Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150934 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Senol gunes boyle ciksin maca, cocugumu keserim mumkun degil

Dur be sen de abi, transfer dönemi geliyor o zamana saklayın çocukları.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Şu maçı gerilmeden göbeğimizi kaşıya kaşıya rahat bir şekilde izleriz inşallah.
Konya maçı gibi döve döve başlasak ilk yarıda 3 atsak, sonra Allah ne verdiyse.
2 senedir burnumuzdan getirdiler, bu sezonun ilk maçında 1 buçuk pozisyonda 2 gol bulup bizi yendi adamlar ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba kadroya alınmamış diyorlar. O zaman Tolgay - Oğuzhan izleyeceğiz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

abi yeğenim duraydı iyiydi, çocuğa dokunma evde kesecek başka kimse yok mu  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şu maçı gerilmeden göbeğimizi kaşıya kaşıya rahat bir şekilde izleriz inşallah.
Konya maçı gibi döve döve başlasak ilk yarıda 3 atsak, sonra Allah ne verdiyse.
2 senedir burnumuzdan getirdiler, bu sezonun ilk maçında 1 buçuk pozisyonda 2 gol bulup bizi yendi adamlar ya.

bu yıl özelinde bana en çok koyan maçtır aklıma geldikçe fıttırıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bi stoper peşinde koşuyormuşuz heryerde bu haber dönüyor  :bandit: önemli bi stoper oldugu yazılıp çiziliyor...

Çevrimdışı Gokhan-

bu yıl özelinde bana en çok koyan maçtır aklıma geldikçe fıttırıyorum.
Aynen öyle abi, puan kaybettiğimiz çoğu maçta hak ederek yenildik bu yüzden dokunmadı, ama şu maça ayar olmuştum.
Hücum anlamında fena değildik ama yine şansımız tutmamıştı bu yüzden yine gerginim.

Çevrimdışı Gokhan-

bi stoper peşinde koşuyormuşuz heryerde bu haber dönüyor  :bandit: önemli bi stoper oldugu yazılıp çiziliyor...

Costacurta   :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle abi, puan kaybettiğimiz çoğu maçta hak ederek yenildik bu yüzden dokunmadı, ama şu maça ayar olmuştum.
Hücum anlamında fena değildik ama yine şansımız tutmamıştı bu yüzden yine gerginim.
Balik mac fazla kazanamadik bu sene. Gecen sene mesela gomezle sosanin aldigi balik kaclar coktu

Bu sene bir rize macina ekstra 2 puan yazarim baska yok.

Bu sene en uzuldugum mac gencler maci deplasmandaki ve birazda karabuk maci, cok kritik maclardi.

Çevrimiçi 38life

Bugün Oğuzhan - Tolgay - Talisca 3lüsünü seyredeceğiz. Kasımpaşaya Tecavüz zamanı...

Çevrimdışı Gokhan-

Balik mac fazla kazanamadik bu sene. Gecen sene mesela gomezle sosanin aldigi balik kaclar coktu

Bu sene bir rize macina ekstra 2 puan yazarim baska yok.

Bu sene en uzuldugum mac gencler maci deplasmandaki ve birazda karabuk maci, cok kritik maclardi.

Deplasmanda ki gençler maçında ne oynadığımızı tam hatırlamıyorum da Karabük maçında hakemin etkisi olsada dibine kadar hak etmiştik yenilmeyi.
Ahmet Şahin gibi kötü bir kaleciyi çalıştırdık maç boyu yumuşak ortalarla.
Yani lafın kısası, kötü oynadığımız maçlarda hak ettiğimizi bulduk abi dediğin gibi ballı değildik pek  :)

Çevrimiçi 38life

Biletlerde son durum ne? Boş tribünlere mı oynuyoruz akşam ?

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan Tolgay Talisca 3'lüsünü ilk kez mi bir arada izleyeceğiz? Daha önce görmüş müydük? Görmedik sanırım.

Çevrimdışı abdusta

Çocuk kurtuldu,sakatlığı nedeniyle Atiba kadroda yok

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Deplasmanda ki gençler maçında ne oynadığımızı tam hatırlamıyorum da Karabük maçında hakemin etkisi olsada dibine kadar hak etmiştik yenilmeyi.
Ahmet Şahin gibi kötü bir kaleciyi çalıştırdık maç boyu yumuşak ortalarla.
Yani lafın kısası, kötü oynadığımız maçlarda hak ettiğimizi bulduk abi dediğin gibi ballı değildik pek  :)

gençler maçının ilk devresi bu yılki klasiğimiz olan çöpe giden ilk yarı şeklinde geçmişti ama ikinci yarı galibiyeti hak eden bir oyun oynamıştık. karabük maçı tam rezaletti ama maç başında o penaltıyı vermeyen hakeme yazarım ben yenilgiyi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Siyah beyazlılar, bu akşam saat 19:00'da Kasımpaşaspor'u konuk edeceği maça siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 12:08:01 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siyah beyazlılar, bu akşam saat 19:00'da Kasımpaşaspor'u konuk edeceği maça siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak.
İşte bu :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

bu hafta 18e giremeyen atibayı geçen hafta 11 başlatmak hocanın hatasıydı ve belki de bu maçı kaçırmasına neden oldu.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Hayat memat maçı...Alırsak konumumuzu sağlamlştırıp kısmen rahatlıyoruz aksi durumu yazmaya parmaklarım bile gitmiyor...

Çevrimdışı taner37

Kadro değişikliği kanatsız taktik heveslerinizi seneye saklayın lütfen
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Yüzde 90

Mangala

Sol ayaklı sol stoper

Sol stoper diyenlerin gözü aydın inşallah
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Satılmamış 400-500 civarı bilet var tüm kategorilerde.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: