Ovvvv daynışmaya bak gözlerim yaşardı.
Burada millet bir şey söylüyorsa kötü niyetle söylemiyor, değerli olduğunu bilgili olduğunu sizler kadar bizler de anlıyoruz.
Bazı kelimelerin anlamını doğal olarak bilmeyebilir insanlar ve bunun anlayabileceğimiz dil de söylemesini isteyebilir.
Hemen de bir aristokrat havaları yok ben seni anlıyorum, bazıları Türkçe konuşmasına rağmen anlayamıyorum falan.
Entel dantel takılmanın lüzumu yok, futbol basittir dili de basittir sivrilecem diye abidik gubidik konuşmanın anlamı yok.
Onu eleştirenleri eleştiren kişiler tavsiye ettikleri gibi engeli basabilirler, "TÜRKÇE" konuşulmasına rağmen anlayamıyorlarsa sorun kendilerindedir.
hepimiz dayanışmanın parçasıyız, kendini dışlama. bu konuda ayrı düştünüz sadece. önemli olan insanları forumdan soğutmamak, böyle durumlarda tartışmalar amacından sapıyorsa özelden devam etmek daha yararlı; foruma yazılan mesaj, isim kullanılıp belirtilse bile, herkesi ilgilendiren bir konu halini alıyor. normalde sen de diyaloğun içinde değildin, ama düşünceni yazma ihtiyacı hissettin, çünkü buna hakkın var.
ayrıca meselenin salt "backup" tartışması olmadığı da belli. sozkul ağabeyin bahsettiğin gibi "aynı nakarat"a daha önce de rastlamıştık ve şarkının sonu güzel bitmiyordu; gelen tepkinin nedenlerinden biri bu. samimi çocuklarız, ama elimizin ayarı yok.
takım şampiyonluğu sürüncemede bıraktı; başkanı, teknik heyeti, futbolcuları istediğimiz gibi eleştiremiyoruz, birbirimize sardık. ben hedefimi büyük seçtim: taraftar çok iyiydi bu hafta, meğer ortamı necmi ağabey bozuyormuş.