Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mahmut benim icin de makul
Mahmut demeyelim. Mahmut Uslu üzerine alınabilir.

Çevrimdışı Çağatay

Mahmut demeyelim. Mahmut Uslu üzerine alınabilir.

Şakir diyelim o zaman :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dert değil. @Gökhan Güvenç @Yunus Emre Dökmeci @sozkul @Yankee Sizler nasılsınız? Keyifler yerinde umarım.
Sagolasin @atalay iyiyiz

Beşiktaş iyiyse bizde iyiyiz

3-5 kisiye kizip gitme , seni takip eden ve degerli yazilarini  , degerlendirmelerini okuyan onlarca insan var burada :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Ovvvv daynışmaya bak gözlerim yaşardı.
Burada millet bir şey söylüyorsa kötü niyetle söylemiyor, değerli olduğunu bilgili olduğunu sizler kadar bizler de anlıyoruz.
Bazı kelimelerin anlamını doğal olarak bilmeyebilir insanlar ve bunun anlayabileceğimiz dil de söylemesini isteyebilir.

Hemen de bir aristokrat havaları yok ben seni anlıyorum, bazıları Türkçe konuşmasına rağmen anlayamıyorum falan.
Entel dantel takılmanın lüzumu yok, futbol basittir dili de basittir sivrilecem diye abidik gubidik konuşmanın anlamı yok.
Onu eleştirenleri eleştiren kişiler tavsiye ettikleri gibi engeli basabilirler, "TÜRKÇE" konuşulmasına rağmen anlayamıyorlarsa sorun kendilerindedir.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Tolgay mutsuz

Tolgay gitmek istiyor

Tolgay Senol Güneşle anlaşamıyor

İyi geceler büyük Beşiktaş taraftarı :bye: :bye:

Çevrimiçi Necmi

Beyler bir sorum var...

Geçen sezon, puan durumlarında ilk 5 takımın rengi, Avrupa'ya gidecekleri için farklı görünürdü. 5. sırada bitiren Osmanlıspor da UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti. Bu sefer 4 takım görünüyor. Oysa geçen sene Türkiye UEFA sıralamasında 11. idi, bu sene 10.'luğa yükseldi. Bu işin aslını bilen var mı? Aradım ama bulamadım...
geçen senede 10. olduk iki şl iki uefa bir kupa şampiyonu olmak üzere beş takım gidiyor geçen
sene kupayı gs aldığı ve cezalı olduğu için beşinci takım gitti Bu senede Başak alırsa şl ye gideceği için gene
beşinci takım gidecek yok konya alırsa konya gidecek bu sefer beşinci takım kalacak @ozankarakoc

Çevrimiçi Necmi

Abou dan kendim adına özür diliyor,ve sene başında kendisi hakkında aşırı olumsuz düşünen ben ve benim gibi düşünenleri tekrar tekrar utandırmaya devam etmesini diliyorum.İki ay önce başkanın Abou hakkındaki eski demeçlerini inşallah çoktan transfer etmemişizdir diye değerlendirirken şimdi ise umarım Başkan transferi çoktan bitirmiştir diyorum.Aferin Abou!
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Tolgay ın en büyük sıkıntısı öldürücü noktalarda takımı çaresiz bırakacak şekilde yaptığı top kayıpları onu bir çözebilse değeri baya artar. Hücum bölgesinde risk alıyor geçen bursa maçı 2 golde onun topu en son ve doğru anda çıkarması ile geldi ama savunmada garanti oynamayı öğrenmeli...Bugünde olağan şüpheli Tosiç ile aynı dk da bombaladılar da skora yansımadı Allah tan...
ilk geldiği sene böyle değildi bu birazda devamsızlıktan kaynaklanıyor
mesela oynadıkça o hatalarda azalmaya başladı. bu gün gene bir top kaptırdı
o şekilde. Bence iyi bir kesici sol stoperle birlikte 6 numarada tolgay verimi iki katına
çıkar. Atibaya çözüm arıyoruz aslında çözümü elimizde.

Çevrimiçi Necmi

Burada millet bir şey söylüyorsa kötü niyetle söylemiyor, değerli olduğunu bilgili olduğunu sizler kadar bizler de anlıyoruz.
Bazı kelimelerin anlamını doğal olarak bilmeyebilir insanlar ve bunun anlayabileceğimiz dil de söylemesini isteyebilir.

Hemen de bir aristokrat havaları yok ben seni anlıyorum, bazıları Türkçe konuşmasına rağmen anlayamıyorum falan.
Entel dantel takılmanın lüzumu yok, futbol basittir dili de basittir sivrilecem diye abidik gubidik konuşmanın anlamı yok.
Onu eleştirenleri eleştiren kişiler tavsiye ettikleri gibi engeli basabilirler, "TÜRKÇE" konuşulmasına rağmen anlayamıyorlarsa sorun kendilerindedir.

çok çirkin bir üslup yakışıksız. Hitap ettiğin kişinin yaşına bak önce
sen Her Türkçe konuşulanı anlıyormusun hiçte sorun kendilerinde değil
karşında konuşur aval aval bakarsın ne diyor diye

bak Türkçe konuşuyor ne anlıyorsun

Çevrimdışı Egos

hepimiz dayanışmanın parçasıyız, kendini dışlama. bu konuda ayrı düştünüz sadece. önemli olan insanları forumdan soğutmamak, böyle durumlarda tartışmalar amacından sapıyorsa özelden devam etmek daha yararlı; foruma yazılan mesaj, isim kullanılıp belirtilse bile, herkesi ilgilendiren bir konu halini alıyor. normalde sen de diyaloğun içinde değildin, ama düşünceni yazma ihtiyacı hissettin, çünkü buna hakkın var.

ayrıca meselenin salt "backup" tartışması olmadığı da belli. sozkul ağabeyin bahsettiğin gibi "aynı nakarat"a daha önce de rastlamıştık ve şarkının sonu güzel bitmiyordu; gelen tepkinin nedenlerinden biri bu. samimi çocuklarız, ama elimizin ayarı yok.

takım şampiyonluğu sürüncemede bıraktı; başkanı, teknik heyeti, futbolcuları istediğimiz gibi eleştiremiyoruz, birbirimize sardık. ben hedefimi büyük seçtim: taraftar çok iyiydi bu hafta, meğer ortamı necmi ağabey bozuyormuş.

Çevrimdışı Gokhan-

Ben her zaman söyledim yaşa saygı göstermem.
Söylenene bakarım niyet bozuksa tepki koyarım. Burada o laf söyleniyorsa isim verilmiyorsa üstüme alınırım.
telefondan daha fazla yazamayacam nasılsa sen haklı çıkacaksın her zaman ki gibi.
Yaş a göre muamele yapıyorsun insanlara yazılana çizilene göre değil.
Hadi hepinize iyi domestik dominasyonlar.
Hiç önemli değil biliyorum yazmayacam artık.
Allah'a emanet
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

hepimiz dayanışmanın parçasıyız, kendini dışlama. bu konuda ayrı düştünüz sadece. önemli olan insanları forumdan soğutmamak, böyle durumlarda tartışmalar amacından sapıyorsa özelden devam etmek daha yararlı; foruma yazılan mesaj, isim kullanılıp belirtilse bile, herkesi ilgilendiren bir konu halini alıyor. normalde sen de diyaloğun içinde değildin, ama düşünceni yazma ihtiyacı hissettin, çünkü buna hakkın var.

ayrıca meselenin salt "backup" tartışması olmadığı da belli. sozkul ağabeyin bahsettiğin gibi "aynı nakarat"a daha önce de rastlamıştık ve şarkının sonu güzel bitmiyordu; gelen tepkinin nedenlerinden biri bu. samimi çocuklarız, ama elimizin ayarı yok.

takım şampiyonluğu sürüncemede bıraktı; başkanı, teknik heyeti, futbolcuları istediğimiz gibi eleştiremiyoruz, birbirimize sardık. ben hedefimi büyük seçtim: taraftar çok iyiydi bu hafta, meğer ortamı necmi ağabey bozuyormuş.
onu Beşiktaş arena olarak genişletelim lütfen  :bandit:
bende tam tersi biraz fazla lay lay lom yaptılar top rakipteyken baskı kurulmadı
diye düşünüyorum vodafone arena açıldığından beri ilk defa topa sahip olmamız %50 nin
altında kaldı dikkatini çekerim :bandit:

Çevrimdışı Egos

onu Beşiktaş arena olarak genişletelim lütfen  :bandit:
bende tam tersi biraz fazla lay lay lom yaptılar top rakipteyken baskı kurulmadı
diye düşünüyorum vodafone arena açıldığından beri ilk defa topa sahip olmamız %50 nin
altında kaldı dikkatini çekerim :bandit:

ağabey amaral'ın açtığı başlığa nedeni hakkında bir şeyler yazdım. "spoiler" vereyim: erken skor bulduk. üstelik atiba'nın yokluğu ve kasımpaşa'nın oyun planı falan... düşünürken mantıklı geliyor, ama yazınca ben de bunların bahane olduğunu fark ettim, hakikaten senin eksikliğini hissetmiş takım, lütfen bir daha futbolcularımıza sövüp ceza alma.

Çevrimiçi Necmi

Ben her zaman söyledim yaşa saygı göstermem.
Söylenene bakarım niyet bozuksa tepki koyarım. Burada o laf söyleniyorsa isim verilmiyorsa üstüme alınırım.
telefondan daha fazla yazamayacam nasılsa sen haklı çıkacaksın her zaman ki gibi.
Yaş a göre muamele yapıyorsun insanlara yazılana çizilene göre değil.
Hadi hepinize iyi domestik dominasyonlar.
Hiç önemli değil biliyorum yazmayacam artık.
Allah'a emanet
ama esas bozuk niyeti iyi yorumlayamamışsın.
haklı çıkıyorsam haklı olduğum içindir. yoksa baskın çıkmakla haklı olmak aynı şeyler değil.

bir yazı 3. kişiye saldırılmadan direk konunun muatabına yazılıyorken senin devreye girmen yanlış ve saygısızca
fikre hürmet ederim ama biriyle dalga geçerken yaşına bakacaksın düşünceni söylemekle dalga geçmek arasında fark
var  sırf anlamıyorsun diye biriyle alay etmek ne oluyor.

Çevrimiçi Necmi

ağabey amaral'ın açtığı başlığa nedeni hakkında bir şeyler yazdım. "spoiler" vereyim: erken skor bulduk. üstelik atiba'nın yokluğu ve kasımpaşa'nın oyun planı falan... düşünürken mantıklı geliyor, ama yazınca ben de bunların bahane olduğunu fark ettim, hakikaten senin eksikliğini hissetmiş takım, lütfen bir daha futbolcularımıza sövüp ceza alma.
Yok futbolcularımıza sövmem ben. Bütün suç önümüzdeki kalede duran o insanımsı yüzünden oldu :bandit:

Çevrimdışı Egos

Yok futbolcularımıza sövmem ben. Bütün suç önümüzdeki kalede duran o insanımsı yüzünden oldu :bandit:

ona da nasıl bir beddua ettiysen, çocukcağızın feleği şaştı. fabri'ye zorla gol yediriyorlar ağabey, bizim ona çözüm bulmamız lazım.

Çevrimiçi Necmi

feto bitince lobisi azaldı gs nin e fb de artık basket seviyor direk gol attıracak güçleri kalmadı anca asist yaptırabiliyorlar  :D hakem baya zorladı ama gücü yetmedi bir Akçay değil sonuçta...
bu gerçekten çok kötü bir hakem ama biz yenilelim diyede uğraşmadı.
aval aval maç yönetti yada ne bileyim  :alala: maç onu yönetmişde olabilir.
bazen en iyi yerden Beşiktaşı seyretti. :D

Çevrimiçi 38life

Bence futbol basit değildir, dil hiç basit değildir. Her dilin eksiklikleri vardır. Türkçedeki birçok kelimenin ingilizcede karşılığı yoktur, ingilizcedeki birçok kelimenin de türkçede karşılığı yoktur. Yakın anlamları vardır ama birebir karşılıkları değildir çoğu zaman. Hele ki teknik terimler sözkonusu ise çoğu zaman çevirmekte, karşılık bulmakta zorlanırız. Bana göre yapılması gereken yeni kelimeler üretmektir. Türkçemizi yaşatacaksak böyle yaşatmamız gerekir. Ama biz yeni kelimeler üretmek yerine yakın anlamlı kelimelerle idare etmeyi tercih ediyoruz. Bu da anlatılmak istenenin yüzde yüz olarak anlatılamamasına sebep oluyor.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 03:12:18 38life ]

Çevrimiçi Necmi

ona da nasıl bir beddua ettiysen, çocukcağızın feleği şaştı. fabri'ye zorla gol yediriyorlar ağabey, bizim ona çözüm bulmamız lazım.
onun çözümü seneye olacak :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yanlız Taliscanın golü hemde asist gerçekten mükemmel şiir gibi atmışlar.

Çevrimdışı abdusta

Müthiş bir karakter.

http://twitter.com/kartalanalizcom/status/866036491411238915

Gözüme Kasımpaşalı futbolcular ilişti ,oyunu çirkinleştirmediler ve maç sonu
Beşiktaşlı centilmenlerle ,centilmence birbirlerini tebrik ettiler
muhtemelen şampiyonluğumuzu tebrik etmişlerdir
Halbuki biz ne takımlar gördük,koridorlarla hır çıkaran
özlemişiz

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Beyler,
Utanmayın,içinize tıkmayın
Haykırmasınızda,
Fısıldayın!!

Dün sahada takımı ateşleyen,hep böyle oynamasını istediğimiz
Fernanda Maria Pereira Martinho Andrade'nin oğlu Quaresma vardı!!

Saygılar
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 07:26:31 abdusta ]

Çevrimdışı Anıl1903

Etiketler: