Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Altyapı için Kocaeli Birlikspor satın alınıyordu gelişme var mı? Altyapı başarısızlığımızda oyuncuların gelşiminin takip edilebildiği aynı zamanda yarışmacı da olan tamamen bizim kontrolümüzde bir kulübün olmaması da etkili bence.

Çevrimdışı tangaz

Altyapı için Kocaeli Birlikspor satın alınıyordu gelişme var mı? Altyapı başarısızlığımızda oyuncuların gelşiminin takip edilebildiği aynı zamanda yarışmacı da olan tamamen bizim kontrolümüzde bir kulübün olmaması da etkili bence.

alttan yukarı oyuncu çıkaran büyük takım yok ki, sorun sadece bizde değil yani. sürekli kayrılan hak etmediği halde milli yapılan gs.li çocuklardan da bir halt olmuyor mevcut düzenle.

umarım yapılması planlanan hamleler meyvesini verir, aksi halde sadece bir delik açar bütçede...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

reis benim amacım farklı baktım ortam sakin şöyle eşrafı toparlayayım dedim, malum bu haberler prim yapıyor, toplaşınca sinerji saçıp maç havasına sokucam gençleri  :bandit:
diyorsun :alala:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı kyiv

alttan yukarı oyuncu çıkaran büyük takım yok ki, sorun sadece bizde değil yani. sürekli kayrılan hak etmediği halde milli yapılan gs.li çocuklardan da bir halt olmuyor mevcut düzenle.

umarım yapılması planlanan hamleler meyvesini verir, aksi halde sadece bir delik açar bütçede...

Benim de takım altyapıdan gelen oyunculardan oluşsun gibi bir düşüncem yok kaldı ki böyle bir şey mümkün de değil. Altyapıyı en azından uefanın istediği  4 tane yetiştirmemiz gereken oyuncu için ve ilk 11 i zorlayabilecek hiç olmazsa yedek olabilecek oyuncuların yetiştirilmesi için organize elde etmeliyiz.

Çevrimdışı Necmi

Benim de takım altyapıdan gelen oyunculardan oluşsun gibi bir düşüncem yok kaldı ki böyle bir şey mümkün de değil. Altyapıyı en azından uefanın istediği  4 tane yetiştirmemiz gereken oyuncu için ve ilk 11 i zorlayabilecek hiç olmazsa yedek olabilecek oyuncuların yetiştirilmesi için organize elde etmeliyiz.
alt yapıdan a takıma dört oyuncu verebilmek için zımba gibi bir alt yapı olması lazım :)
en iyi alt yapılar bile dört oyuncu zor çıkartır

Çevrimdışı Gökhan Kurt

alt yapıdan a takıma dört oyuncu verebilmek için zımba gibi bir alt yapı olması lazım :)

Porto'dan, Benfica'dan , Sevilla'dan ne eksiğimiz var bizim  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

bu işin makulu 2-3 senede bir a takıma çok iyi bir oyuncu vermesidir.
bu bile büyük iş olur. Bunu yapabildiğimiz taktirde alt yapılar masraflarını çıkartır.
şu şekilde alt yapıya harcanan para çöpe atılan para oluyor malesef.
10 sene alt yapıdan bir necip çıktı sanırım. Birazda alt yapı oyuncularını oynatacak
cesarette hoca lazım bunu bizim yerli hocalar yapamaz.
Bizde alt yapıdan çıkan oyuncuları hep yabancı hocalar çıkardı.

Çevrimdışı tangaz

başkan açıklıyordu sevillanın idman tesisleri rezaletmiş topçular konteynerdan bozma barakalarda soyunuyorlarmış  :D

Çevrimdışı kyiv

O zaman bir yerlerden başlayalım Necmi abi. 4 oyuncu vermesin de 2 yılda 1 tane versin. Sürekli Serpil Hamdi Tüzünden övünerek bahsederiz ama onun yolunda doğru dürüst organize hiçbirşey yapılmamış.

Beşiktaş spor kulübü sadece şampiyonluk mücadelesi veren bir kulüp olmamalı Türk Gençliğine spor yapma imkanını veren bir yapıyı da oluşturmalı.

İllaki para harcayarak değil daha organize daha planlı.

Çevrimdışı Necmi

çok eksiğimiz var porto Benfica liglerinin amiral gemisi normalde yapamazlar ama
onların brezilya pazarına hakimiyetleri bunları yapmalarını sağlıyor Sevilla liginde bizim
Başakşehir ayarında bir takım tepesinde real barca atletico varken taraftarının ligde bir
beklentisi kalmıyor kayıp olmayınca cesaret oluyor.
Bu işi yapabilmek için ya ligi ezmiş olacaksın rakibin olmayacak yada ligde iddian olmayacak
biz zamanında yaptığımızda feda dönemiydi ligde beklenti yoktu çaremizde yoktu alt yapıya
döndük MAF kadrosu çıktı. bu seferde çaremiz yoktu ikinci feda dönemi Fikret orman benden başarı beklemeyin diye
geldi ve riske girip ozileri falan dahil ettik ama seba döneminde olduğu gibi alt yapıya yatırım yapan bir
üstünkaya döneminden devralmamıştı takımı alt yapı rezalet durumdaydı.
Alt yapının başında fener eksik kaldı diye sahadan oyuncu çıkartan hocamız var bu hocaylamı acımasız rakibi yakaladığı anda
parçalayan oyuncu çıkartacağız. Alt yapıda oyuncu yetiştirirken önce winner özellik katacaksın
iyi aile babası yetiştirmiyorsun a takıma lider oyuncu yetiştiriyorsun. Gomez ne demişti daha acımasız olmalıyız
bizim sorunumuz bu işte a takımdada alt yapıdada acımasız kazanmak için saldıran oyuncu yetiştiremiyoruz
hepsi devlet memuru gibi salla başı al maaşı yapıyor.

Çevrimdışı Necmi

başkan açıklıyordu sevillanın idman tesisleri rezaletmiş topçular konteynerdan bozma barakalarda soyunuyorlarmış  :D
biz lider kulübüz ligin başını çekiyoruz ve ülkedeki futbolun pastasını yiyen kulüplerden biriyiz
sevilla öyle değil onlar başa güreşmiyor ve kırıntılarla yetinmek zorunda kalıyor. Tek avantajları bize göre
la ligada olmaları. Bütçe olarak olsun avrupa kupalarına katılma şansı olsun biz onlardan her türlü
avantajlıyız aslında. uefa nın son kararları onları bizle eşitler duruma soktu düşünün şl ye katılma
hakkı kazansa bile biz katıldığımızda onlardan daha fazla gelir alıyoruz biz ülkenin ana sponsor gelirlerinide
kapabiliyoruz sevilla her noktada kırıntılardan yetinme durumunda kalıyor. sportif olarak başarılı olabilirler
ama kulüp olarak bizim çok altımızdalar.

Çevrimdışı Savaş

biz lider kulübüz ligin başını çekiyoruz ve ülkedeki futbolun pastasını yiyen kulüplerden biriyiz
sevilla öyle değil onlar başa güreşmiyor ve kırıntılarla yetinmek zorunda kalıyor. Tek avantajları bize göre
la ligada olmaları. Bütçe olarak olsun avrupa kupalarına katılma şansı olsun biz onlardan her türlü
avantajlıyız aslında. uefa nın son kararları onları bizle eşitler duruma soktu düşünün şl ye katılma
hakkı kazansa bile biz katıldığımızda onlardan daha fazla gelir alıyoruz biz ülkenin ana sponsor gelirlerinide
kapabiliyoruz sevilla her noktada kırıntılardan yetinme durumunda kalıyor. sportif olarak başarılı olabilirler
ama kulüp olarak bizim çok altımızdalar.
Kulüp olarak derken abi? Ekonomik olarak mı? Tarihsel mi? Sportif mi? Hangi konuda altımızdalar? Bunu eleştiri olarak sormadım fikrini soruyorum gerçekten.

Bu bize gore böyle olabilir belki duygusal bakıyoruz duruma ama talip olduğumuz her oyuncuya Sevilla da talip olduğu zaman hangimizi seçiyorlar biliyoruz. Bu bize göre böyle belki ama dışarıdan böyle görünmüyor.

Ha dersen ki para. Ben parayı fazla vermeselerde Sevilla'yi seçeceklerini düşünüyorum genellikle oyuncuların.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Kulüp olarak derken abi? Ekonomik olarak mı? Tarihsel mi? Sportif mi? Hangi konuda altımızdalar? Bunu eleştiri olarak sormadım fikrini soruyorum gerçekten.

Bu bize gore böyle olabilir belki duygusal bakıyoruz duruma ama talip olduğumuz her oyuncuya Sevilla da talip olduğu zaman hangimizi seçiyorlar biliyoruz. Bu bize göre böyle belki ama dışarıdan böyle görünmüyor.

Ha dersen ki para. Ben parayı fazla vermeselerde Sevilla'yi seçeceklerini düşünüyorum genellikle oyuncuların.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu söyledim ya bizden tek avantajlı oldukları kısım la ligada oynamaları onun dışında
bir şey yok elbette oyuncu tercihi bu noktada üste çıkıyor. oyuncu hem la ligayı tercih ediyor hemde
sevilla sportif olarakta başarılı bir ekip.
ama seviye olarak Beşiktaş daha yukarda hem gelir olarak hem ligdeki ağırlığı olarak
mesela vodafone sevilla ile Beşiktaşa aynı bakmaz iki ülke var karşısında sponsor olacak ligde adı basına pek çıkmayan
alt seviye bir takımmı ister yoksa ismi sürekli gündemde olan bir amiral gemisimi avrupa basınıda
ispanyaya yüzünü doğrulttuğunda orda reali barçayı atleticoyu kısmen görür sevilla onların gölgesinde
kalır Türkiyeye döndüğünde orda Beşiktaşı görür.
Bize göre falan değil duygusal bakmıyorum olaya bütün iş lig kalitesinde bitiyor şimdi TR ligi kalitesi yükselse
sadece bizimde değil gs fener dahil buna sıra altı takımların bizlerin yanında esamesi okunmaz.
oyuncuyu getirememizin tek nedeni ligin gözönünde olmaması Türk takımları avrupada biraz daha üst sıralara oynasa
Tr ligi ön plana çıksa o zaman her şey değişir. Aslında ligin kalitesi kötü değil ama içe dönük bir lig
avrupa başarısını çokta önemsemiyoruz. avrupa kupalarına kalan takımları en azı çeyrek final gördürsek
ligi ön plana çıkartırız ondan sonra bizim takımların büyüklüğü ortaya çıkar. en azından şlde yarı final final görmek lazım

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

En başta becerikli menecer eksiğimiz var.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı abdusta

Alt yapı seçmelerindeki sıkıntı,hep aynı tip oyuncuların seçilmesi
fizik olarak zayıf,kısa boylu ama iyi çalım atan dripling yapan
halbuki bizim yarma,kalıplı kazma tabir edilen sert uzunboylu ileride fiziki olarak gelişime açık
stoper,defans mevkiinde,santrafor mevkiinde oynayacak gençlere ihtiyaç var.
Bunların kucukken alınıp yontulup,eğitilip  A takıma yollanması lazım
İş uzun vadeli ve zahmetli olunca kimse uğraşmıyor

saygılar

Çevrimdışı Necmi

sevillayı fenere benzettik zaten hep bizim elimizden kaptıkları oyuncular ellerinde patladı :D

Çevrimdışı Necmi

Alt yapı seçmelerindeki sıkıntı,hep aynı tip oyuncuların seçilmesi
fizik olarak zayıf,kısa boylu ama iyi çalım atan dripling yapan
halbuki bizim yarma,kalıplı kazma tabir edilen sert uzunboylu ileride fiziki olarak gelişime açık
stoper,defans mevkiinde,santrafor mevkiinde oynayacak gençlere ihtiyaç var.
Bunların kucukken alınıp yontulup,eğitilip  A takıma yollanması lazım
İş uzun vadeli ve zahmetli olunca kimse uğraşmıyor

saygılar
önce alt yapıları torpilden kurtarmak gerekiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Geçen seneden bir anı
araya burjuvalarda sızmış numaralı kombine alır sonra yanımızda seyretmek için can atarlar :D

Çevrimdışı taner37

hepten dutluk olmuş ya buralar.

birkaç hafta evvel juvede kiralık oynayan bayern topçusu mehdi benatianın bizimle ismi geçtiğini yazıyordu müthiş türk basını adam juveye transfer olmuş yaş 30 bu sene sadece 18 maçda oynamış bonservise ödenen bedel 17 milyon avrocuk. bu seviyelerle mücadele etmek cidden olanaksız, 30 yaşındaki yedek stopere ödenen bonservise bak  :nerd:
😂😂

NAPOLİ yedek forveti vardı bize gol atmıştı hatta Gabbiadini diye Cenkle aynı yaşta. İstatistikleri cenk in yarısı kadar yok. Devre arası premier lige gitmiş 17milyon Euro ya...

Anlamıyorum ki neye göre oyuncular para ediyor.

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

u17 milli takımında 1 tane bile Beşiktaşlının olmayışını nasıl açıklarız?

a. Bizim altyapıda doğru dürüst işler yapılmıyor
b. Altyapılarda milli takımlarda Galatasaray ve Altınordu kayırılıyor

Hangisi?
U 23 de 2 ve 3 Ligde oynayan 24 yaşındaki adam var bizim 19 yaşındaki Muhammed Enes Durmuş yedek..

Ama müstehah

Cezayir 2-1
Umman 3-2 yendi u23 ü

Sedat Fatih Oğuzhan Muhammed

Bunlarda milli forma giyecek kapasite yok mu anlamıyorum.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Gece berbat bir rüya gördüm.Vodafone Arena'da maçtayım rakip Fener.Stad toprak kayması nedeniyle uçurumun kenarına kadar gitmiş ve o maç çok yağmur yağıyor.Bir anons yapılıyor stadı çabuk terkedin diye ben koşa koşa çıkıyorum stadtan sonra arkama bakıyorum Vodafone Arena uçurumdan aşağı gitmiş.

Tüm topçularımız ve taraftarlar ölüyordu ve sonraki maça genç takımla çıkıyorduk çok berbat bir rüyaydı.Başakşehir şampiyon oluyordu.Bir de rüyanın içindeyken keşke rüya olsa falan diyordum düşünün...Uyanınca baya rahatladım.

Şampiyonluk alametidir inşallah :evillol:
O nasıl bir rüyadır 😂😂

O gece ütopik film mi izledin.

Şampiyonluğun gitmesine değil de stadın gitmesine üzüldüm ben rüyada 😂
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: