Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

cruyff'un dediği gibi "anlamanızı isteseydim daha açık anlatırdım"
İnsanlar tarafından anlaşılmak zorunda değildin. yazmaya devam et okuyanın muhakkak olacaktır

Yazsın yazsın, ben anlıyorum @atalay 'ı , ama benimde anlamadığım şekilde yazanlar oluyor, üstelik içinde hiç yabancı kelime olmuyor yinede anlamıyorum,  bulaşmıyorum ama onlara, çünkü hissediyorumki benim anlamadığımı anlayanlar var, demekki her satıcının bir müşterisi var diyorum.
Ayrıca bu muhabbet  bana hayat kendini tekrar edip duruyormuş gibi bir duygu yaşattı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Mehmet Demirkol mudur nedir 1 haftadır gözüme batmaya başladı fb ve gs nin lehine bizim aleyhimize saçma sapan yorumlar yapıyor Hazmedemiyor Beşiktaşın başarısını Emzik dayanmıyor emzik
türkiye de en gıcık olduğum kişidir bu herif
aziz babası kulağını çekmiş zaar.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 00:23:53 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Her başarılı forvet'in arkasında ozzy var :)

Oğuzhan gerçekten iyi bir oyuncu ama bazı taraftarlarımız ısrarla gitsin diyor ya şok oluyorum bence takımın en önemli isimlerinden biri.Birde ismaillerle falan aynı kefeye koyup gitsin var Oğuzhan'ı diyen ekstra bir kesim var onlara tek kelime bile edemiyorum kim iyi oyuncusuna kötü derki elin adamı İsmail'e Bale derken bizimkiler Oğuzhan'a gitsin PTT'de oynasın diyorlar :lol: :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Beyler bir sorum var...

Geçen sezon, puan durumlarında ilk 5 takımın rengi, Avrupa'ya gidecekleri için farklı görünürdü. 5. sırada bitiren Osmanlıspor da UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti. Bu sefer 4 takım görünüyor. Oysa geçen sene Türkiye UEFA sıralamasında 11. idi, bu sene 10.'luğa yükseldi. Bu işin aslını bilen var mı? Aradım ama bulamadım...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Müthiş bir karakter.

http://twitter.com/kartalanalizcom/status/866036491411238915
Bu sene bütün transferler takımı sahiplendi ama özellikle  Fabri,Talisca,Adriano 40 yıllık Beşiktaş'lı gibi Beşiktaş'ı sahiplendiler.Bir çok Beşiktaş'lı taraftardan daha iyi Beşiktaş taraftarı oldular.

Çevrimdışı mellfred

Beyler bir sorum var...

Geçen sezon, puan durumlarında ilk 5 takımın rengi, Avrupa'ya gidecekleri için farklı görünürdü. 5. sırada bitiren Osmanlıspor da UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti. Bu sefer 4 takım görünüyor. Oysa geçen sene Türkiye UEFA sıralamasında 11. idi, bu sene 10.'luğa yükseldi. Bu işin aslını bilen var mı? Aradım ama bulamadım...
5 takım yine gidecek kardeşim mesela Türkiye kupasını ilk 4 içindeki takım alırsa 5.'de Al'ye gidecek. Oldu ki kupayı          İlk 4 dışında bir takım aldı, atıyorum rize. O zaman 5. Değil Rize gider al'ye

Şu Abou'ya gittikçe daha çok ısınıyorum yani öyle bi seviyeye geldi ki Gomez'e hayır demem ama Aboubakar mı Gomez mi deseler Aboubakar'ın o meşhur dansını yapıp Aboubakar derim  :lol: :lol: Tabi Lyon maçında oynamayışı olimpiacos maçındaki gereksiz kırmızı kartını asla unutmayacam o olsaydı Ajax'la biz oynamıştık.

Çevrimdışı atalay

Sezon başından beri ötesinin ve berisinin bu kadar yanlış planlandığı, sıklıkla verilmemesi gereken rollere büründüğü, istediği oyunun fazlasıyla uzağında olan bir takımın en değerli parçası. Önemi buradan anlaşılabilir. İki sezon önce henüz geçen sezon ki rolü almadığında yaptığım tarif içerisindeki bazı eksikleri halen devam ediyor. Yine de takımın çehresini değiştiren ve oyunu anlatan oyuncu. @mellfred Ayrıca iki yıldır da bu takıma iyi kaptanlık ediyor, pazubent takmasına gerek yok.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

transition kelimesini hayatımda ilk defa duydum , burası halka açık bir ortam ve sende buranın değerli bir bireyisin , senden sadece daha anlaşılır konuşmanı bekliyorum , örnegin o  kelimenin tam karşılığı yoksa bile bunun ne anlama geldiğini açıklayabilirsin bir kaç kelime ile , bende anlarım ne demek istediğini , ama sen böyle yazınca anlaşılmaz oluyor çoğu zaman, sen eğer sozlerin insanlara yol göstersin dokunsun veya her neyse insanlarla etkileşim halindeysen çoğunluğa göre davranmalısın , bence

Klavyenizin ucunda sonsuz bir bilgi kaynağı var. Transition kelimesinin futboldaki anlamını araştırmanız şu mesajınızı yazmak için harcadığınız vakitten daha kısa sürer. Herşeyi hazır beklememek lazım.

Forumda @atalay gibi değerli bilgilere sahip insanlar olduğu için şanslıyız. Kendisini "yıldırma" çabanızı anlamış değilim. Mesajlarını anlamıyorsanız okumadan geçin. Ben de birkaç mesaj üstte @sozkul 'un belirttiği gibi Türkçe yazmasına rağmen neden bahsettiğini anlamadığım birçok yazarı okumadan geçiyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Deniz turuc, adem, aydin, musa kadroya katilmali. Verimsiz oyuncularin yerine, oturacak ve iyi antreman yapacak oyuncular lazim. Boyko pektemek veli milosevic pedro ersan demba taliska abu omer gelecegi bir sekilde tehlikede olan oyuncular. Bunlara nedense hocanin tercih etmedigi aras ve faydasIz olan mitrovic de eklenebilir. Maas olarak baksan 12-15 milyon yurodur abu ve taliska haric butceye yuku bu oyuncularin.
Hoca tercih etmiyorsa para da yoksa hocayi gondermek bile daha ekonomik bir coZum olur.

Ilginc bir transfer donemi bizi bekliyor.

Ilk transfer ise cok beklenmedik olacak zonk diye cikacak.

Atiba ve marselonun takim arkadasi. 3-4 mac ucu bir arada yaptilar psvde ama lens degil mertens de degil, zanka. 2012-13 sezonunda psv kadrosunu topluyoz yavas yavas. Yahu eyyy hollanda sen kimsin 5 sene geriden takip
Siradaki adli calismam

Çevrimdışı Çağatay

Ulan sampiyonluga sayili dakikalar kalmis artik biz burda kelimeler ve anlamlarini tartışıyoruz
Bir kelime bir islem oynayalim sıkıldıysak
Gecin beyler bu isleri
Onumuzdeki sezonun kadrosunu ve oyununu konusmaya baslayalim isterseniz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

ya canım kardeşim tabi ki anlıyorum ben bilmiyor muyum backup ne , tepkimi gösteriyorum , napim saldırayım mı adama :D
neden tepkini gösteriyorsun öyle bir hakkınmı var.
kimse senin anlayacağın bir şeyi yazmak zorundamı herkesin idrak farkı var.
anlamadıysan sorarsın kibarca farkı. backup birebir aynı kaliyede kopya demektir yedekte alt alternatifi.
backup oyuncuda hangisi as hangisi yedek diye bir kavram olmaz. aslında ikiside asdır. sadece oyun
ve rakibe göre biri tercih edilir.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan sampiyonluga sayili dakikalar kalmis artik biz burda kelimeler ve anlamlarini tartışıyoruz
Bir kelime bir islem oynayalim sıkıldıysak
Gecin beyler bu isleri
Onumuzdeki sezonun kadrosunu ve oyununu konusmaya baslayalim isterseniz
Sampiyon mu desem
Champion mu desem
Mahmut mu desem

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Abou dan kendim adına özür diliyor,ve sene başında kendisi hakkında aşırı olumsuz düşünen ben ve benim gibi düşünenleri tekrar tekrar utandırmaya devam etmesini diliyorum.İki ay önce başkanın Abou hakkındaki eski demeçlerini inşallah çoktan transfer etmemişizdir diye değerlendirirken şimdi ise umarım Başkan transferi çoktan bitirmiştir diyorum.Aferin Abou!

Çevrimdışı Yankee

@atalay bu forum için önemli bir değerdir. Anlamak istemeyenlerin veya okumak istemeyenlerin yapacağı şey çok basit. İnsanları buradan kaçırtmak için uğraşmayın.

Çevrimiçi Necmi

Allahım Biz muhteşem bir takımız
Kasımpaşa ya ilk golü attığımızda Oğuzhan ve aboubakar ın o Muhteşem paslaşması sonucu gelen gol o golü izledikçe izleyesim geliyor harika pas trafiği
İşte Beşiktaş bu Bu futbolumuzu hep devam ettirelim en az 5 sene daha şampiyonuz.
Ozzie ve aboubakar muhteşem paslaştı
bu biraz Tolgay farkı yanlız. Tolgayın 6 numaradaki dikine oyunu oziyi hücuma
dönük bir 8 numara haline dönüştürdü geride topu eveleyip gevelemedik bam bam bam
sene başından beri beklediğim oyunu anca sene sonu oynamaya başladık. büyük ihtimal seneye iyi bir sol stoperle
bu oyuna döneriz Atiba biraz daha az rol alır gibi duruyor. Bu şekilde atibayada çok fazla yük binmez.
Ozi rakip sahada zaman geçirdiğinde çok tehlikeli bir takım oluyoruz.

Çevrimdışı atalay

Onur Küçük

• Ziyaretçi

neden tepkini gösteriyorsun öyle bir hakkınmı var.
kimse senin anlayacağın bir şeyi yazmak zorundamı herkesin idrak farkı var.
anlamadıysan sorarsın kibarca farkı. backup birebir aynı kaliyede kopya demektir yedekte alt alternatifi.
backup oyuncuda hangisi as hangisi yedek diye bir kavram olmaz. aslında ikiside asdır. sadece oyun
ve rakibe göre biri tercih edilir.
Back up'un futbolda terim olarak en iyi karşılığı destek oyuncusu . Yabancı bazı terimlerin tam karşılığını bulmak zor. Sadece futbol için geçerli değil bu durum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu biraz Tolgay farkı yanlız. Tolgayın 6 numaradaki dikine oyunu oziyi hücuma
dönük bir 8 numara haline dönüştürdü geride topu eveleyip gevelemedik bam bam bam
sene başından beri beklediğim oyunu anca sene sonu oynamaya başladık. büyük ihtimal seneye iyi bir sol stoperle
bu oyuna döneriz Atiba biraz daha az rol alır gibi duruyor. Bu şekilde atibayada çok fazla yük binmez.
Ozi rakip sahada zaman geçirdiğinde çok tehlikeli bir takım oluyoruz.

Tolgay ın en büyük sıkıntısı öldürücü noktalarda takımı çaresiz bırakacak şekilde yaptığı top kayıpları onu bir çözebilse değeri baya artar. Hücum bölgesinde risk alıyor geçen bursa maçı 2 golde onun topu en son ve doğru anda çıkarması ile geldi ama savunmada garanti oynamayı öğrenmeli...Bugünde olağan şüpheli Tosiç ile aynı dk da bombaladılar da skora yansımadı Allah tan...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay ın en büyük sıkıntısı öldürücü noktalarda takımı çaresiz bırakacak şekilde yaptığı top kayıpları onu bir çözebilse değeri baya artar. Hücum bölgesinde risk alıyor geçen bursa maçı 2 golde onun topu en son ve doğru anda çıkarması ile geldi ama savunmada garanti oynamayı öğrenmeli...Bugünde olağan şüpheli Tosiç ile aynı dk da bombaladılar da skora yansımadı Allah tan...
Bugun seri bombaci vardi. Taliska bi o kaleye bi bu kaleye bombaladi.
Tosicle tolgaya sira gelmedi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bugun seri bombaci vardi. Taliska bi o kaleye bi bu kaleye bombaladi.
Tosicle tolgaya sira gelmedi.

o Talisca yı zaten yazın kulüp gönderse yanıma da 4-5 kg kas aldırsam ona  4.dk omuz koyamıyor rakibe geri geri yalpalıyor bir de yedirdi golü...

Çevrimdışı mylife1903

o Talisca yı zaten yazın kulüp gönderse yanıma da 4-5 kg kas aldırsam ona  4.dk omuz koyamıyor rakibe geri geri yalpalıyor bir de yedirdi golü...
Hakem asist yapti orda yahu taliska kumanda kontrolu ile patlatti uzaktan.
Hakemden gol yemistikde asist ilk kez oldu galiba

Çevrimdışı Çağatay

Sampiyon mu desem
Champion mu desem
Mahmut mu desem

Mahmut benim icin de makul
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hakem asist yapti orda yahu taliska kumanda kontrolu ile patlatti uzaktan.
Hakemden gol yemistikde asist ilk kez oldu galiba

feto bitince lobisi azaldı gs nin e fb de artık basket seviyor direk gol attıracak güçleri kalmadı anca asist yaptırabiliyorlar  :D hakem baya zorladı ama gücü yetmedi bir Akçay değil sonuçta...

Etiketler: