Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Beşiktaş bayraklarını çıkartmaya başladım :D

Geçen sene nasıl olsa seneye yine çıkartıcaz diye fazla derine koymadıydım bayrakları :D  :evillol:

Çevrimiçi 38life

Haftaya Antepte koyuyoruz, ertesi hafta İnönüde kutlama yapıyoruz :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Geçen sene nasıl olsa seneye yine çıkartıcaz diye fazla derine koymadıydım bayrakları :D  :evillol:

Kendimi bildim bileli balkonumuzda en az 1 tane Beşiktaş'ımızın bayrağı aslılı durur.  :icool:

Kendimi bildim bileli balkonumuzda en az 1 tane Beşiktaş'ımızın bayrağı aslılı durur.  :icool:

Bizim ev 1.ci katta çalıyor (Küfür Yasak)₇ :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

3. Yıldız hayırlı olsun :))

Nice şampiyonluklara Beşiktaş'ım!!!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı taner37

Antep ve Osmanlı ya yenilirsek😥😥😥

Başakcity 2 galibiyet alırsa gider şampiyonluk

😂😂😂

Şaka şaka.. şampiyon BJK
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonluk ve 3.cu yıldız hayırlı olsun

Nice Şampiyonluklara

Bu sene o sene bundan sonra her sene !!! Itaaat edeceksiniz !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son 1 -------> 🏆 ---------> 🌟🌟🌟
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bayraklari kaldiriyon mu sen?

Çevrimdışı mylife1903

Vizyon reisi osmanli macina davet etmeli,

Çevrimdışı yusuf koca

şampiyonlukta yakışıyor kartalıma.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş Türk futbol tarihine rekorla adını yazma şansı varken nereye niye gitsin? Hoca daha 4. yıldızı görecek!

Bu arada kapak koleksiyoncusu Taner Kahraman seni seviyoruz  :bandit: O boktan yorumlarına kıçımızla gülmeye devam edeceğiz önümüzdeki yıl da.

Çevrimdışı sozkul

Teklif sözkonusu değil zaten bunu belirleyen Antep kulübü. Buna karar veren Antep kulübü. Oradaki esnafın ve kulübün maddi durumu için alınan bir karar. Antep kulübü bunu seve seve yapıyor. Çünkü gelecek olan taraftar Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş taraftarı oraya gidecek ve onların 10 maçta yapacağı hasılatı oraya bırakıp gidecek. Antep taraftarının da buna karşı çıkacağını sanmıyorum, çıkıyorsa da kulübünü sevmiyordur o taraftar. Ortada herhangi bir ayıp yok yani.

İşin adalet kısmına gelecek olursak ne zamandan beri bir kulübün diğer kulübün taraftarından daha çok taraftara sahip olması adaletsizlik oldu?

Adaleti şöyle sağlayabiliriz, Kayseride  stadı dolduramıyor,  Başakşehir talep ederse Kayseride stadın yarısını onlara verir deplasman maçında , eşitlik sağlanmış olur  :)

Çevrimdışı Berat

@taner37 Seni defalarca uyardık hala ana başlıkta rakip ekiplerin forumlarını paylaşıyorsun.

Çevrimiçi 38life

Adaleti şöyle sağlayabiliriz, Kayseride  stadı dolduramıyor,  Başakşehir talep ederse Kayseride stadın yarısını onlara verir deplasman maçında , eşitlik sağlanmış olur  :)

Kayserispor doldurabileceklerine inansa dediğin gibi zaten verirdi hiç düşünmezdi. Adamların taraftarının olmamasının sorumlusu biz değiliz ki.

Çevrimdışı taner37

@taner37 Seni defalarca uyardık hala ana başlıkta rakip ekiplerin forumlarını paylaşıyorsun.
Sınırsız Ban atın da iki tarafta kurtulsun o zaman. Bekliyorum sınırsız Banı
Şampiyon Beşiktaş

Bayraklari kaldiriyon mu sen?

Suriyeliler çalıyor abi odamda asılıda dışarda birşey bırakmıyorlar ne varsa yürütüyorlar yakında bizide çalmazlarsa iyi :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Olcayjan kartal pencesi yapti mi

Çevrimdışı panic13

Lan şaka maka Pektemek bize baya yardımcı olmuş :D O gol kaçar mı la? :D

Yardımcı olacaksa böyle yardımcı olsun bize :D Bize uzak olsun :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi 38life

Osmanlıspor maçı ilk 11'ini veriyorum:

Etiketler: