Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151068 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Gaziantep maçından sonra top taraftarda yani biz de olacak. Bu kulübe destek için gücüne güç katmak için yaz boyunca ürün alacağız. Çoluk çocuk herkes siyah beyaza boyanacak.

3 yıldızlı ürünlerin çıkmasını 4 gözle bekliyoruz.

Çevrimdışı Zafer55

Böyle bişey gördüm doğrumu.   :lol: :lol:

Fikret Orman: "Forvet bölgemizi geçen seneki kıvama getireceğiz ancak Almanya 2. Lig'den futbolcu alıp şampiyonlar liginde rezil olmak istemiyoruz."
Demiş olamaz.Geçen seneki kıvam diyerek vizyonbeyi övmüş, mevcudu gömmüş olur.Zaten Beşiktaşın rezil  olması diye bir sözü de zikretmez.

Çevrimdışı Savaş

Beyler bu gece şampiyonluk geldi bu ne sakinlik? :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Gaziantep maçından sonra top taraftarda yani biz de olacak. Bu kulübe destek için gücüne güç katmak için yaz boyunca ürün alacağız. Çoluk çocuk herkes siyah beyaza boyanacak.

3 yıldızlı ürünlerin çıkmasını 4 gözle bekliyoruz.

"2 yıldızlı son forma" olma özelliğini taşıyan bu sezonun formaları da baya satılacaktır.

Çevrimiçi 38life

Daha 2.ci seneden alışmaya başladık galiba. Bu hiç iyi değil  :)

Çevrimdışı mellfred

Senol Gunes gibi egitmen bir hocanin eline dusmeleri, Besiktas kulubunun rehabilite edici sefkatli kollarina dusmeleri bu cocuklari kendilerine getirdi.
Talisca kariyerinin gol rekorunu kırdı
Abuo bir gol daha atarsa ,ki atacak, o da kariyer rekoru kıracak.
Fabri kariyerinin en fazla maçına çıktı bu sezon.
Atiba buraya gelinceye kadar böyle bir oyuncu değildi. Biz de çoştu
Yıllarca patladı patlayacak Gökhan töreyi de biz cilaladık,
Oğuzhan'ı biz star yaptık
gomez demba adriano Babel ikinci baharlarını yaşadılar, yaşıyorlar
Bu Beşiktaş'ın büyüsüdür

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sahada futbolla Beşiktaş'ımızın yoluna taş koyamayacaklarına inananlar artık kendilerinin layık olduğu (Hakaret Yasak)₅ yollara baş vurarak yükselişimizi engellemeye çalışacaklardır lakin bunu başaramayacaklar.

Çevrimdışı mellfred

Hakkaten ha !
traş olup yatacam birazdan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı taner37

Mangala: Beşiktaşın bana olan ilgisini biliyorum dedi.(maratonda)
Transfer sezonuna son 1 hafta  :)
Kendi mi dedi?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı El Nino

Bu Beşiktaş'ın büyüsüdür

Birde stoperler konusunda keşke şunları söyleyebilseydik eksik kalmayacaktı.

Çevrimdışı arda

Asıl seneyeki Şampiyonluk çok önemli! Ne CL'si ne TR kupası hızımızı kesecekse uzak olsunlar. Ligi koyalım ligi!

Koy deyince PFDK ceza veriyo da burda cezası varmı bilemedim :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Zafer55

Kendi mi dedi?
Evet.Videosunu yayınladılar maratonda.Beinsport a özel röportajmış.Valencia b8nservisimi alamaz.City nin oyuncusuyum.Newcastle ye gidermisin diye sordular.Beşiktaşın da benimle ilgisi olduğınu biliyorum. Dedi

Çevrimdışı Zafer55

Bu Beşiktaş'ın büyüsüdür

+ Quaresma kariyerindeki en fazla maç sayısına(44) ve en fazla süreye(3517 dak) ulaştı. Ki bunu bir avrupa şampiyonası sonrası ve 33 yaşında yaptı.

Çevrimiçi Necmi

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!!

Aboubakarın,maç sonunda hakemden topu alıp Quaresmaya vermesinin sebebi
meğerse Maçın en iyisi olarak seçilen Querasmaya o günün anısına topun hediye edilmesiymiş..!!

Karizmanın tepki göstermesinin sebebide bu iş 1 topla olmaz,Şampiyonluk kupası buraya gelecek demiş!!

Saygılar
:D

Çevrimdışı Savaş

Asıl seneyeki Şampiyonluk çok önemli! Ne CL'si ne TR kupası hızımızı kesecekse uzak olsunlar. Ligi koyalım ligi!

Koy deyince PFDK ceza veriyo da burda cezası varmı bilemedim :D
Bu seneki kırılma noktasıydı. Bundan sonrası ipler bizim elimizde. Transferde saçmalamazsak, takımı komple dağıtmazsak, kendi ayağımıza sıkmazsak bundan sonraki en az 2-3 sene daha şampiyonluk bekliyorum.

Seneye şampiyonluk yolunda rakibimiz trabzon olacaktır. Renklilerden iyidir. Severim ben trabzonu gelsinler bakalim :)

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş Türk futbol tarihine rekorla adını yazma şansı varken nereye niye gitsin? Hoca daha 4. yıldızı görecek!

Bu arada kapak koleksiyoncusu Taner Kahraman seni seviyoruz  :bandit: O boktan yorumlarına kıçımızla gülmeye devam edeceğiz önümüzdeki yıl da.
önümüzdeki yıl ilk yorumu Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz. x takım daha şanslı

Çevrimdışı Berat

önümüzdeki yıl ilk yorumu Beşiktaş bu sene şampiyon olamaz. x takım daha şanslı

Ya da Başakşehir çok daha iyi oynayıp Beşiktaş hakem faktörü ile oldu der, klasik.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adriano için kesin olarak Çin ile anlastıgımız söyleniyor , dogru mu acaba? Onca yıldan sonra adam akıllı bir defans aldık dünya klübünden ins gitmez
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2017, 00:39:20 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı El Nino

Çevrimiçi Mehmet57

Yusuf Yazici'da gol atmak icin cok istekliydi. Senol hocasina yaranacak  :) Alalim su cocugu.

Çevrimiçi Necmi

Adriano için kesin olarak Çin ile anlastıgımız söyleniyor , dogru mu acaba? Onca yıldan sonra adam akıllı bir defans aldık dünya klübünden ins gitmez
tapatalkı silip yeniden yukle düzelir o zaman büyük ihtimal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

tapatalkı silip yeniden yukle düzelir o zaman büyük ihtimal

Tamamdır Düzeldi Necmi abicim. Teşekkürler

Çevrimiçi Necmi

Bu seneki kırılma noktasıydı. Bundan sonrası ipler bizim elimizde. Transferde saçmalamazsak, takımı komple dağıtmazsak, kendi ayağımıza sıkmazsak bundan sonraki en az 2-3 sene daha şampiyonluk bekliyorum.

Seneye şampiyonluk yolunda rakibimiz trabzon olacaktır. Renklilerden iyidir. Severim ben trabzonu gelsinler bakalim :)

illaki ayıklama olacak safra atmak lazım yerlerini daha iyileriyle dolduramazsak ilerleme olmaz
ben 4-5 transfer bekliyorum. seneye ts rakibimiz falan olamaz rakibimiz yok elbet birileri ikinci olacak
rakibimizmiş gibi görünecek ama aslında tek rakip gene kendimiz oluyoruz bu senede rakip kendimizdik.
biz bu kadar gevşek olmasaydık başak bu günleri görürmüydü çoktan şampiyonluğu ilan ederdik.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yusuf Yazici'da gol atmak icin cok istekliydi. Senol hocasina yaranacak  :) Alalim su cocugu.

Alalım almasınada Tolgay+Töre'yi istiyor Trabzon camiası. Dört beş maç öncesi hepimiz tolgayı gömüyoduk gitsin diyorduk ama bence su asamada ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hepimize gösterdi. Yazıcı bu kadar iyi olacak mı , aynı performansı gösterecek mi bizde, yararlı olacak mı soru işareti?

Olcay'ı verdik TS resmen şaha kalktı elindeki oyuncularla üzerine Tolgay- Töre'yi verirsek heralde şampiyonluğa oynarlar.

Necmi abi daha önce demişti' Şampiyonluklara yarıştıgın takımın güçlenmesine izin vermiceksin örn: Pektemek' .

Farklı şekilde alınacaksa alınsın ama takasa kesinlikle karsıyım ben

Etiketler: