınada Tolgay+Töre'yi istiyor Trabzon camiası. Dört beş maç öncesi hepimiz tolgayı gömüyoduk gitsin diyorduk ama bence su asamada ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hepimize gösterdi. Yazıcı bu kadar iyi olacak mı , aynı performansı gösterecek mi bizde, yararlı olacak mı soru işareti?

Olcay'ı verdik TS resmen şaha kalktı elindeki oyuncularla üzerine Tolgay- Töre'yi verirsek heralde şampiyonluğa oynarlar.

Necmi abi daha önce demişti' Şampiyonluklara yarıştıgın takımın güçlenmesine izin vermiceksin örn: Pektemek' .

Farklı şekilde alınacaksa alınsın ama takasa kesinlikle karsıyım ben
Bayern yıllarca bunu yaparak tek tabanca oldu bütün pastayı tek başına yedi
juvede italyada aynını yapıyor mesela rakipte bir oyuncu sivrilince bastırıp alıyorlar.
bunlar seni güçlendirir rakibi sürekli bozar.
Bir süre sonra zaten istediğin her oyuncu sana gelmek için can atıyor olacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Abou ligin başından beri kalitesini gösteriyordu. Ama bizim sürekli gömen ve bunu Beşiktaşın yararına
olduğunu düşünen taraftarımız olduğu sürece daha bir çok oyuncunun başına gelecek. Benfica ile eşleştiğimizde
torunoğulları söylemişti ilk sordukları şey abouyu aldınızmı olmuş adamlar çekiniyordu ondan
Taliscaya gelince umarım önümüzdeki sene bizimle olur ve sonrasında şartlar zorlanır ve alınır bu lig yıllarca alex
gerçeğini gördü şimdi elimizde ondan kat kat iyi ve çok genç bir oyuncu var bunuda kimse görmüyor. ha tam yararlanabildikmi
hayır ikisindende yüzde yüz faydalanamadık. anca ara ara parlamalarına şahit olduk yapılacak belli taliscayı serbest bırak
takımı onun üzerinde şekillendir takım şaha kalkar. abou asist taliscanın vuruşunu bu ligde yapabilecek oyuncu yok.
ligin ikinci yarısından sonra her maç takımın kazanmasına etki eden tek oyuncu var oda aboubakar. ligin sonu yaklaştıkça
ışıl ışıl parlıyor. ligin başında ben bunu görüyordum. Aldığı paraya takanlar oldu ama o parayı çoktan haketti.
lyon maçında oynamamasının elenmemize sebep olduğunu söyleyen arkadaşlar aslında takım için ne kadar önemli olduğunuda
itiraf ediyordu.
Renklilere gelince kendilerini kandırmaya devam etsinler işin sonunda uğrayacakları hayal kırıklığı daha büyük olur.
Beter olsunlar.
Talisca ve abou özel oyuncular bizim önceliğimiz önümüzdeki sezon Şenol hocayı elde tutmak ve gerekli takviyeleri zamanında yapmak abou gibi golcün varsa lens tipi gole dönük kanat oyuncun olacak gol yükünü sırtlayacak demba gibi yedek forvetin olacak gerektiğinde abou ile çift forvet oynatacaksın talisca gibi özel oyuncuyu serbet oynatacaksan orta saha ikilisini sağlam kurmalısın appiah,aurello,melo tipi orta sahayı toparlayacak bi oyuncu almalıyız atibanın yaşı ilerledi tek başına bu yükü kaldıramadığını gördük sitil olarakda atibadan bi tık üzeri lazım böyle bir oyuncu ile tolgaydanda taliscadanda daha fazla verim alabiliriz. Öyle bir oyuncu bulabilirmiyiz bulsakda alabilirmiyiz orası muamma avrupada başarı için sağlam orta saha tempoya ayak uydurcak oyuncular şart.

Abou bu performansla önümüzdeki sene forvet arama işinden kurtardı bizi demba kiralanırsa o bölgeyi hiç kafaya takmadan kanat,stoper,orta saha mevkilerine odaklanmalıyız. Avrupada yol yürümemiz için mutlaka iki üç atletik kondisyonu iyi takviye şart bende senin gibi abou ve taliscadan seneye daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum ama gerekli eksikleri giderirsek aksi halde bu oyuncuların defoları ortaya çıkar başarısızlık halinde eleştiri okları onlara yönelir. Birde q7 den mutlaka kurtulup gökhan gönül yerinede bi transfer yapmalıyız becki gönderip gökhanı yedeğe atacak adriano gibi performans verecek birini bulmazsak seneye sıkıntı yaşarız gökhan iyi bir yedek olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

@sozkul abi benden bahsediyorsun sanırım.o dönemde benim ve birkac kişinin verdiği tepki bence yerli yerindeydi.iletileri gecmise dönük editlemek veya silmek açıkçası karşındakileri aptal yerine koymaktır.iletileride hep bir yuvarlak ucu açık.bir şey söylüyorsan net ve kesin ifadeler olsun ne var yani görüşünde yanılırsan.ben yanlış yapmam böbürlenmesi çok gereksiz.kemal sunal filmlerindeki replikler gibi olabilirde ,olmayabilirde gibi hep ucu açık ifadeler.

Çevrimiçi Necmi

Ayıklama olmalı zaten abi. Şuan sana kafadan 8-9 kişi sayarım. Önemli yapıtaşlarını kaybetmemek lazim. Belki 1 belki 2 hadi 3 tane  11 oyuncusunun ayrılması kaldırılabilir ama daha fazlası bize zarar verir.

Hoş Gomezli şampiyon kadrodan bu sene 3 veya 4 adam oynadı gerçi o da ayrı bir konu :)

şampiyon kadro tamamende bozulabilir önemli değilki önemli olan sistemini bozmaman ve yerine daha iyilerini getirebilmek
bu sene geçen seneden çok daha kaliteli bir takımdık ama majör eksiklerimiz bize uefa kupasına mal oldu. şimdi
o eksikleri doldurabildiğimiz kadar doldurmamız lazım bir anda tam takım olamıyorsun bu zaman ve para meselesi
Beşiktaş artık hedef takımı oldu değişiklikler bizi sarsmaz yeterki gelenin kalitesi gidenden iyi olsun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bayern yıllarca bunu yaparak tek tabanca oldu bütün pastayı tek başına yedi
juvede italyada aynını yapıyor mesela rakipte bir oyuncu sivrilince bastırıp alıyorlar.
bunlar seni güçlendirir rakibi sürekli bozar.
Bir süre sonra zaten istediğin her oyuncu sana gelmek için can atıyor olacak.

Abi ' Yazıcı'yı istemiyorum şeklinde ' anlaşılmasın lütfen. Sadece Tolgay+Töre takasına karsıyım.

Yazıcı Şenol Hocamızın elinde zaten Dybala gibi olacaktır. Genç futbolcu her zaman alternatiftir. İns daha uygun daha karlı şekilde halledebiliriz .

Kim varsa rakibe kaptırmadan almalıyız ki su ekonomik sıkıntıda daha da bozulsunlar.

Çevrimiçi Necmi

Abi ' Yazıcı'yı istemiyorum şeklinde ' anlaşılmasın lütfen. Sadece Tolgay+Töre takasına karsıyım.

Yazıcı Şenol Hocamızın elinde zaten Dybala gibi olacaktır. Genç futbolcu her zaman alternatiftir. İns daha uygun daha karlı şekilde halledebiliriz .

Kim varsa rakibe kaptırmadan almalıyız ki su ekonomik sıkıntıda daha da bozulsunlar.
töreyi verip alabiliyorsak mükemmel iş yapmış oluruz. Tolgay olmaz Tolgayın
gelecek sene bize katkısı yazıcıdan çak daha fazla olacaktır. Genede yazıcıyı almayı
zorlayacağımızı sanmıyorum. TS ile ilişkilerimiz bunu engeller birde güçlü ts bizim için her zaman iyidir.
bizim rakiplerimiz burda istanbulda onların önünü kesecek tamponlar olmalı iki senedir başak ve
osmanlı bu işi iyi halletti ama osmanlı devrini tamamladı yerini TS nin alması lazım.
Başak aynı kıvamda gidecektir.

Çevrimdışı Librarius

Talisca kariyerinin gol rekorunu kırdı
Abuo bir gol daha atarsa ,ki atacak, o da kariyer rekoru kıracak.
Fabri kariyerinin en fazla maçına çıktı bu sezon.
Atiba buraya gelinceye kadar böyle bir oyuncu değildi. Biz de çoştu
Yıllarca patladı patlayacak Gökhan töreyi de biz cilaladık,
Oğuzhan'ı biz star yaptık
gomez demba adriano Babel ikinci baharlarını yaşadılar, yaşıyorlar
Bu Beşiktaş'ın büyüsüdür

Allah bereket versin. Insallah bu ozelligimiz katlanarak artsin. Yonetim buyuk hatalara imza atmazsa Besiktas'in onu cok acik. Kadromuzu hic bir zaman yeterli gormeyip zayif taraflar muhkem hale getirilmeli. Mevcut sinerjiyle ligi onumuzde ki sezonlar da supururuz evelAllah.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

eğleniyormuyuz beyler  :bandit:

SİYAH ULAN!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Asıl seneyeki Şampiyonluk çok önemli! Ne CL'si ne TR kupası hızımızı kesecekse uzak olsunlar. Ligi koyalım ligi!

Koy deyince PFDK ceza veriyo da burda cezası varmı bilemedim :D

Hep boyle demeliyiz: Onumuzde ki sezon cok daha onemli. Boylece hep motive tam motive yola devam ederiz.  :D

Çevrimiçi 38life

Alalım almasınada Tolgay+Töre'yi istiyor Trabzon camiası. Dört beş maç öncesi hepimiz tolgayı gömüyoduk gitsin diyorduk ama bence su asamada ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hepimize gösterdi. Yazıcı bu kadar iyi olacak mı , aynı performansı gösterecek mi bizde, yararlı olacak mı soru işareti?

Olcay'ı verdik TS resmen şaha kalktı elindeki oyuncularla üzerine Tolgay- Töre'yi verirsek heralde şampiyonluğa oynarlar.

Necmi abi daha önce demişti' Şampiyonluklara yarıştıgın takımın güçlenmesine izin vermiceksin örn: Pektemek' .

Farklı şekilde alınacaksa alınsın ama takasa kesinlikle karsıyım ben

Hepimiz deme.  :)

Çevrimiçi murat

Talisca kalacaksa yazıcı gereksiz olur heleki tolgay+töre karsılığında.potansiyeli nedir nereye kadar ulaşabilir bilmiyorum, bilen açıklar ama benim gördüğüm yazıcı oyunu domine edemeyen küçük güzel dokunuşlar yapabilen bir futbolcu.potansiyeli tolgay+töre edermi ,nasıl bir gelişim gösterir yaşayarak göreceğiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Talisca ve abou özel oyuncular bizim önceliğimiz önümüzdeki sezon Şenol hocayı elde tutmak ve gerekli takviyeleri zamanında yapmak abou gibi golcün varsa lens tipi gole dönük kanat oyuncun olacak gol yükünü sırtlayacak demba gibi yedek forvetin olacak gerektiğinde abou ile çift forvet oynatacaksın talisca gibi özel oyuncuyu serbet oynatacaksan orta saha ikilisini sağlam kurmalısın appiah,aurello,melo tipi orta sahayı toparlayacak bi oyuncu almalıyız atibanın yaşı ilerledi tek başına bu yükü kaldıramadığını gördük sitil olarakda atibadan bi tık üzeri lazım böyle bir oyuncu ile tolgaydanda taliscadanda daha fazla verim alabiliriz. Öyle bir oyuncu bulabilirmiyiz bulsakda alabilirmiyiz orası muamma avrupada başarı için sağlam orta saha tempoya ayak uydurcak oyuncular şart.

Abou bu performansla önümüzdeki sene forvet arama işinden kurtardı bizi demba kiralanırsa o bölgeyi hiç kafaya takmadan kanat,stoper,orta saha mevkilerine odaklanmalıyız. Avrupada yol yürümemiz için mutlaka iki üç atletik kondisyonu iyi takviye şart bende senin gibi abou ve taliscadan seneye daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum ama gerekli eksikleri giderirsek aksi halde bu oyuncuların defoları ortaya çıkar başarısızlık halinde eleştiri okları onlara yönelir. Birde q7 den mutlaka kurtulup gökhan gönül yerinede bi transfer yapmalıyız becki gönderip gökhanı yedeğe atacak adriano gibi performans verecek birini bulmazsak seneye sıkıntı yaşarız gökhan iyi bir yedek olur.
yanıldığın konular var atiba nasıl yükü kaldıramıyor anlamadım bütün sene kaldırdı ya bir maç
kötü oynayınca yükü kaldıramadımı oluyor. Adam sakat gayet normaldi bu performansı gösterememesi
yaşla alakalıda değil takımda en fazla süre alan oyuncudan bahsediyoruz hiç dinlendirmedik sürekli yük
yükledik sırtına sakatlanması normal sakatlık olmasada düşmesi normal şl avrupa bu sene çok fazla
yüksek trafikli maçlar oynandı. Allahtan ligde rakibimiz yoktuda yumuşak geçti. seneye daha sert bir lig
olacakmış gibi haraket etmek lazım.
GG bizimle hazırlık kampı yapamadı buna ramen gayet üstün bir performans gösterdi seneyede sıkıntı çekeceğimizi
sanmıyorum bek sorunumuz yok. kendimize sorun çıkartmanın manasıda yok. Sakattı geldiğinde moralsizdi yazı
milli takımda geçirmişti bütün olumsuzluklar üstündeydi genede mükemmel katkı verdi. Beklentimden çok daha
iyi çıktı. Seneye bu seneden çok daha üst seviye katkı verecek emin ol. Adriano giderse esas sol beke ihtiyaç duyulabilir.
ama en önemli mevki sol stoper şu anda. birde iki açığa oyuncu elzem olanlar ötesi lüks takılmak olur abounun ve taliscanın
durumlarına göre haraket edilir. Ba olmazsa iyi bir forvet gelebilir. ama elzem değil bence

Çevrimdışı Librarius

Bu seneki kırılma noktasıydı. Bundan sonrası ipler bizim elimizde. Transferde saçmalamazsak, takımı komple dağıtmazsak, kendi ayağımıza sıkmazsak bundan sonraki en az 2-3 sene daha şampiyonluk bekliyorum.

Seneye şampiyonluk yolunda rakibimiz trabzon olacaktır. Renklilerden iyidir. Severim ben trabzonu gelsinler bakalim :)

Bizim takima iki net transfer yapilirsa (sol stoper, ve akici ve golcu bir  kanat forvet) onumuzde ki sezonda ligi rahat aliriz diye dusunuyorum. Allah utandirmasin.

Çevrimdışı Librarius

önümüzdeki yıl ilk yorumu Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz. x takım daha şanslı

Desin desin boylece dejavu gorduk deyip ligin sonunu hemen tahmin ederiz. Insallah oyle der yine.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

eğleniyormuyuz beyler  :bandit:

SİYAH ULAN!!!
BEYAZ ULAN!!!

eğleniyoruz senin hakemler doğrayamadı bu sene bizi :D

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca kalacaksa yazıcı gereksiz olur heleki tolgay+töre karsılığında.potansiyeli nedir nereye kadar ulaşabilir bilmiyorum, bilen açıklar ama benim gördüğüm yazıcı oyunu domine edemeyen küçük güzel dokunuşlar yapabilen bir futbolcu.potansiyeli tolgay+töre edermi ,nasıl bir gelişim gösterir yaşayarak göreceğiz.
Peki yazıcıdan talisca çıkabilirmi? tolgay değilde töre artı her türlü takas bize fayda sağlar inlerde verilebilir mesela. Talisca bir sene daha bizde evet yazıcı ile benzer oyuncular birlikte oynamaları zor olacaktır ama Şenol hoca onları rekabete sokarda ikiside gelişirse başka oyuncular olurlar talisca sonrası gelişmiş kıvama gelmiş bir yazıcı bizi uzun yıllar götürür farklı bi ışık var çocukta bide emre mor var oda tam bizlik oyuncu Şenol hocaya ve bize ihtiyacı var abou ve taliscayı gördükten sonra gelip burda bir iki sene oynasa hem bizi hem kendini uçurur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

Bu sene tek sorun bizi doğramayan hakemlerin dogranması oldu.
 BEYAZ ULAN!!!

eğleniyoruz senin hakemler doğrayamadı bu sene bizi :D

Çevrimdışı Berat

Adriano'nun gitme ihtimali beni delirtiyor, devre arasında lafı çıktı orda burda da yazıyor. 10 senede bir bi defans oyuncusu izliyoruz zaten gitmesin bir yere.

Tore'nin gittiği her takasa varım bu arada.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 01:26:53 Berat ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi murat

Peki yazıcıdan talisca çıkabilirmi? tolgay değilde töre artı her türlü takas bize fayda sağlar inlerde verilebilir mesela. Talisca bir sene daha bizde evet yazıcı ile benzer oyuncular birlikte oynamaları zor olacaktır ama Şenol hoca onları rekabete sokarda ikiside gelişirse başka oyuncular olurlar talisca sonrası gelişmiş kıvama gelmiş bir yazıcı bizi uzun yıllar götürür farklı bi ışık var çocukta bide emre mor var oda tam bizlik oyuncu Şenol hocaya ve bize ihtiyacı var abou ve taliscayı gördükten sonra gelip burda bir iki sene oynasa hem bizi hem kendini uçurur.
Ne olabileceğini öngörebilecek bir yeteneğim yok gördüğümü değerlendiriyorum.tolgay+töre biraz fazla gelir. Necip+töre inler+töre hatta yanına pektemek ve veli olur ama tolgay ben bire bir takasa bile taraftar değilim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adriano'nun gitme ihtimali beni delirtiyor, devre arasında lafı çıktı orda burda da yazıyor. 10 senede bir bi defans oyuncusu izliyoruz zaten gitmesin bir yere.

Tore'nin gittiği her takasa varım bu arada.

Ailesi yüzünden gitmek istiyormuş .
Devre arası Şenol Hocamızın isteği ile sezonu tamamlamış

Çevrimdışı Berat

Ailesi yüzünden gitmek istiyormuş .
Devre arası Şenol Hocamızın isteği ile sezonu tamamlamış

Doğrudur vallahi, bana bile ailem bir yolunu bulup git diyor.

Etiketler: