Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Challenge" örneğin.
Bu daha uzar gider , kendi icinde cok geniş bir dil bir cok kelimenin bir cok anlami var lakin yabanci bir cok kelimenin tam karsiligi yok az oncede dedigim gibi Google translete ve sözlükler bile aslinda bu yuzden sacma sapan çeviriyor turkce - Yabancı kelimeleri
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

"Challenge" örneğin.
Vinir gelimesinin de tam turkce karsiligi yok galiba

Çevrimdışı Berat

Bu daha uzar gider , kendi icinde cok geniş bir dil bir cok kelimenin bir cok anlami var lakin yabanci bir cok kelimenin tam karsiligi yok az oncede dedigim gibi Google translete ve sözlükler bile aslinda bu yuzden sacma sapan çeviriyor turkce - Yabancı kelimeleri

Her dilin ayrı zenginliği, güzelliği.

Her dilin ayrı zenginliği, güzelliği.
Oyle tabi mesela bir koydum diyorsun 4-5 farkli anlama geliyor böyle de bir dil aslında türkçe nereye cekersen :evillol:

Çevrimiçi 38life

Vincent Aboubakar

11 Sağ ayak
5 Sol ayak
2 Kafa vuruşu

18 güzel gol
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 23:27:55 38life ]

Çevrimdışı atalay

Güzel kardeşim. @Ensar Zaten iki yılı aşkın süredir oyunu anlatırken bunun ne olduğunu fazlasıyla yazdım. Her seferinde yeniden uzun uzadıya bunu yapmak mümkün değil. Futbolda buna en yakın ifade, içinde oyun geçişlerinin de olduğu "dönüşüm-dönüşme" kelimeleri olabilir. Fakat bu da direkt karşılığı değil. İlaveten tek başına pek de bir şey ifade etmiyor.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 23:33:36 atalay ]

Ahmet Nur Çebi: "Arzu ettiği takdirde Şenol hocamızla devam edeceğiz. Onun da bizimle devam etmek istediğini düşünüyorum"

Şenol Günel iki sezonda Beşiktaş ile 66 lig maçına çıktı ve 2,27 puan ortalaması yakaladı. Beşiktaş tarihinin en yüksek puan ortalaması

Nice BesiktAsk li yıllara iyiki doğdun Marcelo Guedes !

Marcelo Guedes’in doğum günü, dört gollü Kasımpaşa galibiyetinin ardından soyunma odasında kesilen pastayla kutlandı.

Çevrimdışı arda

Vinir gelimesinin de tam turkce karsiligi yok galiba

Vardı aslında eskiden; cha-cha ama o da oldu pa-cha-vra neyse ekmeğimizi yedi suyumuzu içti kendisine, play-out maçlarında başarılar dileriz.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 'TaNeR'

Deniz Türüc'ü alıyormuşuz diyolla...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Her başarılı forvet'in arkasında ozzy var :)

Çevrimdışı ferdi1903

doberman neler zirvalamis öyle ya, fikret baskan abdullah avciyi istiyormusda

senol hocaya pek istekli deilmiste, senol hoca seneye yokmusda

Çevrimdışı mylife1903

doberman neler zirvalamis öyle ya, fikret baskan abdullah avciyi istiyormusda

senol hocaya pek istekli deilmiste, senol hoca seneye yokmusda
Hayaller hayaller
Daha yeni basliyoz

Çevrimdışı arda

Kayseri maçında uyuk uyuz hareketleri gocok etmişti ama @Necmi abi o kadar da abartı bişey yapmadı demişti. Topları iyi kesiyor, olur da Q7 felan giderse mazallah katkısı olabilir, alınsın uygundur.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Gokhan-

Süper olur, sezon biter bitmez gelsin başlasın.
Ülke içinden istediğim futbolcuların başında geliyor kendisi..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sercan Dikme den gelişmeler geldi
Sercan Dikme : Talisca ya 25 milyon euro luk teklif olmadığı için Talisca kalacak Tüm planlar önümüzdeki sezon talisca üzerine yapılıyor aynı zamanda Wolfsburg Avrupa kupalarına gidemediği için Gomezin sene sonu sözleşme fesih bedeli 500 bin euro
Beşiktaş Sene sonu Gomez i almaya çalışacak.

Çevrimdışı mylife1903

Deniz turuc, adem, aydin, musa kadroya katilmali. Verimsiz oyuncularin yerine, oturacak ve iyi antreman yapacak oyuncular lazim. Boyko pektemek veli milosevic pedro ersan demba taliska abu omer gelecegi bir sekilde tehlikede olan oyuncular. Bunlara nedense hocanin tercih etmedigi aras ve faydasIz olan mitrovic de eklenebilir. Maas olarak baksan 12-15 milyon yurodur abu ve taliska haric butceye yuku bu oyuncularin.
Hoca tercih etmiyorsa para da yoksa hocayi gondermek bile daha ekonomik bir coZum olur.

Ilginc bir transfer donemi bizi bekliyor.

Ilk transfer ise cok beklenmedik olacak zonk diye cikacak.

Atiba ve marselonun takim arkadasi. 3-4 mac ucu bir arada yaptilar psvde ama lens degil mertens de degil, zanka. 2012-13 sezonunda psv kadrosunu topluyoz yavas yavas. Yahu eyyy hollanda sen kimsin 5 sene geriden takip

Sercan Dikme den gelişmeler geldi
Sercan Dikme : Talisca ya 25 milyon euro luk teklif olmadığı için Talisca kalacak Tüm planlar önümüzdeki sezon talisca üzerine yapılıyor aynı zamanda Wolfsburg Avrupa kupalarına gidemediği için Gomezin sene sonu sözleşme fesih bedeli 500 bin euro
Beşiktaş Sene sonu Gomez i almaya çalışacak.
Benim kafam cok karıştı açıkçası

Gomezi cok seviyorum ama Aboubakar sezon basindan bu yana boyle oynasaydi minimum 20 - 22 Gol atardi seneye cok daha iyi olacağını düşünüyorum

Aboubakar kalsin..

Bide Baba yi belese aldik mi tamamdir

Çevrimdışı mellfred

Her başarılı forvet'in arkasında ozzy var :)

Bu çocuğu beğenmeyenler var,  ki benim nazarımda onlar futbol akılsızlarıdır
Bir üçgen varsa eğer iç açılarından biri muhakkak oğuzhandır.

Çevrimdışı mellfred

Gomezi cok seviyorum ama Aboubakar sezon basindan bu yana boyle oynasaydi minimum 20 - 22 Gol atardi seneye cok daha iyi olacağını düşünüyorum

Aboubakar kalsin..
Hem gomez hem abuo olabilir.  Nihayet biz artık eski Beşiktaş değiliz

Çevrimdışı mellfred

Güzel kardeşim. @Ensar Zaten iki yılı aşkın süredir oyunu anlatırken bunun ne olduğunu fazlasıyla yazdım. Her seferinde yeniden uzun uzadıya bunu yapmak mümkün değil. Futbolda buna en yakın ifade, içinde oyun geçişlerinin de olduğu "dönüşüm-dönüşme" kelimeleri olabilir. Fakat bu da direkt karşılığı değil. İlaveten tek başına pek de bir şey ifade etmiyor.
cruyff'un dediği gibi "anlamanızı isteseydim daha açık anlatırdım"
İnsanlar tarafından anlaşılmak zorunda değildin. yazmaya devam et okuyanın muhakkak olacaktır

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar kalsin..

Bide Baba yi belese aldik mi tamamdir
Aboubakar kalsın da gomezin gelip gelmemesi beni pek enterese etmiyor
Aboubakar gibi bir oyuncuyu kaybetmemeliyiz çok hırçın atletik rakip savunmayı yoruyor yıpratıyor stoperlerin korkulu rüyası
İyi bi Demba Ba gomezi aratmaz naçizane görüşüm.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2017, 00:04:05 PrisonBreak ]

Etiketler: