Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Beşiktaş bayraklarını çıkartmaya başladım Geçen sene nasıl olsa seneye yine çıkartıcaz diye fazla derine koymadıydım bayrakları
Kendimi bildim bileli balkonumuzda en az 1 tane Beşiktaş'ımızın bayrağı aslılı durur.
Teklif sözkonusu değil zaten bunu belirleyen Antep kulübü. Buna karar veren Antep kulübü. Oradaki esnafın ve kulübün maddi durumu için alınan bir karar. Antep kulübü bunu seve seve yapıyor. Çünkü gelecek olan taraftar Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş taraftarı oraya gidecek ve onların 10 maçta yapacağı hasılatı oraya bırakıp gidecek. Antep taraftarının da buna karşı çıkacağını sanmıyorum, çıkıyorsa da kulübünü sevmiyordur o taraftar. Ortada herhangi bir ayıp yok yani. İşin adalet kısmına gelecek olursak ne zamandan beri bir kulübün diğer kulübün taraftarından daha çok taraftara sahip olması adaletsizlik oldu?
Adaleti şöyle sağlayabiliriz, Kayseride stadı dolduramıyor, Başakşehir talep ederse Kayseride stadın yarısını onlara verir deplasman maçında , eşitlik sağlanmış olur
@taner37 Seni defalarca uyardık hala ana başlıkta rakip ekiplerin forumlarını paylaşıyorsun.
Bayraklari kaldiriyon mu sen?