Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149836 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizi bu hırs ŞAMPİYON yapacak Gökhan Gönül sakat olmasına rağmen adelesini tuta tuta gole sevinmeye gidiyor. 

İşte takım ruhu💪🏆🏁

Adam gibi adam çok yakıştı Beşiktaş'ımıza  :claps: :claps:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

maçı hepimiz izledik q7nin sırta gelen tabanına kimse kırmızı vermez pozisyonun nasıl geliştiği ortada anlık bir temas ve dokunuş şeklinde bir eylemdi öte yandan 24 de birlo 29da sivok atılsaydı da farklı şeyler konuşulurdu. o olsaydı bu olsaydı noktasından bakmak tümüyle yanlış aslında. koyduk mu? evet. ben o noktadayım abi  :D
Maçı izlerken Q7 dışarı alındığı esnada arkadaşa dedim üç maç kaldı diye. Dur abi dedi 1-0 daha maç bitmedi. Ben maçı demiyorum Q7'nin son üç maçı dedim, güldük. O sorumsuz hareketlerine de çok kızdık. Ancak yayıncı kuruluşun hazırladığı geniş özeti görünce şampiyonluk kupası kaldırılana dek benim için Q7 dahi melektir. Zamanı geldiğinde kritiği yapılır...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı taner37

https://twitter.com/Fener10line/status/864524425525383168
Fener küme düşmemeye oynamış eskiler De en kötü Fenerbahçe o zamanlardı. Daha geçen sene 70 milyon Euro ya oyuncular alıp tarihin en iyi kadrosu kurduk dediler iki senedir father ı alıyorlar.. böyle şeylerle kendi egolarini tatmin ediyorlar..😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂

Aynı Fransızların hala UEFA kupasını yıl dönümü kutladığı gibi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçı izlerken Q7 dışarı alındığı esnada arkadaşa dedim üç maç kaldı diye. Dur abi dedi 1-0 daha maç bitmedi. Ben maçı demiyorum Q7'nin son üç maçı dedim, güldük. O sorumsuz hareketlerine de çok kızdık. Ancak yayıncı kuruluşun hazırladığı geniş özeti görünce şampiyonluk kupası kaldırılana dek benim için Q7 dahi melektir. Zamanı geldiğinde kritiği yapılır...

aynen katılıyorum abi  :ok:

Bugün maçın öyküsünü izledim yine bursanın bize yaptığı şeyler yok.

Uzun özeti özledim 10 küsür dakika belki orda vardır oraya bile koymamışlar.

Q7'nin yaptığı sırta tekme ayağa basıp hakemi alkışlaması filan hepsini net koymuşlar.

1.ci golde cenk'in faul yaptığını göstermek için elli kere yine aynı pozisyonu koymuşlar.

Bursanın 1 tane faul'unu koymamışlar ne Tolgay'a çift dalma ne babel'e yapılan ne beck'e yapılan ne Q7'ye yapılan ne Adriano'ya yapılan ne sahaya atılan maddeler hiçbirşey yok.

Çevrimdışı taner37

Kasımpaşa da bayağı eksik varmış.. Kasımpaşa dengimiz olmasa bile şansımızın tutmadığı takım.. adem ve Turgut yokmuş kesin. Pavelka sakatlanmış.. daha eksikler de varmış.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

mylife geldi aklıma yatağa yansımadı derdi şimdi buna :D
Q7 nin teşebbüs çok ağır görünsede ayağını değdiriyor.
zaten kendisi de demiş gerçekten vursam sahada değil hastanede olurdu.
alkış pozisyonunda da tribünleri alkışlıyor hakemi değil uğultuyla kart görmesine sebep oldukları için.
yaptıklarının hepsi arıza 2 defa kırmızı gösterseler kimse bir şey diyemezdi.
q7 seneye kesinlikle olmamalı delirtti beni maçta.
bizim tepkimiz medaya yayıncı kuruluşa.
nerdeyse uzaydan çekilmiş görüntüler koydular q7 nin.
ama bizimkilerin ayaklarının biçildiği pozisyonlar yok...
3-4 kirmizi diye basladi erman programa sonra zor bela cift sari buldu falan filan.
Hepsi sacma sapan algilar
Licktivi genis ozet koymus o ozette bursaspor faulu yok bir tane bile
Bursa meydan muhaberesi oldu resmen herifler oyle kostu 2 oyunculari sakatlandi kramp falan girdi adamlara gene sokusturduk iki tane.
Bu hafta acisi daha fena cikacak bursadan bu macin.

Macin sertlestigi nokta birlonun oguzhana girisiydi o poziyonda durdurup sariyi verse hakem mac daha sakin gecerdi.

Çevrimdışı mylife1903

yanlız 18. dakikada kırmızıyı görseydin sonraki olaylar gelişmezdi
90 dakikaya bakıp böyle bir mantık yürütmek yanlış olur. 18. dakikada 10
kişi kaldığında maçın hikayesi başka yazılırdı.
Bu tepkileri neden fb macinda taliskaya gostermedin abi, taliska parnagi cekince kirmizi gorurdu falan filan mac giderci cart curt kimse yazmadi, bu tutarlilik olmadikca oyuncu gomulur.
Bak ben tosice abuya kirmizi gorduler diye kizdim mi hic? Hic birine tek kelime etmedim mesela
Sadece duzgun kafa koyamadilar diye kizdim
Sen quaresmaya kiz ama taliskaya kizma oyle olmazki canim,
Taliska averel dalton gibi parnak cekiyor ya kirmizi gorse....

Çevrimdışı mylife1903

maçı hepimiz izledik q7nin sırta gelen tabanına kimse kırmızı vermez pozisyonun nasıl geliştiği ortada anlık bir temas ve dokunuş şeklinde bir eylemdi öte yandan 24 de birlo 29da sivok atılsaydı da farklı şeyler konuşulurdu. o olsaydı bu olsaydı noktasından bakmak tümüyle yanlış aslında. koyduk mu? evet. ben o noktadayım abi  :D
Santrasi yapilmayinca golun taraftar sakinlesemedi abi
Erken gelmek lazim bazen

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 14:10:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
3-4 kirmizi diye basladi erman programa sonra zor bela cift sari buldu falan filan.
Hepsi sacma sapan algilar
Licktivi genis ozet koymus o ozette bursaspor faulu yok bir tane bile
Bursa meydan muhaberesi oldu resmen herifler oyle kostu 2 oyunculari sakatlandi kramp falan girdi adamlara gene sokusturduk iki tane.
Bu hafta acisi daha fena cikacak bursadan bu macin.

Macin sertlestigi nokta birlonun oguzhana girisiydi o poziyonda durdurup sariyi verse hakem mac daha sakin gecerdi.
https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/864752237872128000
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yankee

Sayın forum sakinleri, ilk defa böyle bir talepte bulunacağım. Geçen sene Kayserispor maçından beri stada gidemedim, işin kötüsü bu sene arzu ettiğim maçlara bilette bulamadım. Eğer ki gidemeyecek olan birisi varsa ve ben de biletler satışa çıktığında bilet bulamazsam bir gönüllünün biletine talip olabilirim.

Biliyorum ki burada bilet transfer konuları konuşulmuyor. Eğer yardımcı olabilecek birisi varsa özelden mesaj atsın ki  konuyu da burada devam ettirmemiş oluruz.  :ok:

Tabi ki de bilet bulamadım her zamanki gibi..
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2017, 14:31:28 Yankee ]

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle haticeye değil neticeye bakalım
öyle söylememdeki maksat insanlar hep kendi penceresinden bakmasın
tarafsız gözle değerlendirip öyle yorum yapmak lazım diğer türlü insan
kendisini hataya sürükler.
Bülentin eyyam günü olsaydı quaresmaya o kırmızı çıkardı. en lanet hakemle
oynuyorsun bu haraket yapılmaz. biz bülonun nelerini gördük sen buna kırmızı
verilmez diyorsun bunun yönetiminde tekme yiyip sonra kırmızı gören oyuncularımız
var. En tiksindiğim hakemdir ama bize karşı bu sene melek gibi.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 14:13:30
Tabi ki de bilet bulamadım her zaman ki gibi..
bitti mi yoksa.
renkli medyada taraftar yönetime isyanda haberleri yapılıyordu 130 tl en düşük bilet olur mu diye...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı benyv-

Aboubakar'ın son dönemdeki performansı yüzünden biraz ben de U dönüşü yapmış bulunmaktayım. Bu adamdan golcü olmazlara kadar getirilmişti iş ilk başlarda. Bitiriciliği kötü dediğimiz adam neredeyse her maç gol atıyor artık. Asist de yaptı üstelik. En önemlisi de Cenk'in sprint'siz ve durağan oyunundan sonra Abou'yu izlemek bana keyif veriyor kendi adıma konuşacak olursam. Ben 3-4 m euro bile verilmez diyordum, u dönüşü yaparak 5-6 m euro bonservisi hak ettiğini düşünüyorum şu anda. Zaten daha yukarısını istesek de veremeyiz gibi.  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

way arkadaş anında bitti biletler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

mylife geldi aklıma yatağa yansımadı derdi şimdi buna :D
Q7 nin teşebbüs çok ağır görünsede ayağını değdiriyor.
zaten kendisi de demiş gerçekten vursam sahada değil hastanede olurdu.
alkış pozisyonunda da tribünleri alkışlıyor hakemi değil uğultuyla kart görmesine sebep oldukları için.
yaptıklarının hepsi arıza 2 defa kırmızı gösterseler kimse bir şey diyemezdi.
q7 seneye kesinlikle olmamalı delirtti beni maçta.
bizim tepkimiz medaya yayıncı kuruluşa.
nerdeyse uzaydan çekilmiş görüntüler koydular q7 nin.
ama bizimkilerin ayaklarının biçildiği pozisyonlar yok...
iyide o haraket futbol dışı hakem kart göstermek için doktor raporu beklemiyor
orda rakip oyuncu kendisini yere atsa o kırmızı çıkar allahtan rakipte
kötü niyetli değildi. Dikkatli izlersen hırsla topu tribünlere atıp sinirle ayağını kaldırıp
rakibin sırtına koyuyor.kırmızı falan geçtim sen hücum esnasında bunu oziye
kızıp yapıyorsun oyunu takımı geriyorsun kimsin sen o yaptığı bütün beşiktaşa
terbiyesizlikdi takımada ihanetti.
Alkış kısmınada gelince kime yaptığı önemli değil sarıdan sonra alkışlarsan işin biter
yan hakem attırmaya uğraştı. Bülonun eyyam günü değildi.
Benim tanıdığım bülo quaresmayı 3 kere haklı yere 3 kerede eyyam la atar gene atardı.
hadi bileğe basma haraketini oyun gereği diyelim ama bir haraketi daha var
düşen bursalı oyuncuya basmaya çalışıyor. ıskalıyor ama ıskalamasa adamı sakatlar
vicdansızca bir haraket bu

Çevrimdışı kyiv

Quaresma önümüzdeki yıl kalırsa ki ihtimal vermek istemiyorum bu seneki kadar müsamaha görmeyecektir hatta genel olarak hakemlerde Beşiktaşa müsamahalı davranmayacaktır. 3. sene şampiyonluk demek farkın daha da açılması demek. Şampiyon olduktan sonra bu konuları konuşmamız lazım ama stratejik açıdan seneye quaresma olmamalı. Zaten rakiplerin, basının, düşmanların gözü üzerimizde iken quaresma gibi bir el bombası ile yola çıkmak çok büyük risk.

Çevrimdışı Yankee

bitti mi yoksa.
renkli medyada taraftar yönetime isyanda haberleri yapılıyordu 130 tl en düşük bilet olur mu diye...

Vallahi sisteme 14:01 de girdim denedim ve yoktu. Tabii bu bahsettiğim son 3 kategori. Diğerlerine de yüklenme olmuştur muhtemelen.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ceza alan taraftara ait biletlerden başkasına veya kulübe yarın 16.00 ya kadar devredilmeyen biletler kulüp tarafından satışa çıkarılacakmış. Bir kısım bilet satışa çıkabilir yarından sonra

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 14:32:37
Vallahi sisteme 14:01 de girdim denedim ve yoktu. Tabii bu bahsettiğim son 3 kategori. Diğerlerine de yüklenme olmuştur muhtemelen.
ucuz kategorilere tekrar tekrar girip bloklara bak devreden veya alamayanların ki tekrar açılıyor.
pahalı yerlerde çok var bilet...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Bu tepkileri neden fb macinda taliskaya gostermedin abi, taliska parnagi cekince kirmizi gorurdu falan filan mac giderci cart curt kimse yazmadi, bu tutarlilik olmadikca oyuncu gomulur.
Bak ben tosice abuya kirmizi gorduler diye kizdim mi hic? Hic birine tek kelime etmedim mesela
Sadece duzgun kafa koyamadilar diye kizdim
Sen quaresmaya kiz ama taliskaya kizma oyle olmazki canim,
Taliska averel dalton gibi parnak cekiyor ya kirmizi gorse....

Benim kızma niyetim ihaneti adam 45 dakika boyunca kendini attırmaya uğraştı maçla oyunla
kazanmayla alakası yoktu. Ben kırmızı gördü diye tepki koymuyorum maç boyu görmeye çalıştı diye
tepki gösteriyorum kalmış 3 maçımız kimsenin bu tip haraketlerine müsammaha gösterilmez herkes
rakip şöyle böyle yaptı diyor bize ne yaptı bitti gitti bir daha oynayacakmıyız yok ama kendi oyuncum yaptığında
hem sahada eksiliyor hem bir sonraki maçta eksiliyorum çifte zarar elbette eleştireceğim gömeceğimde
şampiyonluğa 3 maç kaldı Biz biliçle son haftalarda şampiyonluğu bu sebeplerden verdik.
bu maç görmedi şimdi önümüzde kasımpaşa var ve hakem önyargılı çıkacak maça kasımpaşa maçında
quaresmanın sahadaki varlığı risk oldu artık ötesi varmı. Kasımpaşa gibi bir takıma karşı on kişi
kalırsan şampiyonluğu verirsin sadece maçı değil böyle bir risk alınırmı şu yaptılarına bak ya
bir hafta sadece quaresma konuşuluyor hakkımızla aldığımız galibiyete bile gölge düşürdü.

Çevrimiçi Necmi

way arkadaş anında bitti biletler
daha cezalı biletler satışa çıkmadı yarın dörtten sonra satılacak 5-6 bin bilet satışa çıkar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

@mylife1903  maçın son anlarında Beck'e yapılan saldırıyı Bursalı topçular Raketçiye yapmaya kalkışsaydı o köşede ne olurdu ?  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2017, 14:45:02
@mylife1903  maçın son anlarında Beck'e yapılan saldırıyı Bursalı topçular Raketçiye yapmaya kalkışsaydı o köşede ne olurdu ?  :evillol:
forumda herkes mylife'a orta kesiyor :D
beck'e faul çalmadı bile ayrıca aynı yerde Q7 de yerde tekmelendi topla karışık...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İsmail Özyurt

forumda herkes mylife'a orta kesiyor :D
beck'e faul çalmadı bile ayrıca aynı yerde Q7 de yerde tekmelendi topla karışık...
Q7 bir pozisyon içinde yanlış saymadıysam 3 tekme yedi. Beck'i garibim yere yatırıp baya tekmelediler. Yan hakem girince araya hah dedim artık bi zahmet müdahale edip bizim çocuğu kurtaracak, ne gezer. Maç içinde o kadar art niyetli faulün içinde benim en çok zoruma giden Beck'e yapılan acımasızlıktı. :steamed:

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Karizma seni kırıcı yorumları okuyormusun!!
Dünkü maçta en iyi oynayanlar biriydin hele ilk yarı bir tek sen vardın.
Eger düşük performansın olsaydı Şenol hocan seni oyundan alırdı
Sen topu rakibe çarptırıp korner yapmak için topa vuruyorsun kalkan ayağına Bursalı oyuncu sırtını dayıyor
buna rağmen ayağını çekiyorsun formasına dokunuyor zaten hakem posizyonu süzmüş kasıt yok
Diğer posizyonda Sen topa hamle yapıyorsun Bursalı ayağını senin ayağının altına sokuyor

Ses bombasına,çakıya,taşa Maruz kalan sen,sana atılan tekmelerin sayısını tutamadım
hala sana neden sarı-kırmızı kart verilmedi diye içimizdeki Erman Toroglu formatındaki arkadaşlar veryasın ediyor

Sen dünya Yıldızısın FIFA nın hakemlere talimatı dogrultusunda oyun içinde az farklada olsa seni kollayacaklar

Dun Dalya dedin,nice 100uncu Beşiktaş maçlarına..!!

Saygılar
16.mayısda yazmıştım

Karizmanın demeci 17mayıs
Alıntı
Bursaspor-Beşiktaş maçında Jorquera'ya yaptığı hareket nedeniyle tepki çeken Ricardo Quaresma, o pozisyonla ilgili açıklamada bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre Portekizli futbolcu, kasti bir hareketi olmadığını savunarak, "Jorquera'ya görüntülerdeki gibi tekme atsaydım o şu anda hastanede olurdu. Jorquera, pozisyon gereği benim önüme geçti. Ayağımı kaldırmış bulunduğum için onun beline vurmuş gibi gözüktü" dedi.

Kendisinin de her maçta çok sayıda tekme yediğini belirten Quaresma, "Diz kapaklarımın altından sürekli itibaren darbeler alıyorum. Jorquera'ya kesinlikle kasti faul yapmadım. Sakatlıkların ne demek olduğunu biliyorum. Futbol yaşamımda meslektaşlarıma hiç futbol dışı hareket yapmadım” diye konuştu.

Saygılar

Anlaşıldığı üzere "Quaresma é inocente " diyorum

Etiketler: