Kulüp olarak derken abi? Ekonomik olarak mı? Tarihsel mi? Sportif mi? Hangi konuda altımızdalar? Bunu eleştiri olarak sormadım fikrini soruyorum gerçekten.
Bu bize gore böyle olabilir belki duygusal bakıyoruz duruma ama talip olduğumuz her oyuncuya Sevilla da talip olduğu zaman hangimizi seçiyorlar biliyoruz. Bu bize göre böyle belki ama dışarıdan böyle görünmüyor.
Ha dersen ki para. Ben parayı fazla vermeselerde Sevilla'yi seçeceklerini düşünüyorum genellikle oyuncuların.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu söyledim ya bizden tek avantajlı oldukları kısım la ligada oynamaları onun dışında
bir şey yok elbette oyuncu tercihi bu noktada üste çıkıyor. oyuncu hem la ligayı tercih ediyor hemde
sevilla sportif olarakta başarılı bir ekip.
ama seviye olarak Beşiktaş daha yukarda hem gelir olarak hem ligdeki ağırlığı olarak
mesela vodafone sevilla ile Beşiktaşa aynı bakmaz iki ülke var karşısında sponsor olacak ligde adı basına pek çıkmayan
alt seviye bir takımmı ister yoksa ismi sürekli gündemde olan bir amiral gemisimi avrupa basınıda
ispanyaya yüzünü doğrulttuğunda orda reali barçayı atleticoyu kısmen görür sevilla onların gölgesinde
kalır Türkiyeye döndüğünde orda Beşiktaşı görür.
Bize göre falan değil duygusal bakmıyorum olaya bütün iş lig kalitesinde bitiyor şimdi TR ligi kalitesi yükselse
sadece bizimde değil gs fener dahil buna sıra altı takımların bizlerin yanında esamesi okunmaz.
oyuncuyu getirememizin tek nedeni ligin gözönünde olmaması Türk takımları avrupada biraz daha üst sıralara oynasa
Tr ligi ön plana çıksa o zaman her şey değişir. Aslında ligin kalitesi kötü değil ama içe dönük bir lig
avrupa başarısını çokta önemsemiyoruz. avrupa kupalarına kalan takımları en azı çeyrek final gördürsek
ligi ön plana çıkartırız ondan sonra bizim takımların büyüklüğü ortaya çıkar. en azından şlde yarı final final görmek lazım