Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163511 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Rasim

kombinelerin normal satisi ne zaman basliyor arkadaslar :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı LuceGel

Beşiktaşımızın maçı olmayınca zamanda geçmiyor nerde o hafta 2 maçımızı seyrettiğimiz günler. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Maçı izlemeye başlıyorsun bir bakıyorsun Atiba Trabzon maçı öncesindeki formuna dönmüş.  :ishock: 

Çevrimdışı tangaz

tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı taner37

Avrupa maçı falan yoksa bir takım neden pazartesi maç oynar..  yap pazar günü oynansın hafta sonu olsun bitsin..
Şampiyon Beşiktaş

Cenk
Abuobakar
Ömer
Demba ba

Toplam : 40 gol 5 assit.

Çevrimdışı taner37

Gazete de gördüm de Mustafa pektemek maçtan sonra pek mutlu sevinçten takımla beraber kutlama yapmış. Oynasın golünü atsın eyvallah ama bari sevinme be kardeşim. Sergen Yalçın Kayseri maçında gördük mesela..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Gazete de gördüm de Mustafa pektemek maçtan sonra pek mutlu sevinçten takımla beraber kutlama yapmış. Oynasın golünü atsın eyvallah ama bari sevinme be kardeşim. Sergen Yalçın Kayseri maçında gördük mesela..
Gol atmış galip gelmiş neden sevinmesin.

Çevrimdışı taner37

Gol atmış galip gelmiş neden sevinmesin.
Allah korusun onun attığı golle şampiyon olsa Başakcity sonra bu kulübe tekrar nasıl gelecek? Ben demiyorum ki gol atmasın falan atsın ama biraz Beşiktaş'a yakışır şekilde yaşasın sevincini..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir haricinde oyun olarak bize üstün sağlayabilecek bir takım şu an ligimizde mevcut değil, ama Fener maçında gördük öyle ciddiyetsizliği 2. lig takımı da olsa affetmez. 7 puanlık rehavet 2 haftada işleri tersine çevirdi. Taraftar için değil futbolcu kadrosu için söylüyorum. Psikolojik olarak iyi hazırlanmazlarsa, 4 haftada tüm sezon elimizden kaçabilir. Fazla rehavet iyi değildir, bursa maçı da en az 2 farkı bulana kadar rahat geçmez. Hayırlısı..

Çevrimdışı hasann

Herkese selam uzun süredir foruma giremiyordum şunun şurasında 4 hafta kalmış herşeyi anlarımda 7 puandan geriye düştük taraftardaki şu ciddiyetsizliği anlayamıyorum . :akuma:
Abi ne yapalım ciddi olması gereken topçular.Taraftarın gereksiz strese girmesine gerek yok bizi bu duruma sokan oyuncular kendileri çıkaracaklar.Bu takım 3-0 gerideyken bile alkışlandı,geçen hafta Fb'den son saniye golü yediler alkışladık.Daha ne yapalım

1.cisi haberin kaynağı sabah turkuaz grubu biz bu medya grubunu burda protesto yaptık.
2.cisi yarın çok önemli bir maçımız var burda paylaşıp bunların ekmeğine yağ sürmeye ne gerek var bunların istedikleride bu ?
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2017, 17:53:27 Tolga ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakşehir haricinde oyun olarak bize üstün sağlayabilecek bir takım şu an ligimizde mevcut değil, ama Fener maçında gördük öyle ciddiyetsizliği 2. lig takımı da olsa affetmez. 7 puanlık rehavet 2 haftada işleri tersine çevirdi. Taraftar için değil futbolcu kadrosu için söylüyorum. Psikolojik olarak iyi hazırlanmazlarsa, 4 haftada tüm sezon elimizden kaçabilir. Fazla rehavet iyi değildir, bursa maçı da en az 2 farkı bulana kadar rahat geçmez. Hayırlısı..
Bursa maçında ilk golü belki de 2. golü attıktan sonra anlayacağız ne kadar ciddiye aldıklarını. Aynı sabıkalı isimler bilindik lakayt , sorumsuz oyunlarına devam edeceklerse  sonraki 3 hafta bizim için pek kolay geçmeyecek ya da Hoca bu lakayt , sorumsuzca oynayanlara gereken önlemi alacak .

Çevrimdışı 38life

Tolgay Arslan ikinci kez baba oldu.

Çevrimdışı Librarius

Bursaspor ne kadar bilet satti acaba? Stadyum dolu olur mu sizce?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bursaspor ne kadar bilet satti acaba? Stadyum dolu olur mu sizce?
Sanmıyorum en fazla 25.000 kisi falan olur oda en fazla
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fuat

Çevrimdışı 38life

Osmanlıspor da iyice dibe vurdu. Kendi sahanda 4-0 kaybetmek nedir yahu? Osmanlı maçından zaten eminim ama iş olur da son maça kalırsa hiç zorlanmayız bence. Şampiyonluk maçına değil de şampiyonluk kutlama organizasyonuna gider gibi gideriz.

Çevrimdışı İhsan

Allah korusun onun attığı golle şampiyon olsa Başakcity sonra bu kulübe tekrar nasıl gelecek? Ben demiyorum ki gol atmasın falan atsın ama biraz Beşiktaş'a yakışır şekilde yaşasın sevincini..

Bize karşı atsa yazdıklarını anlarım ama bize karşı atmadiki.  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

akhisar bursayi 5 ledi antebi 6 ladı şimdide osmanlıyı 4 ledi. Oynayacağımız takımlar akhisardan en az 4 yedi. Bir zahmet hepsini yenelim

Alıntı
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bize karşı atsa yazdıklarını anlarım ama bize karşı atmadiki.  :alala:

Bize karşı attı. Onun attığı gol bizim belki de şampiyon olmamızı engelleyebilir. Bak İlhan Mansız 2005 yılında Gs'nin 29, fb'nin 27 puan gerisinde bitirdiğimiz sezonda Ankaragücü forması ile bize bir gol attı ve sevinmedi. Üstelik İlhan Mansız Ankaragücünün bonservisli futbolcusuydu. Ve daha da ötesi İlhan Mansız Beşiktaştan zorla, kötü bir şekilde gönderilmişti. Buna rağmen sevinmedi o gole. Ve o golü Beşiktaşa karşı atması çok da önemli dğeildi zira 11.ci haftaydı ve zaten o sezondan bi cacık olmayacağı daha o haftada belli olmuştu. Pektemek ise bizim sözleşmeli futbolcumuz. Başakşehirde kiralık oynuyor, ve şampiyonluk haftalarında gol atıyor, atsın, atacak tabii. Ama herkesten daha fazla o seviniyor! Sanki Beşiktaşa bir düşmanlık beslercesine. Halbuki yan gelip yattı burada yıllarca ve bu kulüp ona parasını ödedi, sahip çıktı, sözleşme yeniledi. Hatta şuan Başakşehirde oynayan Pektemeğin maaşının yarısını biz ödüyoruz bilmiyorum haberiniz var mı? Yıllarca yan gelip yatmasına rağmen sahip çıktığımız ve hala şimdi de maaşının yarısını ödediğimiz futbolcu belki de bizi şampiyonluktan edecek bir gol atıyor ve ölümüne seviniyor. Başakşehir takımında en çok hırsı o yapıyor. Biz kimseye şike yapsın demiyoruz. tam tersi biraz ahlaklı ve vefalı olsun diyoruz!

İlhan Mansız Ankaragücü maçında bize gol attığında İnönü tribünleri onu alkışladı. skor 1-1 olmasına rağmen... Mustafa Pektemek ise bu saatten sonra inönüye çıktığı zaman alacağı tek şey alkış değil ıslık olacaktır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bize karşı attı. Onun attığı gol bizim belki de şampiyon olmamızı engelleyebilir. Bak İlhan Mansız 2005 yılında Gs'nin 29, fb'nin 27 puan gerisinde bitirdiğimiz sezonda Ankaragücü forması ile bize bir gol attı ve sevinmedi. Üstelik İlhan Mansız Ankaragücünün bonservisli futbolcusuydu. Ve daha da ötesi İlhan Mansız Beşiktaştan zorla, kötü bir şekilde gönderilmişti. Buna rağmen sevinmedi o gole. Ve o golü Beşiktaşa karşı atması çok da önemli dğeildi zira 11.ci haftaydı ve zaten o sezondan bi cacık olmayacağı daha o haftada belli olmuştu. Pektemek ise bizim sözleşmeli futbolcumuz. Başakşehirde kiralık oynuyor, ve şampiyonluk haftalarında gol atıyor, atsın, atacak tabii. Ama herkesten daha fazla o seviniyor! Sanki Beşiktaşa bir düşmanlık beslercesine. Halbuki yan gelip yattı burada yıllarca ve bu kulüp ona parasını ödedi, sahip çıktı, sözleşme yeniledi. Hatta şuan Başakşehirde oynayan Pektemeğin maaşının yarısını biz ödüyoruz bilmiyorum haberiniz var mı? Yıllarca yan gelip yatmasına rağmen sahip çıktığımız ve hala şimdi de maaşının yarısını ödediğimiz futbolcu belki de bizi şampiyonluktan edecek bir gol atıyor ve ölümüne seviniyor. Başakşehir takımında en çok hırsı o yapıyor. Biz kimseye şike yapsın demiyoruz. tam tersi biraz ahlaklı ve vefalı olsun diyoruz!

İlhan Mansız Ankaragücü maçında bize gol attığında İnönü tribünleri onu alkışladı. skor 1-1 olmasına rağmen... Mustafa Pektemek ise bu saatten sonra inönüye çıktığı zaman alacağı tek şey alkış değil ıslık olacaktır.

Mustafa Beşiktaş'ta tutanamayacağını biliyor o kadar da aptal değil, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu olduğu ilk fırsatta yollanacağı, zaten her sene bir şekilde yollanmaya çalıştığı gerçeğini değiştirmez. Topunu oynuyor oynasın çok da sevinsin, Başakşehirle şampiyon olabileceğine inanıyor demek ki.

Şampiyon Beşiktaş gerisi traş.

Etiketler: