Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167170 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Rvo tosice kombo yapti
Rvo tosice nouma tombalasi yapti 2 sefer
Rvo tribune dilleme yalamasi gosterdi
Rvo gol sonrasi oguzhanin onune yatti
Rvo saha kenarinda tribunlere kufur etti

Oguzhanin onune kaymasi tek basina sportmenlige aykiri harekettir. Baska hakem olsa kart gosterirdi onu aciklayalim. Rakip tribun onune gidip yapsan sevincini kart goruyorsun

Rvo sicti sivadi ustun cila atti. Sevk sadece tribunlere ettigi kufurden geldi. Kombosunu hakem degerlendirdi, tombaladi yataga yansimadi, dillemesi hakem onunde oldu tv goruntusunden sevk olmadi, bi saha kenarinda kufurleri kaldi onu da vermeseler artik ortalik karisirdi.

Hakem kararlarinda guclu olmak baskadir.

Kayseri fb maciydi yanlis hatirlamiyorsam hakem bulwnt yildirim. Kayserili oyuncu azicik twpki gstersi caart sari kart, rvo rakibi itti, hakemin ustune yuruyup el kol yapti, bagirdi kart gormedi ayni mac icinde.

Rvo ile kart goren oyuncunjn pozisyonlari tartisilmadi, ozete konmadi, ekrani ikiye bolerek gosterilmedi. Bu da basindaki guctur.

Bulent bu eyyama ragmen odullendirildi mi, mac yonetmeye devam bu da kurullardaki guctur.

Sezon basinda Besiktasli bir hesap yillara yayilan harika bir hakem kararlari analizi yayimlamisti. Verilerle destekli o analizde kisacasi su sonuc cikiyordu: FB ve GS ligin ilk macina Besiktas'tan 9 puan onde basliyorlar. Yani adamlar Besiktas'tan 9 puan fazlayi sirf hakemlerle elde ediyorlar. Dikkat edin FB berbat olsada yaristan kopmuyor hic, GS cop kadrolarla sampiyon olabiliyor. Ama Besiktas iki rakibinden de uzak ara iyi olmadan sampiyon olamiyor. Vaziyet buyken hakemler piril piril dersen kusura bakma kendini oyuncak edersin kirli ellerde.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı taner37

Malaga Boyko nun opsiyonunun kullanamayacakmış 6m opsiyon varmış. Elimizde kalacak muhtemelen boyko
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Malaga Boyko nun opsiyonunun kullanamayacakmış 6m opsiyon varmış. Elimizde kalacak muhtemelen boyko

Ya ne olacaaaagadıı .  :D
Birgün de şu opsiyon bize yarasın be kardesım.  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Guc dedigin 1 mac ceza aldik oley demekle olmuyor. Tekme tokat yumruk dalacaksin gazetcilere ve hic bir sey olmamis gibi en onemli adamlarin burdan yirtacak. Iste guc budur.  Goksel Gumusdag hedefe konmasin diye bize az ceza verdiler. Kimse kendini kandirmasin. Her hafta FB tetikcisi hakemler maclarina veriliyorsa kimse ben gucluyum demesin. 2 derbiyi FB'nin tetikci hakemleriyle oynuyorsan kimse ben gucluyum demesin. Demesin zira komik kacar.
ama ağladın he
senin derdin bir şeyleri görmek değil burayı ağlama duvarına çevirmek
resmen Beşiktaşı aşağılıyorsun bitmiş tükenmiş feneri bizim üstümüze
koyuyorsun bunu uyarı kabul et üslubunu düzelt iki gündür sana laf yetiştiriyorum
konuyu kesmen için inatla Beşiktaşı küçültmeye devam ediyorsun
@Librarius

Çevrimdışı Librarius

ama ağladın he
senin derdin bir şeyleri görmek değil burayı ağlama duvarına çevirmek
resmen Beşiktaşı aşağılıyorsun bitmiş tükenmiş feneri bizim üstümüze
koyuyorsun bunu uyarı kabul et üslubunu düzelt iki gündür sana laf yetiştiriyorum
konuyu kesmen için inatla Beşiktaşı küçültmeye devam ediyorsun
@Librarius

Ne alaka abi? Kirli iliskiler icinde hakkinin yenmesi senin kucuklugunu degil temizligini gosterir. Kendi yaptigin buyukluk tanimina aykiri bir yorum yapmissin. Besiktas yonetiminin pasifligiyle Besiktas'in buyuklugu arasinda bir bag yok.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gokhan-

Şun hakem ve tff'nin ayak oyunlarıyla çok ilgileniyorsunuz bunlar bana göre boş şeyler.
Ne olursa o sene genelinde en iyi topu oynayan takım şampiyon oluyor.
Şu an imkanınız varsa her taraftar sitesine girip konulara bakın, herkes kendilerinin biçildiğini iddia ederken zirvede olanın kollandığını iddia ediyor.
Açık açık şampiyonun hakem veya tff yardımıyla belirlendiği sezonlar oldu ama bununda sayısı fazla değil.
Sorunu başka yerlerde aradığımız sürece gram ilerleyemeyiz.

Başakşehir kollansaydı eğer Adana'da 3 puanları gasp edilmezdi, Arena'da oynadığımız maçta son dakikalarda attıkları gol iptal edilmezdi.
Evet fauldu ama kollanmış olsalardı eğer bunlar lehlerine gelişirdi.
Bizim maçlara baktığımız zaman da son Fb maçı hariç hepsinde hak ederek kaybettik, top oynamadık, ölü gibiydik.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2017, 19:46:21 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı abdusta

Geçen yıl 30.hafta

Puan
1.BEŞİKTAŞ A.Ş.   30   22   4   4   66   32   34   70
2.FENERBAHÇE A.Ş.   30   20   7   3   52   22   30   67

31 haftada Biz kayseriyi - FB Gaziantepi mağlup ediyor..
32.haftada biz deplasmanda GS'yı (dangalagın biri gol anında sahaya dalmıştı)-Fenerde deplasmanda başaksehire yeniliyor ve puan farkı 6ya çıkıyor

Aynı stresin bin mislini gecen yıl 32ci haftada yaşamışız

unutma-unutturma
Karizmaya saygı,Fabriyr hoşgörü

sayglar

Çevrimiçi tolga1903

Hayır yani inanamıyorum. Ya kaleci 3 saniye çıkmasa beklese maç bitmişti ya. Yok tetikçi yok eyyamcı. Tamam vermediyse vermedi faulü penaltıyı biz Beşiktaş değil miyiz gerekirse hakemide yeneceksin lafı bize ait değil mi?  9 kişi kalmış ya adamlar böyle tetikçi hakem mı olur allah aşkına? Sen 19 şut çek kaleye, sayısız orta yap iki tane gol atama üstüne biri kaleci 9 kisi kalmış takıma kendi sahanda taraftarın şampiyonluk besteleri söylerken dünyanın en saçma işini yapıp geri çekil, üstüne bir de böyle gol ye. Ne hakemi ne federasyonu gözünüzü seveyim? Biraz da kendimizi eleştirelim lütfen artık.

Talisca o cezayı evet haketti arkadaş ne olursa olsun isterse başka takım oyuncusu çıplak gezsin sahada ceza almasın bizene? Yani onlar yaptı diye bizde mı yapmak zorundayız e ne farkımız kaldı çirkef camialardan? 2 ila 5 maç ceza öngören maddeden sevk edilmiş adam herkes görüntüyü gördü buna rağmen volkanın haksız tahriki altında işlendi ve cezası 1 maça indi yani tüm ülke seferber oldu cezası az diye hala bizim taraftar 1 maça bile tepkili lütfen abilerim kardeşlerim lütfen. Rakibimize yapılan hukuksuz ceza indirimlerine tepki gösterip bizde o hukuksuzluktan faydalanalım demeye getiriyosunuz ayıptır. Taliscaya 1 maçlık ceza verilmese o emsal üstüne sahalarda parmak gösteren oyuncu dolardı ve kimseye de ceza veremezlerdi. Burda suçlu biri varsa taliscadır ve kendi içimizde de para cezası verilmelidir.

Volkan babacan gazeteci dövüp 1 maç ceza aldıysa talisca 1 maç almamalı gibi bi kıyas yok ceza hukukunda. Volkan babacanın cezasının indirilmesinin sebebi şimdi siyasi olacak biraz ama çok alen açık dayak yiyen gazetecinin "hayır bana volkan vurmadı" şeklinde ifade değiştirmesi. Bunun sebebi de herkesçe malum zaten.

Çevrimdışı taner37

Kral bu hafta sahalarda olacak hissediyorum
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayır yani inanamıyorum. Ya kaleci 3 saniye çıkmasa beklese maç bitmişti ya. Yok tetikçi yok eyyamcı. Tamam vermediyse vermedi faulü penaltıyı biz Beşiktaş değil miyiz gerekirse hakemide yeneceksin lafı bize ait değil mi?  9 kişi kalmış ya adamlar böyle tetikçi hakem mı olur allah aşkına? Sen 19 şut çek kaleye, sayısız orta yap iki tane gol atama üstüne biri kaleci 9 kisi kalmış takıma kendi sahanda taraftarın şampiyonluk besteleri söylerken dünyanın en saçma işini yapıp geri çekil, üstüne bir de böyle gol ye. Ne hakemi ne federasyonu gözünüzü seveyim? Biraz da kendimizi eleştirelim lütfen artık.

Talisca o cezayı evet haketti arkadaş ne olursa olsun isterse başka takım oyuncusu çıplak gezsin sahada ceza almasın bizene? Yani onlar yaptı diye bizde mı yapmak zorundayız e ne farkımız kaldı çirkef camialardan? 2 ila 5 maç ceza öngören maddeden sevk edilmiş adam herkes görüntüyü gördü buna rağmen volkanın haksız tahriki altında işlendi ve cezası 1 maça indi yani tüm ülke seferber oldu cezası az diye hala bizim taraftar 1 maça bile tepkili lütfen abilerim kardeşlerim lütfen. Rakibimize yapılan hukuksuz ceza indirimlerine tepki gösterip bizde o hukuksuzluktan faydalanalım demeye getiriyosunuz ayıptır. Taliscaya 1 maçlık ceza verilmese o emsal üstüne sahalarda parmak gösteren oyuncu dolardı ve kimseye de ceza veremezlerdi. Burda suçlu biri varsa taliscadır ve kendi içimizde de para cezası verilmelidir.

Volkan babacan gazeteci dövüp 1 maç ceza aldıysa talisca 1 maç almamalı gibi bi kıyas yok ceza hukukunda. Volkan babacanın cezasının indirilmesinin sebebi şimdi siyasi olacak biraz ama çok alen açık dayak yiyen gazetecinin "hayır bana volkan vurmadı" şeklinde ifade değiştirmesi. Bunun sebebi de herkesçe malum zaten.

Bunlara hiç ceza verilmedi tabi 1 maçlık cezaya itiraz edicez.

Çevrimdışı Orhan_

Ne alaka abi? Kirli iliskiler icinde hakkinin yenmesi senin kucuklugunu degil temizligini gosterir. Kendi yaptigin buyukluk tanimina aykiri bir yorum yapmissin. Besiktas yonetiminin pasifligiyle Besiktas'in buyuklugu arasinda bir bag yok.

Yani sabır taşı olsa çatlar. Yönetimin pasif kaldığını nereden biliyorsun? Tv de çığırtkanlık yapmadığı için mi? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun kendinden? Gerçekten soruyorum yönetimin bu konularda pasif kaldığını kanıtla. Troll olsa bu kadar uzatmaz şu mevzuyu. Haklı olmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2017, 20:52:21 Orhan_ ]

Yani sabır taşı olsa çatlar. Yönetimin pasif kaldığını nereden biliyorsun? Tv de çığırtkanlık yapmadığı için mi? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun kendinden? Gerçekten soruyorum Yönetimin bu konularda pasif kaldığını kanıtla. Troll olsa bu kadar uzatmaz şu mevzuyu. Haklı olmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu.

foruma yeni bi legendmaster katılmış.

Bi ara moda şuydu "Beşiktaş maç kazanamaz" :D

Sakın bu librarus o olmasın :D  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

foruma yeni bi legendmaster katılmış.

Bi ara moda şuydu "Beşiktaş maç kazanamaz" :D

Sakın bu librarus o olmasın :D  :evillol:

Azalarak bitecek :D.. Yahu şampiyonluğa kalmış 4 maç, konuştuğumuz konulara bak.

Azalarak bitecek :D.. Yahu şampiyonluğa kalmış 4 maç, konuştuğumuz konulara bak.

hiçbirşey değişmemiş forumda 5 gündür :D

Çevrimdışı taner37

😂😂 Arap liginden bir oyuncu Beşiktaş forması ile sözleşme imzalamış. Nereden buldular acaba bordo formayı. Oyuncu kim acaba. Globelleşiyor muyuz yoksa?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı arda

Güzel bir imza töreni olmuş,Beşiktaş'a geldin diye kandırdılar herhalde oyuncuyu  :lol:

Oyuncunun resmi hesabını bulamadım, bulaydım soracaktım :) Forma'ya Numara İsim yazdırmışmı diye :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Anıl1903

Oyuncunun resmi hesabını bulamadım, bulaydım soracaktım :) Forma'ya Numara İsim yazdırmışmı diye :D
Beşiktaş sempatisi vardır muhtemelen ne bileyim ama değişik bir durum gerçekten.Imza atacağı kulüp forması değil başka bir kulüp forması giymek enteresan :iblush:

Çevrimdışı arda

Beşiktaş sempatisi vardır muhtemelen ne bileyim ama değişik bir durum gerçekten.Imza atacağı kulüp forması değil başka bir kulüp forması giymek enteresan :iblush:

Yok bea adam gündelik sportif kıyafetiyle gelmiş :) Pek sempatik karşılanmayan bordo forma olması da ayrı bir olay :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Tolgay ve atiba oynayabilecek mı maçta?

Çevrimdışı eaglekartal

Bi kanatta taison bi kanatta dudu iste buya boyle olsun olsun seneye kanatlarimiz lutfen

Etiketler: